BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #165662 przez pati-m
gosia2324 napisał:

Hmmm ja to chyba bym mojemu powiedziała, Lubie go i troche z szacunku oznajmiłabym ze sie przeprowadzam i dziekuje za prowadzenie ciąży.

Ja zgadzam się z Gosią. Swojej lekarce na pewno bym powiedziała i podziękowała za dotychczasowe prowadzenie ciąży. Po pierwsze, że ją lubię, a po drugie z czystej grzeczności :)
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #165668 przez bewipo
Zgadzam się z dziewczynami, miło jest podziękować lekarzowi :)

Kurcze, ja się spakowałam do małej torby... No ale raczej wszystko mam w niej.
13 lata 5 miesiąc temu #165671 przez gosia2324
Ja lece kochane, musze sie plozyc.
Do jutra :kiss: :blink:
13 lata 5 miesiąc temu #165673 przez monika1984lodz
Agusia no to gratulujemy córci :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #165681 przez Mała
Agusia gratuluję córci. U mnie też na początku mówili, że chłopiec, a potem 3 razy potwierdzone, że dziewczynka i mam nadzieje, że już nią zostanie. :laugh:

Mysza pytałaś czeku ma się Kamilowi znudzić? Kamil na pewno będzie zafascynowany tym łóżeczkiem i będzie chciał w nim ciągle siedzieć. W bujaczku już przesiaduje, dopóki nie zdrętwieje :laugh:
13 lata 5 miesiąc temu #165747 przez Pyśkaaaa
lubie go macie racje wypada :)
13 lata 5 miesiąc temu #165946 przez ewelinaa
Witam o poranku :)
U mnie szaro i deszczowo, a ja już nie mogę spać :angry:
I nic się nie chce robić, chyba zjem śniadanie, biorę laptopa do łóżka i coś sobie pooglądam ;)
Wczoraj obejrzałam "Wojnę żeńsko - męską" - BEZNADZIEJNY film, polski, dobrze, że nie wydałam kasy na kino bo bym żałowała :silly: Ostatnio w ogóle nie ma dobrych polskich komedii, nie ma już takich jak "Chłopaki nie płaczą" czy "Poranek Kojota" - klasyka :lol:
Wieczorem oglądałam na kino polska "Poszukiwany, poszukiwana" - uwielbiam komedie z tamtych czasów :)
13 lata 5 miesiąc temu #165949 przez megi2501
Witam Mamusie :)
U nas też pochmurno. A jedziemy dzisiaj po babcie nad morze. Jakiś spacerek dotleniający się przyda :)

Aga GRATULUJĘ CÓRECZKI!

Ja swojemu lekarzowi też bym powiedziała i podziękowała bo Go naprawdę lubię.

Miłego dnia :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #165967 przez pati-m
Witam od rana.
U mnie deszczowo. Mieliśmy iść na zakupy przed wyjazdem, ale widzę że trzeba będzie poczekać aż przestanie padać. A od samego rana tradycyjnie zgaga :angry: Już zapomniałam jak to jest jej nie mieć... Ech... Jeszcze troszkę...

Ewelina - w pełni zgadzam się z Tobą co do starych dobrych polskich komedii :) Ja uwielbiam "Kogel mogel" i "Galimatias" i choć widziałam to już wiele razy i tak zawsze oglądam jak jest w tv. :lol:

Miłego dzionka wszystkim życzę :kiss:
13 lata 5 miesiąc temu #165968 przez gosia2324
Witam :)

Wiecie, dziś po raz pierwszy śniło mi sie ze urodziłam, i było to dokładnie 27 sierpnia :silly: Sen byla taki wiarygodny :)
Dziwnie ze we śnie zapamiętałam datę :)
Hmmm a tu dzis dopiero 27 lipiec ....
13 lata 5 miesiąc temu #165971 przez gosia2324
pati-m napisał:

Ewelina - w pełni zgadzam się z Tobą co do starych dobrych polskich komedii :) Ja uwielbiam "Kogel mogel" i "Galimatias" i choć widziałam to już wiele razy i tak zawsze oglądam jak jest w tv. :lol:

AAAA to moje ulubine komedie z tamtych czasow :)
znam je na pamiec slowo w slowo :)
maz sie smieje ze mozemy wylaczyc glos, bo i tak gadam razem z aktorami :silly:

13 lata 5 miesiąc temu #165973 przez beti
Cześć dziewczynki, czy u Was też tak leje??? Można dostać deprechy przez tą pogodę :(
13 lata 5 miesiąc temu #165974 przez pati-m
A mi jakoś czas szybko leci i sobie myślę - o matko! To JUŻ lipiec :ohmy:
Gosia - może to będzie proroczy sen :silly: Jeśli tak, to czeka Cię poród przed terminem :)

A do listy ukochanych komedii dodaję jeszcze "Komedię małżeńską" i ten słynny tekst "Panuję nad sytuacją..." :lol: hihihi, jakbym widziała mojego męża, który "uwielbia" rano wstawać do pracy :side:
13 lata 5 miesiąc temu #165976 przez pati-m
beti napisał:

Cześć dziewczynki, czy u Was też tak leje??? Można dostać deprechy przez tą pogodę :(

Oj leje, leje i przestać nie chce :dry: Nosa na dwór wystawić też się nie opłaca więc pewnie po śniadaniu za prasowanie się wezmę.
13 lata 5 miesiąc temu #165978 przez gosia2324
Pati wcale bym sie nie obrazila :)
25 sierpnia kończę 37 tydzień, wiec śmiało mogę rodzic,
Chcialabym pod koniec sierpnia,
Jedyny moj cel to wyprawic jeszcze Kubie uriodziny 25 go :)

Mala, moj Kuba tez bawil sie lezaczkiem malej :) Tylko ze jak do niego wsiadl to lezal na podlodze :woohoo: taki mamy allegro.pl/lezaczek-fisher-price-rainforest-i1737056349.html
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia