BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #159369 przez megi2501
Dzięki Mgiełka :kiss:

Ja to może powinnam mieć dwie daty porodu. Bo według OM jest to 23 września, ale mi ściągają krążek 6.09.2011 roku i może wtedy już będę rodzić. Lekarz powiedział, żebym była w razie czego z torbą :laugh:

Dziewczynki, czy wiecie, że nasze dzieci będą z pod znaku Panny albo wagi? Macie, jakąś opinie o tym znaku zodiaku? Bo ja nikogo z pod znaku Panny nie znam.
Tak z czystej ciekawości pytam. Uważam, że znak zodiaku mówi trochę o drugim człowieku :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #159371 przez gosia2324
Panna to pedant :) mieszkam z taka wiec wiem :silly:
A waga najlepsza na świecie bo ja jestem z 23 września :P

Dziewczyny załóżcie mi kłódkę na lodówkę juz zjadłam pól kilo kabanosów i ... ciągle jem :S
13 lata 5 miesiąc temu #159374 przez pati-m
Dziewczyny ale mnie plecy bolą :( Najpierw zaczęło mnie kłuć w lewym boku (tak jakby kolkę sie miało), a teraz w boku cały czas kłuje i zaczęło promieniować po całej szerokosci pleców. Nawet porządnego wdechu nie mogę wziać, coś jakby nerwoból... Już sama nie wiem...
13 lata 5 miesiąc temu #159375 przez Pyśkaaaa
ja tez mysle że coś jest w tych znakach zodiaku... ja jestem skorpionem i jestem troszkę wredna :P a moja ukochana ciocia jest wagą i to prawda cudowna ososba :)

ja zamowiłam dopiero wczoraj ale jak na razie dostalam maila że mam czekac do 72 h
13 lata 5 miesiąc temu #159376 przez gosia2324
pati moze wysle Ci troche moich kabanosow to Ci przejdzie :) :kiss:
Mi przeszlo, jazdzilam dzis duzo samochodem i tez bolaly mnie plecy :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #159382 przez Pyśkaaaa
Pati tule:*
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159386 przez gosia2324
A to my Dzisiejsi :)
i jeszcze raz
13 lata 5 miesiąc temu #159387 przez mgielka22
Ja jestem waga i sadze ze moja mala tez nia bedzie:D wiem ze Panny sa wredne i bardzo klotliwe:P

Gosia jedz ile mozesz teraz:D ahh a kabanosy tez uwielbiam:D ja zjadlam juz dwa sandwiche:P i chyba zaraz wezme sie za 3 a mala to mi wywija w brzuchu:P
13 lata 5 miesiąc temu #159388 przez mgielka22
Gosia ale sliczny brzusio:D:D:D a maly to chyba bedzie mial radoche z siostrzyczki:D:D:D
13 lata 5 miesiąc temu #159389 przez gosia2324
mgielka22 napisał:

Gosia ale sliczny brzusio:D:D:D a maly to chyba bedzie mial radoche z siostrzyczki:D:D:D

No mamy nadzieje, bo jak na razie to robi sie taki zazdrośnik, ze do męża mi sie nie daje przytulic :)
13 lata 5 miesiąc temu #159392 przez bewipo
Gosia super fotki :)
13 lata 5 miesiąc temu #159395 przez gosia2324
bewipo napisał:

Gosia super fotki :)

Dziekuje :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #159399 przez megi2501
Ale świetny brzucholek! Gosiu, a Twój syn ma piękne oczy :)

Chciałabym, aby była waga, ale to nie ode mnie zależy.
Wiecie może, czy ta sierpniówka urodziła, czy wciąż podtrzymują? Bo nie mogłam się doczytać.
13 lata 5 miesiąc temu #159401 przez gosia2324
nie urodzial, nic nie pisza :)
A Kubuś oczy ma mamusi :silly:
13 lata 5 miesiąc temu #159439 przez fanka
witam, ja dopiero Was nadrabiam bo dziś miałam intensywny dzień- od 8 rano do 20:30 opieka nad bratankiem 7- letnim i powiem Wam ,że mam dość!! niby duże dziecko, niby nie trzeba pilnować na każdym kroku ale on kompletnie nie jest nauczony zając się choć chwilę sam sobą więc chodził za mną jak cień i tylko pytał w co się pobawimy, w co pogramy itd.A pytanie "ciociu a dlaczego..." usłyszałam dziś , nie przesadzając chyba z milion razy!!!I jeszcze w środę powtórka!!
Wracając do tematu prezentów po urodzeniu dzieciaczków, ja dziś mówię mojemu , że dziewczyny na forum pokazują jakie prezenty dostana od mężów- na co mój chwila cichy i odpowiada- "zrozumiałem aluzje, była mało subtelna" :-)
Gosiu piękne zdjęcia, a Synuś śliczny, mnie rozbrajają takie zdjęcia maluszków czekających na swoje rodzeństwo i przytulających się do brzuszka, oczywiście jak Wasze zdjęcia zobaczyłam to się wzruszyłam.
Ależ ja jestem ciekawa jak mój synuś będzie wyglądał, jak się urodzi i jak już będzie takim np. 2-letnim kawalerem :-) chciałabym żeby był podobny do mojego M, on w dzieciństwie wyglądał rozbrajająco- do zacałowania!! ;-)
aha i pochwalę się Wam, że w końcu udało mi się "naciągnąć" Męża żeby zrobił mi kilka fotek ciążowych, taką małą sesję. Nie jest to co prawda to co profesjonalna ale zawsze pamiątka jest :-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia