- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166827 przez bewipo
Cześć dziewczyny.
Ale się dzisiaj rozpisałyscie.
ewelinka ja niedługo kończę 28 lat i mieszkam pod poznaniem. Ja chcę tylko męża na porodówce, ale nie wiem do końca czy już się zdecydował Ja sobie nie wyobrażam, żeby mama miala ze mną być, albo ktokolwiek inny poza mężem. To twój wybór i jak nie chcesz to mama nie ma prawa się obrazić. Musisz czuć sie komfortowo, a nie stresować, że mama stoi obok, albo zacznie ci jakieś uwagi robić.
Ale się dzisiaj rozpisałyscie.
ewelinka ja niedługo kończę 28 lat i mieszkam pod poznaniem. Ja chcę tylko męża na porodówce, ale nie wiem do końca czy już się zdecydował Ja sobie nie wyobrażam, żeby mama miala ze mną być, albo ktokolwiek inny poza mężem. To twój wybór i jak nie chcesz to mama nie ma prawa się obrazić. Musisz czuć sie komfortowo, a nie stresować, że mama stoi obok, albo zacznie ci jakieś uwagi robić.
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu #166833 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
zrobilam sobie makijaz i odrazu mi sie lepiej zrobilo hehhe teraz czekam na moja Ilonke i lece na zakupy moze uda mi sie cos kupic na wesele...
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166839 przez gosia2324
Ewelina dziweczyna maja racje !
Mama juz raz byla z Toba przy porodzie, jak Cie rodziła i wystarczy
Teraz niech ogryza paznokcie za drzwiami
Marta a gdzie Ty sie popdziewasz !!!! Przywołuje Cie
Mama juz raz byla z Toba przy porodzie, jak Cie rodziła i wystarczy
Teraz niech ogryza paznokcie za drzwiami
Marta a gdzie Ty sie popdziewasz !!!! Przywołuje Cie
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez gosia2324.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166849 przez katy25
czesc dziewczynki,
poczytuje Was codzinnie ale z zaganiania nie mam kiedy napisac...
widze że dopadły Was smutki, może to przez tą fatalna pogode??
Ja od tygodnia kiepsko śpie a dziś Ines budziła mnie od 8.30 a i tak zwlekłam się po 10... Brzuszek mi przeszkadza coraz bardziej i nie moge przez to spać i jeszcze nie mam męża w nocy obok to już wogóle... ale jeszcze tydzień i przeprowadzka!!!!
WITAM NOWE DZIEWCZYNKI
jedna z Was jest z Lipska koło Radomia - mam tam rodzinę od strony mamy ale nie wiem gdzie dokładnie... pamiętam, że jako dziecko zdarzało mi sie tam bywać
My z Ineska byłysmy wczoraj w kolorado a w sobote mamy impreze urodzinową w tym samym miejscu. Porobię jakieś fotki to Wam wstawię
Ja dziś zabieram sie za prace już wszytskim zapowiedziałam, że dziś nie ruszam sie z domu:)
Miłego dnia dziewczynki
poczytuje Was codzinnie ale z zaganiania nie mam kiedy napisac...
widze że dopadły Was smutki, może to przez tą fatalna pogode??
Ja od tygodnia kiepsko śpie a dziś Ines budziła mnie od 8.30 a i tak zwlekłam się po 10... Brzuszek mi przeszkadza coraz bardziej i nie moge przez to spać i jeszcze nie mam męża w nocy obok to już wogóle... ale jeszcze tydzień i przeprowadzka!!!!
WITAM NOWE DZIEWCZYNKI
jedna z Was jest z Lipska koło Radomia - mam tam rodzinę od strony mamy ale nie wiem gdzie dokładnie... pamiętam, że jako dziecko zdarzało mi sie tam bywać
My z Ineska byłysmy wczoraj w kolorado a w sobote mamy impreze urodzinową w tym samym miejscu. Porobię jakieś fotki to Wam wstawię
Ja dziś zabieram sie za prace już wszytskim zapowiedziałam, że dziś nie ruszam sie z domu:)
Miłego dnia dziewczynki
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166862 przez pati-m
Właśnie nic dziś takiego nie jadłam. Od rana byłam na pobraniu krwi, więc oczywiście na czczo. Potem wróciłam to zjadłam kanapkę z żółtym serem i popiłam herbatą. I do tej pory nic więcej, bo tradycyjnie miałam zgagę. Brzuch mnie nie boli, nie mam biegunki, nawet najmniejszych mdłości, więc nie rozumiem skąd te wymioty. Cały czas mnie przełyk pali i w pewnym momencie poczułam, że mi ten kwas podchodzi do gardła, no i pobiegłam do toalety. Nie wiem czemu tak się dzieje...
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166875 przez mgielka22
Pati moze po prostu zaparz sobie gorzkiej herbaty to Ci sie lepiej zrobi. Moze dzidzi cos nie zasmakowalo i Cie tak ucisnela ze wszystko Ci sie cofnelo tez tak mialam...
Sluchajcie doczytalam sie ze miedzy 10 a 12 tc wg usg i dlugosc CRL jest w 90% prawdopodobny termin urodzenia malucha, mam zdjecie ale nie mam napisanego tam terminu, da sie to jakos obliczyc??? szukalam i nic nei znalazlam na wujku googlu...
Sluchajcie doczytalam sie ze miedzy 10 a 12 tc wg usg i dlugosc CRL jest w 90% prawdopodobny termin urodzenia malucha, mam zdjecie ale nie mam napisanego tam terminu, da sie to jakos obliczyc??? szukalam i nic nei znalazlam na wujku googlu...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166883 przez mYSZA
monika mój to zupełnie odwrotnie. Na początku do gabinetu wpuszczałam go tylko na usg i na końcową rozmową, ale ona się buntował ze chce wiedzieć wszystko no to od połowy ciaży wchodzi już na całość, ale ma się zawsze odwracać przy badaniu- pilnuje też tego zawsze moja Gin. Na to się też wkurza, bo mówi że traktuje go "tak jakby on tego tam już nie widział";P
ja na początku sie zastanawiałam czy chcę z nim rodzić, ale Ona bardzo chciał. Ale co do mam- często kobitki też wybierają jako towarzyszki włąśnie mamy, sioistry lub przyjaciółki które już rodziły bo bardziej potrafią zrozumieć, a mąż to podobno przedewszystkim żałuje...
biedna Pati jesteś- naprawdę Ci współczuję...
a ja muszę się poskarżyć Wam na ZUS- bo kolejny dzień czekam do 12 a listonosza ani widu ani słychu! a ja na wypłątę czekam już od połowy czerwca! a jakbym była samotną matką? to z czego bym sie utrzymała?
ja na początku sie zastanawiałam czy chcę z nim rodzić, ale Ona bardzo chciał. Ale co do mam- często kobitki też wybierają jako towarzyszki włąśnie mamy, sioistry lub przyjaciółki które już rodziły bo bardziej potrafią zrozumieć, a mąż to podobno przedewszystkim żałuje...
biedna Pati jesteś- naprawdę Ci współczuję...
a ja muszę się poskarżyć Wam na ZUS- bo kolejny dzień czekam do 12 a listonosza ani widu ani słychu! a ja na wypłątę czekam już od połowy czerwca! a jakbym była samotną matką? to z czego bym sie utrzymała?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #166886 przez pati-m
Mały owszem kopie, ale bardzo wysoko - tuż poniżej piersi. Nie wiem czy się odwrócił. Ostatnio na wizycie był ułożony miednicowo, ale teraz to nie wiem, bo nie umiem tego określić.
Siedzę z wysoko ułożonymi poduchami pod plecami i zieję jak smok
Siedzę z wysoko ułożonymi poduchami pod plecami i zieję jak smok
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166902 przez Agusia83
To ja sie zdrzemnelam na 2h a Wy tyle naskrobalyscie stron?
Ewelinka, piekny masz brzuszek i niezla laseczka Ciebie
Pati, bidulko, lez teraz wysoko i napij sie czegos, moze faktycznie ta gorzka herbata pomoze, lub daj malutka lyzeczke cukru, tak do smaku...A wczoraj czegos na noc nie zjadlas? Moze siadlo na zoladku i dopiero teraz sie odezwalo?
MOnia, moja mama mowi, ze jak kobieta w ciazy ma ciagle zgage to oznacza, ze dzidzia bedzie miala duzo wloskow na glowie wiem, ze taki przesad, ale sama sie zastanawiam czy to sprawdzi sie u mnie
Ja tez bede rodzic z mezem, jezeli on by nie mogl (a bedzie ) to chyba wolalabym przyjaciolke niz mame...
Ja w poniedzialek skonczylam 28 lat, za miesiac bedziemy miec 1 rocznice slubu i to nasza pierwsza dzidzia
Pati, mnie mala tez kopie wysoko, pod prawym zebrem, bo chyba tam lokuje swoje giczalki i czasem po lewej stronie, tak po boku, a usg dowiodlo, ze juz obrocona glowka w dol..
Mysza, swietny szantaż, dobrze to rozegralas Ty czekasz na pieniazki od zusu a ja ze skarbowki na rozliczenie piciorowe, do tej pory jeszcze nie mam...
Mgielka, a w ktorym dokladnie tyg i dniu bylas na usg miedzy 10-13t6dc? Termin porodu powinnas miec napisany albo na karteczce albo na zdjeciu, na ktorym masz wpisane wszyustkie parametry maluszka...
Ewelinka, piekny masz brzuszek i niezla laseczka Ciebie
Pati, bidulko, lez teraz wysoko i napij sie czegos, moze faktycznie ta gorzka herbata pomoze, lub daj malutka lyzeczke cukru, tak do smaku...A wczoraj czegos na noc nie zjadlas? Moze siadlo na zoladku i dopiero teraz sie odezwalo?
MOnia, moja mama mowi, ze jak kobieta w ciazy ma ciagle zgage to oznacza, ze dzidzia bedzie miala duzo wloskow na glowie wiem, ze taki przesad, ale sama sie zastanawiam czy to sprawdzi sie u mnie
Ja tez bede rodzic z mezem, jezeli on by nie mogl (a bedzie ) to chyba wolalabym przyjaciolke niz mame...
Ja w poniedzialek skonczylam 28 lat, za miesiac bedziemy miec 1 rocznice slubu i to nasza pierwsza dzidzia
Pati, mnie mala tez kopie wysoko, pod prawym zebrem, bo chyba tam lokuje swoje giczalki i czasem po lewej stronie, tak po boku, a usg dowiodlo, ze juz obrocona glowka w dol..
Mysza, swietny szantaż, dobrze to rozegralas Ty czekasz na pieniazki od zusu a ja ze skarbowki na rozliczenie piciorowe, do tej pory jeszcze nie mam...
Mgielka, a w ktorym dokladnie tyg i dniu bylas na usg miedzy 10-13t6dc? Termin porodu powinnas miec napisany albo na karteczce albo na zdjeciu, na ktorym masz wpisane wszyustkie parametry maluszka...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Agusia83.
Moderatorzy: ilona