- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148389 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Jeju jaka pogoda buuuu. leje caly czas
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148407 przez Pyśkaaaa
bewipo ja okresu nie mam od pazdziernika i juz nie pamietam jak to jest...
ej to jak te podkłady maja sie trzymac? ja chyba kupie ze 2 paczki i ze 2 takich wielkich podpasek myslicie że bedzie ok?
a te majty jednorazowe czy wielorazowe zileona jestem...
ej to jak te podkłady maja sie trzymac? ja chyba kupie ze 2 paczki i ze 2 takich wielkich podpasek myslicie że bedzie ok?
a te majty jednorazowe czy wielorazowe zileona jestem...
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #148427 przez Agusia83
Oj Beti, bardzo wspolczuje, dobrze, ze malzonek w domku, to chociaz cos pomoze....trzymam kciuki by Ci przeszlo...ale jelsi dlugo Cie bedzie trzymac, to skontaktuj sie z lekarzem...moze cos zaradzi...
Dziewczynki jestescie niesamowite...ja jeszcze dla siebie nie mam nic...kompletnie...aaa sklamalabym...1 op.wkladek laktacyjnych, ale czas rozejrzec sie za koszulami, wkladami, szlafrokiem i tymi majtkami, sama nie wiem ktore sa lepsze....
U nas w Krakowie leje i leje i nie zanosi sie na slonce...
A mnie cos wzielo na obejrzenie plyty z naszego wesela...i wiecie, co? ja rycze....hormoooony
Dziewczynki jestescie niesamowite...ja jeszcze dla siebie nie mam nic...kompletnie...aaa sklamalabym...1 op.wkladek laktacyjnych, ale czas rozejrzec sie za koszulami, wkladami, szlafrokiem i tymi majtkami, sama nie wiem ktore sa lepsze....
U nas w Krakowie leje i leje i nie zanosi sie na slonce...
A mnie cos wzielo na obejrzenie plyty z naszego wesela...i wiecie, co? ja rycze....hormoooony
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez Agusia83.
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148474 przez monika1984lodz
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Bati zadzwon do swojego gina, bo kurcze tak nie powinno byc
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
- Mała
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 29
13 lata 5 miesiąc temu #148536 przez Mała
Dziewczyny ja już Wam kiedyś pisałam, że cieszymy się że nie mamy @ przez 9 m-cy, ale w połogu nadrobimy za calutką ciążę. Jest ok 6 tygodni połogu, gdzie ja nie rozstawałam się z "pampersem" przez 4.
Beti naprawdę zadzwoń do gina, a może masz problem z nerką, jakieś kamienie albo kolka nerkowa?
Beti naprawdę zadzwoń do gina, a może masz problem z nerką, jakieś kamienie albo kolka nerkowa?
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #148557 przez katy25
hey dziewczynki,
u mnie tez pada i to non stop i tak ma byc podobno do niedzieli...
ja jutro mam 1 egzamin a w niedziele ostatnie 3 eh...
nareszcie zjechałam do rodziców i dziś sobie nawet pospałam, a mimo tego coś mnie od rana głowa ćmi...
Byłyśmy z Ineska poprawić sobie humorek czyli na wyprzedażach:)
W Tesco to już przekopane totalnie i suma sumarum kupiłam tylk o2 paczki pieluszek bo sa po 8zł (3 szt.) i dreski kubusiowy za 20zł. W h&m nie ma nic, dorwałam jakieś skarpetki za 5zł - 2 pary ale najbardziej jestem zadowolona z kompleciku 4 częściowego z Mother Care za 29zł przeceniony z 79... wzięłam już wiekszy 3-6 bo to świąteczny zestaw zaraz Wam wkleje fotki:) Aaaaaaa i w Tesco wziełam szczotkę do butelek Tommee za 4,5 jakaś przeceniona była bo na allegro sa po 18zł.
Ogólnie nastapiła poprawa humorku:)i zostało mi już niewiele...
Chce jeszcze po niedzieli jechac i kupic pieluchy jakieś bo też po mału można zacząć gromadzić. W Rossmannie osttanio była fajna promocja na huggies i żałuję, że nie kupiłam jak miałam okazaję bo teraz już nie ma po nich śladu...
Ja dla siebie mam tylko szlafrok, ale wydaje mi sie, że dopiero torbę zaczne kompletowac na koniec sierpnia, termin mam na koniec września wiec mam czas....
wstawiam fotki i wracam do robienia ściaag na jutrzejszy egzamin
dresik, Ines mi go umorusała na spodenkach
bodu z tesco za 6zł i buciki za 8zł body wziełam tez juz wieksze...
u mnie tez pada i to non stop i tak ma byc podobno do niedzieli...
ja jutro mam 1 egzamin a w niedziele ostatnie 3 eh...
nareszcie zjechałam do rodziców i dziś sobie nawet pospałam, a mimo tego coś mnie od rana głowa ćmi...
Byłyśmy z Ineska poprawić sobie humorek czyli na wyprzedażach:)
W Tesco to już przekopane totalnie i suma sumarum kupiłam tylk o2 paczki pieluszek bo sa po 8zł (3 szt.) i dreski kubusiowy za 20zł. W h&m nie ma nic, dorwałam jakieś skarpetki za 5zł - 2 pary ale najbardziej jestem zadowolona z kompleciku 4 częściowego z Mother Care za 29zł przeceniony z 79... wzięłam już wiekszy 3-6 bo to świąteczny zestaw zaraz Wam wkleje fotki:) Aaaaaaa i w Tesco wziełam szczotkę do butelek Tommee za 4,5 jakaś przeceniona była bo na allegro sa po 18zł.
Ogólnie nastapiła poprawa humorku:)i zostało mi już niewiele...
Chce jeszcze po niedzieli jechac i kupic pieluchy jakieś bo też po mału można zacząć gromadzić. W Rossmannie osttanio była fajna promocja na huggies i żałuję, że nie kupiłam jak miałam okazaję bo teraz już nie ma po nich śladu...
Ja dla siebie mam tylko szlafrok, ale wydaje mi sie, że dopiero torbę zaczne kompletowac na koniec sierpnia, termin mam na koniec września wiec mam czas....
wstawiam fotki i wracam do robienia ściaag na jutrzejszy egzamin
dresik, Ines mi go umorusała na spodenkach
bodu z tesco za 6zł i buciki za 8zł body wziełam tez juz wieksze...
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez katy25.
- mYSZA
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- katy25
- Wylogowany
- gadatliwa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148567 przez katy25
mysza ja też mam takie uczucie że JUŻ CZAS, chciałabym już zamówic na allegro pościel i te inne rzeczy, ale czekam na kasę...
a co do ubranek, niby mam ich wiele ale jak sie trafia coś fajnego jak to w mother care to nie można odejść. Jeszcze super skarpetki wypatrzyłam za 19zł (5par) ale czekam jak jeszcze przecenią...
dziekuje dziewczynki:)
ide sobie coś do picia zrobić i siadam...
a co do ubranek, niby mam ich wiele ale jak sie trafia coś fajnego jak to w mother care to nie można odejść. Jeszcze super skarpetki wypatrzyłam za 19zł (5par) ale czekam jak jeszcze przecenią...
dziekuje dziewczynki:)
ide sobie coś do picia zrobić i siadam...
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148762 przez beti
Megi, dziękuję za troskę
Jakby lepiej teraz, ale wczoraj też tak było a jak się położyłam to wróciło mocniej...moja znajoma też tak miała w ciąży i brała No spę forte na to i przechodziło i mi też pomogła trochę...więc chwilowa ulga oby jak najdłużej...
Jakby lepiej teraz, ale wczoraj też tak było a jak się położyłam to wróciło mocniej...moja znajoma też tak miała w ciąży i brała No spę forte na to i przechodziło i mi też pomogła trochę...więc chwilowa ulga oby jak najdłużej...
Moderatorzy: ilona