- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166194 przez fanka
cześć Pączusie u mnie też dziś pogoda do dupy, co chwilę leje. Na szczęście mąż przejęty tym, że nie długo mogę już rodzić stał się mega miły (normalnie też jest ale teraz to już całkiem) i w związku z tym daje się namówić bez większych sprzeciwów na wszystkie moje prośby więc ja z tego korzystam i dziś wyciągnęłam go na zakupy po albumy na zdjęcia, bo stare wywaliłam, były już tragiczne i zdjęcia w pudle leżą i leża i stwierdziłam, że póki mam czas trzeba się nimi zająć.
Mała u mnie ogólnie bez zmian, tylko te skurcze takie jak na miesiączkę częstsze, były po 1-2 razy dziennie , teraz są po kilka razy dziennie ale nie są silniejsze, tylko częstsze i do tego strasznie nie przyjemne uczucie pojawia się coraz częściej też z 2-3 razy dziennie w ostatnich dniach, tak jakby mały już mi się pchał między nóżki i chciał mi tam kości na silę rozszerzyć, bardzo to nie przyjemne, na szczęście trwa kilka sekund i przechodzi. Jutro mam wizytę to się wyjaśni czy coś się zaczyna dziać czy to normalne objawy, a ja jestem już trochę przewrażliwiona.
Agusia- gratuluje córeczki, ale Was mała spryciula trzymała długo w niepewności. Co do imienia to ja osobiście bym wybrała Emilia na pierwsze ale to oczywiście moje zdanie. A teściową się nie przejmuj, ten typ już chyba ma to do siebie , że mówi bez zastanowienia, mnie moja powiedziała, że ale brzydkie imię wybraliście, znajdźcie inne, jakieś normalne!!!tak jakby Dawid to jakieś imię z kosmosu było.
Mysza- ankieta wypełniona
Mała u mnie ogólnie bez zmian, tylko te skurcze takie jak na miesiączkę częstsze, były po 1-2 razy dziennie , teraz są po kilka razy dziennie ale nie są silniejsze, tylko częstsze i do tego strasznie nie przyjemne uczucie pojawia się coraz częściej też z 2-3 razy dziennie w ostatnich dniach, tak jakby mały już mi się pchał między nóżki i chciał mi tam kości na silę rozszerzyć, bardzo to nie przyjemne, na szczęście trwa kilka sekund i przechodzi. Jutro mam wizytę to się wyjaśni czy coś się zaczyna dziać czy to normalne objawy, a ja jestem już trochę przewrażliwiona.
Agusia- gratuluje córeczki, ale Was mała spryciula trzymała długo w niepewności. Co do imienia to ja osobiście bym wybrała Emilia na pierwsze ale to oczywiście moje zdanie. A teściową się nie przejmuj, ten typ już chyba ma to do siebie , że mówi bez zastanowienia, mnie moja powiedziała, że ale brzydkie imię wybraliście, znajdźcie inne, jakieś normalne!!!tak jakby Dawid to jakieś imię z kosmosu było.
Mysza- ankieta wypełniona
Temat został zablokowany.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166203 przez fanka
demotywatory.pl/3292564/Na-niektore-pytania
tak na poprawę deszczowego nastroju
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166212 przez Pyśkaaaa
MartaM ja też zazdraszczę siostry ja zawsze chciałam mieć siostre albo starszego brata (co raczej jest niemozliwe hehe) a mam 2 młodszych braci a co najlepsze też się starsznie z jednym biłam a drugi jest 15 lat młodszy haha
Fanka Dawid to całkiem normalne imię u nas wszyscy się śmieli z Franka imię to rzecz gustu a jak się mówi o gustach się nie dyskutuję
bidula z tymi skurczami...
hahah dobre
Fanka Dawid to całkiem normalne imię u nas wszyscy się śmieli z Franka imię to rzecz gustu a jak się mówi o gustach się nie dyskutuję
bidula z tymi skurczami...
hahah dobre
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166213 przez fanka
a to jeszcze w związku z tematem o złych teściowych, tyle,że to dla naszych mężów jak będą narzekać
demotywatory.pl/3318801/Gdyby-nie-tesciowa
demotywatory.pl/3318801/Gdyby-nie-tesciowa
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166224 przez fanka
Pyśka mnie też się wydaję, że Dawid całkiem normalne, ale wytłumacz to mojej teściowej, zresztą ja jej nic nie tłumaczę, po prostu oznajmiliśmy nasz wybór. A mnie się Franio bardzo podoba , też się zastanawiałam nad tym imieniem ale mój M był na "nie" !
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166229 przez pati-m
Oj coś te teściowe szaleją a propo imion. U nas jak się dowiedziała, że mały będzie miał na imię Kacper, to marudziła, że takie pospolite imię, że nie brzmi dumnie. Powinniśmy nadać mu takie w stylu Aleksander, Piotr, Krzysztof itp., bo niby wtedy w dorosłym życiu będzie mu lepiej. Ale my oczywiście zdania nie zmieniliśmy, bo ona nie ma nic do gadania w kwestii naszego maluszka
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166233 przez Pyśkaaaa
Slowiczku to ja zaciskam no fajnie wam jak was tak dużo
Fanka za ciebie też bo jutro masz wizytę?
czytałyście 1 sierpniowy dzieciaczek jest to mnie tylko utwierdza że zaraz po przeprowadzce biore się za zakupy pranie itp itd bo za chwilę my aaaaa
Fanka za ciebie też bo jutro masz wizytę?
czytałyście 1 sierpniowy dzieciaczek jest to mnie tylko utwierdza że zaraz po przeprowadzce biore się za zakupy pranie itp itd bo za chwilę my aaaaa
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166240 przez gosia2324
Jest SIERPNIOWY DZIDZIUS !!!!!!!!
Fanka a Dawidek to piekne imie,ja tez bym tak dala na imie dziecku
Pati to moze powiedz swojej tesciowej ze maly bedzie mial na imie Bolesław, albo Henryk.
Moze to bedzie dosc dostojne imie
Fanka a Dawidek to piekne imie,ja tez bym tak dala na imie dziecku
Pati to moze powiedz swojej tesciowej ze maly bedzie mial na imie Bolesław, albo Henryk.
Moze to bedzie dosc dostojne imie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosia2324.
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166242 przez mgielka22
Ja mam 4 lata starszego brata i jakos nigdy nie mielismy wspolnego jezyka heh ja go wszedzie zawsze bronilam bo bojowo bylam nastawiona do wszystkich
3mam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty oby bylo dobrze i bez problemu tez jestem ciekawa ktora pierwsza pojdzie rodzic, tylko relacje zdawajcie na bierzaco
U mnei tez nikt nie mial prawa sie wtracac w imie komus sie nei podoba to ma pecha to nasze dziecko
3mam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty oby bylo dobrze i bez problemu tez jestem ciekawa ktora pierwsza pojdzie rodzic, tylko relacje zdawajcie na bierzaco
U mnei tez nikt nie mial prawa sie wtracac w imie komus sie nei podoba to ma pecha to nasze dziecko
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166258 przez Pyśkaaaa
Gosia dobre dobre
ja chciałam najbardziej Stasia Kubusia Krzysia ale memu się nie spodobało żadne oprocz Franka (mi się podobało ale mniej od tych) no i tak zostało ale obiecał mi że jak następny będzie chłopak to nazwiemy go Staś
ja chciałam najbardziej Stasia Kubusia Krzysia ale memu się nie spodobało żadne oprocz Franka (mi się podobało ale mniej od tych) no i tak zostało ale obiecał mi że jak następny będzie chłopak to nazwiemy go Staś
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166267 przez fanka
Faktycznie, sierpniowy dzidziuś zawitał pierwszy, także dziewczyny trzeba się zbierać "do kupy", bo teraz my ruszamy na porodówkę wężykiem
