BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #166941 przez pati-m
slowiczek - cieszę się, ze z malutką wszystko dobrze. A to, że jest mniejsza, to po prostu taki jej urok :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #166944 przez Agusia83
To moja kruszynka tez bedzie mniejsza?

Wlasnie sprawdzilam konto.....dostalam wczasy pod grusza :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #166946 przez beti
My już po wizycie, KTG i tętno maluszka ok, u mnie wyszedł znowu jakiś skurcz, którego znowu nie czułam...Monika...Ty się ciesz, że nie czujesz przepowiadających :D będziesz dłużej beztroska tak jak ja :) Mało Ci dolegliwości?? :P

Pati, spróbuj pokołysać biodrami do jakiejś muzyki albo poćwiczyć krążenia miednicy np. na piłce...wygląda na to, że maluszek Ci na żołądek uciska, więc pomóż mu się przemieścić :))))
13 lata 4 miesiąc temu #166951 przez gosia2324
beti napisał:

My już po wizycie, KTG i tętno maluszka ok, u mnie wyszedł znowu jakiś skurcz, którego znowu nie czułam...Monika...Ty się ciesz, że nie czujesz przepowiadających :D będziesz dłużej beztroska tak jak ja :) Mało Ci dolegliwości?? :P

Pati, spróbuj pokołysać biodrami do jakiejś muzyki albo poćwiczyć krążenia miednicy np. na piłce...wygląda na to, że maluszek Ci na żołądek uciska, więc pomóż mu się przemieścić :))))

Beti ile Filipek juz wazy ?
13 lata 4 miesiąc temu #166952 przez monika1984lodz
Pati bidulko moze to taka zgaga silna, ze Cie az na wymioty wzielo .Przytulam mocno i trzymam kciuki zeby sie polepszylo.

Slowiczku ciesze sie , ze Natalka rosnie zdrowo :)i dobrze, ze lekarz tym razem byl milutki :)

JA kiedys od zusu na pieniadze czekalam pol roku.... bo firma w ktorej pracowalam oglosila upadlosc i przejol ja syndyk, ktory zapomnial poinformowac zus ze ma ludzi na zwolnieniach lekarskich, a ja wtedy wlasnie na zwolnieniu bylam po stracie pierwszej ciazy... kase dostalam dopiero w grudniu.

Ide wstawic pierwsze pranie :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #166956 przez monika1984lodz
Bati moze i masz racje , chocia cos tam wolalabym czuc zeby sie przygotowac mentalnie hihi:)
super, ze u Filipka wszytsko dobrze :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #166968 przez slowiczek
Gosia, nastepna wizyte mam 18 sierpnia

Agusia, usg wyliczylo mi termin na 5 dni pozniej niz wynika to z OM wiec roznica niewielka :) poza tym u mnie OM to tez taki umowny termin bo ja zaciazylam biorac tabletki antykoncepcyjne, taka wpadeczka :)

Beti, ciesze sie ze u Filipka wszystko gra :)
13 lata 4 miesiąc temu #167009 przez Pyśkaaaa
Beti cieszę się że wszystko gra:)

a ja ze stresu wyprostowałam włosy :D
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167021 przez Agusia83
Beti, a Ciebie lekarz sam skierowal na ktg?..Kto wie, moze u nas bedziesz pierwsza?? :laugh:

Dziewczynki wstawiam Wam dla porowniania moj bus z 31t0d

z dzisiejsza 33t6d

oprocz tego, ze urosl, to myslicie, ze opadl?

a tu jeszcze fotka kocyka od babci dla wnusi :laugh:
Załączniki:
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #167024 przez monika1984lodz
Agus jak dla mnie to nic Ci sie nie opuszcza :) a swoja droga sliczny zgrabny brzus :) i pepek Ci wystaje hi :)

Kocyk boski :)

JA wlasnie powiesilam pierwsze pranko Nuny :) jak to slodko wyglada - takie same malutkie ciuszki na suszarce hi :)

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #167030 przez Agusia83
Monia, dzieki, bo sie roszke przestraszylam jak mama powiedziala, ze troche opadl....a ciuszki naszych pociech sa fanastyczne :laugh: teraz na balkonie powiesilam wszystkie niebieskie :laugh:
13 lata 4 miesiąc temu #167031 przez Pyśkaaaa
wg mnie też nie opadl :) także spokojnie a kocyk sliczniusi :)
13 lata 4 miesiąc temu #167035 przez gosia2324
Agusia brzuszek zmienił troszkę kształt, ale nie umiem ocenic czy opdal, jest piekny :blink:
13 lata 4 miesiąc temu #167043 przez beti
Agusia, moim zdaniem po prostu inny kształt ma ale nie opadł :)a poza tym jest zgrabniusi!!!
Dzisiaj niestety nie miałam USG ale 2, 5 tygodnia temu maluszek ważył 2650g, więc kawał chłopa...zresztą wg USG 17 sierpnia się mogę rozpakowywać, nast USG będę miała w 38 tc, żeby zobaczyć czy w ogóle mam szanse na SN...
Słowiczek, zazdroszczę Ci troszkę takiej kruszynki, będzie Ci łatwiej urodzić...hmmm...wpadka przy pigułce??? A mówią, że to niemożliwe...
13 lata 4 miesiąc temu #167044 przez Agusia83
Dziekuje Wam :laugh:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży