- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166434 przez gosia2324
Fanka co Ty gadasz nie widzisz mojego wielkiego brzucha ???????
allegro.pl/lancuszek-do-smoczka-z-imieni...cja-i1735802760.html fajne
allegro.pl/lancuszek-do-smoczka-z-imieni...cja-i1735802760.html fajne
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosia2324.
Temat został zablokowany.
- Sylwia77
- Wylogowany
- gaworzenie
- Znowu będę mamą :))
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166445 przez Sylwia77
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny, które mają jutro wizyty. Koniecznie napiszcie co nowego. Lecę do łóżeczka bo męczą mnie dzisiaj skurcze- muszę poleżec i je wyciszyc. Dzięki za miłe przyjęcie na forum
Gosia ale super fotka- laska z ciebie!
Gosia ale super fotka- laska z ciebie!
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #166503 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosia ale Ty laska jestes Sliczne zdjecia
A mnie plecy bola buuu
A mnie plecy bola buuu
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166553 przez Agusia83
Ja nie moge...dziewczynki, ale z Was pisarki
Bylam na wizycie...na szczescie wszystko w porzadku...doktor powiedziala, zebym sie nie martwila wynikami moczu, bo to wsio moglo mi sie przyplatac z pochwy i dostalam tabletki, bo ponoc jakas infekcje mam...moj lek to gynalgin...dziwne, bo czytajac ulotke zwrocilam uwage, ze raczej sie go nie stosuje w ciazy, no chyba, ze nie ma wyjscia...mam nadzieje, ze tylko dzidzi nie zaszkodzi...Poza tym hormony tarczycy extra malutka nie chciala bysmy poeluchaly serduszka, ale w koncu sie odwrocila ...teraz chyba wyszla na dyskoteke, zaraz wyjdzie mi przez powloki brzuszne
Fanka, Dawid, to bardzo ladne imie, dobrze, ze zakomunikowaliscie tesciowej, ze dajecie takowe na chrzest a nie, ze sie zastanawiacie i co ona na to....
Witam nowe forumowiczki wrzesniowe czujcie sie jak u siebie w domu...a nawet lepiej, bo w domku tyle ciezarowek nie znajdziecie..haha...
Dziewczyny, ale macie piekne brzuszki....duch kacper swietny...kolezanka ma zdolnosci a Ty Gosia, widze, ze dobilas do 100
Ja sie troche przerazilam, bo moja mama stwierdzila, ze brzuszek mi sie troche obnizyl....kurcze, to juz moze byc za niedlugo....
Zaraz musze wejsc na sierpniowki i zobaczyc, ktorej maluszek przyszedl na swiat...
A ja dzis poprasowalam multum ciuszkow
Bylam na wizycie...na szczescie wszystko w porzadku...doktor powiedziala, zebym sie nie martwila wynikami moczu, bo to wsio moglo mi sie przyplatac z pochwy i dostalam tabletki, bo ponoc jakas infekcje mam...moj lek to gynalgin...dziwne, bo czytajac ulotke zwrocilam uwage, ze raczej sie go nie stosuje w ciazy, no chyba, ze nie ma wyjscia...mam nadzieje, ze tylko dzidzi nie zaszkodzi...Poza tym hormony tarczycy extra malutka nie chciala bysmy poeluchaly serduszka, ale w koncu sie odwrocila ...teraz chyba wyszla na dyskoteke, zaraz wyjdzie mi przez powloki brzuszne
Fanka, Dawid, to bardzo ladne imie, dobrze, ze zakomunikowaliscie tesciowej, ze dajecie takowe na chrzest a nie, ze sie zastanawiacie i co ona na to....
Witam nowe forumowiczki wrzesniowe czujcie sie jak u siebie w domu...a nawet lepiej, bo w domku tyle ciezarowek nie znajdziecie..haha...
Dziewczyny, ale macie piekne brzuszki....duch kacper swietny...kolezanka ma zdolnosci a Ty Gosia, widze, ze dobilas do 100
Ja sie troche przerazilam, bo moja mama stwierdzila, ze brzuszek mi sie troche obnizyl....kurcze, to juz moze byc za niedlugo....
Zaraz musze wejsc na sierpniowki i zobaczyc, ktorej maluszek przyszedl na swiat...
A ja dzis poprasowalam multum ciuszkow
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166561 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia a nie mowilam, ze gynalgin Ci przepisze mozesz go brac bez obaw, ja juz 2 razy mialam przepisany ze wzgledu na nadrzerke.
Najwaniejsze ze malutka zdrowa
Najwaniejsze ze malutka zdrowa
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166563 przez Agusia83
Bewipo, masz racje....a bylam u lekarza z kolezanka, ktora jest w 36tc...i doktor jej powiedziala, ze juz za tydzien moze legalnie rodzic bo dzidzia donoszona bedzie...i dodala, ze podczas badania ginekol....wyczula glowke malutkiej....a kolezanka zdebiala i zapytala jak to mozliwe? A doktor, ze wszystko ok, ze maluszek jest juz bardzo nisko, ale ze szyjka jeszcze zamknieta.....
Aaaaaaaa.....za niedlugo my to uslyszymy....a ja jutro zrobie fotke i Wam wstawie i ocenicie, czy opadl mi troszke brzuszek czy nie, ok?
Monia, to mnie troche uspokoilas...jednak lek przepisuja tez kobietom w ciazy...za tydzien mam powtorzyc badanie moczu....oby juz bylo ok...
Aaaaaaaa.....za niedlugo my to uslyszymy....a ja jutro zrobie fotke i Wam wstawie i ocenicie, czy opadl mi troszke brzuszek czy nie, ok?
Monia, to mnie troche uspokoilas...jednak lek przepisuja tez kobietom w ciazy...za tydzien mam powtorzyc badanie moczu....oby juz bylo ok...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166568 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia tylko zaaplikuj sobie przed snem i zaloz wkladke bo ten gynalgin lubi wyplywac.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166575 przez Agusia83
Tak tak, juz go zapodalam a odkąd jestem w ciazy zawsze mam wkladke
A wczoraj sie przestraszylam, bo po siusianiu zauwazylam na papierze krew...na szczescie nie byla z piczki, tylko z pupy....no, ale byla to zywa krew...no to sobie mysle, super, pewnie hemoroidy mnie dopadly....i dzis poprosilam ginke, by sprawdzila czy cosik mi nie wypadlo, ale na szczescie wszystko ok....ale mowie Wam, jakie fantasyczne uczucie jak Wam wkladaja palec w tylek .....zatkalo mnie...
A wczoraj sie przestraszylam, bo po siusianiu zauwazylam na papierze krew...na szczescie nie byla z piczki, tylko z pupy....no, ale byla to zywa krew...no to sobie mysle, super, pewnie hemoroidy mnie dopadly....i dzis poprosilam ginke, by sprawdzila czy cosik mi nie wypadlo, ale na szczescie wszystko ok....ale mowie Wam, jakie fantasyczne uczucie jak Wam wkladaja palec w tylek .....zatkalo mnie...
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166627 przez megi2501
Gosiu, ale masz cuuudny brzusio! Laska z Ciebie jest!
Aga musimy się trochę wycierpieć, żeby mieć Nasze maleństwa. Ale warto, prawda?
Ja też wizytę mam dziś na 16.20. Ale kontrolna, więc sprawdzi krążek, zważy i ciśnienie zmierzy. Małej nie zobaczę, ale jeszcze trochę i będę Ją widzieć 24h
Aga musimy się trochę wycierpieć, żeby mieć Nasze maleństwa. Ale warto, prawda?
Ja też wizytę mam dziś na 16.20. Ale kontrolna, więc sprawdzi krążek, zważy i ciśnienie zmierzy. Małej nie zobaczę, ale jeszcze trochę i będę Ją widzieć 24h
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona