- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157786 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Marta pewnie bedzie na siku wstawala hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157791 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
KAsia moze i na cyca hihi
a Twoja sasiadka jak taka madra to nich sama idzie rodzic
Jeszcze troche nam zostalo ale i tak przeraza mnie fakt, ze to juz blizej niz dalej
a Twoja sasiadka jak taka madra to nich sama idzie rodzic
Jeszcze troche nam zostalo ale i tak przeraza mnie fakt, ze to juz blizej niz dalej
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #157798 przez gosia2324
Mysza a ile juz Janek wazy ? A szyjka dalej Ci sie skraca, czy stoi w miejscu ?
Mala co do zakupow to mozesz pokupowac wszystko przez internet szybko i tanio
A ja dzis odebralam te witaminki polecane przez beti,
Faktycznie o polowe taniej, wzielam 2 opakowania, musze dokupic jeszcze jedno, zapomnialam ze dzidzia bierze je do konca 3 mies
no i znow doczekalam sie na kase z Zusu
marta POCHWAL SIE WOZECZKIEM
Mala co do zakupow to mozesz pokupowac wszystko przez internet szybko i tanio
A ja dzis odebralam te witaminki polecane przez beti,
Faktycznie o polowe taniej, wzielam 2 opakowania, musze dokupic jeszcze jedno, zapomnialam ze dzidzia bierze je do konca 3 mies
no i znow doczekalam sie na kase z Zusu
marta POCHWAL SIE WOZECZKIEM
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157811 przez mYSZA
nie miałam takiego dokłądnego USG- tylko takie żeby sprawdzić ułożenie i serduszka posłuchać.Ogólnie za USG u mojej babeczki ie dopłaca 40 zł, ale za takie konkrety własnie typu mierzenie, a teraz ona stwierdziła, że jak miałam 2 tygodnie temu robione to teraz poczekamy 3 na takie dokładne. Ale Janek do dużych dzieci nie należy i może nawet obejdzie się bez cięcia. w sumie ani ja ani mąż duzi nie byliśmy wiec może tka być genetycznie;)
był pan od pralki i za 15 minut roboty wziął 80 zł- sic! no ale co zrobić? mam tyle już ubranek że musze zacząć je prać! ale większość też mam używane. z nowych kupinych teraz to zaledie kilka, ale mam kilka takich które kupowaliśmy z moim Sławkiem jeszcze nawet przed zaręczynami- tj. mieliśmy taki zwyczaj kupowania rzeczy dla przyszłego dziecka z każdego miejsca świata gdzie bylismy czyli np. z camp noun ( stadion fc barcelona jako ktoś nie wiedział tak jak ja wcześniej:P ) mamy małe buziki w barwach klubu, a z disneywordu 5częsciowy kąplecik, koszuleczkę z w szwecji, muminka z finlandii, wieloryba z norwegii itp itd;P trochę takich fajnych rzeczy jest;)
dziewczyny- tak mi od wczoraj po głowie chodzi- co to są knedle?
był pan od pralki i za 15 minut roboty wziął 80 zł- sic! no ale co zrobić? mam tyle już ubranek że musze zacząć je prać! ale większość też mam używane. z nowych kupinych teraz to zaledie kilka, ale mam kilka takich które kupowaliśmy z moim Sławkiem jeszcze nawet przed zaręczynami- tj. mieliśmy taki zwyczaj kupowania rzeczy dla przyszłego dziecka z każdego miejsca świata gdzie bylismy czyli np. z camp noun ( stadion fc barcelona jako ktoś nie wiedział tak jak ja wcześniej:P ) mamy małe buziki w barwach klubu, a z disneywordu 5częsciowy kąplecik, koszuleczkę z w szwecji, muminka z finlandii, wieloryba z norwegii itp itd;P trochę takich fajnych rzeczy jest;)
dziewczyny- tak mi od wczoraj po głowie chodzi- co to są knedle?
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #157813 przez Marta M
Mysza knedle to takie kulki z ciasta nadziewane z reguly chyba sliwka..nie wiem..my zawsze dajemy sliwki.nie wiem co jeszcze mozna dac..
Gosiu nie pochwale sie, mam wszystko w pudlach i nawet nie otwieram bo zawozimy to na budowe i tam to sobie bedzie siedzialo zapakowane..Ale wozek XLANDER XA a lozeczko i komoda z kolekcji Mis z gwizadka z firmy Klups..
Gosiu nie pochwale sie, mam wszystko w pudlach i nawet nie otwieram bo zawozimy to na budowe i tam to sobie bedzie siedzialo zapakowane..Ale wozek XLANDER XA a lozeczko i komoda z kolekcji Mis z gwizadka z firmy Klups..
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157824 przez Agusia83
Dziewczynki, nadrobic Was to chyba niemozliwe pol godziny zajelo mi przeczytanie wszystkiego...
Jak ja sie ciesze, ze jest dzis chlodnawo...chociaz bylam na zakupach i momenatmi ciezko mi sie oddychalo...ja to juz jestem jak staruszka...co jakis czas bym sie zatrzymywala i chodze jak kaczka Do tego sie nie wyspalam, bo wkurzona na meza chrapanie i chuchanie (w drinkowal wczoraj z kumplem) wolalam przeniesc sie do salonu..a tam niezbyt wygodne spanko, no, ale co zrobic..
Beti, gratuluje 34 tc faktycznie, chyba bedziesz jedna z pierwszych, ktore zobacza maluszka
Monia, bardzo podoba mi sie Twoj avatarek
Kasiu, na allegro naprawde mozna kupic ladne i tanie ubranka, poszukaj sobie...
Marta, jestes rekordzistka w siusianiu hahah..jak to fajnie brzmi...ja cos ostatnio budze sie co godzine, albo co dwie...i chyba tez sie przygotowuje na karmienie tyle, ze jak najszybciej po omacku wracam do lozeczka, wiec zdarza mi sie zaliczyc futryny...haha.. a to z maluszkiem raczej niewskazane
Myszka, knedle robi sie z ciasta takiego jak na kopytka...czyli ugotowane i ugniecione ziemniaki, do tego maka pszenna i jajko... i sa pychota...
Ja tez robie ze sliwkami, ale mozna rowniez wsadzic truskawki..a pozniej polewam je maselkiem z buleczka i posypuje cukrem..mniam, mniam...akurat jutro bede robic
Jak ja sie ciesze, ze jest dzis chlodnawo...chociaz bylam na zakupach i momenatmi ciezko mi sie oddychalo...ja to juz jestem jak staruszka...co jakis czas bym sie zatrzymywala i chodze jak kaczka Do tego sie nie wyspalam, bo wkurzona na meza chrapanie i chuchanie (w drinkowal wczoraj z kumplem) wolalam przeniesc sie do salonu..a tam niezbyt wygodne spanko, no, ale co zrobic..
Beti, gratuluje 34 tc faktycznie, chyba bedziesz jedna z pierwszych, ktore zobacza maluszka
Monia, bardzo podoba mi sie Twoj avatarek
Kasiu, na allegro naprawde mozna kupic ladne i tanie ubranka, poszukaj sobie...
Marta, jestes rekordzistka w siusianiu hahah..jak to fajnie brzmi...ja cos ostatnio budze sie co godzine, albo co dwie...i chyba tez sie przygotowuje na karmienie tyle, ze jak najszybciej po omacku wracam do lozeczka, wiec zdarza mi sie zaliczyc futryny...haha.. a to z maluszkiem raczej niewskazane
Myszka, knedle robi sie z ciasta takiego jak na kopytka...czyli ugotowane i ugniecione ziemniaki, do tego maka pszenna i jajko... i sa pychota...
Ja tez robie ze sliwkami, ale mozna rowniez wsadzic truskawki..a pozniej polewam je maselkiem z buleczka i posypuje cukrem..mniam, mniam...akurat jutro bede robic
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157837 przez pati-m
Hej dziewczyny!
Właśnie wróciłam z miasta. Uff... Znowu gorąco...
Kupiłam do pokoju małego firanki i już założyłam
Zaraz się za obiadek biorę, ale mam jeszcze czas bo mąż i tak będzie wieczorem z tych Niemiec.
11 razy siku w nocy! Rekord! Ja marudze jak muszę wstać raz czy dwa, a i tak idę wtedy na śpiocha, żeby jak najmniej się wybudzić
Dziewczynki chyba przegapiłam jakieś posty dotyczące tych witaminek Może któraś z Was napisać o jakie witaminki chodzi, jak się je stosuje itp.? Z góry dziękuję
Właśnie wróciłam z miasta. Uff... Znowu gorąco...
Kupiłam do pokoju małego firanki i już założyłam
Zaraz się za obiadek biorę, ale mam jeszcze czas bo mąż i tak będzie wieczorem z tych Niemiec.
11 razy siku w nocy! Rekord! Ja marudze jak muszę wstać raz czy dwa, a i tak idę wtedy na śpiocha, żeby jak najmniej się wybudzić
Dziewczynki chyba przegapiłam jakieś posty dotyczące tych witaminek Może któraś z Was napisać o jakie witaminki chodzi, jak się je stosuje itp.? Z góry dziękuję
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #157847 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia dziekuje
Myszka mozna tez knedelki zrobic z pirre ziemniaczanego ja tak robie jak mi sie nie chce ziemniakow przez praske przepuszczac
Wlasnie pochlaniam sliweczki mniam
Myszka mozna tez knedelki zrobic z pirre ziemniaczanego ja tak robie jak mi sie nie chce ziemniakow przez praske przepuszczac
Wlasnie pochlaniam sliweczki mniam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona