BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #157191 przez pati-m
Katy - Ineska jest przepiękna! Aż brak słów :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #157196 przez Agusia83
katy, cieplo na serduszku, bo to istna Krolewna :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #157219 przez katy25
zaraz kazda z nas będzie miała swoje maleństwo i będzie najpiekniejsze, najkochańsze!

wstawiam fotki tego, co wczoraj dostałam
a dziś przyszedł mi ten kombinezon, co ostatnio kupowałam i powiem Wam, że nie żałuję bo to jest jesienne wdzianko. A jest śliczny, ten komplecik kupiłam za 10zł od tego samego uzytkownika śmieszny jest i prakytcznie nieużywany.

A body i ten komplet jest z mothercare, komplet 4 cześciowy sama taki już kupowałam, moja kolezanka pracuje w centrum handlowym i wypatrzyła go gdzies tam:) wezme go sobie do szpitala tzn spiochy i body bo to jest małe na 56-62

body na 3-6mce

13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157226 przez Pyśkaaaa
melduje knedle zrobione :) czekam tylko na mego aby je zjeść :D
Katy ależ mi się pododba to niebieskie w potworki :)

dziewczyny a ja dostałam 3 wory ubranek tylko ze sa u rodziców i za dwa tyg jak tam pojade wszystko powypieram i to co kupiłam potem spakuje torbę i zrobie reszte zakupów i takie moje plany :D
13 lata 5 miesiąc temu #157232 przez pati-m
Katy - ubranka rzeczywiście rewelacja! A zwłaszcza to "potworkowe" wdzianko :woohoo:
13 lata 5 miesiąc temu #157284 przez fanka
Ale śliczne potworki- ja też takie chcę!!!! znaczy mój Dawid chce :-) jadę na zakupy trochę się ochłodziło to można nos z domu wystawić, a galeria do 20 to jeszcze zdążę troszkę kaski wydać ;-)
13 lata 5 miesiąc temu #157290 przez Mała
Witam.
Dopiero Was nadrobiłam, jak o której zapomniałam to z góry przepraszam.

Fanka gratuluję obrony.
Katy zdjęcia super, a Ineska przesłodka.
Gosia jak ja się cieszę, że z tą Twoją szyjką o niebo lepiej niż z moją. A i z małą ok. A mówiłaś o tej nocnej przygodzie bólowej? Co gin na to?
Mój mąż jest żołnierzem i mówił, że tacierzyński się im nie należy.
Agusia mnie prawa pachwina też boli. Śmieją się ze mnie, że nogi już zapominają jak się chodzi :dry:

Mnie też wskoczył 30 tc. :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #157296 przez mgielka22
No to Pyska poszalalas:D podziel sie bo chyba jutro zrobie powtorke:P a zjakich ziemniakow robilas???

Gosia ja tez nienawidze zlota i tylko srebro toleruje, wiec sama nie jestes :D:D:D

Katy masz tak sliczna niunie ze tylko ja tulic calowac i nie puszczac:D beda kolejki jak pojdzie do szkoly:D a dziadki swietni jakiego sa pochodzenia jesli moge spytac :) maja swietne ubrania :D

Boshe u mnie tez jest taka parowa ze oddychac nie ma czym :(
13 lata 5 miesiąc temu #157298 przez Pyśkaaaa
Migielka z młodych robiłam bo nie wiem czy gdzies jeszcze stare są ale pyszne były mniam :D
13 lata 5 miesiąc temu #157301 przez pati-m
Ale mi kobitki na te knedle apetytu narobiłyście :lol: Muszę koniecznie w weekend zrobić :)

A ja teraz właśnie siedzę i tworzę w albumie Kacpra - uzupełniam fotkami z USG itp., bo mi się zaległości porobiły :)
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157306 przez gosia2324
Katy ubranka slodkie, a Ineska przesłodka.:)

Mala powiem Ci ze zapomniałam powiedzieć o tym bólu, bo w poczekalni była dziewczyna ktora miała w domu 1,5 rocznego synka, a w brzuchu 20 tyg bliźniaki :)
I smialysmy sie, bo mówiła ze jak lekarz jej powie ze ma jeszcze 2 synków mieć to od niego nie wyjdzie :woohoo: ale okazało się ze ma synka i córeczkę :blink:

A oto moje nowe ubranka :)
13 lata 5 miesiąc temu #157308 przez beti
Cześć dziwczynki, zajrzałam do Was na chwilkę i mam 400 postów do nadrobienia...!!!
Ja jestem na mazurkach, lenię się, odpoczywam i oddycham świeżym powietrzem :))
Na poniedzialkowym echu wyszło to samo co na poprzednim, mamy 90 % szans, ze w okolicach porodu wada sama zaniknie...oby...w poniedziałek mój maluszek ważył 2650 g...!!!! :-)

spróbuję Was chociaż trochę nadrobić, ale nie wiem, czy mi się uda...
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157354 przez slowiczek
Katy - Ines jest strasznie sliczna :) !!! Ubranka tez super :)

Gosia - ciuszki ladniutkie, moim faworytem sa ogrodniczki z krowa :D

Beti- strasznie duzy ten Twoj chlopak :D no i pozazdroscic wypoczynku :) !

ja jestem podniecona bo dostałam dziś wiadomość, że łóżeczko dla Natalki zostało wysłane dziś kurierem więc jutro powinno być już u mnie :D co prawda na razie nie będę rozkładać ale fajnie, że już będzie :)
13 lata 5 miesiąc temu #157374 przez Agusia83
Ale piekne ubranka dziewczynki macie....te potworki wymiataja :laugh: a te rozowiutkie ciuszki sa wprost do schrupania :laugh:

Ja tez wyszlam na chwilke, bylam u mamci :laugh: dostalam sok z malin i napapalam sie duza iloscia kremowki :P
13 lata 5 miesiąc temu #157387 przez ewelinaa
Katy - Twoja córcia jest śliczna, napatrzeć się nie mogłam na te zdjęcia :lol: Śliczności :woohoo: :woohoo:

Gosia - śliczne te ubranka :laugh: Najbardziej podobają mi się ogrodniczki z krówką i ten bezrękawnik obok :silly:

U mnie w domu też tak różowo się robi. Ja tez lubię ten kolor, sama mam sporo różowych rzeczy, więc córce innych nie wypada kupować :silly: Ostatnio kupiłam sporo ubranek, jak będę miała wolniejszą chwilkę to Wam pokażę.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia