- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #260761 przez pati-m
beti napisał:
beti - dobrze zrobiona
Mam koleżankę kosmetologa
Służy radą, podpowie co do kosmetyków, malowała mnie do ślubu itp.
gosia - ja też jestem w szoku! Kubuś mega zdolny chłopczyk! No i Ciebie podziwiam! I postaram się wziąć z Ciebie przykład
Pati, ja na Ciebie patrzeć nie mogę...bo Ci tak zazdroszczę
śliczna z Ciebie kobieta!!! No i rzęsy też woooow
O no właśnie...też to miałam napisać, Gosia w szoku jestem!!!! Masz mega pojętnego inteligentnego małego mężczyznę!!!!!
beti - dobrze zrobiona

gosia - ja też jestem w szoku! Kubuś mega zdolny chłopczyk! No i Ciebie podziwiam! I postaram się wziąć z Ciebie przykład

Temat został zablokowany.
- mgielka22
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #260763 przez mgielka22
Pati jednak wynalazlam za 44,9 i kupilam od razu
wiec nie licytuje i dziewczyny nakopie wam do waszych zgrabnych dupek jesli to nie podziala na Lilianne 
Pati Ty pucolowata no chyba zle lustro masz ustawione albo z cyrku ktos ci podmienil

Pati Ty pucolowata no chyba zle lustro masz ustawione albo z cyrku ktos ci podmienil

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #260768 przez beti
Pati, wiesz co, to ta Twoja koleżanka musi się przy Tobie nudzić 
Mgiełka... Fifi przez 2 tyg podchodził do konika jak do jeża, ale od dwóch dni zasypia wtulony w niego i go non stop obcałowuje
w ogóle zauważyłam, że mój Fifi już się przytulaśny robi, trzyma mnie za rękę np i nie chce puścić, ale nie za paca, tylko całą rękę łapie...wczoraj wieczorem tak się przytulał do żyrafki, że ich o tak zastałam

Mgiełka... Fifi przez 2 tyg podchodził do konika jak do jeża, ale od dwóch dni zasypia wtulony w niego i go non stop obcałowuje

- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #260769 przez bewipo
Beti rzęsy super!! A Fifi cudny z żyrafą 
Temat prezentów ruszył
Ja myślałam o czymś takim www.babylove.com.pl/
ale może tego konika morskiego też kupię...
Granie w gry na komórce na kiblu to dopiero mega uzależnienie!!!! Dobrze, że mój nie ma takich pomysłów

Temat prezentów ruszył

Granie w gry na komórce na kiblu to dopiero mega uzależnienie!!!! Dobrze, że mój nie ma takich pomysłów

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez bewipo.
- pati-m
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- slowiczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #260776 przez slowiczek
hej dziewczynki :*
ja tak na szybko bo jestem zmęczona i marzę o tym by wskoczyć do łóżka
Natalia była dziś bardzo płaczliwa, dopiero po kąpieli odzyskała humor, więc ciężki dzień za nami...byliśmy na usg - bioderka - ok, już jej się wszystko wykształciło więc kamień z serca, bo się bałam o nie....a z brzuszkiem niestety nie do końca ok
, jutro idziemy na kolejne usg bo dziś była mega zagazowana i strasznie płakała i nie dało się wychwycić wszystkiego...trzymajcie kciuki za Natalkowy brzuszek......
jutro skomentuje wszystko co tu napisałyście, śpijcie dobrze dziewczynki
ja tak na szybko bo jestem zmęczona i marzę o tym by wskoczyć do łóżka
Natalia była dziś bardzo płaczliwa, dopiero po kąpieli odzyskała humor, więc ciężki dzień za nami...byliśmy na usg - bioderka - ok, już jej się wszystko wykształciło więc kamień z serca, bo się bałam o nie....a z brzuszkiem niestety nie do końca ok

jutro skomentuje wszystko co tu napisałyście, śpijcie dobrze dziewczynki

- beti
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- katy25
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #260795 przez katy25
dzien dobry dziewczynki
poczytuję Was niemalże codziennie, tak więc
beti super Twoje rzęsy (fotka wpadła mi w oko)
Ja mam z lamaze ośmiernice i konika z rycerzem (właściwie kupiłam ja pod choinkę Samikowi). Mam też taką fajną małpkę z zawieszkami (gryzakami) teraz sa w Tesco po 18 zł przecena - polecam. Mój Sami obraca w łapkach te gryzaczki i pcha do buzi
Właśnie ja oprócz tej zabawki z lamaze to nie mam nic dla małego... i zastanawiam sie nad tym konikiem fishera? tak polecacie...
Ogólnie to powiem Wam, że muszę coś zrobić odnośnie jego usypiania bo on śpi ze mną i zaczyna mnie to denerwować. Jestem przeciwniczką tego nawet OGROMNĄ PRZECIWNICZKĄ a robię ten błąd... może dlatego, że on często budzi sie w nocy na jedzenie i po prostu nie mam siły... ale musze coś zrobić, aby spał w kołysce.
Ja dzis jade po prezenty dla Ines - dziadek dał kasę i kazał coś kupić więc ruszam:)
Co do wyprzedaży w Tesco, pierwsza już była ale tylko przez tydzien. Ja dostaje newsy i od wczoraj ruszyła jakas 70% ale chyba nie na dziecinne tylko na dorosłe. W Tesco jest kolekcja ubranek Fisher Priece CUDO ale ceny odstraszają. Czekam na przeczeny.
Ja przez kilka ostatnich dni miałam doła ale o tym chyba za długo pisać...
A wczoraj mój M. powiedział mi coś, co dało mi do myślenia a jednoczśnie sprawiło, że poczułam sie źle... pierwszy raz mi powiedział coś takiego:( Od rana o tym myślę... faceci czasami potrafią dopiec.
My jeszcze nawet choinki nie mamy i nie wiem kiedy ja bede miec? musze pojechac do rodzicow i zobaczyc co tam jest bo jakaś moja choinka leży...
ach! jeszcze chciałąm Wam powiedziec! w Piotr i Paweł jest 9 opakowan chusteczek pampers za 39,99 BARDZO KORZYSTNA CENA
My bylismy na szczepieniu w poniedziałek. Sami waży 5800.
A jutro idziemy do dermatologa prywatnie bo zapisy dopiero w styczniu ruszaja do przychodni... Sami ma straszne uczulenie na coś? Twarz ma fatalną... weszło mu to na brzuch, rece nogi...parzec jak wejdzie na plecy... Nagorsza to buzia bo on czochra sie jak szalony i drapie to:( smaruje mu czym sie da ale skora po prostu "pije" kremy... nie wiem co to jest? Pediatra powiedziała, że to od nabiału... jutro zobaczymy co powie dermatolog?
Ide dziewczynki budzic moje dzieci bo Ines do przedszkola musze wyszykować.
życzę miłego dnia:)
ja dzis musze kupic foremki na ciastka bo Ines mnie meczy o pierniczki z lukrem:) Lukier i perełki mam ale foremek nie mam!!
poczytuję Was niemalże codziennie, tak więc
beti super Twoje rzęsy (fotka wpadła mi w oko)
Ja mam z lamaze ośmiernice i konika z rycerzem (właściwie kupiłam ja pod choinkę Samikowi). Mam też taką fajną małpkę z zawieszkami (gryzakami) teraz sa w Tesco po 18 zł przecena - polecam. Mój Sami obraca w łapkach te gryzaczki i pcha do buzi

Właśnie ja oprócz tej zabawki z lamaze to nie mam nic dla małego... i zastanawiam sie nad tym konikiem fishera? tak polecacie...
Ogólnie to powiem Wam, że muszę coś zrobić odnośnie jego usypiania bo on śpi ze mną i zaczyna mnie to denerwować. Jestem przeciwniczką tego nawet OGROMNĄ PRZECIWNICZKĄ a robię ten błąd... może dlatego, że on często budzi sie w nocy na jedzenie i po prostu nie mam siły... ale musze coś zrobić, aby spał w kołysce.
Ja dzis jade po prezenty dla Ines - dziadek dał kasę i kazał coś kupić więc ruszam:)
Co do wyprzedaży w Tesco, pierwsza już była ale tylko przez tydzien. Ja dostaje newsy i od wczoraj ruszyła jakas 70% ale chyba nie na dziecinne tylko na dorosłe. W Tesco jest kolekcja ubranek Fisher Priece CUDO ale ceny odstraszają. Czekam na przeczeny.
Ja przez kilka ostatnich dni miałam doła ale o tym chyba za długo pisać...
A wczoraj mój M. powiedział mi coś, co dało mi do myślenia a jednoczśnie sprawiło, że poczułam sie źle... pierwszy raz mi powiedział coś takiego:( Od rana o tym myślę... faceci czasami potrafią dopiec.
My jeszcze nawet choinki nie mamy i nie wiem kiedy ja bede miec? musze pojechac do rodzicow i zobaczyc co tam jest bo jakaś moja choinka leży...
ach! jeszcze chciałąm Wam powiedziec! w Piotr i Paweł jest 9 opakowan chusteczek pampers za 39,99 BARDZO KORZYSTNA CENA
My bylismy na szczepieniu w poniedziałek. Sami waży 5800.
A jutro idziemy do dermatologa prywatnie bo zapisy dopiero w styczniu ruszaja do przychodni... Sami ma straszne uczulenie na coś? Twarz ma fatalną... weszło mu to na brzuch, rece nogi...parzec jak wejdzie na plecy... Nagorsza to buzia bo on czochra sie jak szalony i drapie to:( smaruje mu czym sie da ale skora po prostu "pije" kremy... nie wiem co to jest? Pediatra powiedziała, że to od nabiału... jutro zobaczymy co powie dermatolog?
Ide dziewczynki budzic moje dzieci bo Ines do przedszkola musze wyszykować.
życzę miłego dnia:)
ja dzis musze kupic foremki na ciastka bo Ines mnie meczy o pierniczki z lukrem:) Lukier i perełki mam ale foremek nie mam!!
- Mała
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 4 miesiąc temu #260816 przez Mała
Witam.
Mój przedszkolak płakał w nocy, wstał cały zlany potem, łącznie z włosami, 37 stopni i strasznie charczy, ale uparł się ,że idzie do przedszkola. No nic powiedziałam paniom niech dzwonią jakby co, a pozwoliły mu zostać, bo wszystkie dzieci smarkająco-kaszlące. Ciekawe co się z tego wykluje?
Ola takie cyrki wyprawiała, że znów się poddałam i jej pomogłam z tą kupą(strasznie źle się z tym czuję
), a było jej tyle, że szok
Chyba odsypia, bo jeszcze śpi.
Wczoraj jej dałam 2 razy wody z butelki i wyobraźcie sobie, że nie chciała cyca, a była mega głodna. Dopiero jak jej napsikałam do buźki i poczuła jedzonko to opędzlowała 2 cycuchy, cwaniara
.
Beti super rzęsy. Fifi z żyrafką ślicznie śpi
Gosia chylę czoła przed zięciem
Pati to dzisiaj obrona?, trzymam kciuki i koniecznie się pochwal jak już będziesz po.
Słowiczku trzymam kciuki za brzuszek Natalki.
Mój przedszkolak płakał w nocy, wstał cały zlany potem, łącznie z włosami, 37 stopni i strasznie charczy, ale uparł się ,że idzie do przedszkola. No nic powiedziałam paniom niech dzwonią jakby co, a pozwoliły mu zostać, bo wszystkie dzieci smarkająco-kaszlące. Ciekawe co się z tego wykluje?

