- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339723 przez pati-m
Pyśka - ja nigdy nie używałam emoliantów itp. Kacper na początku mył się w ziajce (płyn do kąpiel - on zawierał podobne olejki), a odkąd skończył 2m-ce to cały czas jest kapany w tym pierwszym płynie
www.nivea.pl/Porady/baby-care/Baby-Care-.../washing_and_bathing - jest baaaaaaaaardzo wydajny, troszeczkę leję do wanny, jest mnóstwo piany i myję go całego, włoski też ma po nim fajniutkie
A po kąpieli używam tego balsamu z prawej strony www.nivea.pl/Porady/baby-care/Baby-Care-.../care_and_protection I on jest mega wydajny! Dopiro kupiłam 2 opakowanie. Nic się po tym Kacprowi nie działo, żadnych uczuleń, więc ja szczerze mogę polecić.
A po kąpieli używam tego balsamu z prawej strony www.nivea.pl/Porady/baby-care/Baby-Care-.../care_and_protection I on jest mega wydajny! Dopiro kupiłam 2 opakowanie. Nic się po tym Kacprowi nie działo, żadnych uczuleń, więc ja szczerze mogę polecić.
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
12 lata 9 miesiąc temu #339735 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
PAti suwaczek sliczny.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339745 przez maja1982
my mylismy w oliatum ale miał mimo wszytko takie suche plamki na ciele ale odkąd- stosujemy metody naszych babć - i kąpiemy go w krochmalu to ma pupulke milusią i mięciusia :)ale tez przejdziemy juz na jakieś "normalne" środki
pyska - no u nas tez zawsze o 16 spanko było ale dzisiaj juz o 14,30 zasnął ale to dopiero druga drzemka !!cos mu sie dzisiaj poprzestawiało
bewpio
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
napiłabym sie normalnej kawy - może by mnie postawiła na nogi bo inka choć dobra to takie siurki
pyska - no u nas tez zawsze o 16 spanko było ale dzisiaj juz o 14,30 zasnął ale to dopiero druga drzemka !!cos mu sie dzisiaj poprzestawiało
bewpio
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
napiłabym sie normalnej kawy - może by mnie postawiła na nogi bo inka choć dobra to takie siurki
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339749 przez fanka
dziewczyny zakupiłam kleik i będę próbować ale najpierw spróbuję mu dać w dzien i zobaczę reakcję bo po kaszkach go bolał brzuch.
co do kosmetyków to my ziajkę używamy, mieliśmy nivea ale pupa mu się po kremie nivea odparzała a po płynie do kąpieli dostał uczulenia!! a ziajka od początku ok
mój młodzieniaszek właśnie zasnął, a ja idę zrobić sobie kawę i choć trochę muszę ogarnąć mój syfland a jutro na pół dnia na uczelnię, a dziś na zakupach zaszalałm i kupiłam sobie wódkę sobieskiego z mandarynką- pychaa piłam jeszcze przed ciążą i mnie naszło dziś
Kingusia super śmieszka
Emi- pożera wiedzę
co do kosmetyków to my ziajkę używamy, mieliśmy nivea ale pupa mu się po kremie nivea odparzała a po płynie do kąpieli dostał uczulenia!! a ziajka od początku ok
mój młodzieniaszek właśnie zasnął, a ja idę zrobić sobie kawę i choć trochę muszę ogarnąć mój syfland a jutro na pół dnia na uczelnię, a dziś na zakupach zaszalałm i kupiłam sobie wódkę sobieskiego z mandarynką- pychaa piłam jeszcze przed ciążą i mnie naszło dziś
Kingusia super śmieszka
Emi- pożera wiedzę
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- maja1982
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #339811 przez magda79
hello
nareszcie mam kompa ulala...co prawda kupilismy nowy - chwalipieta ze mnie!!!! - bo stary w naprawie na gwarancji ale długo nie pociągnie...i tak by nas to czekało, więc jestem i strasznie sie cieszę!!!!
będę próbowała Was nadrobić....
a z nowości to u nas dzisiaj przebił sie ząbek...dokładnie w tym samym czasie jak u Majki
nareszcie mam kompa ulala...co prawda kupilismy nowy - chwalipieta ze mnie!!!! - bo stary w naprawie na gwarancji ale długo nie pociągnie...i tak by nas to czekało, więc jestem i strasznie sie cieszę!!!!
będę próbowała Was nadrobić....
a z nowości to u nas dzisiaj przebił sie ząbek...dokładnie w tym samym czasie jak u Majki
Moderatorzy: ilona