- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165450 przez pati-m
slowiczek napisał:
W pełni się z Tobą zgadzam. Ja bym powiedziała, żeby ta babka pokazała mi przepis, który nakazuje nadawać dwa imiona.
Jakby mi ktos w urzedzie nakazal nadac drugie imie,to bym wysmiala taka osobe nie ma czegos takiego ze 2 imiona sa wymogiem
W pełni się z Tobą zgadzam. Ja bym powiedziała, żeby ta babka pokazała mi przepis, który nakazuje nadawać dwa imiona.
Temat został zablokowany.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165458 przez mgielka22
Popieram Slowiczka nie ma czegos takiego jak nadawanie 2 imion bo tak!!! Ja mam jedno imie i tyle i tak jak Pati pisze tez bym sie zasmiala i powiedziala prosze mi podac taki przepis ktory nakazuje na 2 imiona, zreszta zauwazcie ze potem jest problem bo co dokument to trzeba 2 imiona wpisywac paranoja...
Ewelina ja np bez poduszki nie zasnelam jak bylam mala wiec to zalezy od malenstwa, a na plasko to juz calkiem nie potrafie spac
Slowiczku podziwiam ze masz odwyk slodyczowy, ja przy malej to jak czegos choc raz dziennie slodkiego nei zjem to mi daje popalic
Ktoras pokazywala wozek tez bardzo ladny
Beti masz 109 w pasie ale jestes 3 czy 4 tyg starsza ciaza ode mnie ja jestem dopiero w polowie 31 tygodnia
Gosiu dziekuje za przepis, a jaki makaron preferujesz???
Ewelina ja np bez poduszki nie zasnelam jak bylam mala wiec to zalezy od malenstwa, a na plasko to juz calkiem nie potrafie spac
Slowiczku podziwiam ze masz odwyk slodyczowy, ja przy malej to jak czegos choc raz dziennie slodkiego nei zjem to mi daje popalic
Ktoras pokazywala wozek tez bardzo ladny
Beti masz 109 w pasie ale jestes 3 czy 4 tyg starsza ciaza ode mnie ja jestem dopiero w polowie 31 tygodnia
Gosiu dziekuje za przepis, a jaki makaron preferujesz???
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #165498 przez Agusia83
dziewczynki, nie jestem w stanie Was nadrobic teraz...weszlam tylko na chwile, bo zaraz na impre do tesciowej jedziemy...
Bylam na usg....i bedziemy miec coreczke Bardzo sie ciesze, chociaz nastawiona bylam non stop na chlopca, bo tak 2 razy mowily lekarki...no nic...dzidzia wazy 2138g...nie wiem ile mierzy cm...ale chyba spora jest, bo stope ma prawie 7cm....czujecie?Mam zdjecie piczuszki, to Wam pozniej wstawie...i ma sliczne usta, takie spore, widzialam tez dziurki w nosku, bardzo eleganckie No i bedzie chyba Karolinka Emilka lub Emilka Karolinka
Bylam na usg....i bedziemy miec coreczke Bardzo sie ciesze, chociaz nastawiona bylam non stop na chlopca, bo tak 2 razy mowily lekarki...no nic...dzidzia wazy 2138g...nie wiem ile mierzy cm...ale chyba spora jest, bo stope ma prawie 7cm....czujecie?Mam zdjecie piczuszki, to Wam pozniej wstawie...i ma sliczne usta, takie spore, widzialam tez dziurki w nosku, bardzo eleganckie No i bedzie chyba Karolinka Emilka lub Emilka Karolinka
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165506 przez pati-m
Agusia - gratuluję córeczki! Zwykle lekarze mylą się w drugą stronę, czyli mylą dziewczynki z chłopcami, a u Ciebie odwrotnie No, ale najważniejsze że jest zdrowa. Zapytam z ciekawości - nie masz teraz problemów z niektórymi ciuszkami skoro myślałaś, że to chłopczyk?
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165529 przez beti
Mgiełka, u mnie było 104 cm, a te ostatnie przyrosły w ostatnie 1,5 tyg
Agusia, gratuluję córuni!!!!
A z poduszką to noworodkowi ani niemowlakowi się w ogóle nie podkłada do czasu dopóki nie przyjdzie do naszego łóżka i sam sobie poduszeczki nie weźmie do swojego łóżeczka...tak mówią pediatrzy...
Agusia, gratuluję córuni!!!!
A z poduszką to noworodkowi ani niemowlakowi się w ogóle nie podkłada do czasu dopóki nie przyjdzie do naszego łóżka i sam sobie poduszeczki nie weźmie do swojego łóżeczka...tak mówią pediatrzy...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #165566 przez gosia2324
Agusia, gratuluję !!!!
Czyli bedzie Karolinka ?
Ale bym zjadla cos slodkiego !!!!!!
Przewertowałam wszystkie szafki i nic ... tak to jest jak sie dziecku słodyczy nie daje .
Znalazłam tylko herbatniki i bułeczki maślane. Hmmm malo mnie to zadowolilo ....
Czyli bedzie Karolinka ?
Ale bym zjadla cos slodkiego !!!!!!
Przewertowałam wszystkie szafki i nic ... tak to jest jak sie dziecku słodyczy nie daje .
Znalazłam tylko herbatniki i bułeczki maślane. Hmmm malo mnie to zadowolilo ....
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 5 miesiąc temu #165581 przez Marta M
Ja dla bezpieczenstwa daje dwa imiona...wiecie...maz ma kuzyna, ktory siedzial w areszcie tylko dlatego ze mial imie i nazwisko jakiegos bandziora...imiona rodzicow nawet sie zgadzaly, taki glupi zbieg okolicznosci..dopiero po drugim imieniu doszli ze to niewinny czlowiek...
Beti, zdjecia wspaniale
Jeny dziewczyny, ja jeszcze 100 w brzuszku nie mam a jestem w 35 tygodniu...
Agusia dziewczynka?? Ale zaskoczenie, ja juz bylam tez przekonana do chlopca...to bedziemy mialy razem dziewuszki
Ja rano zabralam sie do pakowania torby i powiem Wam, ze ta torba, ktora sluzyla mi przez cale studia jest za mala!! Biore meza podrozna na kolkach...haha...a wyjazd tylko na kilka dni do szpitala..
Beti, zdjecia wspaniale
Jeny dziewczyny, ja jeszcze 100 w brzuszku nie mam a jestem w 35 tygodniu...
Agusia dziewczynka?? Ale zaskoczenie, ja juz bylam tez przekonana do chlopca...to bedziemy mialy razem dziewuszki
Ja rano zabralam sie do pakowania torby i powiem Wam, ze ta torba, ktora sluzyla mi przez cale studia jest za mala!! Biore meza podrozna na kolkach...haha...a wyjazd tylko na kilka dni do szpitala..
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #165599 przez Pyśkaaaa
Agusia gratuluje córeczki
dziewczyny a ja spakowałam jedną komodę z książkami zasapałm się jak głupia... a gdzie reszta i przeprowadzka na drugi koniec Polski potem rozpakowywanie masakra
dziewczyny a jak myslicie bo w czw idę ostatni raz do tego mego prowadzącego lekarza ( z racji wyprowadzki) myslicie że powinnam go poinformować że więcej nie będę do niego chodzić
dziewczyny a ja spakowałam jedną komodę z książkami zasapałm się jak głupia... a gdzie reszta i przeprowadzka na drugi koniec Polski potem rozpakowywanie masakra
dziewczyny a jak myslicie bo w czw idę ostatni raz do tego mego prowadzącego lekarza ( z racji wyprowadzki) myslicie że powinnam go poinformować że więcej nie będę do niego chodzić
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165609 przez mgielka22
Pyska nie musisz go informowac ja tez swojego nie informowalam tylko po prostu zmienilam jego to tak naprawde gowno obchodzi czy zmienisz czy nie bo pewnie ma mase innych pacjentek i lepsiejszy z tego zysk wiec sie nawet tym nie przejmuj
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165657 przez gosia2324
Pyśkaaaa napisał:
Hmmm ja to chyba bym mojemu powiedziała, Lubie go i troche z szacunku oznajmiłabym ze sie przeprowadzam i dziekuje za prowadzenie ciąży.
Agusia gratuluje córeczki
Hmmm ja to chyba bym mojemu powiedziała, Lubie go i troche z szacunku oznajmiłabym ze sie przeprowadzam i dziekuje za prowadzenie ciąży.
Moderatorzy: ilona