- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151917 przez bewipo
Agusia super, że wszystko dobrze.
Eh, do fryzurki to bym się musiała wymalować, żeby wyglądać jak czlowiek. A poza tym wkurzyłam się i rozbeczałam, więc nijak teraz do zdjęcia. W sobotę idę na 18, to potem wstawię jakąś fotkę.
Beztroska facetów mnie rozwala, ehh...
Eh, do fryzurki to bym się musiała wymalować, żeby wyglądać jak czlowiek. A poza tym wkurzyłam się i rozbeczałam, więc nijak teraz do zdjęcia. W sobotę idę na 18, to potem wstawię jakąś fotkę.
Beztroska facetów mnie rozwala, ehh...
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151918 przez mgielka22
czesc Dziewczynki:) a ja wlasnie wrocilam od lekarza z USG jest wszystko w porzadku Lilianna pozostaje Lilianna, waży juz 1270g (28tc) za kazdym razem jak lekarz jezdzil glowica to ona go kopala:D juz jest ulozona glowkowo w ogole nogi ma przy buzi jest smiesznie wygieta:D a usteczka ma takie slodkie ze napatrzec sie nie moglam:D przeplywy i serduszko tez w porzadku:D
Ogolnie dzien dzis jest meczacy strasznie goraco i tak ociezale sie dzis czuje...
Agusia super ze u Ciebie wszystko w porzadku:)
Bewipo czekamy na fotki:D
Ogolnie dzien dzis jest meczacy strasznie goraco i tak ociezale sie dzis czuje...
Agusia super ze u Ciebie wszystko w porzadku:)
Bewipo czekamy na fotki:D
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #151981 przez bewipo
Pyśka wkurzyłam się na męża, bo sobie wymyślił wyjazd na jakiś zlot. Co na benzynę by wyszło jakieś 250 zł plus jakieś pierdoły bo to trzeba jeść i pić... No i się wkurzyłam, bo ta kasa jest potrzebna na rzeczy dla dziecka a nie jakieś pierdoły. Mam nadzieję, że przemyśli sprawę. Faceci to naprawde tylko o swoich przyjemnościach myślą, zero odpowiedzialności. A my biedne tylko się przez to denerwujemy.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152001 przez bewipo
Wie dokładnie ile kasy potrzeba na dziecko jeszcze. Ale chyba nie pomyślał, że wyjazd też sporo będzie kosztował... Poszedł sobie do pracy na nockę i dobrze, bo jeszcze by jakaś kłótnia była Jakaś nerwowa się zrobiłam im bliżej porodu...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152051 przez gosia2324
Migielka , Agusia ciesze sie ze z dzidziusiami wszystko ok
Oby tak dalej
Mala, moja mama pojechała na tydzień do mojego brata do Anglii wiec jak maż w pracy to siedzę sama z Kuba, ale na szczęście dziś był prze kochany i dałam redę,
Ale na wizycie pewnie i tak dostane ochrzan bo jak leżę 2 godz w ciągu dnia to wszystko ...
Mam nadzieje ze szyjka stoi w miejscu . ostatnio byla 3 cm .!
Do jutra dziewczyny idę spać
Oby tak dalej
Mala, moja mama pojechała na tydzień do mojego brata do Anglii wiec jak maż w pracy to siedzę sama z Kuba, ale na szczęście dziś był prze kochany i dałam redę,
Ale na wizycie pewnie i tak dostane ochrzan bo jak leżę 2 godz w ciągu dnia to wszystko ...
Mam nadzieje ze szyjka stoi w miejscu . ostatnio byla 3 cm .!
Do jutra dziewczyny idę spać
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu #152122 przez Marta M
Dziewczyny jest po 23, jak wyszlismy z mezem na zakupy o 16 tak teraz wrocilismy..i na zakupy dla dziecka i dla mnie do szpitala wydalismy 490zł..masakra, a najgrubsza rzecz jaka kupilismy to byl kombinezon za 40zl..reszta sam drob po kilka zl, i tak sie uzbieralo, takze bewipo rozumiem ze mozna sie wkurzyc o niepotrzebne wydawanie kasy..Kupilismy jeszcze grzwi i znow kolejny tysiac poszedl sie pasc..
I wlasnie odwolalam jutrzejsze echo serca. Nie wiem czy dobrze zrobilam..
Agusia, mgielka super ze wszystko ok...mgielka Ty mialas chyba 3d?? Jak tak to pochwal sie zdjeciami
I wlasnie odwolalam jutrzejsze echo serca. Nie wiem czy dobrze zrobilam..
Agusia, mgielka super ze wszystko ok...mgielka Ty mialas chyba 3d?? Jak tak to pochwal sie zdjeciami
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152125 przez beti
Ja właśnie dotarłam do domku, miałam dziś sesję ciążową 3D i było suuuper, wykupiłam ją za nieduże pieniądze chyba w marcu na grouponie i dzisiaj ją miałam, umalowali mnie profesjonalnie a potem cykali zdjęcia...super sprawa, widziałam fotki na aparacie i rewelacja, już się nie mogę doczekać obrobionych, bo będą za 2 tygodnie....nawet mój M się dał w tą sesję wkręcić i jest zadowolony a za 2 tygodnie mamy następną, którą wygrałam w konkursie ciążowym
No a po sesji, żeby nie zmarnować tak świetnego makijażu wyciągnęłam M. jeszcze do kina i dopiero wróciliśmy zaraz spać, bo jutro o 12 USG...juuuuupppiiiii więc dziewczynki trzymajcie kciuki
No i gratuluję dzisiejszych podglądanek ))))) już się nie mogę jutra doczekać ))
No a po sesji, żeby nie zmarnować tak świetnego makijażu wyciągnęłam M. jeszcze do kina i dopiero wróciliśmy zaraz spać, bo jutro o 12 USG...juuuuupppiiiii więc dziewczynki trzymajcie kciuki
No i gratuluję dzisiejszych podglądanek ))))) już się nie mogę jutra doczekać ))
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #152146 przez Agusia83
Witam czwartkowo w koncu poprawila sie pogoda i moge bez specjalnych warstw wyjsc na polko...chyba zaraz zbieram sie na zakupy...
Beti, zazdroszcze Ci sesji, to musiala byc super sprawa...a masz jeszcze jedna extra...
Marta, super, ze udalo Wam sie az tyle rzeczy kupic, chociaz szkoda, ze to az tyle kosztuje
Bewipo, porozmawiaj szczerze, wprost z mezem, ze jego zachowanie jest nie na miejscu...musicie wydac jeszcze tyle pieniedzy na maluszka, na Twoje potrzeby do szpitala...a jemu sie wydaje, ze wyjazdy teraz wazniejsze....niestety glupia kasa....oj chcialabym miec takie drzewko, na ktorym by banknociki rosly
Mgielka, pokaz zdjecia maluszka
Beti, trzymamy kciuki i tez czekamy na piekne zdjecia dzidziolka
Beti, zazdroszcze Ci sesji, to musiala byc super sprawa...a masz jeszcze jedna extra...
Marta, super, ze udalo Wam sie az tyle rzeczy kupic, chociaz szkoda, ze to az tyle kosztuje
Bewipo, porozmawiaj szczerze, wprost z mezem, ze jego zachowanie jest nie na miejscu...musicie wydac jeszcze tyle pieniedzy na maluszka, na Twoje potrzeby do szpitala...a jemu sie wydaje, ze wyjazdy teraz wazniejsze....niestety glupia kasa....oj chcialabym miec takie drzewko, na ktorym by banknociki rosly
Mgielka, pokaz zdjecia maluszka
Beti, trzymamy kciuki i tez czekamy na piekne zdjecia dzidziolka
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152151 przez Marta M
Beti ale bedziesz miec pamiatek brzuszkowych, fajnie tak
Ja znow sie zbieram na budowe wiec pewnie znow sie nie odezwe, chyba ze znajde chwile coby wejsc do auta Milego dnia KOCHANE
KATY, wysylalam kilka razy aktualizacje naszych numerow telefonow, a Ty nie przeczytalas tych wiadomosci, przynajmniej tak mi sie wyswietla...Beti tez wczesniej myslala ze o niej zapomnialam a poprostu nie zauwazyla ze ma cos w skrzynce..
Ciekawe jak nasza Monika nad morzem i ciekawe jak Basi ida egzaminy..
Ja znow sie zbieram na budowe wiec pewnie znow sie nie odezwe, chyba ze znajde chwile coby wejsc do auta Milego dnia KOCHANE
KATY, wysylalam kilka razy aktualizacje naszych numerow telefonow, a Ty nie przeczytalas tych wiadomosci, przynajmniej tak mi sie wyswietla...Beti tez wczesniej myslala ze o niej zapomnialam a poprostu nie zauwazyla ze ma cos w skrzynce..
Ciekawe jak nasza Monika nad morzem i ciekawe jak Basi ida egzaminy..
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Marta M.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #152189 przez megi2501
Witam wszystkie brzuchate kobitki
Nadszedł czwartek -29 tydzień wskoczył. Dziś ja mam USG i wiem, że jeszcze któraś z Was. Ja idę dopiero na 17.00 więc mam jeszcze duuużo czasu. Ale tak się cieszę, że się doczekałam.
Dziewczyny chwalcie się zdjęciami z USG. Bardzo się cieszę, że kolejne zadowolone po wizytach.
Beti to my też czekamy na kilka fotek. Ale będziesz miała pamiątkę. EXTRA!
Nadszedł czwartek -29 tydzień wskoczył. Dziś ja mam USG i wiem, że jeszcze któraś z Was. Ja idę dopiero na 17.00 więc mam jeszcze duuużo czasu. Ale tak się cieszę, że się doczekałam.
Dziewczyny chwalcie się zdjęciami z USG. Bardzo się cieszę, że kolejne zadowolone po wizytach.
Beti to my też czekamy na kilka fotek. Ale będziesz miała pamiątkę. EXTRA!
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #152203 przez pati-m
Witam dziewczynki!
Przede wszystkim gratuluję wszystkim mamusiom, które miały wizyty i z dzidziolkami wszystko dobrze A za inne brzuchalki, które dziś idą do lekarza trzymam kciuki!
Nawiązując do Waszej rozmowy, to nie wiedziałam że sudokrem lepiej nie stosować codziennie. Hmm... Teraz będę musiała przemyśleć sprawę kremu do pupki
Ja nadal walczę z tym kaszlem. Troszkę mniejszy, po tych syropach z cebuli, ciepłym mleku z miodem, no i syrop kupiłam bo mi pani w aptece poleciła - homeopatyczny Drosetux.
Miłego dnia wszystkim życzę!
A tak poza tym to pochwalę się Wam kobitki kochane, że dziś MAM URODZINKI i stuknęło mi 26 lat A mój maluszek na dzień dobry sprzedał mi kopniaka z życzeniami
Przede wszystkim gratuluję wszystkim mamusiom, które miały wizyty i z dzidziolkami wszystko dobrze A za inne brzuchalki, które dziś idą do lekarza trzymam kciuki!
Nawiązując do Waszej rozmowy, to nie wiedziałam że sudokrem lepiej nie stosować codziennie. Hmm... Teraz będę musiała przemyśleć sprawę kremu do pupki
Ja nadal walczę z tym kaszlem. Troszkę mniejszy, po tych syropach z cebuli, ciepłym mleku z miodem, no i syrop kupiłam bo mi pani w aptece poleciła - homeopatyczny Drosetux.
Miłego dnia wszystkim życzę!
A tak poza tym to pochwalę się Wam kobitki kochane, że dziś MAM URODZINKI i stuknęło mi 26 lat A mój maluszek na dzień dobry sprzedał mi kopniaka z życzeniami
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez pati-m.
Moderatorzy: ilona