BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 4 miesiąc temu #166349 przez pati-m
ewelinka - witamy :)

Sylwia - napisz proszę kiedy masz termin, to wpiszę wrześniową mamusię do tabelki :)
Temat został zablokowany.
13 lata 4 miesiąc temu #166350 przez fanka
Sylwia, ewelina witamy w naszym gronie :-)

pati- śliczny brzuszek, a jaki Kacperek śliczny i ten w środku i ten na brzuszku :-)
13 lata 4 miesiąc temu #166352 przez Sylwia77
Hej ewelinka 16000! Witaj! ja też nowa...razem będzie raźniej. Napisz coś o sobie :)
13 lata 4 miesiąc temu #166353 przez Sylwia77
Pati - termin mam na 30 września. Będzie mi miło, jak pojawię się w tabeli :)

Do fanki- mój synek też bądzie nosił imię Dawid...choc mąż jeszcze nie do końca zdecydowany...ach ci mężczyźni...
13 lata 4 miesiąc temu #166354 przez monika1984lodz
witamy Ewelinke :)

Sylwia no to rzeczywiscie roznica wieku spora :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 4 miesiąc temu #166356 przez Sylwia77
Drogie dziewczyny, wiecie jak to sie w życiu różnie układa... córkę urodziłam na trzecim roku studiów, później był czas na dokończenie studiów, pracę, uganianie sie za jakimś awansem itp. W końcu jak się ocknęłam i stwierdziłam że najwyższy czas na drugie dzieciątko...to nie mogłam zajśc w ciąze... W zeszłym roku poroniłam i dopiero teraz się udało. Mam nadzieję, że wszystko będzie ok. Dlatego drogie kobietki, nie czekajcie i długo się nie zastanawiajcie nad następnym potomstwem. Często bywa tak, ze los zaczyna nam płatac figle :(
13 lata 4 miesiąc temu #166357 przez bewipo
Witam dwie nowe wrześnióweczki :)
Ja wrócilam ze szkoły rodzenia, fajnie było, położne super babki :) O połogu poopowiadały. Szkoda, że byłam taka gapa i wcześniej tam nie poszłam. Ale lepiej późno niż wcale :)
13 lata 4 miesiąc temu #166358 przez ewelinka16000
Hej Hej . Ja mam terimin na 7 września . Płeć nieznana gdyż mój dzidzuś pokazuje tylko pupkę i ogolnie pozycje jego jest miednicowa . Ja mam 20 lat i to moje pierwsze dziecko, dlatego też mam wiele obaw i pytań.
13 lata 4 miesiąc temu #166364 przez ewelinka16000
ja też bym z chęcią poszła do szkoły rodzenia ale u nas nie ma niestety:(
13 lata 4 miesiąc temu #166371 przez beti
Pati, brzuszek śliczny a Kacperek jak przekopiowany z bajki, cudo :-)

Mysza, ankieta poszła :D

Ja też mam tą linee nigrę tylko troszkę mniej wyrazistą...

Kupiłam dziś stojaczek pod wanienkę wreszcie...ufff, kolejna rzecz z głowy...

Co do jutrzejszej wizyty to ja też :D na 11 mam KTG a potem ginekologa :)

Witamy nowe wrześnióweczki, rozgośćcie się u nas :)

Lecę do sierpniówek, bo mnie ciekawość zeżre...pare godzin człowieka nie ma na forum a tu się dzieci rodzą :silly:
13 lata 4 miesiąc temu #166379 przez pati-m
Sylwia, ewelinka - jeszcze raz witam na forum i witam w tabelce :) Sprawdźcie proszę, czy niczego nie pomyliłam i wszystko się zgadza :)
13 lata 4 miesiąc temu #166382 przez Pyśkaaaa
witam nowe wrzesniówki :)
dziewczyny a ja dalej sie pakuje ja nie wiem skąd my may tyle rzeczy niby tylko 3 lata tu mieszkaliśmy a pierdół nazbieraliśmy....

a poza tym chwile temu była nasi znajomi się pożegnac Franuś dostał miseczkę niewysypkę i ślicznego bodziaka :)
o właśnie taka :D
allegro.pl/miseczka-niewysypka-niekapek-...ska-i1726443869.html
13 lata 4 miesiąc temu #166384 przez Sylwia77
Wszystko się zgadza Pati. Dzięki. Wyobraźcie sobie, że u mnie w Cieszynie wyszło właśnie piękne słońce- niesamowite...człowiek już stracił nadzieję...na słoneczne światło... A wy skąd drogie kobietki jesteście- wiem , że już na pewno dawno to przerabiałyście, ale bądzcie wyrozumiałe dla nowej ;)
13 lata 4 miesiąc temu #166387 przez megi2501
Witam nowe dziewczyny wśród nas :)

Mała dziękuję za pamięć. Diabetyka mam w piątek i się okaże co dalej z tą moją wagą. Będę walczyć, aby do szpitala nie iść.

Troszkę widzę narzekania na teściowe :) Ja też mam duuuużo na ten temat, ale lepiej nie będę sobie psuła humorku. Wróciliśmy z nad morza, a tu tyle dziś naskrobane :) Co będzie, jak mnie tydzień nie będzie :P

Muszę zajrzeć do sierpniówek, bo widzę, że się zaczęło!
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #166420 przez fanka
Sylwia - top fajnie, że mój łobuz będzie miał "forumowego" imiennika :-) a u mnie z kolei Mąż zdecydował , że syn będzie Dawid niczym nawet zaczęliśmy się o niego starać ;-)ja jestem z Rzeszowa.
Ewelina - mamy taki sam termin porodu , ciekawe która będzie pierwsza :-) choć ja, jak tu już dziewczyny wiedzą zaczynam się powoli "rozpadać" :-) więc szczerze wątpię, że mój synus do września wytrzyma, chociaż kto wie!!!
oj Dziewczyny to widzę, że dużo nas ma jutro wizyty, będzie o czym pisać i czytać jutro na forum ;-)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia