BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #166778 przez monika1984lodz
Ja jestem z Łodzi w tym roku koncze 27 lat, to nasza pierwsza dzidzia ale ciaza 3.

Pysia moje problemy przy Twoich to pikus :) az wstyd , ze napisalam , ze u mnie zle.....

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #166779 przez gosia2324
Monika i Pyska to dla Was Przytulaki :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #166780 przez monika1984lodz
Gosia :*:*:*:* :kiss: :kiss: :kiss:

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #166782 przez gosia2324
monika1984lodz napisał:

Gosia :*:*:*:* :kiss: :kiss: :kiss:

Monia ode mnie na pocieszenie :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #166786 przez mYSZA
no właśnie wczoraj znalazłam super mieszkanie, ale kurcze- ja chyba nie dam rady się przeprowadzic już teraz... chyba poczekamy do listopada;/ narazie musimy przygotować to mieszkanko- a tutaj trzeba zrobic przemeblowanie jezeli mamy się zmieścić...

Pyśka a gdzie się przeprowadzasz?

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #166789 przez ewelinka16000
Gosiu na to wygląda:) Dziewczyny a powiedzcie mi czy wasi męzczyźni będą przy porodzie ? Moja mama np. przyjezdza z Niemiec i upiera sie ze bedzie przy poradzie a mi sie wydaje ze chce byc sama ewentualnie z mężem a jak jest u Was? Pyśka ja mieszkałam do 18 lat koło Wrocławia (dokładnie Wałbrzych) potem wyjechałam za granice i tam poznalam męza i od roku mieszkamy u niego . Też przeprowadziłam sie na drugi koniec Polski . I powiem Wam ze jest mi bardzo cięzko gdyż nie mam tu zbyt wielu znajomych a Ci których znam jakos nie moga mi zastąpic moich przyjaciół . Mój mąż pracuje od rana do wieczora a ja siedze w domu i sie nudze , bardzo mnie to męczy ... Ciężko mi tu sie żyje ...
13 lata 4 miesiąc temu #166793 przez gosia2324
Mama przy porodzie Hmmm to troche nas zaskoczylas :)
U mnie maz byl przy pierwszym porodzie teraz tez bedzie, wiekszosc dziewczyn tu rodzi z facetami :)
13 lata 4 miesiąc temu #166794 przez mYSZA
u mnie będzie mąż... tj. chyba że bedzie w rozjazdach a ja wtedy zacznę rodzić to może moja mama?

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166797 przez Pyśkaaaa
ja sama rodzę :P
a przeprowadzamy się do rodzinnego miasta na wschód (Biała Podlaska) to jest tuż przy granicy(40 km) po lini prostej od warszawy (do stolycy mamy 150 km )

gosia :kiss: :kiss: :kiss:
13 lata 4 miesiąc temu #166800 przez mgielka22
Dzien dobry czwartkowo JUZ czwartkowo ale ten czas leci :P

Dzis nareszcie slonko u nas zawitalo :)

Gosia i Ewelinka sliczne fotki i brzuchalki :D

Ewelinka ja chce byc z mezem przy porodzie zawsze moge na kogos liczyc i z kims czekac na ten upragniony moment, wiem ze nie bede sama. To Twoja wola z kim chcesz byc i nikt inny nie moze Ci sie narzucic, mama moze byc ale pod drzwiami porodowki czekac :) jesli sobie nie zyczysz innej osoby niz maz to nawet nie ma prawa sie obrazic, stanowisz juz odrebna rodzine z mezem i zaraz z dzieckiem ;)
13 lata 4 miesiąc temu #166806 przez pati-m
Ja też sama :P Tzn. Podczas całej akcji porodowej chcę żeby był przy mnie mąż (i tylko on), ale w decydującym momencie chce być sama na sali (no oprócz personelu medycznego :P ) a tatuś poczeka za drzwiami.

Widzę dziewczynki, że niektóre z Was smutki dopadły. Przytuuuuuuuuulam :kiss:
Ja to bym nawet zadowolona była, ale ta moja nieszczęsna zgaga :( Jak mi się wydaje, że już się do niej przyzwyczaiłam, to znów załamanie przeżywam :angry:
13 lata 4 miesiąc temu #166812 przez monika1984lodz
Ja licze na to, ze moj M bedzie przy porodzie :) chociaz stoi to pod wielkim znakiem zapytania, bo on nawet do lekarza do gabinetu wstydzi sie ze mna wejsc hihi.Moze jak cala akcja porodowa bedzie szybka i z zaskoczenia to wtedy w tych nerwach i podnieceniu wpadnie na porodowke a ja go juz nie wypuszcze :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #166813 przez Pyśkaaaa
Pati my właśnie też na takiej zasadzie bedziemy rodzić bidulka Ty z tą zgagą... ja dziś też mam małą
13 lata 4 miesiąc temu #166814 przez ewelinka16000
Ale mam dziwne wrażenie ze zrobie mamie przykrość jak jej nie pozwole być przy porodzie . Dziewczyny a jak myślicie (tak po wyglądzie brzuszka) co będe miala ? Tak bardzo chce wiedzieć a tu mój mały uparciuszek(chyba po tatusiu) nie chce pokazać ... ehh...
13 lata 4 miesiąc temu #166819 przez mgielka22
Ewelinka zazwyczaj jak jest brzuszek taki okragly to jest dziewczynka a jak szpiczasty to chlopiec ;)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia