- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #129219 przez Agusia83
No to i u mnie podobnie ja 170cm, wlosy czarne, oczy ciemne, piwne a maz 195cm, ciemny blondyn, a oczka zielone ciekawe co, a raczej kto z takiego polaczenia palet barw wyjdzie? Do tego ja mam ciemna karnacje a maz raczej maczny
ja sie opalam od razu na brazowo, a on na czerwono...
Ale u mnie sie ciemno zrobilo, bedzie niezla burza...
ja sie opalam od razu na brazowo, a on na czerwono...
Ale u mnie sie ciemno zrobilo, bedzie niezla burza...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
Temat został zablokowany.
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #129224 przez monika1984lodz
moja ukochana kolysanka
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
moja ukochana kolysanka
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #129259 przez Agusia83
a u mnie, niesamowite oberwanie chmury....do tego ciemno "jak w tylku u murzyna" , blyska sie co minute i niezle grzmi....nie lubie byc sama w domku jak jest taka pogoda...tlumacze maluszkowi by sie nie bal, ze to tylko burza i na polku, a w domku nic nam sie nie stanie...a on szaleje niemilosiernie...
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #129326 przez Marta M
No popatrz Agusia, mieszkamy tak blisko siebie a tu ani kropla nie spadla, czego o grzmotach i blyskawicach jednak nie moge powiedziec...a Maja jak spokojna byla tak jest nadal...zastanawiam sie co z tym moim dzieckiem sie dzieje, przyzwyczaila mnie do ciaglych ruchow i takie dni jak dzisiejszy tylko niepokoj sieje...
to to spokanie o 17 czy 18 mogloby nie wypalic, dobrze ze nam sie udalo umowic wczesniej
to to spokanie o 17 czy 18 mogloby nie wypalic, dobrze ze nam sie udalo umowic wczesniej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #129345 przez slowiczek
Marta, daj Majeczce odpocząć przecież nie jest tak że w ogóle się nie rusza, Ty też na pewno nie codziennie tryskasz energią
u mnie też trochę grzmi a poza tym za oknem mam koncert Korn, Simple Plan, Guano Apes więc jest głooooooooośnoooo....
a ja jutro mam gina w samo południe - zaczynam odczuwać lekki niepokój
u mnie też trochę grzmi a poza tym za oknem mam koncert Korn, Simple Plan, Guano Apes więc jest głooooooooośnoooo....
a ja jutro mam gina w samo południe - zaczynam odczuwać lekki niepokój
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #129379 przez Agusia83
Marta masz racje, o tej godzinie pewnie nigdzie bysmy nie wyszly....ja chociaz mam sporo lat, to bardzo boje sie burzy i naprawde nie lubie byc wowczas sama w domu...wiem wiem, troche wstyd Super, ze udalo nam sie spotkac
Po wczesniejszym poscie wylaczylam kompa z pradu...grzmoty byly baaaardzo glosne, czyli burza baaaardzo blisko...i wiecie co zrobilam? Wczesniej wsadzilam meza buty do pralki, tak wiec pozamykalam okna i poszlam siedzien do lazienki przy pralce,.,.,tam przynajmniej nie slyszalam tak intensywnie grzmotow, bo praleczka zagluszala a, ze lozyska w pralce sa juz troche zuzyte, to pracowala bardzo glosno
Pamietam jak w tamtym roku maz zdecydowal wymienic lozyska...wyobrazcie sobie, ze jak byl na parkingu przed blokiem, to potrafil uslyszec jak nasza pralka w domu wiruje...taka byla glosna hahah
Po wczesniejszym poscie wylaczylam kompa z pradu...grzmoty byly baaaardzo glosne, czyli burza baaaardzo blisko...i wiecie co zrobilam? Wczesniej wsadzilam meza buty do pralki, tak wiec pozamykalam okna i poszlam siedzien do lazienki przy pralce,.,.,tam przynajmniej nie slyszalam tak intensywnie grzmotow, bo praleczka zagluszala a, ze lozyska w pralce sa juz troche zuzyte, to pracowala bardzo glosno
Pamietam jak w tamtym roku maz zdecydowal wymienic lozyska...wyobrazcie sobie, ze jak byl na parkingu przed blokiem, to potrafil uslyszec jak nasza pralka w domu wiruje...taka byla glosna hahah
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #129538 przez Agusia83
No i w koncu po burzy i deszczu troszke sie ochlodzilo fajnie sie teraz oddycha...ale do kiedy? Pewnie zaraz wyjdzie slonce i znow bedzie parno..hmmm..
Jak sie dzis czujecie? Ja dobrze, przy wstawaniu z lozka znow bolala mnie lewa pachwina, ale chyba juz tak bedzie do konca....maz poszedl do pracy, pocalowal na do widzenia i powiedzial by jego grubasek lezal sobie w lozeczku i ladnie tyl hahaha Kofany
Dzis ponownie trzymamy kciuki za podgladanko maluszkow!
Beti, gratuluje wejscia w 7 okienko...ale ten czas leci....za niedlugo bedziemy sobie gratulowac ujrzenia i wydania na swiat naszych pociech
Jak sie dzis czujecie? Ja dobrze, przy wstawaniu z lozka znow bolala mnie lewa pachwina, ale chyba juz tak bedzie do konca....maz poszedl do pracy, pocalowal na do widzenia i powiedzial by jego grubasek lezal sobie w lozeczku i ladnie tyl hahaha Kofany
Dzis ponownie trzymamy kciuki za podgladanko maluszkow!
Beti, gratuluje wejscia w 7 okienko...ale ten czas leci....za niedlugo bedziemy sobie gratulowac ujrzenia i wydania na swiat naszych pociech
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #129553 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jest czym odddychac jupi
Ktora to tam wczoraj u lekarza byla i sie nie podzielila informacjami??
Ktora to tam wczoraj u lekarza byla i sie nie podzielila informacjami??
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #129557 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Nie pisałam wczoraj bo kompletnie nie miałam siły - Kacper kopał mnie w żołądek i czułam się jak w pierwszym trymestrze. Byłam u lekarza - wszystko dobrze Mały fika, zdrowo rośnie i tradycyjnie fochy strzela, bo buźki nie pokazał, więc żadnej fotki nie mam. Wogóle wczoraj wstydzioch jakiś był, bo nóżki też miał ściśnięte i lekarka się śmiała, że dziś ona tam chłopa nie widzi i może być niespodzianka! Ja tu kupuje ciuszki dla Kacpra, a jeszcze się okaże, że będzie Martula No mam nadzieję, że takiej wielkiej niespodzianki nie będzie. No a nawet jeśli to trudno - będzie śmiesznie
Mój (albo moja) gigant waży już 830g i jedyne co wczoraj chciał łaskawie pokazać to stópki Lekarka nazwała go Wielką Stopą, bo jak zmierzyła, to ma aż 4cm! Śmiała się, że my wysocy, to i maluch będzie duży
Agusia ja się pytałam o ten ból w pachwinach i po zbadaniu mnie powiedziała, że to normalne, po prostu macica się rozszerza, a jakby bardzo bolało to przepisała mi no spe forte (pół tabletki mam brać).
Aaaaale się rozpisałam Miłego dnia kochane
Nie pisałam wczoraj bo kompletnie nie miałam siły - Kacper kopał mnie w żołądek i czułam się jak w pierwszym trymestrze. Byłam u lekarza - wszystko dobrze Mały fika, zdrowo rośnie i tradycyjnie fochy strzela, bo buźki nie pokazał, więc żadnej fotki nie mam. Wogóle wczoraj wstydzioch jakiś był, bo nóżki też miał ściśnięte i lekarka się śmiała, że dziś ona tam chłopa nie widzi i może być niespodzianka! Ja tu kupuje ciuszki dla Kacpra, a jeszcze się okaże, że będzie Martula No mam nadzieję, że takiej wielkiej niespodzianki nie będzie. No a nawet jeśli to trudno - będzie śmiesznie
Mój (albo moja) gigant waży już 830g i jedyne co wczoraj chciał łaskawie pokazać to stópki Lekarka nazwała go Wielką Stopą, bo jak zmierzyła, to ma aż 4cm! Śmiała się, że my wysocy, to i maluch będzie duży
Agusia ja się pytałam o ten ból w pachwinach i po zbadaniu mnie powiedziała, że to normalne, po prostu macica się rozszerza, a jakby bardzo bolało to przepisała mi no spe forte (pół tabletki mam brać).
Aaaaale się rozpisałam Miłego dnia kochane
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #129560 przez slowiczek
U mnie w nocy była burza, że hej - no ale teraz znowu jest słońce, chociaż chyba trochę chłodniej...
haha Agusia - jesteś szalona z tą pralką chociaż ja wczoraj też już miałam takie myśli, żeby schować się w łazience
pati - super, że wszystko porządku i mam nadzieję, że siusiak pozostanie na swoim miejscu i nie "odpadnie" niespodziewanie
haha Agusia - jesteś szalona z tą pralką chociaż ja wczoraj też już miałam takie myśli, żeby schować się w łazience
pati - super, że wszystko porządku i mam nadzieję, że siusiak pozostanie na swoim miejscu i nie "odpadnie" niespodziewanie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez slowiczek.
Moderatorzy: ilona