- Otrzymane podziękowania: 29
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343736 przez Mała
Super, że Natalkowy brzuszek wyzdrowiał . A waży kobieta ślicznie. Słowiczku koniecznie więcej ciebie.
Widzę, że jeszcze Monia niezawodna.
No przeraziłam się okropnie, że tak mało się udzielamy
Do jutra, mamuśki. Pewnie dopiero wieczorem uda mi się zajrzeć, ale będę na pewno.
Widzę, że jeszcze Monia niezawodna.
No przeraziłam się okropnie, że tak mało się udzielamy
Do jutra, mamuśki. Pewnie dopiero wieczorem uda mi się zajrzeć, ale będę na pewno.
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez Mała.
Temat został zablokowany.
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
12 lata 9 miesiąc temu #343739 przez iwonaNAVI
Mala ja daje miesko i zoltko co 2 dzien i owocki albo kaszke na zmiane...czasami daje jeszcze danonka lub pietke chleba
Oliwia miesiac temy wazyla 7800 i 70 cm
ja tez z wami zostaje !!! zapomnialyscie?? ylko przez wiruda ciezko bylo mi wejsc ale na koniec go przechytrzylam
Monia widac ze wesele udane
Slowiczku brawo dla Nataluszki my za tydzien mamy kardiologa
Oliwia miesiac temy wazyla 7800 i 70 cm
ja tez z wami zostaje !!! zapomnialyscie?? ylko przez wiruda ciezko bylo mi wejsc ale na koniec go przechytrzylam
Monia widac ze wesele udane
Slowiczku brawo dla Nataluszki my za tydzien mamy kardiologa
- iwonaNAVI
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Oliwia Magdalena 03.09.2011
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343779 przez pati-m
Witam.
Wczoraj wieczorkiem już do Was zajrzałam i chciałam nadrobić posty, ale dzieć się obudził i musiałam iść. A potem jakoś już nie miałam siły.
Ale teraz Kacper leży i nawija do siebie a ja mam chwilę żeby napisać
Fotki naszych maluszków śliczne I Emi na huśtawce, i uśmiechnięty Franulek (rany jakie z Ciebie ciastuszko ), i Dawidek w świecie zabawek, i wiosenna Oleńka w czaderskim płaszczyku
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nunka! Widać zębuszki! Cuuuuuuuuuudnie! Ja też tak chcę u Kacpero, a na razie ani widu ani słychu
Mgiełka - no to super, że wszystko się układa. Mówiłyśmy, że tak będzie! Słuchaj się nas I gratuluję zębuszków Lili
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Monia - WIĘCEJ ZDJĘĆ Z WESELICHA!
A co do zamierania naszego forum to nie ma mowy! JA BYŁAM, JESTEM I BĘDĘ! Przez pracę trochę mniej, ale NIE POZBĘDZIECIE SIĘ MNIE
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wczoraj wieczorkiem już do Was zajrzałam i chciałam nadrobić posty, ale dzieć się obudził i musiałam iść. A potem jakoś już nie miałam siły.
Ale teraz Kacper leży i nawija do siebie a ja mam chwilę żeby napisać
Fotki naszych maluszków śliczne I Emi na huśtawce, i uśmiechnięty Franulek (rany jakie z Ciebie ciastuszko ), i Dawidek w świecie zabawek, i wiosenna Oleńka w czaderskim płaszczyku
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Nunka! Widać zębuszki! Cuuuuuuuuuudnie! Ja też tak chcę u Kacpero, a na razie ani widu ani słychu
Mgiełka - no to super, że wszystko się układa. Mówiłyśmy, że tak będzie! Słuchaj się nas I gratuluję zębuszków Lili
Monia - WIĘCEJ ZDJĘĆ Z WESELICHA!
