- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2011
Mamusie wrzesień 2011
- gosia2324
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mama ...
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- monika1984lodz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Matka wariatka :P
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 5
13 lata 5 miesiąc temu #148225 przez monika1984lodz
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Gosiu wiem ,ze to szybko sie robi ale mi sie nie chce.
Tak jak mowilam zasnelam.Obudzilam sie z zapchanym nosem i bolaca glowa buuu.
Ratuje sie wlasnie herbatka z cytryna i miodem
Slowiczku gratulujemy osmego okienka noi przeprowadzki pomalutku sie rozpakujecie
Basia nie przejmuj sie tym egzaminem bedzie dobrze.
Bewipo to u Ciebie wymagaja tych podkladow??
Tak jak mowilam zasnelam.Obudzilam sie z zapchanym nosem i bolaca glowa buuu.
Ratuje sie wlasnie herbatka z cytryna i miodem
Slowiczku gratulujemy osmego okienka noi przeprowadzki pomalutku sie rozpakujecie
Basia nie przejmuj sie tym egzaminem bedzie dobrze.
Bewipo to u Ciebie wymagaja tych podkladow??
www.facebook.com/feelsowe1?ref=hl
[*]5.08.2009[*]
[*]9.06.2010[*]
Temat został zablokowany.
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
- megi2501
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- ewelinaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #148264 przez ewelinaa
Witam w LIPCU
U mnie tez pogoda paskudna, deszcz leje i strasznie zimno. Aż nie chce się z domu wychodzić, zamówiłam taksówkę i zaraz uciekam. Na 12 mam w Szkole Rodzenia warsztaty z noszenia dzieci w chustach
Słowiczku - gratuluję ÓSMEGO miesiąca
Basiu - trzymam kciuki za sesję
U mnie tez pogoda paskudna, deszcz leje i strasznie zimno. Aż nie chce się z domu wychodzić, zamówiłam taksówkę i zaraz uciekam. Na 12 mam w Szkole Rodzenia warsztaty z noszenia dzieci w chustach
Słowiczku - gratuluję ÓSMEGO miesiąca
Basiu - trzymam kciuki za sesję
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez ewelinaa.
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148266 przez Agusia83
dziewczynki witam Was juz w lipcu ...zobaczycie jak przeleci i zostanie nam tylko sierpien....pewnie zreszta niektore z nas w tym miesiacu urodza swoje malenstwa
Ja jak zwykle wstalam wczesnie, zrobilam mezowi sniadanko do pracy, zjedlismy tez wspolnie w domku a pozniej polozylam sie...oczywiscie myslalam, ze na chwile, ale obudzilam sie 20 minut temu no i dopiero teraz zbieram sie na zakupy....a pogoda okropna, ale moze dzieki temu bede mogla w domku cos wiecej zrobic...
Gosia, tortilla..hmmm, mniam mniam ja dzis robie zapiekanke z ziemniakow, marchewki, cebulki, kielbasy i buraczka
Pati, super, ze maluszek sie dobrze rozwija, do tego niezlej postury jest Twoj maly mezczyzna ...a gdzie fotki, obiecalas?
Widze, ze juz wiele maluszkow przewrocilo sie glowka w dol a czy jakos inaczej wowczas czujecie kopniaki? Mnie sie caly czas wydaje, ze wypina mi pupe lub glowe na prawa strone, wczoraj wieczorem znow jego stopki znalazly sie pod moimi zebrami, centralnie pod piersia...haha...taka twarda gira wystawala
Basiu, ezgamin poprawkowy na pewno zdasz, bedzie ok:) nie martw sie bolami, jesli jakies bardzo Cie niepokoja to lepiej zasiegnij porady lekarza...w koncu u wielu z nas to pierwsza ciaza i mozemy nie wiedziec co jest normalne, a co powinno byc niepokojace...
Slowiczku, rowniez gratuluje 8 okienka juz tylko z gorki...
Bewipo, ja tez sie przerazam wielkoscia tych wkladow, ale pewnie takowe nam beda potrzebne
Ja jak zwykle wstalam wczesnie, zrobilam mezowi sniadanko do pracy, zjedlismy tez wspolnie w domku a pozniej polozylam sie...oczywiscie myslalam, ze na chwile, ale obudzilam sie 20 minut temu no i dopiero teraz zbieram sie na zakupy....a pogoda okropna, ale moze dzieki temu bede mogla w domku cos wiecej zrobic...
Gosia, tortilla..hmmm, mniam mniam ja dzis robie zapiekanke z ziemniakow, marchewki, cebulki, kielbasy i buraczka
Pati, super, ze maluszek sie dobrze rozwija, do tego niezlej postury jest Twoj maly mezczyzna ...a gdzie fotki, obiecalas?
Widze, ze juz wiele maluszkow przewrocilo sie glowka w dol a czy jakos inaczej wowczas czujecie kopniaki? Mnie sie caly czas wydaje, ze wypina mi pupe lub glowe na prawa strone, wczoraj wieczorem znow jego stopki znalazly sie pod moimi zebrami, centralnie pod piersia...haha...taka twarda gira wystawala
Basiu, ezgamin poprawkowy na pewno zdasz, bedzie ok:) nie martw sie bolami, jesli jakies bardzo Cie niepokoja to lepiej zasiegnij porady lekarza...w koncu u wielu z nas to pierwsza ciaza i mozemy nie wiedziec co jest normalne, a co powinno byc niepokojace...
Slowiczku, rowniez gratuluje 8 okienka juz tylko z gorki...
Bewipo, ja tez sie przerazam wielkoscia tych wkladow, ale pewnie takowe nam beda potrzebne
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Agusia83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 17IX2011-4000g,58cm; 22VI2013-4010g,57cm:)Cuda:)
Mniej Więcej
- Paletka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- A...jest juz z Nami:)
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu #148283 przez Paletka
Pyśkaaaa napisał:
sliczne zdjecie;)
witam sie
dziewczyny ja jak wczoraj do was napisałam to obudziłam sie dopiero teraz z potfornym bolem głowy miałam okropną zgagę o 1 w nocy... teraz wiem co czujecie... nie mogłam znaleśc rennie i wypiłam chyba z litr mleka i pomogło
a tutaj obiecane zdjęcie maluszka
sliczne zdjecie;)
- Pyśkaaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- beti
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka :**
Mniej Więcej
13 lata 5 miesiąc temu - 13 lata 5 miesiąc temu #148288 przez beti
O matko, u mnie też już 8 miesiąc!!!!, aż strach się bać...
A ja dziś mam drugą nieprzespaną noc..strasznie mnie z prawej strony pleców boli, w ogóle nie mogę sobie miejsca znalezc masakra!!!!
Pyśka, maluszek cuuudo!!! ))
A ja dziś mam drugą nieprzespaną noc..strasznie mnie z prawej strony pleców boli, w ogóle nie mogę sobie miejsca znalezc masakra!!!!
Pyśka, maluszek cuuudo!!! ))
Ostatnio zmieniany: 13 lata 5 miesiąc temu przez beti.
- bewipo
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
Moderatorzy: ilona