- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #260630 przez beti
Dobry wieczór, ledwo weszłam na forum a tu widzę, że na mnie od rana nagonka
A ja dziś zabiegany dzień miałam, rano rehabilitacja, potem nam wymieniali piecyk gazowy w domu, więc się ewakuowałam z Fifim do CH tak na wszelki wypadek a potem ksiądz nas z kolędą nawiedził, położyłam Fifika i dopiero mam czas usiąść na d...
Dawidek, usta bajeczne, mogą sobie z Fifikiem podać rączki no i wysoki chłopak Ci rośnie
Pati, trzymamy kciuki za jutro
Mała, u mnie to już nie działa w efekcie ja robię to co on miał robić a on ma wolne
Monia, czyżbym Ci się śniła?? Opowiadaj A tekst o cyckach usłyszałam też od mojego A moja synowa słodka jak wata cukrowa
Bewipo...SUPER Ci w tej fryzurce
Pyśka, ja już jem i piję wszystko za wyjątkiem alko a cytrusy i soki w ilości hurt
Co do M
Lily, jak coś zmajstrujecie to może się urodzić we wrześniu 2012
Agusia, są już nawet sierpniówki 2012
Hehehehe...mój sex przewiduje nawet jak założę rozciągnięty dres
Kasia u mnie w Tesco są przeceny np na śpiochy i bodziaki Disneya, dzisiaj kupiłam
Z usypianiem u nas od kilku dni też nie jest kolorowo
Już działam z fotką matko, myślałam, że zapomnicie
Apropo...nie wiem, czy polecałam Wam zabawki, ale te dwie są wg mnie top i przyjęły się prawie u wszystkich sierpniówek, może Wam się to przyda w poszukiwaniu prezentów świątecznych Konik Morski Fisher Price do zasypiania (niebieski bo różowy podobno brzydki) i Emanuel z Lamaze (Filip bez niego od 2 tygodni się nie rusza z domu
A ja dziś zabiegany dzień miałam, rano rehabilitacja, potem nam wymieniali piecyk gazowy w domu, więc się ewakuowałam z Fifim do CH tak na wszelki wypadek a potem ksiądz nas z kolędą nawiedził, położyłam Fifika i dopiero mam czas usiąść na d...
Dawidek, usta bajeczne, mogą sobie z Fifikiem podać rączki no i wysoki chłopak Ci rośnie
Pati, trzymamy kciuki za jutro
Mała, u mnie to już nie działa w efekcie ja robię to co on miał robić a on ma wolne
Monia, czyżbym Ci się śniła?? Opowiadaj A tekst o cyckach usłyszałam też od mojego A moja synowa słodka jak wata cukrowa
Bewipo...SUPER Ci w tej fryzurce
Pyśka, ja już jem i piję wszystko za wyjątkiem alko a cytrusy i soki w ilości hurt
Co do M
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
to mój jeszcze gra na komurce i np jak wejdzie do kibla to potrafi tam godzinę siedzieć
Lily, jak coś zmajstrujecie to może się urodzić we wrześniu 2012
Agusia, są już nawet sierpniówki 2012
Hehehehe...mój sex przewiduje nawet jak założę rozciągnięty dres
Kasia u mnie w Tesco są przeceny np na śpiochy i bodziaki Disneya, dzisiaj kupiłam
Z usypianiem u nas od kilku dni też nie jest kolorowo
Już działam z fotką matko, myślałam, że zapomnicie
Apropo...nie wiem, czy polecałam Wam zabawki, ale te dwie są wg mnie top i przyjęły się prawie u wszystkich sierpniówek, może Wam się to przyda w poszukiwaniu prezentów świątecznych Konik Morski Fisher Price do zasypiania (niebieski bo różowy podobno brzydki) i Emanuel z Lamaze (Filip bez niego od 2 tygodni się nie rusza z domu
Temat został zablokowany.
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #260631 przez gosia2324
Witam sie i ja wieczorkiem,
Przeczytalam Was i juz nie pamietan co mialam do ktorej napisac!
Bewipo fajna fryzurka, ja jutro uderzam do fryzjera
Beti gdzie rzesiste zdjęcie !!!! Nie wymigasz sie !
Malamoj Kuba miał to samo z kupami, przez 3 mies nie zrobił SAM kupy, raz na tydzien dawalam mu czopka, bo jak marudził, to zganialam to na ból brzuszka
A jak mial 5 mies to kupilam mu nocnik i po każdym posilku sadzałam go i w koncu doczekałam sie kup i to nie w pieluchę!!!
Wszyscy mowili mi ze to za wczesnie! G... prawda moje dziecko ostatni raz zrobiło kupe do pieluchy jak mial 8 miesiect!!! I jestem z niego dumna jak paw!!!!
przemęcz sie jeszcze troche i startuj z nocnikie,ja Jagodzie za 2 mies tez kupuje osobisty tron
Przeczytalam Was i juz nie pamietan co mialam do ktorej napisac!
Bewipo fajna fryzurka, ja jutro uderzam do fryzjera
Beti gdzie rzesiste zdjęcie !!!! Nie wymigasz sie !
Malamoj Kuba miał to samo z kupami, przez 3 mies nie zrobił SAM kupy, raz na tydzien dawalam mu czopka, bo jak marudził, to zganialam to na ból brzuszka
A jak mial 5 mies to kupilam mu nocnik i po każdym posilku sadzałam go i w koncu doczekałam sie kup i to nie w pieluchę!!!
Wszyscy mowili mi ze to za wczesnie! G... prawda moje dziecko ostatni raz zrobiło kupe do pieluchy jak mial 8 miesiect!!! I jestem z niego dumna jak paw!!!!
przemęcz sie jeszcze troche i startuj z nocnikie,ja Jagodzie za 2 mies tez kupuje osobisty tron
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #260642 przez LILY
Śliczne rzęsy, ja też takie chce A może z przodu pokażesz twarz czy coś sie zmieniło
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Właśnie muszę kupić coś na prezent pod choinkę i na urodziny (bo ma 26.12)
siostrzenicy na roczek. Co polecacie?
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Właśnie muszę kupić coś na prezent pod choinkę i na urodziny (bo ma 26.12)
siostrzenicy na roczek. Co polecacie?
Ostatnio zmieniany: 13 lata 1 tydzień temu przez LILY.
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #260647 przez gosia2324
Lily 2 lata roznicy POLECAM
Hmmm a na roczek
allegro.pl/nowosc-mata-taneczna-usb-mata...012-i1996941206.html
allegro.pl/spiacy-mis-anne-geddes-sliczn...a-2-i1971916263.html
allegro.pl/fisher-price-laptop-edukacyjn...41895.htmlszczegolie fajna jest ta ost zabawka, Kuba jak mial 18 mies znal juz dzieki niej alfabet!
Beti fiu fiu fiu
Hmmm a na roczek
allegro.pl/nowosc-mata-taneczna-usb-mata...012-i1996941206.html
allegro.pl/spiacy-mis-anne-geddes-sliczn...a-2-i1971916263.html
allegro.pl/fisher-price-laptop-edukacyjn...41895.htmlszczegolie fajna jest ta ost zabawka, Kuba jak mial 18 mies znal juz dzieki niej alfabet!
Beti fiu fiu fiu
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- LILY
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- mgielka22
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- magda79
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 1 tydzień temu #260658 przez beti
mgielka22 napisał:
Taaaak, bo to duża parafia i jak w zeszlym roku chodził po świętach to się ledwo przed wielkanocą wyrobił, więc w tym roku zaczęli wcześniej Ale mnie zaskoczył, bo my mu kopertę dajemy a on do nas, a czy na pewno Was w tej chwili stać na ofiarę??
Ahaaaa...no i jak przyszedł to ja właśnie zaczęłam karmić Filipa i M mu mówi, że będzie musiał chwilkę poczekać, na co on...eeee tam, może przy mnie karmić, nie takie rzeczy już widziałem.... Po moim trupie
Beto ksiadz teraz??? przeciez chodzi sie zazwyczaj po BN
Taaaak, bo to duża parafia i jak w zeszlym roku chodził po świętach to się ledwo przed wielkanocą wyrobił, więc w tym roku zaczęli wcześniej Ale mnie zaskoczył, bo my mu kopertę dajemy a on do nas, a czy na pewno Was w tej chwili stać na ofiarę??
Ahaaaa...no i jak przyszedł to ja właśnie zaczęłam karmić Filipa i M mu mówi, że będzie musiał chwilkę poczekać, na co on...eeee tam, może przy mnie karmić, nie takie rzeczy już widziałem.... Po moim trupie
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 1 tydzień temu #260660 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Beti switna robote odwalila dziewczyna ktora robila rzeski
a snilo mi sie , ze mnie jakies niedzwiedzie z karabinami ganiaja
Fanka dopiero teraz doczytalam o cm duuzy chlopak a zmierzylam Nunke to mi wyszlo 64cm
a snilo mi sie , ze mnie jakies niedzwiedzie z karabinami ganiaja
Fanka dopiero teraz doczytalam o cm duuzy chlopak a zmierzylam Nunke to mi wyszlo 64cm
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Moderatorzy: ilona