BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

12 lata 9 miesiąc temu #339723 przez pati-m
Pyśka - ja nigdy nie używałam emoliantów itp. Kacper na początku mył się w ziajce (płyn do kąpiel - on zawierał podobne olejki), a odkąd skończył 2m-ce to cały czas jest kapany w tym pierwszym płynie www.nivea.pl/Porady/baby-care/Baby-Care-.../washing_and_bathing - jest baaaaaaaaardzo wydajny, troszeczkę leję do wanny, jest mnóstwo piany i myję go całego, włoski też ma po nim fajniutkie :)
A po kąpieli używam tego balsamu z prawej strony www.nivea.pl/Porady/baby-care/Baby-Care-.../care_and_protection I on jest mega wydajny! Dopiro kupiłam 2 opakowanie. Nic się po tym Kacprowi nie działo, żadnych uczuleń, więc ja szczerze mogę polecić.
Temat został zablokowany.
12 lata 9 miesiąc temu #339725 przez bewipo

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pyśka ju mnie teraz to już babydream leci :)
12 lata 9 miesiąc temu #339735 przez monika1984lodz
PAti suwaczek sliczny.

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
12 lata 9 miesiąc temu #339737 przez Pyśkaaaa
tez się zastanawiam nad nivea albo ziajka :D :P bo te nie dość że są drogie to jeszcze trzeba ich sporo lać :P
12 lata 9 miesiąc temu #339738 przez pati-m
Monia - nood Gosi zgapiłam :)

Pyśka - zjajka może i cenowo podobnie jak nivea ale ma mniejsze pojemnościowo opakowania.
12 lata 9 miesiąc temu #339745 przez maja1982
my mylismy w oliatum ale miał mimo wszytko takie suche plamki na ciele ale odkąd- stosujemy metody naszych babć - i kąpiemy go w krochmalu to ma pupulke milusią i mięciusia :)ale tez przejdziemy juz na jakieś "normalne" środki :)

pyska - no u nas tez zawsze o 16 spanko było ale dzisiaj juz o 14,30 zasnął ale to dopiero druga drzemka !!cos mu sie dzisiaj poprzestawiało :dry:

bewpio
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

napiłabym sie normalnej kawy - może by mnie postawiła na nogi bo inka choć dobra to takie siurki ;)
12 lata 9 miesiąc temu #339749 przez fanka
dziewczyny zakupiłam kleik i będę próbować ale najpierw spróbuję mu dać w dzien i zobaczę reakcję bo po kaszkach go bolał brzuch.
co do kosmetyków to my ziajkę używamy, mieliśmy nivea ale pupa mu się po kremie nivea odparzała a po płynie do kąpieli dostał uczulenia!! a ziajka od początku ok ;-)
mój młodzieniaszek właśnie zasnął, a ja idę zrobić sobie kawę i choć trochę muszę ogarnąć mój syfland a jutro na pół dnia na uczelnię, a dziś na zakupach zaszalałm i kupiłam sobie wódkę sobieskiego z mandarynką- pychaa ;-) piłam jeszcze przed ciążą i mnie naszło dziś ;-)
Kingusia super śmieszka ;-)
Emi- pożera wiedzę ;-)
12 lata 9 miesiąc temu #339751 przez maja1982
fanka - to ci sie wieczór niezły szykuje :) ;)

ja też ide inke sobie trzasnę a co :)
12 lata 9 miesiąc temu #339754 przez fanka
Maja bardzo nie poszaleję bo jutro uczelnia, zresztą do dziecka trzeba wstać ;-) nie ma zmiłuj, ale coś tak na rozluźnienie wskazane!!! ;-)
12 lata 9 miesiąc temu #339757 przez maja1982
wiem wiem ;)
12 lata 9 miesiąc temu #339758 przez Pyśkaaaa
ja piję normalną kawkę rozpuszczalną z tym że z mlekiem sojowym... zdrzemnełam się franek się ładnie bawiła a ja nawt nie wiem kiedy... 15 minut i odrazu lepiej :D
12 lata 9 miesiąc temu #339759 przez pati-m
Dziewczyny u mnie śnieg sypie :ohmy: Zawieja taka, że szok :ohmy:
12 lata 9 miesiąc temu #339765 przez Pyśkaaaa
Pati pisalam że u nas rano padał jakaś masakra z ta pogodą...
12 lata 9 miesiąc temu #339808 przez ewelinaa
U mnie też rano śnieg padał, a niedawno byłam w sklepie i jak wracałam zaczął padać grad :ohmy: :angry:

My kąpiemy Kingę w Balenum - baaaaardzo wydajny i nie trzeba już niczym więcej po kąpieli smarować :)
12 lata 9 miesiąc temu #339811 przez magda79
hello :lol:

nareszcie mam kompa ulala...co prawda kupilismy nowy - chwalipieta ze mnie!!!! - bo stary w naprawie na gwarancji ale długo nie pociągnie...i tak by nas to czekało, więc jestem i strasznie sie cieszę!!!!

będę próbowała Was nadrobić....

a z nowości to u nas dzisiaj przebił sie ząbek...dokładnie w tym samym czasie jak u Majki :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia