- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166312 przez mYSZA
o rany! dziewczyny wiecie co ja przed chwilą zrobiłam? PRZEMEBLOWANIE!
tj. zaczęłam je robić, bo po przepchaniu komody i kilku drobiazgów do drugiego pokoju, zrezygnowałam przy szafie- popukałam się w głowie co ja robie! ale mam taki syndrom budowy gniazda, że albo się bym chciała przeprowadzać natychmiast, albo cały dom przestawię!
tj. zaczęłam je robić, bo po przepchaniu komody i kilku drobiazgów do drugiego pokoju, zrezygnowałam przy szafie- popukałam się w głowie co ja robie! ale mam taki syndrom budowy gniazda, że albo się bym chciała przeprowadzać natychmiast, albo cały dom przestawię!
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Sylwia77
- Wylogowany
- gaworzenie
- Znowu będę mamą :))
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166318 przez Sylwia77
Witam wszystkie wrześniowe mamusie,
dzisiaj dopiero przypadkiem trafiłam na to fantastyczne forum Bardzo żałuję, że nie szukałam wcześniej, dzisiaj skłoniła mnie do tego ta fatalna pogoda, samotnośc- córka na obozie- mąż jak zawsze w pracy a ja mam zalecone leżenie więc...zaczął mnie już trafiac sz... Mam nadzieję, że przyjmniecie mnie do swojego grona szczęśliwych kobitek, które we wrześniu będą jeszcze szczęśliwsze i będą miały duuuuużo obowiązków
dzisiaj dopiero przypadkiem trafiłam na to fantastyczne forum Bardzo żałuję, że nie szukałam wcześniej, dzisiaj skłoniła mnie do tego ta fatalna pogoda, samotnośc- córka na obozie- mąż jak zawsze w pracy a ja mam zalecone leżenie więc...zaczął mnie już trafiac sz... Mam nadzieję, że przyjmniecie mnie do swojego grona szczęśliwych kobitek, które we wrześniu będą jeszcze szczęśliwsze i będą miały duuuuużo obowiązków
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166319 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati boski ten malunek ale masz zdolna kolezanke
Sylwia witamy
Sylwia witamy
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- Sylwia77
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166329 przez pati-m
Myszka - wyjaśnienie dla Ciebie:
Linea negra
Ciemnobrązowa linia biegnąca przez środek brzucha, aż do linii spojenia łonowego może drażnić, ale raczej nie ma powodu do niepokoju. Za to zjawisko również odpowiedzialne są hormony ciążowe – te same, które wywołały ściemnienie miejsc wokół brodawek piersiowych. Niewidoczna do tej pory linia, która towarzyszyła Ci stale (której medyczna nazwa to linea alba), teraz systematycznie ciemnieje. Na pocieszenie pozostaje wiadomość, że linea negra (ciemna kreska) znika niedługo po porodzie. Przebarwienie to dotyka przede wszystkim kobiety o ciemnej karnacji.
Linea negra
Ciemnobrązowa linia biegnąca przez środek brzucha, aż do linii spojenia łonowego może drażnić, ale raczej nie ma powodu do niepokoju. Za to zjawisko również odpowiedzialne są hormony ciążowe – te same, które wywołały ściemnienie miejsc wokół brodawek piersiowych. Niewidoczna do tej pory linia, która towarzyszyła Ci stale (której medyczna nazwa to linea alba), teraz systematycznie ciemnieje. Na pocieszenie pozostaje wiadomość, że linea negra (ciemna kreska) znika niedługo po porodzie. Przebarwienie to dotyka przede wszystkim kobiety o ciemnej karnacji.
- Sylwia77
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- kasia79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelia Zuzanna ur. 11.09.2011, waga 3710 & 54cm.
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166339 przez kasia79
widzę że jutro mamy dzień wizyt z tego co czytalam trzy z nas mają wizyty
Sylwia77 napisz coś więcej o sobie, witamy serdecznie
Pati piekny rysuneczek i brzusio, a kreska hormonalna piękna mam podobną ciut krótszą.
Mysza ankieta wypełniona:)
Sylwia77 napisz coś więcej o sobie, witamy serdecznie
Pati piekny rysuneczek i brzusio, a kreska hormonalna piękna mam podobną ciut krótszą.
Mysza ankieta wypełniona:)
- ewelinka16000
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166344 przez ewelinka16000
Hej dziewczyny ja też jestem wrześniową mamusią (tzn. będę) chciałabym sie dołączyć do Wszego forum???
- Sylwia77
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166346 przez Sylwia77
Dzięki pati-m !!!! Chyba się udało No cóż drogie dziewczyny- mam na imię Sylwia, wiek...niestety ale już 33 lata. To mój drugi maluszek- pierwszy maluszek czyli moja córka trochę już urosła bo ma 12 lat Wiem, wiem różnica wieku piorunująca...ale Justyna ( tak ma na imię córka) bardzo się cieszy i nie może doczekac się braciszka. Mam też nadzieję, że dużo mi pomoże i wyręczy w wielu obowiązkach
Moderatorzy: ilona