BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128918 przez ewelinaa
U mnie tez upał, na termometrze już jest 26 stopni :ohmy: :ohmy: , a ja mam dziś troje dzieci do odwiedzenia :)
Temat został zablokowany.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128925 przez Marta M
Pati to daj nam koniecznie znac wieczorkiem i jak maly pokaze buzke to nam tu wklejaj czym predzej :)

Ja tez zycze wszystkim naszym babelkom w brzuszkach wszystkiego najlepszego i tym poza brzuszkami: katy, gosia, mala, kasia usciski dla Waszych pociech...jak kogos pominelam przepraszam..
13 lata 10 miesiąc temu #128927 przez pati-m
To korzystaj Kasia póki możesz z tego chłodu :) U mnie dziś póki co 27,6 :ohmy: A przecież jeszcze południa nie ma. Ja miałam odwiedzić chrześniaka męża, ale okazało się, że mały ma wirusowe zapalenie oskrzeli, więc nie będę ryzykować i mąż sam zaniesie prezent.
Więc mi pozostaje tylko cierpliwie odliczać godziny do wizyty. Już nie mogę się doczekać :D
13 lata 10 miesiąc temu #128936 przez Pyśkaaaa
Pati i ja mam na 18 :D mam nadzieję ze wszytko będzie ok w końcu to połówkowe :D i też nie mogę się doczekać

u nas też nie jest zbyt gorąco i wisi coś w powietrzu...
13 lata 10 miesiąc temu #128940 przez pati-m
To trzymam kciuki Pyśka :) Na pewno o Tobie pomyślę jak będę czekała na wejście do gabinetu :) Ja jestem spokojna - będzie dobrze i z naszymi skarbami też będzie wszystko oki :)
13 lata 10 miesiąc temu #128950 przez kasia79
Dziękuję w imieniu moich pociech :)
13 lata 10 miesiąc temu #128958 przez Pyśkaaaa
ja za Ciebie też Pati :)

właśnie zapisałam się do szkoły rodzenia :D co prawda dopiero na 12 lipca ale już się ciesze :D
13 lata 10 miesiąc temu #128961 przez kasia79
Pati i pyska trzymamy mocno kciuki za wasze maleństwa i czekamy na relacje.
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128964 przez Agusia83
Dziewczyny u mnie tez bardzo cieplo, ale wydaje mi sie, ze jakos troszke lzej niz wczoraj...lepiej sie oddycha..
Wlasnie odebralam wyniki z tej glukozy
na czczo mam 4,04 mmol/l
a po 1h 5,97 mmol/l

hmmm...i badz tu madry, czy ten wynik po godzince nie jest za niski????

No i oczywiscie trzymam kciuki za nasze dzisiejsze spotkanka u lekarza :laugh: Pati i Pyskaa...prosimy o relacje zdjatkowe...rowniez
13 lata 10 miesiąc temu #128965 przez katy25
ja również dziękuję w imieniu mojej myszy
a zapomniałam Wam pochwalić sie, że wczoraj byłam na Dniu Mamy w przedszkolu i również bardzo sie wzruszyłam. Dzieciaki były rozkoszne, śpiewały, tańczyły a anwet grały na instrumentach he he

wklejam fotke Ineski z wczoraj i z dzsiaj z prezentem - usmiech od ucha do ucha powiedziała mi dzisiaj "mamusiu skad wiedzialas ze o takim marzylam??" hihi ona ma takie texty że czasami nie mogę...
A wczoraj powiedziała mi "no widzę mamusiu że nareszcie nauczyłaś sie wyprzedzać?" he he he

a tu Ineska trzyma mój prezent, płytka CD z ich "przygodami" przedszkolnymi - fajny pomysł a żaba dlatego, że grupa nazywa sie "żabki"

13 lata 10 miesiąc temu #128977 przez pati-m
Katy - masz przeeeeeeeeeeeeeeeeśliczną córeczkę! Cudowna jest! :) Gdybym spodziewała się córci, to godzinami wpatrywałabym się w jej fotki, żeby jak to mówią "się zapatrzyć, aby moja taka cudna była" :)
13 lata 10 miesiąc temu #128979 przez Pyśkaaaa
Katy zakochałam się w tej Twojej małej... jejku ona takie cudne loki :) i te oczy ach.. chłopaki bedą walic do niej drzwiami i oknami hahaha :D

dzięki dziewczynki za kciuki :D
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128980 przez gosia2324
WITAM SERDECZNIE :))0

U nas troszke chlodniej. Dzis juz lepiej sie czuje , ale za to Jagodka cos leniwa, prawie nic nie kopie.
Dziewczyne co do Wagi to ja tez martwilam sie po porodzie, ze nie wroce do normy :(
Na pocieszeniew kleje Wam moje zdjecie z zeszlych wakacji 10 mies po porodzie.
Nikt nie wierzyl ze to moje dziecko :)
I wstawie Wam zdjecie Brzucha 10 dni przed porobem :)

Dla mnie to byl Szczyt Szczytow :silly:

A to juz po :)
13 lata 10 miesiąc temu - 13 lata 10 miesiąc temu #128993 przez gosia2324
A to po wszystkim :)
13 lata 10 miesiąc temu #128996 przez gosia2324
Katy Ineska jest Sliczna :))))

Buziaki :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama