BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2011

13 lata 6 miesiąc temu #143396 przez gosia2324
:) Moze być dla całej Waszej trójeczki :)
Temat został zablokowany.
13 lata 6 miesiąc temu #143398 przez gosia2324
martela89 Dziekuje, ale juz ma 10 kg do przodu ... ;)
13 lata 6 miesiąc temu #143399 przez slowiczek
gosia, ślicznie wyglądasz, bardzo !!! :D ale z tym zdjęciem to mnie Martuś rozbawiłaś, haha :D
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143401 przez Marta M
Super, dziekujemy :) Tak wogole fajnie ogladac zdjecia pieknych mamus ;)

Moze megi sie pochwali swoim brzuszkiem, kazda z nas tu cos dodala, jak przeczytasz sobie wczesniejsze strony znajdziesz tam wiele zdjec..i brzuszkow i ciuszkow i filmikow ;) Oczywiscie jesli tylko masz ochote nas czytac i ogladac ;) I podzielic sie z nami domkiem Twojego skarba ;)
13 lata 6 miesiąc temu #143402 przez martela89
gosia2324 napisał:

martela89 Dziekuje, ale juz ma 10 kg do przodu ... ;)

To nie jest źle z resztą wcale nie widać :)
13 lata 6 miesiąc temu #143413 przez monika1984lodz
Martusia to pozdrawiamy rowniez Twojego mezusia :)
Gosia sliczne zdjecie :) no ale z takimi dwoma modelkami to jakie mialo by byc :)

www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl

[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
13 lata 6 miesiąc temu #143424 przez bewipo
Gosia to super że z szyjką lepiej :) A fotka rewelacja, laseczka jak się patrzy. Ja tam nie wiem gdzie te 10 ci przybyło :)
Marta pozdrowienia również dla męża :)
13 lata 6 miesiąc temu #143428 przez beti
Słowiczek...upsss....sorka, widać po tym, że później dołączyłam do Was ;)
u nas mniej liczna grupa bo tak ok 10 dziewczyn... Wy zaczynaliście o 17?? Bo do nas co chwilkę wchodził ktoś do sali z pytaniem, czy to pierwsze spotkanie i faktycznie w tej drugiej sali maaaasa ludzi... mówiłam, żebyś się nie przejmowała, że będziesz bez swojego faceta :D

Marta, jakbym mojego męża słyszała :-) mój tak samo...co chwilę tylko pyta...a pochwaliłaś się dziewczynom wózkiem/fotelikiem/łóżeczkiem itd... a potem pytanie...i jak podoba im się??? :D

Gosia od 3 dni planowałam sobie zdjęcie ze scrabblowym imieniem zrobić i z klockami drewnianymi...właśnie czekam aż przyjdą takie starodawne :-))) Ale figurkę faktycznie masz fiu fiu...
13 lata 6 miesiąc temu #143429 przez Paletka
witam nowa mamusie-Meggi:)

Gosia-sliczne zdjecie....:) i super ze mala juz taka duzaa jest:)

pogodzilam sie z M. jakos spac mi sie nie chce...

3-Grudniowe Szczescie!!!!!
13 lata 6 miesiąc temu #143438 przez slowiczek
beti - tak, o 17 w tej salce na wprost od wejścia :) w ogóle to takie śmieszne było widzieć niemalże 20 kobiet na raz z brzuchalkami, ale terminy porodu baaaaaaardzo różne, od początku sierpnia do końca października...w ogóle kurde nie mogłam znaleźć tego szpitala, wiedziałam, że jest gdzieś koło basenu ale trochę się nałaziłam :P
13 lata 6 miesiąc temu #143447 przez beti
No to byłyśmy w tym samym czasie, u mnie w grupie terminy pocz. lipca-pocz. września....
Bo on tak od d... strony jest :-)))

Właśnie piekę drugą partięmuffinków z truskawkami ale już mam dość, kręgosłup mnie dziś boli :(
13 lata 6 miesiąc temu #143456 przez gosia2324
Beti to czekam z niecierpliwością na Twoje zdjęcia :)
Te drewniane klocki są super, ale niestety ich nie mamy.

A tak wogole to witam w Czwartek.
Ja już na nogach od 5.40... no cóż dzieci nie śpią to i my nie śpimy .

MIEGO DNIA DZIEWCZYNY. :kiss:

A ja nawet na procesje się nie nie mogę wybrać :(
Wczoraj do warzywniaka dojść nie mogłam ...
13 lata 6 miesiąc temu #143471 przez megi2501
Dzięki Kochane za tak miłe przywitanie:) Będziemy mieli dziewczynkę:) Troszkę mnie zmartwiły Wasze cm w brzuszku, bo ja mam dopiero 89 cm. Pewnie to zależy od budowy ciała...hmmm..mam taką nadzieję. Za dwa tygodnie będę mierzyć u lekarza Julcie i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.

13 lata 6 miesiąc temu #143488 przez slowiczek
beti, u nas dziś na suwaczkach rewolucja - zmiana kodu, trójka z przodu :D ale fajnie :D

gosia, ależ z Ciebie ranny ptaszek :)
13 lata 6 miesiąc temu #143510 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Wyspałam się, zjadłam śniadanko i klikam tradycyjnie, bo już innego porządku dnia sobie nie wyobrażam :lol: Ja wczoraj balowałam na tym babskim wieczorze przy kociołku z ogniska - do 1 w nocy! :lol: Ale tak to jest, że jak się spotkam z moimi dziewczynami z pracy to rozejść się nie możemy :) A wszystkie i tak były zdziwione, że tak super się czuję, że mogę tak długo siedzieć i się bawić. Tfu... Tfu... żeby nie zapeszyć, ale mam nadzieję, że będę taka śmigająca do końca ciąży :)

Dziś dzionek spokojniejszy się zapowiada. Zaraz się obiadkiem zajmę, potem śmigam do mojego taty z życzeniami, a wieczorkiem koleżanka do mnie przyjeżdża, ale to już będzie grzecznie i dużo krócej niż wczoraj :silly:

gosia - super, że wszystko dobrze z szyjką :) Jagódka już duża dziewczynka, jak widać :) a Twoja fotka śliczna jak zawsze :)

slowiczek - gratuluję 30 na suwaczku :)

A na miły początek dnia dla chętnych proponuję obejrzeć najdziwniejsze zdjęcia usg płodu :)
najbardziej.com/dla-niej/10-najdziwniejszych-zdjec-usg-plodow/

Buziaki :kiss:
Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży