BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 5 miesiąc temu #165987 przez ewelinaa
A moja ulubiona komedia to "Sami Swoi" :lol: znam na pamięć wszystkie teksty z filmu :silly: Tylko wolę wersję czarno-białą od kolorowej, a niestety w tv częściej puszczają w kolorze :angry:
Temat został zablokowany.
13 lata 5 miesiąc temu #165989 przez pati-m
ewelinaa napisał:

A moja ulubiona komedia to "Sami Swoi" :lol: znam na pamięć wszystkie teksty z filmu :silly: Tylko wolę wersję czarno-białą od kolorowej, a niestety w tv częściej puszczają w kolorze :angry:

No to jest klasyka - uwielbiam wszystkie 3 części :lol:
13 lata 5 miesiąc temu #166002 przez Pyśkaaaa
witam :)
łooo matko jaki deszcz brrr beti masz rację mozna popaśc w depresje...

co do komedii to i ja bardzo lubię te stare... "komedia małżeńska" jest cudna
13 lata 5 miesiąc temu #166026 przez beti
trzeba jakiegoś indiańca ściągnąć niech tą pogodę odczaruje :D
13 lata 5 miesiąc temu #166037 przez monika1984lodz
dzien dobry w ten deszczowy dzien wysylam kazdej po usmiechu co by troszke ten dzien rozpogodzic :)

Co do polskich komedi hm... "wojna domowa". "podroz za jeden usmiech"wiem , wiem to seriale :) z filmow to "seksmisja" "kingsize" "poranek kojota"

Wogole to tak pada, ze jak sobie pomysle, ze mam wyjsc na zakupy to mi sie odechciewa brrrr

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #166042 przez Pyśkaaaa
tak sprowadzmy tego indianca nie musi byc mega gorąco tak ze 25 stopni i słoneczko pogoda idealna... :D
Monika wiem co czujesz u mnie w lodowce rzec można tylko światło ech...
13 lata 5 miesiąc temu #166048 przez bewipo
Cześć dziewczyny :)
U mnie pochmurno, ale nie pada.
Ja się wyłamię, bo nie przepadam za polskimi filmami. Za to mogła bym oglądac całą serię Bonda po 1000 razy ;)
Idę dziś na 16 na tą szkołę rodzenia, akurat zacznę od 7 zajęć na 10 możliwych, hehe
Ja też bym chciała urodzić pod koniec sierpnia, mam nadzieje na 28, może się uda ;)
13 lata 5 miesiąc temu #166049 przez monika1984lodz
Pyska to mamy to samo hehhe mi to sie jeszcze na dodatek znowu chce sliwek :P, ostatnio pochlaniam kilogram dziennie :P
Indianina znalazlam :P mam nadzieje, ze to nie jest taniec deszczu :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #166060 przez klatina
Indianiec dobry, aż mi się humor poprawił. U mnie za oknem też plucha. Idę sobie zrobić przyjemność. Kawy w ciąży raczej nie pijam ale oszukuję się inką z mlekiem. ;)
Pyszna i prawie jak kawa :P
Coś dobrego na słodko też bym trąciła :) ... może budyń?? i arbuz się do mnie uśmiecha :)

13 lata 5 miesiąc temu #166065 przez klatina
...a i leżaczek śliczny, piękne ma kolorki. Maluszek się napewno zapatrzy :).
Też mi się marzy coś takiego, ale czekam z zakupem bo moja mama (dumna babcia :) ) już czegoś szuka dla wnusi/a.

Myślałyście o laktatorach, czy czekacie do porodu żeby zobaczyć jak z pokarmem?

13 lata 5 miesiąc temu #166071 przez pati-m
Co do laktatora to ja dostałam od koleżanki z Aventu. Kupiła nowy dla siebie i okazało się, że nie miała pokarmu, więc mi podarowała :)
13 lata 5 miesiąc temu #166072 przez Agusia83
Hej dziewczynki.....dziekuje za gratulacje...bardzo sie ciesze, ze to dziewczynka, tylko takiego szoku doznalam...tak to jest jak przez 3/4 ciazy lekarze mowia, ze synek, a tu sie okazuje, ze jednak corunia :laugh: Maz bardzo zadowolony, pewnie bedzie corunia tatusia :silly:
Troche mi sie przykro zrobilo jak zapytalam tesciowa, czy cieszy sie, ze bedzie miala wnuczke...bo powiedziala, ze Dominikowi przydalby sie jednak syn... :( :( :( , szkoda, ze tego Minio nie slyszal, bo by jej powiedzial do sluchu,,.,,
Ja tam wiem, ze bedzie moja piekna kruszynka :laugh: , ktora juz ladnie wazy.
Mam przeczucie, ze urodze przed terminem....juz mi jest bardzo ciezko....

Jesli chodzi o ubranka, to kupowalismy neutralne, jedynie co mam kocyk z ciuchcia i jednego pajacyka z samochodzikiem...a przeciez dziewczynki tez moga chodzic w niebieskich ciuszkach...bede musiala tylko uzupelnic garderobe sukieneczkami :laugh:

Pamietacie jak pisalam Wam, ze chyba bede miala zle wyniki moczu? No i tak sie stalo...mam bialko, erytrocyty, leukocyty, szczawiany wapnia, mocz lekko metny.... :( nawet w krwi wyszly leukocyty....chyba mam jakas infekcje, mam nadzieje, ze lekarstwa wystarcza, nie bedzie potrzebny szpital....

Co do filmow, to ja uwielbiam polskie starocie :laugh: "Komedia malzenska", "Kogel mogel", "Galimatias", "Och Karol", "Seksmisje"...itd itd...
13 lata 5 miesiąc temu #166078 przez monika1984lodz
Agusia moze to niegrozna infekcja, uszy do gory, pewnie lekarz przepisze Ci Gynalgin dopochwowo i po kuracji da skierowanie na kolejne badanie moczu.
A tesciowa powinnas kopnac w tylek, eh jak mogla tak wogole powiedziec pf.
Najwazniejsze, ze mezus zadowolony i Ty oczywiscie :) Moj juz zwariowl na punkcie Nunulki :) mowi do brzuszka, caluje go, a jak w sklepie widzi jakis slodkie ciuszki to sie rozczula bardziej niz ja hihihi.Ostatnio powiedzial ,ze teraz to juz nie bedzie mnie kochal tak bardzo bo teraz do kochania bedzie mial Nunulke :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 5 miesiąc temu #166079 przez beti
monika1984lodz napisał:

Pyska to mamy to samo hehhe mi to sie jeszcze na dodatek znowu chce sliwek :P, ostatnio pochlaniam kilogram dziennie :P
Indianina znalazlam :P mam nadzieje, ze to nie jest taniec deszczu :P

Ooooooo...chyba działa...u mnie już tylko lekko mży... :D
A swoją drogą muszę się tego jego tańca nauczyć i jak się Fifi nie będzie chciał zorganizować, to ten taniec na pewno pomoże w wywołaniu porodu :silly: :lol: :P :side:
13 lata 5 miesiąc temu #166084 przez monika1984lodz
Beti dobry pomysl hihi :P

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama