- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #147891 przez gosia2324
Megi ja mam przed sobą body na 54 te maja od ramienia do kroczku 31 cm
Ale rozmiar rozmiarowi nie rowny... Najwieksza rozmiarowke ma H&M Lubie te ubranka bo starczaja na długooooo
Ale rozmiar rozmiarowi nie rowny... Najwieksza rozmiarowke ma H&M Lubie te ubranka bo starczaja na długooooo
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez gosia2324.
Temat został zablokowany.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #147908 przez megi2501
Dziki za odpowiedź kobitki.
Dziś oglądałam na youtube filmik z noworodkami, był tam też wcześniak- 28 tydzień. Popłakałam się, jak dziecko. Niech te nasze maluchy siedzą i się tak na świat nie spieszą. A my wytrzymamy, to już tak blisko...
Dziś oglądałam na youtube filmik z noworodkami, był tam też wcześniak- 28 tydzień. Popłakałam się, jak dziecko. Niech te nasze maluchy siedzą i się tak na świat nie spieszą. A my wytrzymamy, to już tak blisko...
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #147910 przez Pyśkaaaa
ja po wizycie mały zdrowy waży 1350 wszystkie parametry ma w normie i jest główką do dołu.. ze mna troche gorzej bo mi nera siada i musze na nią uważać...
a poza tym jestem mega zmasakrowana bo najpierw zepsół sie tramwaj potem z kolejnego nas wywalili bo był okrutny wypadek i musie;lismy w straszliwy deszcz isc na piechotę buty przemokły ubranie tez ledwo co zdązyliśmy na wizytę...spowrotem to samo bi jeszcze nie usuneli... jjest mi tak zimno brrr
tak to jest jak sie auto popsuje wtedy kiedy nie trzeba
jutro wam wstawię fotkę Franusia bo dziś juz nie mam sił
a poza tym jestem mega zmasakrowana bo najpierw zepsół sie tramwaj potem z kolejnego nas wywalili bo był okrutny wypadek i musie;lismy w straszliwy deszcz isc na piechotę buty przemokły ubranie tez ledwo co zdązyliśmy na wizytę...spowrotem to samo bi jeszcze nie usuneli... jjest mi tak zimno brrr
tak to jest jak sie auto popsuje wtedy kiedy nie trzeba
jutro wam wstawię fotkę Franusia bo dziś juz nie mam sił
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Pyśkaaaa.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- pati-m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #147950 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Pyska , super ze z dzidziolkiem wszystko ok i rzeczywiscie troche przygod mialas po drodze, wcale Ci sie nie dziwie, ze padnieta jestes.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148096 przez gosia2324
PIERWSZA
Witam dziewczyny
Pyśkaaaa Duży już Synuś, super ze się już szykuje do wyjścia
Mam nadzieje, ze moja Mała tez się już przekręci
Ja mam wizytę dopiero 12 go ...
U mnie znów szaro buro i pewnie będzie padać , ale wole już to niż upal 35 stopni,
Dzis na obiadek robię Tortille, właśnie się ważyłam i od ostatniej wizyty jeszcze nic mi nie przebyło, wiec co tam
Witam dziewczyny
Pyśkaaaa Duży już Synuś, super ze się już szykuje do wyjścia
Mam nadzieje, ze moja Mała tez się już przekręci
Ja mam wizytę dopiero 12 go ...
U mnie znów szaro buro i pewnie będzie padać , ale wole już to niż upal 35 stopni,
Dzis na obiadek robię Tortille, właśnie się ważyłam i od ostatniej wizyty jeszcze nic mi nie przebyło, wiec co tam
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #148121 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
dzien dobry
Gosia mmm tortilla , jakby mi si tak chcialo jak mi sie nie chce to tez bym zrobila hihi
W Łodzi tez szaro-buro. ale tez wole to niz upal.
Mialam dzisiaj straszna noc.Bardzo dlugo nie moglam zasnac, wiercilam sie jak bym miala owsiki.Do tego raz mi tak brzuch stwardnial, ze myslalam , ze oszaleje.
Zasnelam dopiero nad ranem.Teraz jem sniadanko i pewnie pozniej zasne.
Gosia mmm tortilla , jakby mi si tak chcialo jak mi sie nie chce to tez bym zrobila hihi
W Łodzi tez szaro-buro. ale tez wole to niz upal.
Mialam dzisiaj straszna noc.Bardzo dlugo nie moglam zasnac, wiercilam sie jak bym miala owsiki.Do tego raz mi tak brzuch stwardnial, ze myslalam , ze oszaleje.
Zasnelam dopiero nad ranem.Teraz jem sniadanko i pewnie pozniej zasne.
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148161 przez gosia2324
Monika szybko się robi obiad w 5 minut
kupujesz krążki, piersi z kurczaka kroisz i podsmażasz z przyprawa gyros ja jeszcze dodaje jakieś gotowe surówki i sosik z czosnkiem, jogurtem naturalnym i majonezem
I niech wchodzi w boczki
DZIEWCZYNY JUZ LIPIEC !!!!!!
kupujesz krążki, piersi z kurczaka kroisz i podsmażasz z przyprawa gyros ja jeszcze dodaje jakieś gotowe surówki i sosik z czosnkiem, jogurtem naturalnym i majonezem
I niech wchodzi w boczki
DZIEWCZYNY JUZ LIPIEC !!!!!!
- slowiczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #148178 przez slowiczek
dzień dobry dziewczynki
melduję, że się przeprowadziłam, ale w sumie jeszcze nic nie rozpakowałam, na razie nastawiłam pierwsze pranie a pewnie będzie takich z 5, czeka mnie pracowity dzień a na 14 muszę podreptać do fryzjera
i zrobiło mi się okropne zimno na usteczkach
Pysia - cieszę się, że bobo sobie zdrowo rośnie
mam 8 okienko ale super !!!
melduję, że się przeprowadziłam, ale w sumie jeszcze nic nie rozpakowałam, na razie nastawiłam pierwsze pranie a pewnie będzie takich z 5, czeka mnie pracowity dzień a na 14 muszę podreptać do fryzjera
i zrobiło mi się okropne zimno na usteczkach
Pysia - cieszę się, że bobo sobie zdrowo rośnie
mam 8 okienko ale super !!!
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez slowiczek.
- basia89
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148179 przez basia89
hej dziewczyny
dawno mnie tu nie było, ale to wszystko przez tą sesje, heh no i już dzisiaj wiem że jeden egzamin został mi na wrzesień. heh no trudno. dzisiaj pisze kolejny i jutro i zostaną mi tylko 2 i będzie koniec.
ostatnio nie jest to najlepszy czas dla mnie. nie najlepiej się czuje. często mam jakieś dziwne bóle, niby to nic groźnego. ale to moje pierwsze dziecko i sama nie wiem co jest normalne a na co zwracać uwagę.
w środę byłam u lekarza, no i mały już się główką w dół obrócił to chyba dobrze no a mój lekarz teraz ma urlop, więc w razie czego dostałam namiary na innego. ale mam nadzieję że nic się dziać nie będzie, niech mały siedzi w brzuszku.
a do tego wszystkiego mama mojego K ciągle ma badania, i nie wiadomo w końcu co jej jest. wiem że nie powinnam się denerwować ale ja tak nie umiem.
starałam się was nadrobić, no ale niestety to chyba nie wykonalne jak tylko sesja się skończy to wrócę do was
nie wiem czy zauważyłyście ale parę dni temu pisałam wam że dobiłam tej magicznej 30stki , teraz mam nadzieję że będzie z górki.
dawno mnie tu nie było, ale to wszystko przez tą sesje, heh no i już dzisiaj wiem że jeden egzamin został mi na wrzesień. heh no trudno. dzisiaj pisze kolejny i jutro i zostaną mi tylko 2 i będzie koniec.
ostatnio nie jest to najlepszy czas dla mnie. nie najlepiej się czuje. często mam jakieś dziwne bóle, niby to nic groźnego. ale to moje pierwsze dziecko i sama nie wiem co jest normalne a na co zwracać uwagę.
w środę byłam u lekarza, no i mały już się główką w dół obrócił to chyba dobrze no a mój lekarz teraz ma urlop, więc w razie czego dostałam namiary na innego. ale mam nadzieję że nic się dziać nie będzie, niech mały siedzi w brzuszku.
a do tego wszystkiego mama mojego K ciągle ma badania, i nie wiadomo w końcu co jej jest. wiem że nie powinnam się denerwować ale ja tak nie umiem.
starałam się was nadrobić, no ale niestety to chyba nie wykonalne jak tylko sesja się skończy to wrócę do was
nie wiem czy zauważyłyście ale parę dni temu pisałam wam że dobiłam tej magicznej 30stki , teraz mam nadzieję że będzie z górki.
Moderatorzy: ilona