Ola takie cyrki wyprawiała, że znów się poddałam i jej pomogłam z tą kupą(strasznie źle się z tym czuję

Wczoraj jej dałam 2 razy wody z butelki i wyobraźcie sobie, że nie chciała cyca, a była mega głodna. Dopiero jak jej napsikałam do buźki i poczuła jedzonko to opędzlowała 2 cycuchy, cwaniara

Beti super rzęsy. Fifi z żyrafką ślicznie śpi

Gosia chylę czoła przed zięciem

Pati to dzisiaj obrona?, trzymam kciuki i koniecznie się pochwal jak już będziesz po.
Słowiczku trzymam kciuki za brzuszek Natalki.
- Edyta1986
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #260836 przez Edyta1986
Mala to moze zeby Ola nie przerzucila sie na butelke bo latwiej to jej ta wode daj strzykawka tak delikatnie do buzi, chociaz widze ze u Ciebie i tak slabo dziala-u nas po godzinie czasu zawsze byla kupka.
3mam kciuki zeby Kamil sie nie rozchorowal
a moje dziecko jak aniolek od 3 dni az sie boje zapeszyc
spi od 21 do 5 rano
az bylam w szoku, a w dzien go nie ma-taki grzeczny jest gada sobie z zabawkami albo lezy i sobie macha konczynami 
Az sie boje kolejnego skoku czy czegos bo to masakra jest :/
Pozdrawiam mamuski
a tu najnowsze fotki
i moje znudzone dziecie
3mam kciuki zeby Kamil sie nie rozchorowal

a moje dziecko jak aniolek od 3 dni az sie boje zapeszyc

Az sie boje kolejnego skoku czy czegos bo to masakra jest :/
Pozdrawiam mamuski

a tu najnowsze fotki

i moje znudzone dziecie

Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez Edyta1986.
- monika1984lodz
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 4 miesiąc temu - 13 lata 4 miesiąc temu #260936 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dzien dobry 
Pati kciuki trzymany
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Pati kciuki trzymany
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Ostatnio zmieniany: 13 lata 4 miesiąc temu przez monika1984lodz.
- bewipo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #261005 przez bewipo
Witam.
Moja od rana straszna maruda. Nawet śniadanka zjeść nie mogę.
Trzymam kciuki za brzuszek Natalki.
Za Kamilka, żeby go choróbsko nie dopadło.
Za Pati
Katy ja z lenistwa też czasem małą zostawiam w naszym łóżku, ale w swoim śpi normalnie. A robię zawsze tak, że biorę ją do nas zawiniętą w gruby kocyk, żeby się nie rozbudzała jak ją przekładam do łóżeczka i śpi u siebie.
Moja od rana straszna maruda. Nawet śniadanka zjeść nie mogę.
Trzymam kciuki za brzuszek Natalki.
Za Kamilka, żeby go choróbsko nie dopadło.
Za Pati

Katy ja z lenistwa też czasem małą zostawiam w naszym łóżku, ale w swoim śpi normalnie. A robię zawsze tak, że biorę ją do nas zawiniętą w gruby kocyk, żeby się nie rozbudzała jak ją przekładam do łóżeczka i śpi u siebie.
- gosia2324
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 4 miesiąc temu #261018 przez gosia2324
beti napisał:
To krzeselko Super sprawa mamy takie