- Otrzymane podziękowania: 6
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
MAMUSIE WRZESIEŃ 2012
- Ania14.09
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- "Istniejąc tyle robisz dla mnie" Magda i Filip
PolaL-współczuję twojemu synkowi
czjusiątko a próbowałaś ściągać laktatorem? Laktator pobudza piersi do produkcji. Tzn po karmieniu jeszcze ściągać pokarm. Jak nic nie leci to się nie martw. W ten sposób pobudzasz piersi do pracy
[link=http://www.suwaczki.com/] [/link]
www.suwaczki.com/tickers/ex2b3e5e76894cil.png
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- czajusiątko
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 9
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
faktycznie w weekend było tu puściutko,
Anulka z tym kalendarzem podrzuciłaś mi pomysł na świąteczne prezenty - co roku mam z tym problem, zawsze szukam czegoś oryginalnego żeby nie kupować skarpetek albo krawata więc w tym roku wykorzystam twój pomysł - mam nadzieję, że się nie obrazisz, że od ciebie papuguję
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
- Anulka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
PolaLkropeczka widać że twoja córeczka jest bardzo do Ciebie podobna .
DOŁĄCZ i TESTUJ :
testmetoo.com/dolacz-do-nas/?token=f961f...39834dc9de0600db11eb
- siteczko
- Wylogowany
- rozmowna
- Nasz Mały Cud jest już z nami! :)
Faktycznie cichutko było w weekend
baby dzięki za zwrócenie uwagi na mój błąd, a czajusiątko przepraszam strasznie za tą literówkę tak to jest jak się robi takie rzeczy karmiąc i mając tylko jedną rękę bo głównie w ten sposób to zrobiłam innej możliwości nie było
PolaL słodka ta Twoja Kropeczka
Ania14.09 pięknie synek trzyma główkę i się obraca silny chłopczyk
A my walczymy z katarkiem małego od wczoraj :| Mąż miał w zeszłym tygodniu od czwartku i mimo że starał się nie zbliżać do małego, to chyba musiał się zarazić :| albo po sobotniej kąpieli :| w każdym razie w nocy biedny się troszkę męczył... rano udało mi się dobrze wyczyścić nosek to teraz jak zasnął to oddycha spokojnie i przede wszystkim nie charczy, bo to było najgorsze :| Oby szybko przeszło
A ja musiałam się skontaktować z położną, bo nagle od czwartku wieczorem powróciło mi krwawienie które trwa nadal, na dodatek czasami tak strasznie boli brzuch jak na okres :| i tak jak wyczytałam się potwierdziło... z przemęczenia, za dużo chodzę, noszę małego, nie wysypiam się i organizm jest zmęczony... też więcej karmie małego, więc to wszystko powoduje szybsze obkurczanie się macicy stąd ta krew i ból... jakoś mnie to nie dziwi bo zeszły tydzień dość mąż pracował, to jeszcze chorował, więc 6 dni 24h zajmowałam się małym, a tak to normalnie przynajmniej jak wracał z pracy to go coś ponosi, przewinie, czy też w nocy, a zeszły tydzień totalnie nie mogłam na nikogo liczyć :|
Miłego dnia!
- moniab26
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 3
na szczęście kilka dni temu kupiłam zimowy śpiworek do wózka, dzisiaj go przysłali i od razu była próba generana , całe pół godzinki byliśmy z Oskarek na spacerku, śpiworek się jak najbardziej sprawdził a mały pooddychał świerzym powietrzem a teraz smacznie śpi...
- agnesssa
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 30.09.2012 Jestem mamą :D
- Otrzymane podziękowania: 42
Anulka Pomysł z kalendarzem mi się strasznie spodobał i również mam zamiar zgapić Nie wiem jakie zdjęcia planujesz zrobić, ale pomyślałam sobie że były by fajne takie tematyczne, np na grudzień w czapce mikołaja Chociaż nie wiem czy mi się uda takie foty zrobić
Ania Ale Filipek już cwaniaczek A jaki śliczniusi
PolaL Ślicznie wyglądasz i Twoja Kropeczka faktycznie do Ciebie podobna
No i Maks się obudził
Tylko na szybciocha napiszę, że w piątek byliśmy na USG bioderek i wszystko jest ok. Lekarz nam powiedział, że mały ma pewnie dużo sił w nóżkach bo wyglądają jak u 4miesięcznego dziecka
AAA no i Siteczko Projekt jest super, bardzo mi się podoba
Gorla czy Ty jeszcze w dwupaku? Odezwij się kochana
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Nie było mnie troszke, ale w sobote bylismy u prababci Alusi
A wczoraj mąż mnie wzioł do kina na UPROWADZONA 2 Było ekstra, zrelaksowałam sie troszke a moja mama została przy malutkiej
A apropo kalendarza to ja już pare dni temu zamówiłam 6 takich kalendarzy (dla babć i dziadków oraz prababć i pradziadków
Dałam wywoałac też zdjęcia Alusi przez allegro - 200 szt za 48 zł (z kosztami przesyłki) I teraz czekam na paczki
A i jak sie chwalicie swoimi umiejętnościami to tez chciałam sie pochwalic, bo przez całą ciążę robiłam zaproszenia na chrzciny. Niestety nie zrobiłam fotki tym zaproszeniom ale prześle zdjęcie bardzo podobne do moich
- kasia7775
- Wylogowany
- gadatliwa
- nasz skarb Oliwier
- Otrzymane podziękowania: 5
chasiami bardzo ładne zaproszenia. Też chciałam w sobotę do kina iśc, ale stwierdziłam, ze jednak za bardzo zmęczona jestem i mogę tam zasnąć
Anulka też myślałam o kalendarzu, moja siostra w zeszłym roku przysłała na gwiazdkę taki, bardzo fajny prezent, zwłaszcza dla dziadków
PolaL Kropeczka śliczna, zupełnie jak mamusia
siteczko dziękuję za przesłanie projektu - jest już u mnie tapetą na pulpicie
agnesssa super, że bioderka w porządku. Widziałam fotkę Maksia na FB - zakochać się można
Po weekendzie wykończona jestem, w dodatku pogoda mnie zaskoczyła w sobotę - zima na całego. Na szczęście w niedzielę było już ładnie i nie było źle jechać do domu. A w sobotę wyskoczył mi kot z rowu, dostał trochę, wybił mi halogen i zwiał
Oliwier dzisiaj skończył 2 miesiące
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- Otrzymane podziękowania: 0
Anulka no to podrzuciłaś mi pomysł na prezent dla dziadków
PolaL śliczna kruszynka, jaka malutka i podobna do Mamusi
siteczko zdróweczka dla Tymka
moniab fajny ten śpiworek, ja mam troszkę inny, z rekawkami, coś jak kombinezon, tylko że nie ma nogawek, tylko taki cały, jak worek
agnesssa super, że z Maksiem i jego bioderkami w porządku, my też byliśmy i wszystko jest ładnie
chasiami ładne te zaproszenia a Alusia jak się juz ładnie nuśmiecha
kasia wszystkiego najlepszego dla Oliwierka
A ja się pochwalę moim śmieszkiem
- Jussstyś
- Wylogowany
- gadatliwa
- Jesteś całym naszym światem Córeczko:*
- PolaL
- Wylogowany
- gadatliwa
Aura iście zimowa - właśnie u mnie pada śnieg a ja miałam ona umyć
- MADZIA7
- Wylogowany
- rozmowna
Dziewczyny, czy miewacie takie dni jak moje 2 ostatnie, czy to tylko ja sobie tak nie radzę, tzn. Maleństwo wisi przy cycku, śpi krótko i tylko na rękach, często płacze i marudzi i nie macie kiedy do toalety skoczć nie wspominając o zjedzeniu czegoś... oby dzisiaj bylo lepiej..
I czy Wam też wszyscy radzą, co zrobić, jak zrobić, żeby dziecku było dobrze i każdy ma inną radę, z czego jedna przeczy drugiej... wiem że chcą dobrze, ale mam już tego dość, zwłaszcza jak ktoś się obraża, gdy nie robię po jego myśli... oj ale się namarudziłam, wczoraj taki dół mnie złapał, że już miałam wszystkiego serdecznie dość, kiedy to wszystko ogarnę?
Siteczko jesteś super dzielna kobietka! ja w ciągu dnia jestem sama, ale wieczorem muszę małą choć na chwilę oddać w ręce męża, bo bym padła... Mam nadzieję, że Tymkowi prędko przejdzie katarek.
Anulka z tego wygląda, że wszystkie babcie i dziadkowie naszych maleństw dostaną kalenadarze z pociechami, fajny pomysł podsunęłaś!
Ania, Justyśś, Kasia i Pola cudne są Wasze Maluszki!
Pola jak synek, wraca do zdrówka, ale się nakombinowałaś z dziadkami i autobusem, a mnie się wydaje, że jestem uwieziona w domu, od 3 dni na spacer nie chodzę, bo jeszcze małej nie zaopatrzyłam w zimowy kombinezon, a u nas śnieg i zimno.
Chasiami bardzo łądne zaproszenia, dobrze że pomyślałaś o tym wcześniej, ja pewnie kupię, bo nic innego nie zdążę zrobić.
dobrego dnia:)