A co do zamierania naszego forum to nie ma mowy! JA BYŁAM, JESTEM I BĘDĘ! Przez pracę trochę mniej, ale NIE POZBĘDZIECIE SIĘ MNIE
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343780 przez angie1713
Witam się dziewczynki
Moja Nadia wróciła bo po świętach się troszkę roztroiła i zasypiała po 22 wczoraj zasnęła po 20 i wstawałam do niej 2 razy raz na mleko i później herbatkę
Nie było mnie wczoraj bo odwiedziła nas teściowa
Emi jak ty fajnie wyglądasz na huśtawce widać że Ci się podobało :)Ciocia z Nadią też wczoraj była na huśtawce
Kasiu fajnie że już jesteś zdrówka dla dzieciaczków
Dawidku zdróweczka kochany Super masz plac zabaw
Magda będzie dobrze z Majeczką jeszcze troszkę i wyjdzie ze szpitala .Ja jak lizałam z Nadią w szpitalu to też płaciłam 20 zł za łózko bez jedzenia ale akurat miałyśmy salę dwuosobową tylko dla nas ale łazienka na korytarzu ..
Emi kochana mam nadzieję że dzisiaj będziesz miała lepszy humorek a ząbki piękne
Mgiełka to fajnie że Wam się układa a Lilka lubi nianię
Bewipo
Olunia jaka wystrojona ślicznie .Moja Nadia waży 7550 i ma 75 cm a 7 tygodni temu ważyła 6800 i 70 cm więc przytyła 750 g w 7 tygodni
Monia pięknie wyglądałaś ale chcemy więcej zdjęć
Natalka fajnie że z tobą już dobrze
Pati to fajnie że już jesteś spokojniejsza będzie dobrze
Ale się rozpisałam hihi
A ja Nadii dzisiaj wsypałam jedna miarkę normalnego mleka do pepti teraz muszę ją obserwować mam nadzieję że już będzie dobrze i ta alergia mija trzymajcie kciuki
Moja Nadia wróciła bo po świętach się troszkę roztroiła i zasypiała po 22 wczoraj zasnęła po 20 i wstawałam do niej 2 razy raz na mleko i później herbatkę
Nie było mnie wczoraj bo odwiedziła nas teściowa
Emi jak ty fajnie wyglądasz na huśtawce widać że Ci się podobało :)Ciocia z Nadią też wczoraj była na huśtawce
Kasiu fajnie że już jesteś zdrówka dla dzieciaczków
Dawidku zdróweczka kochany Super masz plac zabaw
Magda będzie dobrze z Majeczką jeszcze troszkę i wyjdzie ze szpitala .Ja jak lizałam z Nadią w szpitalu to też płaciłam 20 zł za łózko bez jedzenia ale akurat miałyśmy salę dwuosobową tylko dla nas ale łazienka na korytarzu ..
Emi kochana mam nadzieję że dzisiaj będziesz miała lepszy humorek a ząbki piękne
Mgiełka to fajnie że Wam się układa a Lilka lubi nianię
Bewipo
Olunia jaka wystrojona ślicznie .Moja Nadia waży 7550 i ma 75 cm a 7 tygodni temu ważyła 6800 i 70 cm więc przytyła 750 g w 7 tygodni
Monia pięknie wyglądałaś ale chcemy więcej zdjęć
Natalka fajnie że z tobą już dobrze
Pati to fajnie że już jesteś spokojniejsza będzie dobrze
Ale się rozpisałam hihi
A ja Nadii dzisiaj wsypałam jedna miarkę normalnego mleka do pepti teraz muszę ją obserwować mam nadzieję że już będzie dobrze i ta alergia mija trzymajcie kciuki
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343781 przez mgielka22
Gosia nic a nic zero odzewu zero telefonow... moja bratowa dzis idzie do szpitala na wywyolanei porodu bo jest tydzien po terminie!!! wiec podejrzewam ze raczej nia sie interesuja choc juz postawili granice rodzicom ze nie beda przyjezdzac!!!
Tak opiekunke mamy sasiadke z gory emerytke mega pozytywna osoba i nie chce z nas zdzierac kasy i sie umowilismy na 5zl na 1h wiec naprawde bardzo malkutko, ona w ogole strasznie chciala sie mala zajmowac :)a na kasie jej nie zxalezy
Heh dziekuje za wszystlko zdjecia mieszkanai musze zrobioc ale co wam pokaze salon jeszcze pusty mamy, dzis ma dojsc stolik kawowy bo nawet nei ma jesc na czym a w pracy wzielam pozyczke ktora dostane w maju i kupie mebloscianke do salonu i wtedy bedzie sie czym chwalic
Pogoda mnei dobija mialo byc pieknei i slonecznie a jest zimno i leje :/
Lili juz bakusie dostaje bardzo jej smakuja i nic jej po nich nie jest
Monia zdjatko sliczne ale ja chce wiecej zdjec na twarz
Dawid i Olcia
Tak opiekunke mamy sasiadke z gory emerytke mega pozytywna osoba i nie chce z nas zdzierac kasy i sie umowilismy na 5zl na 1h wiec naprawde bardzo malkutko, ona w ogole strasznie chciala sie mala zajmowac :)a na kasie jej nie zxalezy
Heh dziekuje za wszystlko zdjecia mieszkanai musze zrobioc ale co wam pokaze salon jeszcze pusty mamy, dzis ma dojsc stolik kawowy bo nawet nei ma jesc na czym a w pracy wzielam pozyczke ktora dostane w maju i kupie mebloscianke do salonu i wtedy bedzie sie czym chwalic
Pogoda mnei dobija mialo byc pieknei i slonecznie a jest zimno i leje :/
Lili juz bakusie dostaje bardzo jej smakuja i nic jej po nich nie jest
Monia zdjatko sliczne ale ja chce wiecej zdjec na twarz
Dawid i Olcia
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343783 przez pati-m
Mgiełka - co tam meble! Ważne, że jesteście razem, wszystko się dobrze układa, Lili szczęśliwa i mamusia też
Mała - a jak czuje się Kamilek po operacji? Czytał wierszyk?
Mgiełka - co tam meble! Ważne, że jesteście razem, wszystko się dobrze układa, Lili szczęśliwa i mamusia też
Mała - a jak czuje się Kamilek po operacji? Czytał wierszyk?
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #343790 przez gosia2324
Witam
Tradycyjnie nocka zleciala 1 karmienie.
Jogo juz spi, Kuba z D na spacerze, ja sobie miejsca nie moge znaleźć,wysprzatalam wszystko i czekam na tel od mamy...
A i mamy pierwszego siniaka Mala rypnela na klocka
Pati ,to dobre wiesci
Mgielka, to super,ze za taka kase babka zgodzila sie opiekowac Lika!
Pokaz nam ja, dawno Lilki tu nie bylo!
A i pokaze Wam moje buty
Tylka sa bardziej czerwone niz na zdjeciu
Tradycyjnie nocka zleciala 1 karmienie.
Jogo juz spi, Kuba z D na spacerze, ja sobie miejsca nie moge znaleźć,wysprzatalam wszystko i czekam na tel od mamy...
A i mamy pierwszego siniaka Mala rypnela na klocka
Pati ,to dobre wiesci
Mgielka, to super,ze za taka kase babka zgodzila sie opiekowac Lika!
Pokaz nam ja, dawno Lilki tu nie bylo!
A i pokaze Wam moje buty
Tylka sa bardziej czerwone niz na zdjeciu
Ostatnio zmieniany: 12 lata 9 miesiąc temu przez gosia2324.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
12 lata 9 miesiąc temu #343818 przez pati-m
Ojojoj, no tak kiedyś ten pierwszy siniak musiał się pojawić Wielki był płacz? Na pocieszenie Jagódka
A buciki super Najfajniejsze, że czerwone
Kacper wytransportowany do mamy, a ja właśnie wcinam śniadanie i zaraz zmykam do pracy.
A buciki super Najfajniejsze, że czerwone
Kacper wytransportowany do mamy, a ja właśnie wcinam śniadanie i zaraz zmykam do pracy.
- angie1713
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona