- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #165989 przez pati-m
ewelinaa napisał:
No to jest klasyka - uwielbiam wszystkie 3 części
A moja ulubiona komedia to "Sami Swoi" znam na pamięć wszystkie teksty z filmu Tylko wolę wersję czarno-białą od kolorowej, a niestety w tv częściej puszczają w kolorze
No to jest klasyka - uwielbiam wszystkie 3 części
Temat został zablokowany.
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #166037 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry w ten deszczowy dzien wysylam kazdej po usmiechu co by troszke ten dzien rozpogodzic
Co do polskich komedi hm... "wojna domowa". "podroz za jeden usmiech"wiem , wiem to seriale z filmow to "seksmisja" "kingsize" "poranek kojota"
Wogole to tak pada, ze jak sobie pomysle, ze mam wyjsc na zakupy to mi sie odechciewa brrrr
Co do polskich komedi hm... "wojna domowa". "podroz za jeden usmiech"wiem , wiem to seriale z filmow to "seksmisja" "kingsize" "poranek kojota"
Wogole to tak pada, ze jak sobie pomysle, ze mam wyjsc na zakupy to mi sie odechciewa brrrr
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #166048 przez bewipo
Cześć dziewczyny
U mnie pochmurno, ale nie pada.
Ja się wyłamię, bo nie przepadam za polskimi filmami. Za to mogła bym oglądac całą serię Bonda po 1000 razy
Idę dziś na 16 na tą szkołę rodzenia, akurat zacznę od 7 zajęć na 10 możliwych, hehe
Ja też bym chciała urodzić pod koniec sierpnia, mam nadzieje na 28, może się uda
U mnie pochmurno, ale nie pada.
Ja się wyłamię, bo nie przepadam za polskimi filmami. Za to mogła bym oglądac całą serię Bonda po 1000 razy
Idę dziś na 16 na tą szkołę rodzenia, akurat zacznę od 7 zajęć na 10 możliwych, hehe
Ja też bym chciała urodzić pod koniec sierpnia, mam nadzieje na 28, może się uda
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #166049 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska to mamy to samo hehhe mi to sie jeszcze na dodatek znowu chce sliwek , ostatnio pochlaniam kilogram dziennie
Indianina znalazlam mam nadzieje, ze to nie jest taniec deszczu
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #166060 przez klatina
Indianiec dobry, aż mi się humor poprawił. U mnie za oknem też plucha. Idę sobie zrobić przyjemność. Kawy w ciąży raczej nie pijam ale oszukuję się inką z mlekiem.
Pyszna i prawie jak kawa
Coś dobrego na słodko też bym trąciła ... może budyń?? i arbuz się do mnie uśmiecha
Pyszna i prawie jak kawa
Coś dobrego na słodko też bym trąciła ... może budyń?? i arbuz się do mnie uśmiecha
- klatina
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
13 lata 5 miesiąc temu #166065 przez klatina
...a i leżaczek śliczny, piękne ma kolorki. Maluszek się napewno zapatrzy .
Też mi się marzy coś takiego, ale czekam z zakupem bo moja mama (dumna babcia ) już czegoś szuka dla wnusi/a.
Myślałyście o laktatorach, czy czekacie do porodu żeby zobaczyć jak z pokarmem?
Też mi się marzy coś takiego, ale czekam z zakupem bo moja mama (dumna babcia ) już czegoś szuka dla wnusi/a.
Myślałyście o laktatorach, czy czekacie do porodu żeby zobaczyć jak z pokarmem?
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #166072 przez Agusia83
Hej dziewczynki.....dziekuje za gratulacje...bardzo sie ciesze, ze to dziewczynka, tylko takiego szoku doznalam...tak to jest jak przez 3/4 ciazy lekarze mowia, ze synek, a tu sie okazuje, ze jednak corunia Maz bardzo zadowolony, pewnie bedzie corunia tatusia
Troche mi sie przykro zrobilo jak zapytalam tesciowa, czy cieszy sie, ze bedzie miala wnuczke...bo powiedziala, ze Dominikowi przydalby sie jednak syn... , szkoda, ze tego Minio nie slyszal, bo by jej powiedzial do sluchu,,.,,
Ja tam wiem, ze bedzie moja piekna kruszynka , ktora juz ladnie wazy.
Mam przeczucie, ze urodze przed terminem....juz mi jest bardzo ciezko....
Jesli chodzi o ubranka, to kupowalismy neutralne, jedynie co mam kocyk z ciuchcia i jednego pajacyka z samochodzikiem...a przeciez dziewczynki tez moga chodzic w niebieskich ciuszkach...bede musiala tylko uzupelnic garderobe sukieneczkami
Pamietacie jak pisalam Wam, ze chyba bede miala zle wyniki moczu? No i tak sie stalo...mam bialko, erytrocyty, leukocyty, szczawiany wapnia, mocz lekko metny.... nawet w krwi wyszly leukocyty....chyba mam jakas infekcje, mam nadzieje, ze lekarstwa wystarcza, nie bedzie potrzebny szpital....
Co do filmow, to ja uwielbiam polskie starocie "Komedia malzenska", "Kogel mogel", "Galimatias", "Och Karol", "Seksmisje"...itd itd...
Troche mi sie przykro zrobilo jak zapytalam tesciowa, czy cieszy sie, ze bedzie miala wnuczke...bo powiedziala, ze Dominikowi przydalby sie jednak syn... , szkoda, ze tego Minio nie slyszal, bo by jej powiedzial do sluchu,,.,,
Ja tam wiem, ze bedzie moja piekna kruszynka , ktora juz ladnie wazy.
Mam przeczucie, ze urodze przed terminem....juz mi jest bardzo ciezko....
Jesli chodzi o ubranka, to kupowalismy neutralne, jedynie co mam kocyk z ciuchcia i jednego pajacyka z samochodzikiem...a przeciez dziewczynki tez moga chodzic w niebieskich ciuszkach...bede musiala tylko uzupelnic garderobe sukieneczkami
Pamietacie jak pisalam Wam, ze chyba bede miala zle wyniki moczu? No i tak sie stalo...mam bialko, erytrocyty, leukocyty, szczawiany wapnia, mocz lekko metny.... nawet w krwi wyszly leukocyty....chyba mam jakas infekcje, mam nadzieje, ze lekarstwa wystarcza, nie bedzie potrzebny szpital....
Co do filmow, to ja uwielbiam polskie starocie "Komedia malzenska", "Kogel mogel", "Galimatias", "Och Karol", "Seksmisje"...itd itd...
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #166078 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Agusia moze to niegrozna infekcja, uszy do gory, pewnie lekarz przepisze Ci Gynalgin dopochwowo i po kuracji da skierowanie na kolejne badanie moczu.
A tesciowa powinnas kopnac w tylek, eh jak mogla tak wogole powiedziec pf.
Najwazniejsze, ze mezus zadowolony i Ty oczywiscie Moj juz zwariowl na punkcie Nunulki mowi do brzuszka, caluje go, a jak w sklepie widzi jakis slodkie ciuszki to sie rozczula bardziej niz ja hihihi.Ostatnio powiedzial ,ze teraz to juz nie bedzie mnie kochal tak bardzo bo teraz do kochania bedzie mial Nunulke
A tesciowa powinnas kopnac w tylek, eh jak mogla tak wogole powiedziec pf.
Najwazniejsze, ze mezus zadowolony i Ty oczywiscie Moj juz zwariowl na punkcie Nunulki mowi do brzuszka, caluje go, a jak w sklepie widzi jakis slodkie ciuszki to sie rozczula bardziej niz ja hihihi.Ostatnio powiedzial ,ze teraz to juz nie bedzie mnie kochal tak bardzo bo teraz do kochania bedzie mial Nunulke
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #166079 przez beti
monika1984lodz napisał:
Ooooooo...chyba działa...u mnie już tylko lekko mży...
A swoją drogą muszę się tego jego tańca nauczyć i jak się Fifi nie będzie chciał zorganizować, to ten taniec na pewno pomoże w wywołaniu porodu
Pyska to mamy to samo hehhe mi to sie jeszcze na dodatek znowu chce sliwek , ostatnio pochlaniam kilogram dziennie
Ooooooo...chyba działa...u mnie już tylko lekko mży...
A swoją drogą muszę się tego jego tańca nauczyć i jak się Fifi nie będzie chciał zorganizować, to ten taniec na pewno pomoże w wywołaniu porodu
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #166084 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti dobry pomysl hihi