Pyśka nasz będzie miał na drugie Staś a mnie się bardzo podoba Nikodem jeszcze i już zapowiedziałam mojemu, że jak kiedyś będzie 2 syn to będzie właśnie Nikodem bo Dawida to jego wymarzone imię dla syna, mnie się też oczywiście podoba ale jakbym sama decydowała to napewno byłby Nikodem także mamy kompromis, teraz Dawid , kiedyś Nikodem chociaż powiem Wam, że teraz już bym nie zmieniła imienia, nawet jakby mąż powiedział, że będzie Nikodem, już się przyzywyczaiłam, już to jest mój Dawidek i nie wyobrażam sobie inaczej. A jak kiedyś bęzie Nikodem to dopiero teściowa będzie "miałczeć" co to za imię hehe
Pyśka nasz będzie miał na drugie Staś a mnie się bardzo podoba Nikodem jeszcze i już zapowiedziałam mojemu, że jak kiedyś będzie 2 syn to będzie właśnie Nikodem bo Dawida to jego wymarzone imię dla syna, mnie się też oczywiście podoba ale jakbym sama decydowała to napewno byłby Nikodem także mamy kompromis, teraz Dawid , kiedyś Nikodem chociaż powiem Wam, że teraz już bym nie zmieniła imienia, nawet jakby mąż powiedział, że będzie Nikodem, już się przyzywyczaiłam, już to jest mój Dawidek i nie wyobrażam sobie inaczej. A jak kiedyś bęzie Nikodem to dopiero teściowa będzie "miałczeć" co to za imię hehe
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166290 przez mYSZA
dzieki mgiełka;) my włąśnie nie mamy facebooka żeby się nie uzależniać, a to super miejsca n propagowanie takich rzeczy:) Dzięki Wam wszystkim które wypełniły;)
moja siostra jest też 7 lat odemnie młodsza- ale od roku właśnie nie mamy dobrych kontaktów- tj. od momentu kiedy wyszłam za mąż. niby wcześniej też już w domu nie mieszkałam, ale ona przez rok diametralnie zmieniła towarzystwo, klimaty i jeszcze miała takiego okropnego chłopaka że w ogóle nikt się z nią dogadać nie może;/
ja właśnie wyprawiłam teściową na miast ze szwagierką- ufff;)
moja siostra jest też 7 lat odemnie młodsza- ale od roku właśnie nie mamy dobrych kontaktów- tj. od momentu kiedy wyszłam za mąż. niby wcześniej też już w domu nie mieszkałam, ale ona przez rok diametralnie zmieniła towarzystwo, klimaty i jeszcze miała takiego okropnego chłopaka że w ogóle nikt się z nią dogadać nie może;/
ja właśnie wyprawiłam teściową na miast ze szwagierką- ufff;)
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #166300 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
taka pogoda, ze mi sie oczy przed telewizorem zamknely i niedawno wstalam eh... ciekawa jestem co j ateraz w nocy bede robila.
Jak juz kiedys pisalam, ze ja tesciow niestety nie mam,wiec nie ukrywam, ze troche wam zazdroszcze tych wszystkich problemow z nimi zwiazanyc.
Ja mam siostre o 6 lat mlodsza, zawsze sie lalysmy i darlysmy na siebie, ale jak trezba bylo to i bronilysmy teraz troche mnie przeraza to, ze moja mlodsza jest taka nieogarnieta, taka szalona dusza, wszsedzie jej pelno i wogole- swoja droga ciekawa jestem czy ona sie kiedys ustatkuje.
Fanka powalil mnie ten demot o dyzodorancie hehhhe
Jak juz kiedys pisalam, ze ja tesciow niestety nie mam,wiec nie ukrywam, ze troche wam zazdroszcze tych wszystkich problemow z nimi zwiazanyc.
Ja mam siostre o 6 lat mlodsza, zawsze sie lalysmy i darlysmy na siebie, ale jak trezba bylo to i bronilysmy teraz troche mnie przeraza to, ze moja mlodsza jest taka nieogarnieta, taka szalona dusza, wszsedzie jej pelno i wogole- swoja droga ciekawa jestem czy ona sie kiedys ustatkuje.
Fanka powalil mnie ten demot o dyzodorancie hehhhe
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona