BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #257314 przez Mała
Słowiczku sto lat dla Natalki :kiss: A czas leci to prawda, już niedługo będziemy mówić, jak moja mama "czas leci, dzieci rosną a my ciągle młode" :lol:

Ola wczoraj wieczorem dała taki koncert, że głowa mała i dzisiaj znów jest taka nieswoja, już nie wiem co robić. Wygląda tak, jakby ja brzuch bolał, chyba po mandarynce :dry:
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #257318 przez monika1984lodz
:( :( :( i tylko tyle jestem nae=razie w stanie napisac
Buziaki MArtus i Majeczko :kiss: :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #257324 przez Edyta1986
Trzymaj sie dzielnie Martuś, masz dla kogo :) zaciskam kciuki za Majeczke i za Ciebie :)

a my po wizycie u neurologa-jeszcze miesiac musimy chodzic na rehabilitacje bo jest poprawa ale jeszcze nie tak na 100%. maly dzwiga glowke z lezenia juz bardziej niz na poczatku ale jeszcze nie tak jak powinien :/

ehhh no i tak to jest...
13 lata 1 tydzień temu #257332 przez pati-m
Witam.
Przepraszam, że nie pisałam wczoraj ale Kacper po szczepieniu miał gorączkę i chciał być tylko na rękach u mamy.
Właśnie wróciłam od lekarza - 3-go w ciągu tygodnia. Obudziłam się rano ze skrzepami krwi w ustach, tak mi dziąsła krwawiły. No i to jednak nie grzybica jamy ustnej tylko bardzo gwałtowna reakcja alegriczna na antybiotyk - zaatakowało nawet stawy, bo mam rany na palcach :( Póki co maść znieczulająca i skierowanie na badania - morfologia, OB i hormony. Płaczę po kątach z tego bólu, który towarzyszy mi już od tygodnia :(

Martuś - ja też jestem z Tobą Jesteś tak kochaną osóbką, że Bóg na pewno Ci pomoże i dzięki rehabilitacji Majeczka wyzdrowieje :kiss:

slowiczek - buziak dla Natalki :kiss:
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #257342 przez Mała
Pati no masakra, jak można pomylić grzybicę z reakcja alergiczną :cheer: . Bidulko :kiss:

Edytka ciesze się, że jest lepiej :laugh:

W przedszkolu u Kamila jest ospa, no ciekawe kiedy będzie chory :dry: Jak ma być chory to niech już będzie, bo nie zrobią mu tej operacji na biodro jak za krótki odstęp czas ubędzie :(

Mgiełka byłaś na tej sekcji?
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #257372 przez beti
Cześć dziewczynki,
Martuś dasz radę, znajdziesz siłę, bo jesteś matką a matka dla własnego dziecka góry przeniesie....skonsultujcie się może jeszcze z jakimś lekarzem poróbcie badania, a może nie będzie tak źle jak straszą...

Mała, głowa do góry :kiss: jesteś najsilniejszą z nas, wypłacz się, żeby było lżej a potem zaczerpnij trochę optymizmu patrząc na Olę... :kiss:

Pati...bidulko :( tak mi Ciebie strasznie żal :( :kiss:

Edytka, dobrze, że już lepiej :) kiedy macie teraz rehabilitację?? My mamy w pn, śr i pt na 9 :)

A Fifi dziś kończy rok :silly: a przy okazji prosi o głosy :)
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=27612...50821&type=3&theater

No i wszystkiego najlepszego dla Nati :kiss:
13 lata 1 tydzień temu #257388 przez katy25
czesc dziewczyny

marta trzymam kciuki moja droga za Majeczke!
na pewno bedzie dobrze, Bogu dzieki że to zostalo zauważone teraz a nie później!

Powiem Wam, że ja ide w poniedzialek na szczepienie a za tydzen mam II kontrole bioderek i poprosze o skierowanie do neurologa bo moj Sami tez ma czasami dziwne zachowania, ktore momentami mnie nie pokoja bo z ines tak nie mialam...

a posty marty daly mi do myslenia...:(
13 lata 1 tydzień temu #257398 przez kasia79
Katy o jakich zachwianiach mówisz? Wasze dzieci z leżenia na płasko na plecach unoszą główkę?
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #257399 przez Edyta1986
Beti my mamy sroda, czwartek na 14 wiec sie nie zgralo :) pozniej do konca roku zrobimy przerwe bo wyjezdzamy juz na Świeta na Śląsk i od stycznia znowu. a Wy macie do jakiejs kontroli za jakis czas??
13 lata 1 tydzień temu #257403 przez Edyta1986
Kasia to nie chodzi z lezenia na plecach ze dzwigaja glowke tylko ze jak lezy na plecach a sie go podciagnie za raczki do gory to glowka nie idzie tylko zostaje z tylu, bynajmniej u nas to jest i na to cwiczymy
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #257409 przez Mała
Dziewczyny na poprawę humorów zdjęcia bobasów poproszę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
13 lata 1 tydzień temu #257415 przez kasia79
widzisz Edyta, stara jestem, 2 dzieci wychowałam, ale teraz sie wystraszyłam, ze cos przeoczyłam ;)
13 lata 1 tydzień temu #257416 przez gosia2324
Natalka Buziaki ślicznotko :kiss: :kiss: :kiss:
My dzis tez swietujemy... rok temu ost @ przed zajściem w ciąże :blink:

A Swoja droga,znam dziewczynę ktora wygrala sprawe z lekarzem ginekologiem, tez ma chore dzieki(juz 11 letnie) Dlugo to trwalo, ale pieniadze na rehabilitacje sa koszmarnie duze ...
Tak jak u Marty czekal z rozwiazaniem ciazy :(

Mowialm WAm wiele razy ze powtarzali nam na Położnictwie ze lepiej urodzić 3 tyg wcześniej niz 3 dni za późno :( :( :(
13 lata 1 tydzień temu #257424 przez Mała
Kasia na pewno byś zauważyła jakby coś było nie tak, tym bardziej że masz porównanie ze starszymi dzieciakami.

Widzisz Gosia jednak nie wszyscy lekarze tak uważają. U mnie w mieście nawet 3 tyg po terminie chodzisz codziennie na ktg, a w szpitalu 25 kg dalej na 3 dzień wywołują.
13 lata 1 tydzień temu #257425 przez katy25
kasia79 napisał:

Katy o jakich zachwianiach mówisz? Wasze dzieci z leżenia na płasko na plecach unoszą główkę?

mój Sami dziwnie sie pręży momentami tak jakby chciał sie przeciągać,
czasami jak schodze z nim na rekach z góry to prostuje raczki i nozki jakby sie bał?? nie wiem o co mu chodzi... robi tak tylko jak schodze z góry.

ładnie podnosi główke leżąc na brzuchu ale robi to niechętnie... nie lubi leżenia na brzuchu ale to akurat jest ok bo wiekszosc dzieci za tym nie przepada.

Moze bagatelizuje sprawe ale momentami mam takie odczucia...
teraz jakos nie potrafie napisac CO JESZCZE... ale na pewno jest tego wiecej.

Jest pogodnym dzieckiem, usmiecha sie, uwielbia patrzec jak Ines przed nim sie wygina. Uwielbia wode. Non stop macha nożkami i raczkami jakby chcial gdzies isc:) ale nie przekreca sie jeszcze na bok. A Wasze maluchy przekrecaja sie juz same na bok??

A od wczoraj ma katar i pokasłuje żadko ale jednak... najgorszy jest ten katar bo w nocy budzil sie czesto - padnieta dzis jestem. W pon. na szczepienie to mi go zbadaja...

Smutne jest słychac o chorobach dzieci... ja ostatnio naczytałam sie i naogladalam o porazeniach dzieciecych moze dlatego szukam dziury w calym?
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia