BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu #96321 przez bewipo
Witaj mYSZA, w końcu ktoś z moich okolic :)

Agusia nic się nie martw, na pewno niedługo nasze maleństwa dadzą o sobie znać :) Ja się właśnie ostatnio u mamy nauczyłam mierzyć ciśnienie takim sprzętem ze stetoskopem :)
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #96327 przez happymamma
Mysza, Bewipo jesteście z Poznania lub okolic?? Ja mieszkam w Poznaniu :)
13 lata 8 miesiąc temu #96330 przez bewipo
Ja tuz pod Poznaniem w Swarzędzu. Jakoś chyba mało poznanianek na forum jest :)
13 lata 8 miesiąc temu #96375 przez mYSZA
no a ja w samiutkim centrum Poznania mieszkam;) ej, a może spotkałyśmy się już na basenie na Wildzie? albo na Jodze na Kochanowskiego, albo ewentualnie w grocie solnej na koziej?
ja jestem na L4 praktycznie od początku będę raczej do końca więc korzystam jak moge;P

nawet ostatnio sobie stwierdziłam, że może na angielski jakiś pójdę??;)

co do ruchów- ja jestem PIERWIASTEK, więc wsumie powinnam czuć ruchy dopiero za 3 tygodnie, ale już tydzień tamu wydawało mi się, że coś mnie PUKA od środka;) mój mąż delikatnie popukał paluszkami brzuszek i autentycznie dostaliśmy odpowiedź;) Mój mąż poczuł mrowienie na palcach też. Więc dzidzia daje znać;)

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #96397 przez Groszek
Zdjęcie Maluszka jest cudowne :)
Co do stetoskopu to odradzam... więcej nerwów niż pożytku :)

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=7557
13 lata 8 miesiąc temu #96443 przez happymamma
mYSZA napisał:

no a ja w samiutkim centrum Poznania mieszkam;) ej, a może spotkałyśmy się już na basenie na Wildzie? albo na Jodze na Kochanowskiego, albo ewentualnie w grocie solnej na koziej?
ja jestem na L4 praktycznie od początku będę raczej do końca więc korzystam jak moge;P

Ja mieszkam na Wingradach, więc jesli juz to na tamtejszym basenie, w Niku lub na Cytatedli :silly: Z naszego sierpniowego forum jest jeszcze jedna poznańska mamusia :)
13 lata 8 miesiąc temu #96495 przez mYSZA
a tam baseny też są ozonowane? i są zajęcia dla brzuchatych?

a tak w ogóle- to jak się miewa Wasza talia? mi już przybyło 16 cm!! nie wiem, czy dużo, czy mało. Jak chodzę w sukienkach to widać, w spodniach nie- dopinam się w spodniach jeszcze- ale fakt faktem, że noszę same biodrówki..

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu #96564 przez Agusia83
Dzien dobry wszystkim.
Dziewczynki, przeziebilam sie i mam katar i troszke mnie kaszle...mam nadzieje, ze jakies domowe sposoby pomoga i nie bede musiala isc do lekarza...Do tego wczoraj strasznie sie poklocilam z mezem i jest mi bardzo zle psychicznie i w ogole chce mi sie ryczec... :(
zaraz sie zbieram, ide odebrac moje wyniki badan i moze wstapie na jakies male zakupy...a pozniej do domku...
Zycze wszystkim udanego dnia....
Groszku, masz racje, wczoraj probowalam cos uslyszec i glucha cisza...jakies bulgotanie, ale to chyba jelitka...a dzidzi nie slysze
13 lata 8 miesiąc temu #96571 przez mYSZA
na przeziębienie polecam grotę solną- 6 wejść i z głowy an dwa miesiace katary chrypki itp. ja chodze;)

Janek z nami!
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #96595 przez happymamma
mYSZA napisał:

a tam baseny też są ozonowane? i są zajęcia dla brzuchatych?

A są, na Batorego, a w Niku Pilates :)
13 lata 8 miesiąc temu #96639 przez bewipo
Ja też mam L4 i mąż mi "skonfiskował" samochód, więc teraz to do poznania za bardzo nie jeżdżę. Ale mam trzy kroki do jeziora więc spacerki jak najbardziej.

Agusia mam nadzieję, że się pogodzicie i życzę zdrówka.
13 lata 8 miesiąc temu #96656 przez kasia79
Agusian nie przejmuj się kłutnią z mężem, jeszcze dzisiaj się pogodzicie jestem tego pewna ;)
Ja w sobotę miałam bardzo zły dzień, miałam pieska 4 miesięcznego Yorka po mojej suczce, kiedy się urodził to postanowiliśmy, że z nami zostanie, był śliczny malutki, 2 tyg temu mojej znajomej zginął pupil i bardzo mnie prosiła żeby jej sprzedała Lopeza( tak miał na imię) była tak załamana że zgodziłam się stwierdziliśmy z mężem że nasza suczka będzie miała jeszcze nie jednego szczeniaka, no i właśnie w sobotę zadzwoniła do mnie znajoma że Lopez czymś się zatruł i umarł.
Dziewczyny nie macie pojęcia jak ryczałam żałując że go oddałam :( u mnie na pewno nic by mu się nie stało.

To historię wam zafundowałam.
13 lata 8 miesiąc temu #96658 przez kasia79
Jego zdjęcie.
13 lata 8 miesiąc temu #96660 przez kasia79
nie chce mi się dodać.
13 lata 8 miesiąc temu #96665 przez bewipo
kasia strasznie mi przykro. Ale nie mogłaś przewidzieć, że coś będzie nie tak. Przytulam.
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia