BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 miesiąc temu #244514 przez Marta M
Lily my nie mamy problemu z asymetrycznym ukladniem, mamy problem z prezeniem sie, wyginaniem i inne dziwne zachowania..
Temat został zablokowany.
13 lata 1 miesiąc temu #244516 przez Marta M
Zauwazylam ze od lipca dostaje od Was takie posty: trzymaj sie, 3mamy kciuki...dziekuje :)

Ale z drugiej strony zdaje sobie sprawe z tego ze u nas ciagle cos nie tak :( Buu...
13 lata 1 miesiąc temu #244517 przez monika1984lodz
Martus bedzie dobrze zobaczysz sciskam mocno.Gdybym tylko mogla jakos pomoc... eh i to wlasnie jest dobijajace- zobaczcie tyle czasu piszemy ze soba i tyle o osbie juz wiemy, ze ja naprawde jak bym tylko mogla to bym pomogla w potrzebie itd, no ale jak ? wirtualnie ciezko...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 miesiąc temu #244519 przez LILY
Jeszcze cos o szpitalach. U nas to we wszystkich chyba jest tak ze czekaja do granic mozliwosci (kobiet oczywiscie-nas) z cesarkami i znieczuleniami. U nas znieczulen prawie w ogole nie daja. Ja tez po 11 godzinach marzylam o cesarce (ostatecznie jej nie mialam) Ale na szczescie porod wspominam dobrze i Pania polozna. Siostre przetrzymali prawie dobe od kiedy jej wody odeszly!!!

A na ogromny plus tego szpitala to ze respektuja prawo ze kobiety w ciazy i w pologu nie musza miec ubezp. bo sa odgornie ubezpieczone. Ja akurat wtedy ubezp. nie mialam i nikt mi nie wystawil rachunku ani nic nie powiedzial.

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 miesiąc temu #244520 przez magda79
ja też dostałam Małego od razu do przytulenia i od samego początku cały czas był ze mną
13 lata 1 miesiąc temu #244524 przez pati-m
Marta - no tak, okulista też bo przez naświetlanie w inkubatorze.
13 lata 1 miesiąc temu #244526 przez pati-m
A ja idę jutro z Kacprem do lekarza, taki ma katar że aż momentami się dusi i krztusi :( Co jakiś czas muszę mu fridą odciagać bo się biedny męczy. Mam nadzieję, że nie spłynął mu na oskrzela :(
13 lata 1 miesiąc temu #244528 przez LILY
Marta M napisał:

Lily my nie mamy problemu z asymetrycznym ukladniem, mamy problem z prezeniem sie, wyginaniem i inne dziwne zachowania..

Tak tak wiem :) Tak tylko napisalam bo duzo dziewczyn wspomina o tej asymetrii.
Ale wiesz Marta te wszystkie rzeczy o których piszesz nie musza znaczyc nic niedobrego. Oby tak bylo u Ciebie ze to po prostu tylko dzidzius taki ma charakterek.

Ile dzieci tyle roznych ich zachowan, naszych obserwacji. Nie mozemy dac sie zwariowac.
Zycze tylko mi i Wam zebysmy trafialy na kompetentnych lekarzy.

Mała życze Wam z całego serca żeby sie udało. Kamil to super chłopak i zasługuje na wszystko co najlepsze. Jest taki uśmiechnięty na tych zdjęciach :) To znaczy tylko ze jestescie wspaniałymi rodzicami :)

13 lata 1 miesiąc temu #244529 przez magda79
Pati - a może go delikatnie oklepuj po pleckach no i dużo w pozycji pionowej żeby nie siadało na oskrzela
13 lata 1 miesiąc temu #244540 przez LILY
jasio wczoraj mierzyl czapeczke :)

Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #244543 przez LILY
a tu chlopaki :)

Tomek moj brat - 11 lat
Kuba- syn przyjaciolki- 3 lata
Jas 2 miesiace (brazowo zielone ubranko ) i Macius 1 miesiac tez przyjaciolki :)

Ale Jas juz urósł! teraz to widze bo Maciek na tym zdjeciu wazy 4060 czyli prawie tyle ile Jas jak sie urodzil. A Macius sie malenki urodzil 2630.

Załączniki:
13 lata 1 miesiąc temu #244546 przez pati-m
Lily - męskie spotkanie na tej fotce, hihihi :)
13 lata 1 miesiąc temu - 13 lata 1 miesiąc temu #244551 przez gosia2324
Marta te placze i niechec do ssania to oznaka bolu uszu, idz do laryngologa, moj brat mial to samo ze swoja corka!!!!to nic powaznego dziecko czasem jak uleje to potrafi pokarm splynac na uszy. moze to u Was tylko to !!!!!
dzieecko na 100 % nie chce ssac przy bolu uszu!
13 lata 1 miesiąc temu #244556 przez gosia2324
Ale mialam dzis dzien rospusty :P
Bylam z przyjaciolka na kawie, ciachu i pizzy same bez dzieci i nawet nie gadalysmy o dzieciach ... o dziwo :S :silly:

Mala to szansa dla Kamila !!!! Bedzie dobrze, jest silny i Wy tez :kiss: :kiss: :kiss:

Pati i jak Kacperek po lekarzu ?
Co Wam zalecil ?
A kina Ci zazdroszcze... hm ja bylam ostatnio jak bylam w ciazy z Kuba :dry:
13 lata 1 miesiąc temu #244557 przez Pyśkaaaa
Marta bo my naprawde z całego serduszka wierzymy że sie ułoży i Monia ma rację jak bym tylko mogła to bym pomogła ale jak :unsure: ech...
Lily swietnie wyglądają :)

rany moje dziecie cały dzien spi... czyżby pogoda?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia