BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 3 miesiąc temu #188605 przez Mała
Jejku Maja jakie ma włoski i jakie gęste :kiss:

Ja to wczoraj jak ktoś mnie pytał: jak się czuję i wszystkie tego typu pytania zbywałam odpowiedziom, że na takie pytania nie odpowiadam, a co :silly: :lol:

Dziewczyny ja biorę ten lek na obrzęki, a ja pod prysznicem odkryłam, że nie mam kolan :ohmy: :ohmy: Teraz to jeszcze bardziej się boję tej wizyty, żeby mnie czasem jeszcze przed rozwiązaniem do szpitala nie położył, buuuu
Temat został zablokowany.
13 lata 3 miesiąc temu #188609 przez Agusia83
Mala, nogi tak spuchly, ze kolana zaginely w akcji????
Az tak????
A reszta nog tez bardzo spuchnieta? Pijesz sporo wody?Uzywasz duzej ilosci soli?
13 lata 3 miesiąc temu #188610 przez kasia79
jak pati wróci to uzupełni tabelkę naszą i tam pod tabelką można wkleić zdjęcia, ale nie wiadomo czy będzie miała czas, może któraś z was zrobi jeszcze raz taką tabelkę na pokazywarce, może ty PALETKA bo wiem że potrafisz. Ja nie mam głowy i dobrego internetu do tego a poza tym pewnie po weekendzie już będę w szpitalu.
13 lata 3 miesiąc temu #188612 przez Mała
No tak mam spuchnięte, a moje kolana to tylko poznasz po tym, że takie bulwy są. Ja z Kamilem też tak miałam, ucisk na nerki.
A wody piję ok 2l, ale przy tym leku trzeba pić, tylko siusiu dużo robić.
13 lata 3 miesiąc temu #188617 przez Agusia83
Czyli dopiero po porodzie Ci przejdzie?....Mala dasz rade, juz nie duzo czekania zostalo :laugh: Olcia przyjdzie na swiat szybciej niz jestes w stanie sobie to wyobrazic :laugh:
13 lata 3 miesiąc temu #188622 przez mgielka22
No fajne te nasze dzieciaczki :D Akurat ja z mezem mamy ciemne oczy i oprawy takze pewnie mala bedzie miala po nas :D moj M ma przesliczny usmiech wiec mysle ze mala tez odziedziczy po nim :D poza tym na USG widzialam ze bedzie miala spore usta takie calusne :D
Ajjj co zrobic by to przyspieszyc... cos te prostaglandynki nie dzialaja :P i olejek tylko dziala dobrze przy wyproznianiu :P masakra jak ja nie lubie czekac...
13 lata 3 miesiąc temu #188625 przez Agusia83
Mgielka mowi sie "spiesz sie powoli" i pewnie nasze szkraby wziely sobie to motto do serca :silly:
13 lata 3 miesiąc temu #188626 przez MagdaM
Ło jejuniuuuuu jakie cudne dzieciaczki!!
I Jagódka i Kacperek i Majeczka nooo do wycalowania :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:
Az sie doczekac nie moge :)

www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.
13 lata 3 miesiąc temu #188630 przez mgielka22
Hahah babcia dala mi gazete do poczytania pt. takie jest zycie i tam byl artykul o tym jak babka urodzila dziecko w domu i odbieral porod jej maz ktory pracowal w tartaku najlepsze jest to ze urodzil sie pod LODOWKA :P haha dobre :D
13 lata 3 miesiąc temu #188631 przez mgielka22
Agusia83 napisał:

Mgielka mowi sie "spiesz sie powoli" i pewnie nasze szkraby wziely sobie to motto do serca :silly:

Agusia ale najlepsze jest to ze w ciazy ani razu tego motta nie uzylam :P
13 lata 3 miesiąc temu #188634 przez mgielka22
Qrcze cos czuje ze mala mi zrobi psikusa i bedzie chciala wyjsc wlasnie w ten week kiedy wroclaw bedzie zamkniety bo w sobote jest walka kliczki i adamka, i EKK a w niedziele maraton hasco leku i wtedy caly wro jest wylaczony z ruchu bo im sie biegac zachciewa, ajj lepiej zeby teraz to zrobila to zdaze w sobote na mam talent do domu :P :P :p
13 lata 3 miesiąc temu - 13 lata 3 miesiąc temu #188637 przez Agusia83
hahaha...niezla jestes...ale ja tez pomyslalam by Emilka wychodzila po wtorku, bo wczoraj byl nowy odcinek "przepisu na zycie"

ciekawe co z tym naszym wozkiem...w niedziele go kupilismy...w poniedzialek dostalam maila, ze status zmieniony, na ...zaplacono....ale od tamtej pory nic...a myslalam, ze od razu go wysla....
13 lata 3 miesiąc temu #188640 przez mgielka22
Agusia moze oni dopiero go skladaja produkuja i szyja pokrowce :p
13 lata 3 miesiąc temu #188641 przez Agusia83
Mgielka, nawet mnie nie strasz....ciekawe czy zdarza zrobic nosidelko na narodziny kruszynki?
13 lata 3 miesiąc temu #188643 przez fanka
Ale mamy śliczne dzieciaczki, znów się rozczuliłam!!!
bewipo- gratuluje "ekspresowego" porodu, czekamy na kolejne zdjęcia Anitki, już z domu!!!
dziewczyny ten olejek to rycynowy miał być? i ile się go pije? bo ja się dziś wkurzyłam, idę zaraz na długi jak dla mnie spacer, wybiorę sobie kasę z bankomatu i wstąpię do apteki po ten olejek. A jak wrócę do domu to obiecałam sobie , że chodzę po schodach. Zrobię sobie taki maraton, muszę trochę pomóc temu mojemu synkowi.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia