- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #219968 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
zanioslam do lozeczka i placz, wzielam na rece spi
normalnie maly cwaniak i terrorysta
bewipo - zazdroszcze hihi
normalnie maly cwaniak i terrorysta
bewipo - zazdroszcze hihi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez monika1984lodz.
Temat został zablokowany.
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220005 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
MArzylam o takim widoku od rana
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
13 lata 2 miesiąc temu #220008 przez Pyśkaaaa
łooo matko wisiał doslownie godzinę na cycu myślałamże nigdy nie skonczy... wogóle cycek u nas to dramat Franek ciągle się przy nim złości zasypia musze go wybudzać ale na razie nie zrezygnuję zkarmienia cycem mimo że mm lepiej mu smakuje i nie jest po nim taki marudny...
Monika Nunulka cudnie wygląda taki aniołek
Jagdowamamo witam śliczna ta Twoja Jagoda
a ja na szczęcie mam wagę w domu taką dla dzidziusiów i mogę kontrolować naszego grubaska
Monika Nunulka cudnie wygląda taki aniołek
Jagdowamamo witam śliczna ta Twoja Jagoda
a ja na szczęcie mam wagę w domu taką dla dzidziusiów i mogę kontrolować naszego grubaska
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220009 przez pati-m
Monika - gratuluję i zazdroszczę
Bo u mnie póki co wyglada to tak:
Bo u mnie póki co wyglada to tak:
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez pati-m.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #220011 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pati niestety juz nie spi....
JAkie KAcperek ma doleczki hi
JAkie KAcperek ma doleczki hi
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220013 przez Pyśkaaaa
PATI Kacperek też słodko śpi tylko szkoda że u mamy na rękach...
póki Franek sobie gada to ide prasować bo mam trpchę zaległości:(
a co do wagi jeszcze to mi zostało 1,5 kg na plusie jak tak dalej pójdzie to bede mniej waqżyła niż przed ciążą a poza tym mam okropne zawroty głowy... chwilami tak mi słabo że mam wrażenie że zemdleję
póki Franek sobie gada to ide prasować bo mam trpchę zaległości:(
a co do wagi jeszcze to mi zostało 1,5 kg na plusie jak tak dalej pójdzie to bede mniej waqżyła niż przed ciążą a poza tym mam okropne zawroty głowy... chwilami tak mi słabo że mam wrażenie że zemdleję
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #220375 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Nie wiem o co chodzi ale Nuna poprostu dzisiaj sama siebie przeszla.W kapieli super, potem papu a potem jazda bez trzymanki trzy godziny krzyku, placzu niewiadomo czym spowodowanych- najprawdopodobniej marudzenie ze zmeczenia.Wkoncu padla.
Najgorsze jest to,ze czlowiek nie wie o co chodzi i co sie dzieje - juz razem z nia plakalam i tak strasznie mi jej szkoda.
Najgorsze jest to,ze czlowiek nie wie o co chodzi i co sie dzieje - juz razem z nia plakalam i tak strasznie mi jej szkoda.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Jagodowamama
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #220379 przez Jagodowamama
a ja dalej nie wiem o co chodzi, moja Jagódka jest tak senna i apatyczna, że jutro idziemy do pediatry
od kilku dni ma katarek, boję się że przeszło w jakieś zapalenie gardła czy coś bo zaczęła się dziwnie ślinić...
bycie matką to masakra, cały czas się czymś martwię, śpi za mało - pewnie chora, śpi za dużo - też źle.. zawsze coś
jak okaże się, że zbagatelizowałam jakieś objawy to palnę sobie w łeb
od kilku dni ma katarek, boję się że przeszło w jakieś zapalenie gardła czy coś bo zaczęła się dziwnie ślinić...
bycie matką to masakra, cały czas się czymś martwię, śpi za mało - pewnie chora, śpi za dużo - też źle.. zawsze coś
jak okaże się, że zbagatelizowałam jakieś objawy to palnę sobie w łeb
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220380 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
cos nie poszlo no trudno nie mam juz sily dzisiaj uciekam buziaki :*
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #220382 przez pati-m
Jagodowamama - ja też zauważyłam, że mój Kacper ostatnio zaczął się ślinić, ale przyznam szczerze, że kompletnie się tym nie przejęłam, bo poza tym wszystko z nim dobrze
Ale w zupełności się z Tobą zgadzam - bycie mamą to oprócz wielkiej radości, ciągła troska o maluszka. I tak już do końca życia będziemy się zamartwiać o te nasze skarby
Mój szkrab już dawno wykąpany, nakarmiony, spał 2h i przed chwilą pobudka była. Znów zjadł i póki co nie śpi Stęka sobie cichutko i cos tam gada niewiadomo do kogo, ale widać że resztkami sił ma oczka otwarte, taki jest zmęczony Nie odzywam się do niego, bo liczę że za jakiś czas uśnie
Ale w zupełności się z Tobą zgadzam - bycie mamą to oprócz wielkiej radości, ciągła troska o maluszka. I tak już do końca życia będziemy się zamartwiać o te nasze skarby
Mój szkrab już dawno wykąpany, nakarmiony, spał 2h i przed chwilą pobudka była. Znów zjadł i póki co nie śpi Stęka sobie cichutko i cos tam gada niewiadomo do kogo, ale widać że resztkami sił ma oczka otwarte, taki jest zmęczony Nie odzywam się do niego, bo liczę że za jakiś czas uśnie
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #220389 przez slowiczek
Dopisuje Natalie do wczorajszych marud, bylo ciezko, nawet w samochodzie nie chciala spac i w ciagu 200 km jakie pokonalismy wiecej bylo czuwania. W dzien praktycznie nie spala aaaaale o 22 jak zwykle padla i spala do 4, czyli 6 h blogiej ciszy wlasnie sie nakarmilysmy i czekam az zasnie
Pati, Monia - sliczne spiace anioleczki jak najczesciej takiego widoku wam zycze
dzis konczymy 6 tygodni !
Pati, Monia - sliczne spiace anioleczki jak najczesciej takiego widoku wam zycze
dzis konczymy 6 tygodni !
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220403 przez Pyśkaaaa
Witam,
Jagodowamamo Katarku nie wolno bagatelizować do brze robisz że idziesz do lekarza my bylismy i dostaliśmy kropelki malutkiemu troszke po nich lepiej.
nasz mały dziś dał czadu... zasnął o 23 potem o 1 jedzenie potem o 4 potem o 5.30 i do teraz żyć nie daje padam na twarz...
zapomniałam dodać że mam katar i boli mnie gardło
ide podrzemać
Jagodowamamo Katarku nie wolno bagatelizować do brze robisz że idziesz do lekarza my bylismy i dostaliśmy kropelki malutkiemu troszke po nich lepiej.
nasz mały dziś dał czadu... zasnął o 23 potem o 1 jedzenie potem o 4 potem o 5.30 i do teraz żyć nie daje padam na twarz...
zapomniałam dodać że mam katar i boli mnie gardło
ide podrzemać
Ostatnio zmieniany: 13 lata 2 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 2 miesiąc temu #220422 przez slowiczek
Pyśka, a Ty nie dokarmiasz malucha przypadkiem ? Bo wtedy to trochę inaczej może być z okresem, w sensie że pojawia się szybko...chociaż ja i tak w to nie wierzę, że karmienie stopuje okres i w ogóle ale współczuję @.....
i mam pytanie, czy waszym maluchom zrobił się ten ropień na rączce po szczepieniu na gruźlicę ? położna mówiła, że się zrobi bo to normaalna reakcja organizmu a u nas NIC.......a u Was ??
i mam pytanie, czy waszym maluchom zrobił się ten ropień na rączce po szczepieniu na gruźlicę ? położna mówiła, że się zrobi bo to normaalna reakcja organizmu a u nas NIC.......a u Was ??
Moderatorzy: ilona