- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Marta M
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 11
13 lata 6 miesiąc temu - 13 lata 6 miesiąc temu #143401 przez Marta M
Super, dziekujemy Tak wogole fajnie ogladac zdjecia pieknych mamus
Moze megi sie pochwali swoim brzuszkiem, kazda z nas tu cos dodala, jak przeczytasz sobie wczesniejsze strony znajdziesz tam wiele zdjec..i brzuszkow i ciuszkow i filmikow Oczywiscie jesli tylko masz ochote nas czytac i ogladac I podzielic sie z nami domkiem Twojego skarba
Moze megi sie pochwali swoim brzuszkiem, kazda z nas tu cos dodala, jak przeczytasz sobie wczesniejsze strony znajdziesz tam wiele zdjec..i brzuszkow i ciuszkow i filmikow Oczywiscie jesli tylko masz ochote nas czytac i ogladac I podzielic sie z nami domkiem Twojego skarba
Ostatnio zmieniany: 13 lata 6 miesiąc temu przez Marta M.
Temat został zablokowany.
- martela89
- Gość
13 lata 6 miesiąc temu #143402 przez martela89
gosia2324 napisał:
To nie jest źle z resztą wcale nie widać
martela89 Dziekuje, ale juz ma 10 kg do przodu ...
To nie jest źle z resztą wcale nie widać
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 6 miesiąc temu #143413 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Martusia to pozdrawiamy rowniez Twojego mezusia
Gosia sliczne zdjecie no ale z takimi dwoma modelkami to jakie mialo by byc
Gosia sliczne zdjecie no ale z takimi dwoma modelkami to jakie mialo by byc
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143428 przez beti
Słowiczek...upsss....sorka, widać po tym, że później dołączyłam do Was
u nas mniej liczna grupa bo tak ok 10 dziewczyn... Wy zaczynaliście o 17?? Bo do nas co chwilkę wchodził ktoś do sali z pytaniem, czy to pierwsze spotkanie i faktycznie w tej drugiej sali maaaasa ludzi... mówiłam, żebyś się nie przejmowała, że będziesz bez swojego faceta
Marta, jakbym mojego męża słyszała mój tak samo...co chwilę tylko pyta...a pochwaliłaś się dziewczynom wózkiem/fotelikiem/łóżeczkiem itd... a potem pytanie...i jak podoba im się???
Gosia od 3 dni planowałam sobie zdjęcie ze scrabblowym imieniem zrobić i z klockami drewnianymi...właśnie czekam aż przyjdą takie starodawne )) Ale figurkę faktycznie masz fiu fiu...
u nas mniej liczna grupa bo tak ok 10 dziewczyn... Wy zaczynaliście o 17?? Bo do nas co chwilkę wchodził ktoś do sali z pytaniem, czy to pierwsze spotkanie i faktycznie w tej drugiej sali maaaasa ludzi... mówiłam, żebyś się nie przejmowała, że będziesz bez swojego faceta
Marta, jakbym mojego męża słyszała mój tak samo...co chwilę tylko pyta...a pochwaliłaś się dziewczynom wózkiem/fotelikiem/łóżeczkiem itd... a potem pytanie...i jak podoba im się???
Gosia od 3 dni planowałam sobie zdjęcie ze scrabblowym imieniem zrobić i z klockami drewnianymi...właśnie czekam aż przyjdą takie starodawne )) Ale figurkę faktycznie masz fiu fiu...
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143438 przez slowiczek
beti - tak, o 17 w tej salce na wprost od wejścia w ogóle to takie śmieszne było widzieć niemalże 20 kobiet na raz z brzuchalkami, ale terminy porodu baaaaaaardzo różne, od początku sierpnia do końca października...w ogóle kurde nie mogłam znaleźć tego szpitala, wiedziałam, że jest gdzieś koło basenu ale trochę się nałaziłam
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143456 przez gosia2324
Beti to czekam z niecierpliwością na Twoje zdjęcia
Te drewniane klocki są super, ale niestety ich nie mamy.
A tak wogole to witam w Czwartek.
Ja już na nogach od 5.40... no cóż dzieci nie śpią to i my nie śpimy .
MIEGO DNIA DZIEWCZYNY.
A ja nawet na procesje się nie nie mogę wybrać
Wczoraj do warzywniaka dojść nie mogłam ...
Te drewniane klocki są super, ale niestety ich nie mamy.
A tak wogole to witam w Czwartek.
Ja już na nogach od 5.40... no cóż dzieci nie śpią to i my nie śpimy .
MIEGO DNIA DZIEWCZYNY.
A ja nawet na procesje się nie nie mogę wybrać
Wczoraj do warzywniaka dojść nie mogłam ...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 6 miesiąc temu #143510 przez pati-m
Hej dziewczynki!
Wyspałam się, zjadłam śniadanko i klikam tradycyjnie, bo już innego porządku dnia sobie nie wyobrażam Ja wczoraj balowałam na tym babskim wieczorze przy kociołku z ogniska - do 1 w nocy! Ale tak to jest, że jak się spotkam z moimi dziewczynami z pracy to rozejść się nie możemy A wszystkie i tak były zdziwione, że tak super się czuję, że mogę tak długo siedzieć i się bawić. Tfu... Tfu... żeby nie zapeszyć, ale mam nadzieję, że będę taka śmigająca do końca ciąży
Dziś dzionek spokojniejszy się zapowiada. Zaraz się obiadkiem zajmę, potem śmigam do mojego taty z życzeniami, a wieczorkiem koleżanka do mnie przyjeżdża, ale to już będzie grzecznie i dużo krócej niż wczoraj
gosia - super, że wszystko dobrze z szyjką Jagódka już duża dziewczynka, jak widać a Twoja fotka śliczna jak zawsze
slowiczek - gratuluję 30 na suwaczku
A na miły początek dnia dla chętnych proponuję obejrzeć najdziwniejsze zdjęcia usg płodu
najbardziej.com/dla-niej/10-najdziwniejszych-zdjec-usg-plodow/
Buziaki
Wyspałam się, zjadłam śniadanko i klikam tradycyjnie, bo już innego porządku dnia sobie nie wyobrażam Ja wczoraj balowałam na tym babskim wieczorze przy kociołku z ogniska - do 1 w nocy! Ale tak to jest, że jak się spotkam z moimi dziewczynami z pracy to rozejść się nie możemy A wszystkie i tak były zdziwione, że tak super się czuję, że mogę tak długo siedzieć i się bawić. Tfu... Tfu... żeby nie zapeszyć, ale mam nadzieję, że będę taka śmigająca do końca ciąży
Dziś dzionek spokojniejszy się zapowiada. Zaraz się obiadkiem zajmę, potem śmigam do mojego taty z życzeniami, a wieczorkiem koleżanka do mnie przyjeżdża, ale to już będzie grzecznie i dużo krócej niż wczoraj
gosia - super, że wszystko dobrze z szyjką Jagódka już duża dziewczynka, jak widać a Twoja fotka śliczna jak zawsze
slowiczek - gratuluję 30 na suwaczku
A na miły początek dnia dla chętnych proponuję obejrzeć najdziwniejsze zdjęcia usg płodu
najbardziej.com/dla-niej/10-najdziwniejszych-zdjec-usg-plodow/
Buziaki
Moderatorzy: ilona