- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157219 przez katy25
zaraz kazda z nas będzie miała swoje maleństwo i będzie najpiekniejsze, najkochańsze!
wstawiam fotki tego, co wczoraj dostałam
a dziś przyszedł mi ten kombinezon, co ostatnio kupowałam i powiem Wam, że nie żałuję bo to jest jesienne wdzianko. A jest śliczny, ten komplecik kupiłam za 10zł od tego samego uzytkownika śmieszny jest i prakytcznie nieużywany.
A body i ten komplet jest z mothercare, komplet 4 cześciowy sama taki już kupowałam, moja kolezanka pracuje w centrum handlowym i wypatrzyła go gdzies tam:) wezme go sobie do szpitala tzn spiochy i body bo to jest małe na 56-62
body na 3-6mce
wstawiam fotki tego, co wczoraj dostałam
a dziś przyszedł mi ten kombinezon, co ostatnio kupowałam i powiem Wam, że nie żałuję bo to jest jesienne wdzianko. A jest śliczny, ten komplecik kupiłam za 10zł od tego samego uzytkownika śmieszny jest i prakytcznie nieużywany.
A body i ten komplet jest z mothercare, komplet 4 cześciowy sama taki już kupowałam, moja kolezanka pracuje w centrum handlowym i wypatrzyła go gdzies tam:) wezme go sobie do szpitala tzn spiochy i body bo to jest małe na 56-62
body na 3-6mce
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157226 przez Pyśkaaaa
melduje knedle zrobione czekam tylko na mego aby je zjeść
Katy ależ mi się pododba to niebieskie w potworki
dziewczyny a ja dostałam 3 wory ubranek tylko ze sa u rodziców i za dwa tyg jak tam pojade wszystko powypieram i to co kupiłam potem spakuje torbę i zrobie reszte zakupów i takie moje plany
Katy ależ mi się pododba to niebieskie w potworki
dziewczyny a ja dostałam 3 wory ubranek tylko ze sa u rodziców i za dwa tyg jak tam pojade wszystko powypieram i to co kupiłam potem spakuje torbę i zrobie reszte zakupów i takie moje plany
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #157290 przez Mała
Witam.
Dopiero Was nadrobiłam, jak o której zapomniałam to z góry przepraszam.
Fanka gratuluję obrony.
Katy zdjęcia super, a Ineska przesłodka.
Gosia jak ja się cieszę, że z tą Twoją szyjką o niebo lepiej niż z moją. A i z małą ok. A mówiłaś o tej nocnej przygodzie bólowej? Co gin na to?
Mój mąż jest żołnierzem i mówił, że tacierzyński się im nie należy.
Agusia mnie prawa pachwina też boli. Śmieją się ze mnie, że nogi już zapominają jak się chodzi
Mnie też wskoczył 30 tc.
Dopiero Was nadrobiłam, jak o której zapomniałam to z góry przepraszam.
Fanka gratuluję obrony.
Katy zdjęcia super, a Ineska przesłodka.
Gosia jak ja się cieszę, że z tą Twoją szyjką o niebo lepiej niż z moją. A i z małą ok. A mówiłaś o tej nocnej przygodzie bólowej? Co gin na to?
Mój mąż jest żołnierzem i mówił, że tacierzyński się im nie należy.
Agusia mnie prawa pachwina też boli. Śmieją się ze mnie, że nogi już zapominają jak się chodzi
Mnie też wskoczył 30 tc.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157296 przez mgielka22
No to Pyska poszalalas:D podziel sie bo chyba jutro zrobie powtorke:P a zjakich ziemniakow robilas???
Gosia ja tez nienawidze zlota i tylko srebro toleruje, wiec sama nie jestes :D:D
Katy masz tak sliczna niunie ze tylko ja tulic calowac i nie puszczac:D beda kolejki jak pojdzie do szkoly:D a dziadki swietni jakiego sa pochodzenia jesli moge spytac maja swietne ubrania
Boshe u mnie tez jest taka parowa ze oddychac nie ma czym
Gosia ja tez nienawidze zlota i tylko srebro toleruje, wiec sama nie jestes :D:D
Katy masz tak sliczna niunie ze tylko ja tulic calowac i nie puszczac:D beda kolejki jak pojdzie do szkoly:D a dziadki swietni jakiego sa pochodzenia jesli moge spytac maja swietne ubrania
Boshe u mnie tez jest taka parowa ze oddychac nie ma czym
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157306 przez gosia2324
Katy ubranka slodkie, a Ineska przesłodka.
Mala powiem Ci ze zapomniałam powiedzieć o tym bólu, bo w poczekalni była dziewczyna ktora miała w domu 1,5 rocznego synka, a w brzuchu 20 tyg bliźniaki
I smialysmy sie, bo mówiła ze jak lekarz jej powie ze ma jeszcze 2 synków mieć to od niego nie wyjdzie ale okazało się ze ma synka i córeczkę
A oto moje nowe ubranka
Mala powiem Ci ze zapomniałam powiedzieć o tym bólu, bo w poczekalni była dziewczyna ktora miała w domu 1,5 rocznego synka, a w brzuchu 20 tyg bliźniaki
I smialysmy sie, bo mówiła ze jak lekarz jej powie ze ma jeszcze 2 synków mieć to od niego nie wyjdzie ale okazało się ze ma synka i córeczkę
A oto moje nowe ubranka
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157308 przez beti
Cześć dziwczynki, zajrzałam do Was na chwilkę i mam 400 postów do nadrobienia...!!!
Ja jestem na mazurkach, lenię się, odpoczywam i oddycham świeżym powietrzem )
Na poniedzialkowym echu wyszło to samo co na poprzednim, mamy 90 % szans, ze w okolicach porodu wada sama zaniknie...oby...w poniedziałek mój maluszek ważył 2650 g...!!!!
spróbuję Was chociaż trochę nadrobić, ale nie wiem, czy mi się uda...
Ja jestem na mazurkach, lenię się, odpoczywam i oddycham świeżym powietrzem )
Na poniedzialkowym echu wyszło to samo co na poprzednim, mamy 90 % szans, ze w okolicach porodu wada sama zaniknie...oby...w poniedziałek mój maluszek ważył 2650 g...!!!!
spróbuję Was chociaż trochę nadrobić, ale nie wiem, czy mi się uda...
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157354 przez slowiczek
Katy - Ines jest strasznie sliczna !!! Ubranka tez super
Gosia - ciuszki ladniutkie, moim faworytem sa ogrodniczki z krowa
Beti- strasznie duzy ten Twoj chlopak no i pozazdroscic wypoczynku !
ja jestem podniecona bo dostałam dziś wiadomość, że łóżeczko dla Natalki zostało wysłane dziś kurierem więc jutro powinno być już u mnie co prawda na razie nie będę rozkładać ale fajnie, że już będzie
Gosia - ciuszki ladniutkie, moim faworytem sa ogrodniczki z krowa
Beti- strasznie duzy ten Twoj chlopak no i pozazdroscic wypoczynku !
ja jestem podniecona bo dostałam dziś wiadomość, że łóżeczko dla Natalki zostało wysłane dziś kurierem więc jutro powinno być już u mnie co prawda na razie nie będę rozkładać ale fajnie, że już będzie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez slowiczek.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157387 przez ewelinaa
Katy - Twoja córcia jest śliczna, napatrzeć się nie mogłam na te zdjęcia Śliczności
Gosia - śliczne te ubranka Najbardziej podobają mi się ogrodniczki z krówką i ten bezrękawnik obok
U mnie w domu też tak różowo się robi. Ja tez lubię ten kolor, sama mam sporo różowych rzeczy, więc córce innych nie wypada kupować Ostatnio kupiłam sporo ubranek, jak będę miała wolniejszą chwilkę to Wam pokażę.
Gosia - śliczne te ubranka Najbardziej podobają mi się ogrodniczki z krówką i ten bezrękawnik obok
U mnie w domu też tak różowo się robi. Ja tez lubię ten kolor, sama mam sporo różowych rzeczy, więc córce innych nie wypada kupować Ostatnio kupiłam sporo ubranek, jak będę miała wolniejszą chwilkę to Wam pokażę.
Moderatorzy: ilona