- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84184 przez bewipo
U mnie w pracy to było śmiesznie, nikt nic nie zdążyl mi pogratulować, albo dogadac bo to różnie Powiedziałam szefowi, że jestem w ciaży i wzięłam tydzień urlopu bo miałam obronę. W międzyczasie byłam u lekarza i dostałam L4, które cały czas ciągnę
Mebelki dla księżniczki fajne Trzeba powoli kupować wszystko, bo potem naraz to masakra. Ja tez mam hurtownię upatrzoną, a poza tym myślę że od kuzynek coś dostanę, zobaczymy... Jak nie to trzeba będzie pokupować.
Mebelki dla księżniczki fajne Trzeba powoli kupować wszystko, bo potem naraz to masakra. Ja tez mam hurtownię upatrzoną, a poza tym myślę że od kuzynek coś dostanę, zobaczymy... Jak nie to trzeba będzie pokupować.
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #84376 przez Agusia83
Dziewczynki mebelki ladne, ale jesli chodzi o lozeczko to mnie sie bardziej podobaja z samymi szczebelkami...bez calych plyt z tylu i z przodu...ale to oczywiscie rzecz gustu ..
Ja tez jestem za tym, ze maluszek powinien byc przy rodzicach gdzies do 1 roku...ale u mnie to chyba bedzie niemozliwe...albo....wyciagniemy komode z sypialni, i tam wstawimy lozeczko???hmmmm...musimy sie nad tym zastanowic...
a co do ubranek, to duzo mam dostac od rodzinki, po kuzynach, bratankach itd ...a moja mama juz chce wojowac i co przychodzi mowi, ze widziala takie body, albo sukieneczke, albo plaszczyk....niesamowita...a ja jej ciagle powtarzam, ze to jeszcze za wczesnie...ale w maju to faktycznie bedzie mozna o tym pomyslec...
I tez rozmyslam nad zakupem pieluch kilka miesiecy przed porodem...
Ja tez jestem za tym, ze maluszek powinien byc przy rodzicach gdzies do 1 roku...ale u mnie to chyba bedzie niemozliwe...albo....wyciagniemy komode z sypialni, i tam wstawimy lozeczko???hmmmm...musimy sie nad tym zastanowic...
a co do ubranek, to duzo mam dostac od rodzinki, po kuzynach, bratankach itd ...a moja mama juz chce wojowac i co przychodzi mowi, ze widziala takie body, albo sukieneczke, albo plaszczyk....niesamowita...a ja jej ciagle powtarzam, ze to jeszcze za wczesnie...ale w maju to faktycznie bedzie mozna o tym pomyslec...
I tez rozmyslam nad zakupem pieluch kilka miesiecy przed porodem...
- Edyta1986
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 9 miesiąc temu #84435 przez Agusia83
Edyta, fajne zdjatka, chociaz w calej okazalosci widze dzidzie na pierwszym zdjeciu. Chyba musiala sie baaaardzooo krecic a kregoslup piekny
I znow sie zachmurzylo, do tego jeszcze mgla...a na weekend zapowiadaja u nas snieg z deszczem...super....
I znow sie zachmurzylo, do tego jeszcze mgla...a na weekend zapowiadaja u nas snieg z deszczem...super....
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84539 przez katy25
czesc dziewczynki,
ja tez dzis do lekarza ide:) na 15.40 ale potem jestem umowiona z psiapsiółą i pewnie jutro Wam napisze co i jak...
tez sie troche denerwuje... ale trzeba chyba byc dobrej mysli nie??
miłego dnia
ps. w Wawie tez zimno
ja tez dzis do lekarza ide:) na 15.40 ale potem jestem umowiona z psiapsiółą i pewnie jutro Wam napisze co i jak...
tez sie troche denerwuje... ale trzeba chyba byc dobrej mysli nie??
miłego dnia
ps. w Wawie tez zimno
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 9 miesiąc temu #84592 przez bewipo
Będzie dobrze dziewczyny, trzymam kciuki i czekam na wieści
Pyśkaaaa a smarujesz się tym bambino?? Odstaw wszystkie kremy i tylko bambino używaj. U mnie juz praktycznie zeszło, tylko skóra trochę szorstka jeszcze jest. A nawet wapna nie piłam, bo mi się szukac nie chciało. Słuchaj jak ci mówię, bo ja juz miałam takie rzeczy na buzi, gorzej jak Fiona... to wiem co zaradzić
Pyśkaaaa a smarujesz się tym bambino?? Odstaw wszystkie kremy i tylko bambino używaj. U mnie juz praktycznie zeszło, tylko skóra trochę szorstka jeszcze jest. A nawet wapna nie piłam, bo mi się szukac nie chciało. Słuchaj jak ci mówię, bo ja juz miałam takie rzeczy na buzi, gorzej jak Fiona... to wiem co zaradzić
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek