BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #132337 przez Agusia83
Witam moje dziewuszki :laugh: zar sie leje z nieba, dobrze, ze burza teraz i przyniosla ze soba deszczyk :laugh: cokolwiek sie ochlodzi...ufff jak goraco.
Udalo mi sie wczoraj meza wyciagnac na te lody i nie tylko :silly: bylismy w galerii i zakupilam 2 piekne sukienki...jedna bedzie w sam raz jak na wesele...nawet nie wiecie jaka jestem szczesliwa. Dzis w jednej juz paradowalam....haha...
A od rana bylam na badaniach, znow mnie kluli, pani powiedziala, ze nie wie w ktora zyle sie wbic bo obie rece mam w siniakach :( A pozniej mialam sprawy do zalatwienia w miescie, no i w koncu do domku, tyle ze jeszcze zakupki trzeba bylo zrobic...Jak wracalam z centrum, to dzownil maz i kazal szybko jechac do domku, w zadnym wypadku nic nie dzwigac, tylko klasc sie do lozia i odpoczywac :laugh: az mi sie milo zrobilo....

Marta, zestaw bardzo mi sie podoba...nasz dzidzius bedzie mial ciemne meble i mnie to akurat nie przeszkadza. Jedyne, co, to lozeczko chce miec z samymi szczebelkami, a tu widzialam pelne deseczki, no i nie bedziemy kupowac przewijaka. Naszym zdaniem to zbedny mebelek, ktory zajmuje dodatkowe miejsce...2 lozka w domu sa wiec i one sie nadadza na przewijak :silly: ale kazdy kupuje pod siebie :laugh:
Super, ze tak dbali o Ciebie u dewelopera, to tylko dobrze o nich swiadczy...oby wiecej takich ludzi!

Slowiczku gratuluje 5 i czekam na kolejne :laugh: a zobaczysz, ze mezus przyjedzie bardzo szybko, z nami to nawet nie zdarzysz sie obrocic a juz bedzie przy Was :laugh:

Dziewczyny, jesli ktoras sie wybiera do galerii handlowych, to zagladnijcie do kappahl....wczoraj udalo nam sie kupic 2pary skarpetek niemowlecych za 5zl...sa tez promocje na inne ciuszki, ale juz nie mielismy czasu patrzec, bo pan zamykal sklep...
Temat został zablokowany.
13 lata 8 miesiąc temu #132355 przez monika1984lodz
Martusia te mebelki sa sliczne :)

My jednak z mebelow tylko lozeczko kupujemy noi jakas szafe na ciuszki malej.Nic wiecej nam sie do sypialni nie zmiesci.

wogole to wlasnie pare minut temu sie obudzilam.Moglabym chyba przespac caly dzien, taka jestem zmeczona tym upalem... moze u nas tez bedzie jakas burza....

chce mi sie nalesnikow... potrzebuje marmolady...

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #132358 przez Agusia83
Monia, ja co prawda marmolady nie mam, bo nie lubie, ale moge Ci podrzucic dzem truskawkowy i bialy ser :laugh:
13 lata 8 miesiąc temu #132363 przez monika1984lodz
Agusia biore!!! to polaczenie najlepsze na swiecie :) az mi slinka poleciala...

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #132378 przez slowiczek
ja preferuje naleśniczki z jabłuszkiem, cynamonem, bitą śmietaną i sosem toffi :D
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #132386 przez Pyśkaaaa
a ja z białym serem na słodko i z musem truskawkowym mniam :)

dziewczyny jakis remont za gorze chyba zwariuje :ohmy: :ohmy: :ohmy:
juz od jakiejś godz wiercą aż mnie głowa rozbolała...

co za robotnicy... ścieli 3 deski na barierki i juz odpoczywają hehe
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #132396 przez Agusia83
Slowiczku, nielza mieszanka...dla mnie troche za slodko :silly:
Ja dzis mam zupe pomidorowa z makaronem i ryz z truskawkami...taki szybki obiadek :lol: wiecie, chyba powoli zaczynaja mi nogi puchnac...to pewnie przez pogode.

Pyskaa, robotnicy pewnie za godzine maja placone, dlatego ciagle sie przemeczaja :silly: ..
13 lata 8 miesiąc temu #132398 przez Marta M
Hahaha, my to jakies zaczarowane jestesmy, albo u wszystkich mielone, albo truskawki..a u mnie dzisiaj nalesniki :)

Przewijak o tyle fajny, ze to jest zwyczajna komoda z dokrecanym przewijakiem, roznica w cenie tylko 40zł :) A mebelki dlatego cale kupujemy ze kupno sypialni zostawiamy na za rok, a teraz bedziemy korzystac z szafy w holu i szafy Majki ;) Jej rzeczy zmieszcza sie w komodzie...nie stac nas narazie na kupno tylu mebli a lozeczko i komode trzeba koniecznie miec na wrzesien...szafa nam tez bedzie potrzebna, wiec czemu nie ta z kompletu dla dzieci...a za rok mebelki beda jak znalazl do jej pokoiku :)
13 lata 8 miesiąc temu #132401 przez slowiczek
Agusia, mnie na wieczór stopy puchną trochę w takie upały :(
13 lata 8 miesiąc temu #132417 przez Agusia83
No to nie jestem sama :laugh: zastanawialam sie czy to nie za wczesnie, ale z drugiej strony jak taka pogoda, to nie ma sie co dziwic...
13 lata 8 miesiąc temu - 13 lata 8 miesiąc temu #132421 przez Pyśkaaaa
a mi paluszki puchną... pierścionki pościągałam..
pewnie i mają płacone od godz

a ja dzis na obiad młode ziemniaki z chłodnikiem :D
ale narobiłyście mi smaku z naleśnikami chyba je jutro zrobie :D
13 lata 8 miesiąc temu #132480 przez ewelinaa
U mnie dziś na obiad pierogi z truskawkami od mojej mamy :lol:

A na puchnące nogi polecam wam chłodzący krem na opuchnięte i zmęczone nogi z serii Perfecta Mama - mi bardzo pomaga i naprawdę chłodzi.
Kupiłam dzis w empiku taką gazetkę "Witaj na świecie" gdzie jest opisany rozwój dziecka tydzień po tygodniu - bardzo mi się podoba :)
13 lata 8 miesiąc temu #132488 przez monika1984lodz
jak mnie boli glowa buuuu mam takie momenty, ze mam wrazenie ze mi glowe rozsadzi...
dobrze, ze jutro do lekarza to zapytam sie co to moze byc ehhh

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 8 miesiąc temu #132490 przez basia89
hej dziewczyny :)
widzę że dzisiaj tu cisza panuje :) ja niedawno z miasta wróciłam, musiałam zrobić ten test z glukoza :) i jakoś przeżyłam :) słodkie to było ale dało się wypić, no i wyniki mam w normie :) więc wszystko jest ok :)

heh niech się to lato kończy, bo nie ma czym oddychać ;) chociaż u mnie na wsi jest nawet przyjemnie i dużo czasu na dworze spędzam :) i wcinam truskawki :) i czereśnie :lol: póki rosną :woohoo: a nogi też mi trochę puchną, ale wystarczy że odpocznę i jest ok :) więc nie ma się czym martwić :)

no i dzisiaj przyszedł spóźniony prezent dla maluszka z okazji dnia dziecka :) śliczny ten komplecik :) no i kupiliśmy dzisiaj jeszcze fajny ręczniczek :) no i pooglądaliśmy wózki :) i u nas są jakieś dziwne, bo wszystkie na wielgachnych kołach :) ale na wózek to mam jeszcze czas :) więc jeszcze mogę się porozglądać :P

idę się dalej chłodzić :)
miłego wieczorka :kiss: :kiss:
13 lata 8 miesiąc temu #132491 przez mYSZA
HEJO!

Ja właśnie wóricłam z kolejnego USG- zaczyna mnie to już męczyć. Janek rośnie proporcjonalnie, tylko jest trochę mniejszy- waży teraz 780 gram:) a ja mam coś nie tak z lewą tetnicą, że gorzej Go odżywia i muszę mieć jej kontrolę co 3 tygodnie. czyli co 3 tygodnie USG;/

Janek z nami!
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka