- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165662 przez pati-m
gosia2324 napisał:
Ja zgadzam się z Gosią. Swojej lekarce na pewno bym powiedziała i podziękowała za dotychczasowe prowadzenie ciąży. Po pierwsze, że ją lubię, a po drugie z czystej grzeczności
Hmmm ja to chyba bym mojemu powiedziała, Lubie go i troche z szacunku oznajmiłabym ze sie przeprowadzam i dziekuje za prowadzenie ciąży.
Ja zgadzam się z Gosią. Swojej lekarce na pewno bym powiedziała i podziękowała za dotychczasowe prowadzenie ciąży. Po pierwsze, że ją lubię, a po drugie z czystej grzeczności
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #165673 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia no to gratulujemy córci
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #165681 przez Mała
Agusia gratuluję córci. U mnie też na początku mówili, że chłopiec, a potem 3 razy potwierdzone, że dziewczynka i mam nadzieje, że już nią zostanie.
Mysza pytałaś czeku ma się Kamilowi znudzić? Kamil na pewno będzie zafascynowany tym łóżeczkiem i będzie chciał w nim ciągle siedzieć. W bujaczku już przesiaduje, dopóki nie zdrętwieje
Mysza pytałaś czeku ma się Kamilowi znudzić? Kamil na pewno będzie zafascynowany tym łóżeczkiem i będzie chciał w nim ciągle siedzieć. W bujaczku już przesiaduje, dopóki nie zdrętwieje
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165946 przez ewelinaa
Witam o poranku
U mnie szaro i deszczowo, a ja już nie mogę spać
I nic się nie chce robić, chyba zjem śniadanie, biorę laptopa do łóżka i coś sobie pooglądam
Wczoraj obejrzałam "Wojnę żeńsko - męską" - BEZNADZIEJNY film, polski, dobrze, że nie wydałam kasy na kino bo bym żałowała Ostatnio w ogóle nie ma dobrych polskich komedii, nie ma już takich jak "Chłopaki nie płaczą" czy "Poranek Kojota" - klasyka
Wieczorem oglądałam na kino polska "Poszukiwany, poszukiwana" - uwielbiam komedie z tamtych czasów
U mnie szaro i deszczowo, a ja już nie mogę spać
I nic się nie chce robić, chyba zjem śniadanie, biorę laptopa do łóżka i coś sobie pooglądam
Wczoraj obejrzałam "Wojnę żeńsko - męską" - BEZNADZIEJNY film, polski, dobrze, że nie wydałam kasy na kino bo bym żałowała Ostatnio w ogóle nie ma dobrych polskich komedii, nie ma już takich jak "Chłopaki nie płaczą" czy "Poranek Kojota" - klasyka
Wieczorem oglądałam na kino polska "Poszukiwany, poszukiwana" - uwielbiam komedie z tamtych czasów
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165967 przez pati-m
Witam od rana.
U mnie deszczowo. Mieliśmy iść na zakupy przed wyjazdem, ale widzę że trzeba będzie poczekać aż przestanie padać. A od samego rana tradycyjnie zgaga Już zapomniałam jak to jest jej nie mieć... Ech... Jeszcze troszkę...
Ewelina - w pełni zgadzam się z Tobą co do starych dobrych polskich komedii Ja uwielbiam "Kogel mogel" i "Galimatias" i choć widziałam to już wiele razy i tak zawsze oglądam jak jest w tv.
Miłego dzionka wszystkim życzę
U mnie deszczowo. Mieliśmy iść na zakupy przed wyjazdem, ale widzę że trzeba będzie poczekać aż przestanie padać. A od samego rana tradycyjnie zgaga Już zapomniałam jak to jest jej nie mieć... Ech... Jeszcze troszkę...
Ewelina - w pełni zgadzam się z Tobą co do starych dobrych polskich komedii Ja uwielbiam "Kogel mogel" i "Galimatias" i choć widziałam to już wiele razy i tak zawsze oglądam jak jest w tv.
Miłego dzionka wszystkim życzę
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165971 przez gosia2324
pati-m napisał:
AAAA to moje ulubine komedie z tamtych czasow
znam je na pamiec slowo w slowo
maz sie smieje ze mozemy wylaczyc glos, bo i tak gadam razem z aktorami
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165974 przez pati-m
A mi jakoś czas szybko leci i sobie myślę - o matko! To JUŻ lipiec
Gosia - może to będzie proroczy sen Jeśli tak, to czeka Cię poród przed terminem
A do listy ukochanych komedii dodaję jeszcze "Komedię małżeńską" i ten słynny tekst "Panuję nad sytuacją..." hihihi, jakbym widziała mojego męża, który "uwielbia" rano wstawać do pracy
Gosia - może to będzie proroczy sen Jeśli tak, to czeka Cię poród przed terminem
A do listy ukochanych komedii dodaję jeszcze "Komedię małżeńską" i ten słynny tekst "Panuję nad sytuacją..." hihihi, jakbym widziała mojego męża, który "uwielbia" rano wstawać do pracy
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165978 przez gosia2324
Pati wcale bym sie nie obrazila
25 sierpnia kończę 37 tydzień, wiec śmiało mogę rodzic,
Chcialabym pod koniec sierpnia,
Jedyny moj cel to wyprawic jeszcze Kubie uriodziny 25 go
Mala, moj Kuba tez bawil sie lezaczkiem malej Tylko ze jak do niego wsiadl to lezal na podlodze taki mamy allegro.pl/lezaczek-fisher-price-rainforest-i1737056349.html
25 sierpnia kończę 37 tydzień, wiec śmiało mogę rodzic,
Chcialabym pod koniec sierpnia,
Jedyny moj cel to wyprawic jeszcze Kubie uriodziny 25 go
Mala, moj Kuba tez bawil sie lezaczkiem malej Tylko ze jak do niego wsiadl to lezal na podlodze taki mamy allegro.pl/lezaczek-fisher-price-rainforest-i1737056349.html
Moderatorzy: ilona