- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259969 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
tez prawda , o tym nie pomyslalam
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259970 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti brawo - widac postepy
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259973 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
ide spac dziewusie kochane- pitole ja to jestem uzalezniona normalnie od Was
M to sie zazdrosny robi pomalu
Przespanej nocki zycze
M to sie zazdrosny robi pomalu
Przespanej nocki zycze
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #259977 przez Agusia83
Monia, dobranoc I pamietaj...nie budz cory na papnko
Beti, na mojego to nie dziala
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ok, ja tez znikam...musze tylko odciagnac troche mleczka bo inaczej cycki mi pekna..a nie wiadomo kiedy Emisia sie obudzi
Beti, na mojego to nie dziala
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ok, ja tez znikam...musze tylko odciagnac troche mleczka bo inaczej cycki mi pekna..a nie wiadomo kiedy Emisia sie obudzi
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259982 przez LILY
SYLWIA napisał:
Kurteczka w Smyku Oczywiście wyślę zdjęcia
Gosiu liczę na to że wszystkie sukienki będę mieć gotowe do końca tygodnia i już na początku następnego je dostaniecie
Sto lat! wszystkim trzymiesięczniakom. My mamy w wigilię więc może Jaś dostanie jakiegoś flipsa
A mi brat choruje, ma prawdopodobnie zapalenie ucha, mnie boli gardło ale ja tam walczę, szkoda mi tylko brata bo go boli
Lily gdzie znalazłaś taką śliczna kurteczkę. A możesz przesłać mi na e-mail (Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.) zdjęcia sukienek? Chętnie sobie coś kupię.
Kurteczka w Smyku Oczywiście wyślę zdjęcia
Gosiu liczę na to że wszystkie sukienki będę mieć gotowe do końca tygodnia i już na początku następnego je dostaniecie
Sto lat! wszystkim trzymiesięczniakom. My mamy w wigilię więc może Jaś dostanie jakiegoś flipsa
A mi brat choruje, ma prawdopodobnie zapalenie ucha, mnie boli gardło ale ja tam walczę, szkoda mi tylko brata bo go boli
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #259988 przez pati-m
Monia - Emilka cudowna! Prześliczna dziewusia A ten lek na alergię to Telfexo 120mg.
magda - Domiś wygląda na roczek! Przystojniak
Buziaki dla trzymiesięczniaczków
Wpadłam na chwilę i lecę spać bo padam. Byłam dziś we Wrocku dopełnić formalności związanych z pracą. Jutro mam nadzieję, że Kacper będzie grzeczny, bo muszę się trochę pouczyć
Dobranoc wszystkim!
Obiecuję, że jak się już obronię, to znów będe bardziej aktywna forumowiczka
magda - Domiś wygląda na roczek! Przystojniak
Buziaki dla trzymiesięczniaczków
Wpadłam na chwilę i lecę spać bo padam. Byłam dziś we Wrocku dopełnić formalności związanych z pracą. Jutro mam nadzieję, że Kacper będzie grzeczny, bo muszę się trochę pouczyć
Dobranoc wszystkim!
Obiecuję, że jak się już obronię, to znów będe bardziej aktywna forumowiczka
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #260060 przez fanka
witam i ja!
no to ponarzekałyśmy sobie na facetów, i dobrze im tak!!!! "flejtuchy francowate" (cytat z rozmów w toku - uwielbiam to hasło )
Agusia co do przytulanka to ja w pon miałam ochotę co rzadko mi się zdarza, wskoczyłam do łóżka, czekam na M, a on mówi żebym sobie spokojnie spała bo on sobie jeszcze na kompie pogra!!!więc odwróciłam się do niego d..ą i poszłam zła spać!!! ale wczoraj się zrehabilitował
W imieniu Dawida dziękuję za wszystkie życzenia!!! Buziak dla wszystkich cioć Dawidowymi namiętnymi ustami
no to ponarzekałyśmy sobie na facetów, i dobrze im tak!!!! "flejtuchy francowate" (cytat z rozmów w toku - uwielbiam to hasło )
Agusia co do przytulanka to ja w pon miałam ochotę co rzadko mi się zdarza, wskoczyłam do łóżka, czekam na M, a on mówi żebym sobie spokojnie spała bo on sobie jeszcze na kompie pogra!!!więc odwróciłam się do niego d..ą i poszłam zła spać!!! ale wczoraj się zrehabilitował
W imieniu Dawida dziękuję za wszystkie życzenia!!! Buziak dla wszystkich cioć Dawidowymi namiętnymi ustami
- fanka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dawid- małe wielkie szczęście!!!
Mniej Więcej
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 1 tydzień temu #260082 przez Mała
Witam.
Fanka usteczka namiętne
Monia z tymi śliskimi dresami Twój facet wymyślił, ale jest to najbardziej oryginalna wymówka jaką słyszałam
Magda ja już nie mam pojęcia co z tym moim dzieckiem, a najlepsze jest to, że dzisiaj wygląda na to, że powtórka wczorajszego dnia. Teraz np. ma ubraną czapkę, wpakowana w gondolę i śpi, bo myślała, że na spacer idzie , ale naprawdę pójdziemy tylko najpierw muszę iść do przedszkolaka dać mu leki.
Słowiczek ja jak już proszę 1000 raz i nic to biorę się za to sama, więc mojemu ambicja nie pozwala i za chwilę wygania mnie i robi to sam. Ostatnio coś tam marudził, że z pracy przyszedł to ja mu mówię dziękuję ci bardzo, usiądź sobie, a ja zrobię w końcu cały dzień leżałam , tez poskutkowało.
Wczoraj sam z siebie poprasował ubranka dzieciaków
Lily przytul od nas brata, bo na pewno strasznie cierpi, dla mnie ból ucha najgorszy ból świata.
Beti zatrzepocz rzęsami.
Fanka usteczka namiętne
Monia z tymi śliskimi dresami Twój facet wymyślił, ale jest to najbardziej oryginalna wymówka jaką słyszałam
Magda ja już nie mam pojęcia co z tym moim dzieckiem, a najlepsze jest to, że dzisiaj wygląda na to, że powtórka wczorajszego dnia. Teraz np. ma ubraną czapkę, wpakowana w gondolę i śpi, bo myślała, że na spacer idzie , ale naprawdę pójdziemy tylko najpierw muszę iść do przedszkolaka dać mu leki.
Słowiczek ja jak już proszę 1000 raz i nic to biorę się za to sama, więc mojemu ambicja nie pozwala i za chwilę wygania mnie i robi to sam. Ostatnio coś tam marudził, że z pracy przyszedł to ja mu mówię dziękuję ci bardzo, usiądź sobie, a ja zrobię w końcu cały dzień leżałam , tez poskutkowało.
Wczoraj sam z siebie poprasował ubranka dzieciaków
Lily przytul od nas brata, bo na pewno strasznie cierpi, dla mnie ból ucha najgorszy ból świata.
Beti zatrzepocz rzęsami.
Moderatorzy: ilona