- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159587 przez beti
Noooo...mi się dopiero Was udało nadrobić, a Wy już śpicie
Pati..tabelka cudna...ale jak zobaczyłam siebie na pierwszej pozycji, to aż mnie ciarki przeszłly...kurcze jak niedaleko już...
Gosia i Fanka...cudne zdjęcia!!!!
Mi teraz Fifi daje czadu...niedaleko kwatery jest dancing i słychać muzykę dość mocno, a maly jakby tańczył tak wariuje...aż mnie szyjka zaczęła mega boleć tak mi na nią naciska...
Pati..tabelka cudna...ale jak zobaczyłam siebie na pierwszej pozycji, to aż mnie ciarki przeszłly...kurcze jak niedaleko już...
Gosia i Fanka...cudne zdjęcia!!!!
Mi teraz Fifi daje czadu...niedaleko kwatery jest dancing i słychać muzykę dość mocno, a maly jakby tańczył tak wariuje...aż mnie szyjka zaczęła mega boleć tak mi na nią naciska...
Temat został zablokowany.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #159593 przez Marta M
Dziewczynki 4 w nocy a ja juz dwie godziny nie spie, przynajmniej Was nadrobilam...nie spie bo nie moge, mysli mi sie placza po glowie i powiem Wam, ze sie strasznie przejmuje...wczoraj mialam wizyte i pani doktor jak zmierzyla mala powiedziala ze jest za mala...o jakies 3 tygodnie...choc mnie sie wydaje, ze 1838 to nie malo...ale o 7 mam byc w szpitalu na jakichs badaniach lozyska, czy sa dobre przeplywy, itd..No i kazala mniej chodzic, bo szyjka cos zmienila miejsce..eh...
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #159606 przez gosia2324
pati-m napisał:
Pati kabanosy dobre na wszystko
Fanka nie nie ważne ze mało subtelnie, ważne ze zrozumiał aluzje
Marta pewnie za duzo wzięłaś na siebie, nie dziwie sie przy remoncie tak juz jest ale teraz Maja jest najważniejsza, musisz sie oszczędzać.!!!
Szyjka jak sie skraca po 32 tyg to juz nie jest tak grozne, ale z tym łożyskiem to lepiej sprawdzić. Bedzie dobrze!
Gosia - przepiękne fotki z dzieciaczkami Bo choć jeden w brzuchalku, to przecież od razu widać że na zdjęciu jesteście we troje A tak poza tym to w ramach rozruszania się i złagodzenia tego bólu mąż mnie na króciutki spacer wyciągnął, zawitaliśmy po drodze do sklepu i kupiliśmy... KABANOSY długo mnie nie musiałaś namawiać, hihihi
Pati kabanosy dobre na wszystko
Fanka nie nie ważne ze mało subtelnie, ważne ze zrozumiał aluzje
Marta pewnie za duzo wzięłaś na siebie, nie dziwie sie przy remoncie tak juz jest ale teraz Maja jest najważniejsza, musisz sie oszczędzać.!!!
Szyjka jak sie skraca po 32 tyg to juz nie jest tak grozne, ale z tym łożyskiem to lepiej sprawdzić. Bedzie dobrze!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159635 przez pati-m
Witam dziewczynki!
Późno dziś wstałam bo musiałam trochę nockę odespać - zgaga niemiłosierna
Właśnie wcinam orzeszki ziemne w karmelu Typowe śniadaniowe danie to nie jest, ale nie mogłam się powstrzymać
beti - może Ty masz małego tancerza w brzuchalu? Będzie jeszcze lepszy niż Maserak
MartaM - daj znać jak po badaniach w szpitalu. Będzie dobrze! Musisz się teraz bardziej oszczędzać i Majeczka na pewno urodzi się zdrowa
Monika - daj znać jak po wizycie?
Miłego dnia!
Późno dziś wstałam bo musiałam trochę nockę odespać - zgaga niemiłosierna
Właśnie wcinam orzeszki ziemne w karmelu Typowe śniadaniowe danie to nie jest, ale nie mogłam się powstrzymać
beti - może Ty masz małego tancerza w brzuchalu? Będzie jeszcze lepszy niż Maserak
MartaM - daj znać jak po badaniach w szpitalu. Będzie dobrze! Musisz się teraz bardziej oszczędzać i Majeczka na pewno urodzi się zdrowa
Monika - daj znać jak po wizycie?
Miłego dnia!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159640 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry
Wrocilam od lekarza Nunulka zdrowa, szyjka sie znowu wydluzyla z 3cm na 4 cm dla mnie to dosyc dziwne no ale ....
oficjalnie jestem 6 kg na plusie, troszke mnie to przeraza.Zdjecia zadnego nie mam Nuna sie pleckami ulozyla, ale jeszcze troche i na zywo bedziemy ja ogladali aha o plec poraz kolejny potwierdzona
MArtuś zmartwilas mnie ta wiadomoscia buuu przytulam Cie mocno i czekamy na jakies wiadomosci.
Buziaczek dla Ciebie i MAjeczki
Wrocilam od lekarza Nunulka zdrowa, szyjka sie znowu wydluzyla z 3cm na 4 cm dla mnie to dosyc dziwne no ale ....
oficjalnie jestem 6 kg na plusie, troszke mnie to przeraza.Zdjecia zadnego nie mam Nuna sie pleckami ulozyla, ale jeszcze troche i na zywo bedziemy ja ogladali aha o plec poraz kolejny potwierdzona
MArtuś zmartwilas mnie ta wiadomoscia buuu przytulam Cie mocno i czekamy na jakies wiadomosci.
Buziaczek dla Ciebie i MAjeczki
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159648 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159651 przez pati-m
Dziewczyny mam pytanko
Od jutra w carrefourze jest promocja na to urządzenie dobrygust.eu/urzadzwnie-do-gotowania-na-...rik-dg-1000-mb-4-w-1 i zastanawiam się czy nie kupić dla małego? Jutro w promocji będzie kosztować 199zł, więc jest duża różnica. I tak miałam zamiar kupić sterylizator do butelek i podgrzewacz w jednym, a tutaj do tego mam możliwość gotowania na parze, więc na pewno dłużej mi posłuży, jak mój szkrab zacznie już jeść normalne obiadki Co Wy o tym sądzicie?
Od jutra w carrefourze jest promocja na to urządzenie dobrygust.eu/urzadzwnie-do-gotowania-na-...rik-dg-1000-mb-4-w-1 i zastanawiam się czy nie kupić dla małego? Jutro w promocji będzie kosztować 199zł, więc jest duża różnica. I tak miałam zamiar kupić sterylizator do butelek i podgrzewacz w jednym, a tutaj do tego mam możliwość gotowania na parze, więc na pewno dłużej mi posłuży, jak mój szkrab zacznie już jeść normalne obiadki Co Wy o tym sądzicie?
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159661 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jezeli planujesz zakupic steryliator to rzeczywiscie wtedy sie to oplaca bo masz 3 rzeczy w jednej.
JA osobiscie sterylizatora nie kupuje, jest to dla mnie zbedny wydatek.
JA osobiscie sterylizatora nie kupuje, jest to dla mnie zbedny wydatek.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159680 przez gosia2324
Monika super wiadomosci
Oby tak dalej, i gratuluje 6 na plusie u mnie juz jest pewnie z 12
Pati moim zadaniem takie urządzenie się przyda
A sterylizator to chyba zbędny wydatek, przecież jak butelkę czy smoczek przeleje sie wrzątkiem to w ZUPEŁNOŚCI wystarczy, a tak wszystko sterylizować hmmm no nie wiem
A ja wyszlam do sklepu na chwilw i jest mega gorąco siedze juz w domu!
Oby tak dalej, i gratuluje 6 na plusie u mnie juz jest pewnie z 12
Pati moim zadaniem takie urządzenie się przyda
A sterylizator to chyba zbędny wydatek, przecież jak butelkę czy smoczek przeleje sie wrzątkiem to w ZUPEŁNOŚCI wystarczy, a tak wszystko sterylizować hmmm no nie wiem
A ja wyszlam do sklepu na chwilw i jest mega gorąco siedze juz w domu!
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #159682 przez Agusia83
Monia, ciesze sie, ze zobaczylas Nunulke, chociaz byla odwrocona pleckami ...najwazniejsze, ze pozostala dziewczynkom i ze jest zdrowa...a dlaczego martwisz sie tymi kg? Myslisz, ze za duzo? Ja sie dzis wazylam i mam juz niestety 10kg nadbagazu ale jakos musze to przebolec...
Pati, ja tez nie kupuje sterylizatora, zreszta mam tyle sprzetow w domu, ze nie wiedzialabym gdzie go schowac...czasami gotuje warzywka na paze i radze sobie bez takich gadzetow Ale jesli dla Ciebie bedzie to wygodne i jesli faktycznie jestes na kupnie sterylizatora, to czemu nie?
Pati, ja tez nie kupuje sterylizatora, zreszta mam tyle sprzetow w domu, ze nie wiedzialabym gdzie go schowac...czasami gotuje warzywka na paze i radze sobie bez takich gadzetow Ale jesli dla Ciebie bedzie to wygodne i jesli faktycznie jestes na kupnie sterylizatora, to czemu nie?
Moderatorzy: ilona