- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 8 miesiąc temu #113740 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
tez chce zrobic album
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #113743 przez pati-m
Ja zaczęłam Póki co jestem na bieżąco - mam wklejone i opisane wszystkie fotki maluszka, a także króciutkie opowieści z humorem, wycinanki, ozdoby itp. Polecam wszystkim takie "dłubanie" przy albumiku Ja strasznie lubię takie rzeczy robić, więc dla mnie to sama przyjemność i myślę, że niezła z tego pamiątka wyjdzie
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #113754 przez Agusia83
Dziewczynki, ja mam straszny klopot z netem. Raz strona wchodzi raz nie i jak udaje mi sie Was przeczytac to jest to cud,...mezus musi przy tym posiedziec.
Zauwazylam, ze bardzo sie od Was uzaleznilam i teraz z ta awaria bardzo mi zle.
Mala, sliczny masz brzuszek, ciazowy, ze hoho
Monia, przeczytalam to opowiadanko i uwierz mi, ze sie zaraz poryczalam...slicznie to napisane!
Marta, nawet nie wiedzialam, ze takie cosik sie bedzie odbywac u nas na bulwarach. Mam nadzieje, ze uda mi sie przekonac meza by tam pojechac. Skoro robi ausg4d, to ja sie najbardziej pisze moze ubranka beda tansze...?
Gratuluje wszystkim dziewczynkom kolejnych tygodni...zasuwamy nieziemsko...juz niektore rozpoczynaja 6 miesiac...brawo
mam nadzieje, ze usterka zostanie szybko naprawiona...bo za wami mi teskno....
Zauwazylam, ze bardzo sie od Was uzaleznilam i teraz z ta awaria bardzo mi zle.
Mala, sliczny masz brzuszek, ciazowy, ze hoho
Monia, przeczytalam to opowiadanko i uwierz mi, ze sie zaraz poryczalam...slicznie to napisane!
Marta, nawet nie wiedzialam, ze takie cosik sie bedzie odbywac u nas na bulwarach. Mam nadzieje, ze uda mi sie przekonac meza by tam pojechac. Skoro robi ausg4d, to ja sie najbardziej pisze moze ubranka beda tansze...?
Gratuluje wszystkim dziewczynkom kolejnych tygodni...zasuwamy nieziemsko...juz niektore rozpoczynaja 6 miesiac...brawo
mam nadzieje, ze usterka zostanie szybko naprawiona...bo za wami mi teskno....
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #113830 przez Pyśkaaaa
heh Agusia wiem co czujesz jak u rodzicow komp siadl to bylam taka zla ze nie moge podejrzec co u was...
Mala sliczny brzus ja tu na razie nie mam mozliwosci wrzucenia foty ale jak tylko wroce do siebie to pokaze wam moj domek
Pati ja tez myslalam o albumiku chce zrobic dla dziadkow na pamiatke
Monia Bajka cudna
a ja dzis bylam w pepco calkiem przypadkiem tam maja tanie body po 6 zl
Mala sliczny brzus ja tu na razie nie mam mozliwosci wrzucenia foty ale jak tylko wroce do siebie to pokaze wam moj domek
Pati ja tez myslalam o albumiku chce zrobic dla dziadkow na pamiatke
Monia Bajka cudna
a ja dzis bylam w pepco calkiem przypadkiem tam maja tanie body po 6 zl
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #113930 przez slowiczek
bez okazji, tak na codzień...mam dziś taki marny dzień i psotanowiłam, że tak sobie poprawię humor
allegro.pl/show_item.php?item=1586491509
allegro.pl/show_item.php?item=1586491509
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #113957 przez Agusia83
Slowiczku, sliczna sukienka, bardzo mi sie podoba, jednak ona podkresla biust kwiatkami, czyli u mnie rowna sie to z cycami jak matrycami...wygladalabym koszmarnie
Ale bardzo chcialabym miec figure na takowe sukienki...
W sobote wyciagnelam meza do galerii i kupilam sobie 4 ciuszki w sklepie dla kobiet w ciazy...w tym sukienke.... byla wyprzedaz i kazda sztuka za 30zl. Jak ubiore sukienke na jakas okazje to pstrykne fotke i Wam pokaze:)
Dziewczynki, ktoras kiedys pisala o bolacych piersiach a raczej sutkach....ja mam to samo, sa obrzmiale, wielkie i bardzo wrazliwe....w dzien lubie, po domu chodzic bez stanika, a wowczas ocieraja sie o podkoszulek...momenatmi bardzo boli/...i zauwazylam, ze jak jest mi zimno, to brodawki mnie swedza i szczypia
Ale bardzo chcialabym miec figure na takowe sukienki...
W sobote wyciagnelam meza do galerii i kupilam sobie 4 ciuszki w sklepie dla kobiet w ciazy...w tym sukienke.... byla wyprzedaz i kazda sztuka za 30zl. Jak ubiore sukienke na jakas okazje to pstrykne fotke i Wam pokaze:)
Dziewczynki, ktoras kiedys pisala o bolacych piersiach a raczej sutkach....ja mam to samo, sa obrzmiale, wielkie i bardzo wrazliwe....w dzien lubie, po domu chodzic bez stanika, a wowczas ocieraja sie o podkoszulek...momenatmi bardzo boli/...i zauwazylam, ze jak jest mi zimno, to brodawki mnie swedza i szczypia
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #113968 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Dziewczynki jak tam u Was ze zgaga??
Mnie od kilku dni meczy i juz nie mam pomyslu co znia zrobic
Mnie od kilku dni meczy i juz nie mam pomyslu co znia zrobic
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #113980 przez Pyśkaaaa
Slowiczku sliczna sukienka a co do nastroju to ja wczoraj mialam taki ze sie irytowalam beczalam pol dnia a wszystko przez to ze sobie nawkrecałam durnot... ech..
Monia co do zgagi to czasem ja mam ale przechodzi szybko sama wiec nie pomoge..
Monia co do zgagi to czasem ja mam ale przechodzi szybko sama wiec nie pomoge..
- martysia0110
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #114035 przez martysia0110
śliczna ta sukienka
Ja dzisiaj miałam zgagę po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży także jak na razie nie dokucza za to mała mi dzisiaj szaleję cały wieczór ale przyjemnie
Ja dzisiaj miałam zgagę po raz pierwszy odkąd jestem w ciąży także jak na razie nie dokucza za to mała mi dzisiaj szaleję cały wieczór ale przyjemnie
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #114041 przez pati-m
monika - idealnie Cię rozumiem co do zgagi. Ja mam od samego początku, bardzo często i bardzo mocną Wypróbowałam już chyba wszystkiego o czym można poczytać na forum, a nawet to, co poleciła mi lekarka i nic. Po prostu w moim przypadku mały się rozpycha i żołądek mam teraz wyżej ułożony. Na mnie nic nie działa (no, może chwilowo), ale jeśli jeszcze nie próbowałaś, to proponuję: zimne mleko z lodówki pite bardzo małymi łyczkami, ssanie plasterka imbiru, picie herbaty z imbirem lub cytryną, jeść co 2 godz., czyli czesto ale malutkie posiłki, nie jeść nic słodkiego, ostrego ani tłustego, a w skrajnych przypadkach mi lekarka poleciła syrop Gastrotuss, można go pić w ciąży - sprzedawany w takich małych saszetkach na sztuki do wypicia. Na początku mi pomagał i miałam cały dzień bez zgagi, ale teraz muszę to po prostu przeżyć Mam nadzieję, że jednak Tobie coś pomoże. Powodzenia w walce z nierównym wrogiem
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 8 miesiąc temu #114050 przez gosia2324
Dziewczyny u mnie masakra
Ocieplaja i maluja mi blok i nie mam netu bo zdjecli mi antene
pisze jak tylko gdzie s sie przysiade
Tak halasuja ze nie da sie wytrzymac, moj Syn spal dzis w dzien z wata w uszach ...
Wczoraj zaczelam 21 tydz
pozdrawiam Was serecznie
Ocieplaja i maluja mi blok i nie mam netu bo zdjecli mi antene
pisze jak tylko gdzie s sie przysiade
Tak halasuja ze nie da sie wytrzymac, moj Syn spal dzis w dzien z wata w uszach ...
Wczoraj zaczelam 21 tydz
pozdrawiam Was serecznie
Moderatorzy: ilona