BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 1 tydzień temu #260387 przez LILY
Chłopy to czuby tak? :D strasznie mi sie to podoba.
Mój gra tylko na ps3 i zawsze sie mnie pyta czy moze :P

Hurra!!! mój "konkubent" wraca w piątek do domu :)
Moze w koncu cos zmajstrujemy :silly:

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
Temat został zablokowany.
13 lata 1 tydzień temu #260398 przez mgielka22
Mala ja mojej 2 miesiace pomagalam bo nie zrobila sama wiec sie nei musisz martwic u mnei robilismy tak ze stalam nad nia ona lezala na przewijaku i masowalam jej brzuszek i mowilam do niej eeee itd itp robimy kupke kiedy ona sie napinala to ja bardzo chwalilam mimo ze wczesniej nie udawalo sie bez wspomagaczy i teraz wyobraz sobie sama juz wie i mowi eeee i sie napina i sama zaczela robic i to podzialalo sprobuj tak ;)
13 lata 1 tydzień temu - 13 lata 1 tydzień temu #260409 przez Agusia83
Dziewczyny wiecie, ze juz sa lipcowki 2012? Woow :cheer: ale to zlecialo....

Przed chwila podczytalam nasze forum od poczatku....jak sie poznawalysmy, jak pisalysmy o samopoczuciu a obawach zwiazanych z wizytami, usg :silly: jak to dawno bylo...a jednak ten czas nieublaganie leci :silly:
13 lata 1 tydzień temu #260428 przez Mała
Agusia są już Sierpniówki 2012 :lol:
13 lata 1 tydzień temu #260435 przez antos3008
Mój Antek też miał problem z kupkami, ale od 2.5 miesiąca podaję mu probiotyk i nie ma już problemu, z tym że on jest na nutramigenie , bo miał straszne problemy z brzuszkiem, kupkami.
13 lata 1 tydzień temu #260525 przez megi2501
Ale dziś tu cisza...Kochane, a mnie straszliwie brzuch boli chyba będzie wielki powrót @...A już prawie rok był spokój :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
13 lata 1 tydzień temu #260527 przez LILY
megi2501 napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fajnie odczytuje sygnały :P Mój też przy każdej nowej rzeczy przewiduje sex :D

Jas- 24.09.2011, 4080g, 60cm
13 lata 1 tydzień temu #260533 przez mgielka22
heh dobraze ze j atak nie mam :P

U was tez dzis maluchy nei spokojne i neiznosne, bo ja na dzisiaj mam dosc marudzenia i ryku wychodze z siebie po prostu i powoli zaczynam zalowac wszytskiego jakas masakra jest!!!
13 lata 1 tydzień temu #260541 przez monika1984lodz
A mi sie przytulania wogole nie chce-a kiedys moglam zawsze i wszedzie... czy to kiedys wroci???

Mgielka chyba obie z Lilka macie gorszy dzien.Tule zeby sie polepszylo :kiss:

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 1 tydzień temu #260543 przez Mała

13 lata 1 tydzień temu #260557 przez fanka
Mój od wczoraj robi cyrki przy zasypianu, przez cały czas ogólnie grzeczny ale jak już zmęczony to nie może zasnąć i odstawia histerię, oczywiście po kilku czy kilkunastu minutach w końcu pada ale ile wrzasku przez te kilka minut to masakra i nic nie pomaga, cyc, noszenie, lulanie, nic.
13 lata 1 tydzień temu #260575 przez kasia79
Fanka u nas też od kilku dni jest dokładnie tak samo, cyca nie chce kręci się w łóżeczku i nie może zasnąć, ale kiedy już zaśnie t spi do rana.

A my wróciliśmy z zakupów, byłam w tesco ale miałam nadzieję że już są jakiś przeceny ciuszków ale nie było :(

zmykam kąpać dzieci
13 lata 1 tydzień temu #260590 przez mgielka22
DFanka moja tez nawet jak padnieta to robi jazdy przed spaniem i wszystkich wykancza moj M to nawet kur...i rzuca musze go wtedy prostowac zeby sie nie wyrazal... ehh Kasia pozazdroscic jak ja marze zeby Lilka przespala noc ehh... chyba nigdy sie tego nei doczekam...

Mala podajmy sobie rece...ehhh, qrde ja zawsze mam pecha do wszystkiego...ja tez kocham mala ale ile mozna w grobie dopiero sie wyspie nei mowiac o tym ze chyba bede miala zaawansowana nerwice za pare lat moze nawet miesiecy... dobrze ze dziadki sa na horyzoncie to zawsze podrzucic moge :P
13 lata 1 tydzień temu #260592 przez magda79
Witam się wieczorkiem :)

Mała u nas dzisiaj dopołudnia też był ryk normalnie pierwsze takie marudne dopołudnie i prawie zero spania...i jak moja mama poszła z nim na spacer przed 14stą bo my z Majką na granie jechałyśmy - to spał do 18.15 :ohmy:
wygłodniały rzucił się na cyca aż się iskrzyło :silly:
teraz okąpany leży i gada coś do siebie podjadając swoje piąstki :lol:
13 lata 1 tydzień temu #260596 przez magda79
a wracając...Emilka no uśmiech rewelacja, że też ciotka rano go nie zobaczyła :laugh: wtedy dzień byłby weselszy pewnie ;)

Bewipo śliczna fryzurka :) i w ogóle śliczna mamuśka z Ciebie :)
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia