BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #166714 przez monika1984lodz
Dzien dobry dziewczynki

Kciuki juz zaciskam za wszytskie , ktore dzisiaj leca na przeglad :)
Ewelina niezla z Ciebie laska :) i brzus sliczny.

JA mialam straszna noc, nie moglam wogole spac eh... pewnie bede w dzien nadrabiala.

Wy tak piszecie, ze macie te skurcze przepowiadajace, a ja nie mam :( martwie sie , ze cos jest nie tak.A moze sa ale ja ich nie czuje?? Kurcze a wizyte mam dopiero 8 sierpnia

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #166723 przez ewelinka16000
Monia nie masz sie co martwić skurczami . Moja koleżanka leży teraz na podczymaniu do 36 tygodnia , ponieważ miała skurcze (na KTG jej sie zapisywały) i szyjka sie jej rozwierała a ona nic nie czuła a więc i Ty możesz mieć skurcze, których nie czujesz :) Dziękuje dziwczynki za miłe komentarze, normalnie mi humor z rana poprawiłyście :)
13 lata 4 miesiąc temu #166727 przez monika1984lodz
Ewcia nie powiem zbys mnie uspokoila....

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #166734 przez ewelinka16000
Szczerze Monia to sama po sobie wiem ze trudno jest przetłumaczyć kobitce w ciąży coś jak juz sie martwi , bo i tak sie bedzie martwić i tak, takie juz jesteśmy ... Ja to w 21 tygodniu w nocy ubzdurałam sobie że mi sie chyba wody sączą bo miałam troche więcej upływów i wszyscy tłumaczyli mi że to nie wody a ja sie uparłam (bo sie bałam) i pojechałam do szpitala . Oczywiście wody to nie były ale za to 7 dni na darmo sobie poleżałam w szpitalu . Mój mąż to już słuchać nie może o tym : "co mi może sie stać " :)
13 lata 4 miesiąc temu #166743 przez megi2501
Monia ja też skurczy nie czuję, czasem napina mi się brzuch i to by było na tyle. Spokojnie Słońce :)

Ewelinka brzusio śliczny :)

A ja już od 6.00 na nogach. Obiadek przygotowałam, zakupy zrobiłam, pranie już się suszy i zaraz zabieram się za sprzątanie, bo dziś babcia mnie odwiedza z mamą. A nie widziała mieszkanka po remoncie :laugh:
Później lekarz i pewnie zakończę dzionek pisząc Wam o relacjach z wizyty. 3-mam kciuki za wizyty Wszystkich, co mają dziś.
13 lata 4 miesiąc temu #166748 przez ewelinka16000
Dziewczyny napiszcie coś o sobie , gdzie mieszkacie, ile macie lat itd.:D Megi ile jesteś po ślubie?
13 lata 4 miesiąc temu #166753 przez mYSZA
cześć dziewczyny!

ja dziś wstałamw cześniej bo już o 10, a Wy tyyyyle naskorbałyscie! dziś czeka mnie c.d w prasowaniu i praniu....

wczoraj wieczorem popłakałam się bo mąż nie chciał robić przemeblowania i powiedział, że on w ogóle nie rozumie po co ten dodatkowy regał i dlaczego ma stać obok łóżeczka. No to mu tłumaczę, że przecież nie zostawia sie dziecka na przewijaku samego żeby sobie iść na drugą stronę pokoju po kremik, a on na to, że musze być bardziej zorganizowana. No to ja na to, że ciekawe czy on bedzie taki zorganizownay jak my nasz Johny zrobi kupę taką, że nogawkami będzie wypływać. A on na to, że go wtedy pod prysznic wsadzi i bedzie po sprawie! FACECI! Pochlipałam, pochlipałam chcąc nie chcąc stosując szantaż emocjonalny i juz się na wszystko zgodził- dziś robimy przemeblowanie.

ewelinka ładny brzusio;)

ja mam 12 kg na plusie i wg mojej wagi i wzrostu sprzed ciaży mam prawo dobić do 16, ale nie bardzo mi sie to uśmiecha... ale z drugiej strony Janek waży dopiero 1,700 więc bym wolała, żeby przytył jaknajwiecej co porodu...

Agausia, a gdzie zdjecie Twojego brzuszka- jak mamy ocenić czy opada?

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166754 przez Pyśkaaaa
dziewczyny ale mam koszmarny dzien... wszystko pod gorke ech...
Mysza dobra jestes
Ewelinaśliczny brzuchalek
13 lata 4 miesiąc temu #166756 przez mYSZA
co sie Pyśka dzieje?

aha- ja Ewelinka mam 24 lata i mieszkam w Poznaniu. i nie wiem co kryje się pod Twoim "itd." ;)

Janek z nami!
13 lata 4 miesiąc temu #166765 przez gosia2324
Ewelina, szczuplutka jesteś, ciąża Ci służy :)

Ja juz obiadek zrobiłam, dzis barszcz biały.
I Jagódka wreszcie sie rozruszała, a juz sie martwiłam ....
13 lata 4 miesiąc temu #166766 przez monika1984lodz
Pyska to witaj w klubie...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #166768 przez ewelinka16000
Ja mam 20 lat i jestem z Lipska (okolice Radomia) . Pyśka czemu masz koszmarny dzień ??? Mysza ja w 30 tyg. robiłam usg i mój maluszek miał 1110 g to też mało ... Też mam nadzieje ze przytyje . Ja przytyłam tak 10-12 kg .
13 lata 4 miesiąc temu #166771 przez Pyśkaaaa
Mysza bo z tą przeprowadzką wszystko pod górę zeby to jeszcze była po wro to luz a my sie wyprowadzamy na 2 koniec Polski jakies problemy z mieszkaniem w ktorym mieliśmy mieszkać a ja nie chce z rodzicami ani mymi ani K. wszystko sie pomieszało i chce mi sie płakać...

sorry musiałam
Ewelina ja mam prawie 24 lata i do konca tyg jestem z Wrocławia
13 lata 4 miesiąc temu #166772 przez gosia2324
Ewelina to chyba mieszkasz naj bliżej mnie, Skarżysko :)
13 lata 4 miesiąc temu #166773 przez Pyśkaaaa
Monika co sie dzieje?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży