- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- Wyprawkowe buble
Wyprawkowe buble
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- codziennie uczymy się czegoś nowego:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Manga
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mama szczęsliwa to mama trochę leniwa
Zimową porą kilka razy próbowałam założyć śpiworek, ale tak jak pisałam - w naszym przypadku się nie sprawdziło.
Ale wiesz, każde dziecko jest inne!
- Madzia89862
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 04-11-2009 najcudowniejszy dzień mojego życia
- jedynaczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- mamuśka Mikołaja ^^
- olapelc
- Wylogowany
- gaworzenie
O.O Manga to teraz mnie zaskoczyłaś. Wszystkie moje (całe dwie:P) koleżanki-młode mamusie powtarzały że wielkim niewypałem był zakup kołderki, że im lepiej zdecydowanie się Śpiworki sprawdzaały i przekonywały mnie, żebym ja nie kupowała pościeli. i co ja biedna mam teraz zrobić? kogo słuchać?:>
mysia-sia
sama najlepiej się przekonasz mnie też koleżanki przekonły do śpiworków i kupiłam aż dwa, na zmianę i w sumie jeden dla wypróbowania rozpakowałam i po dwóch czy trzech nocach odłożyłam do szafki. u mnie najlepiej sie sprawdziło takie cos można powiedzieć pośrednie między śpiworkiem a kołderką ale nie jest takim spiworkien zakładanym na ramionka dziecka. moja mała śpi w tym odkąd wyrosła z rożka - znalazłam tą "kołderkę" przypadkiem i kupiłam i okazało się to super zakupem. kołderkę też mam, ale na razie nie używamy, myślę, że jak mała jeszcze troszkę podrośnie to sie przestawimy na kołderkę.
poniżej zdjęcie tej naszej "spiworko-kołderki"
- olapelc
- Wylogowany
- gaworzenie
Nooo:) to ciekawych rzeczy się można tu dowiedzieć na pewno będę brała pod uwagę robiąc swoje wyprawkowe zakupy:) w koncu trzeba by się było za to wziąć
A co powiecie o skarpeteczkach dla maluchów? za każdym razem jak jestem u koleżanki, ktora urodziła miesiąc temu i widzę tego biednego malucha z gołymi nóżkami (bo miał skarpetki, ale tak wierzgał nóżkami, że je skopał) to mi się żal go robi, że dzieciak marźnie. No i ten leżaczek do wanienki też im się nie sprawdził, ale to podbno od dziecka zależy, bo słyszałam również, że to wspaniały wynalazek.
u mnie skarpetki sie sprawdziły, mała rzadko tak skutecznie kopała nóżkami, żeby je zrzucić więc spełniały swoją rolę teraz jak już jest cieplej to zdecydowanie nie lubi skarpetek i daje temu wyraz bardzo głośno jak tylko jej ubiorę
natomiast dostałam takie skarpeteczki w prezencie, które nad piętą a przed kostka miały coś jakby ściagacz i było je o wile trudniej dziecku "skopać" i to jest na prawde super "patent". skarpeteczki te chyba były ze sklepu H&M. polecam
jeśli chodzi o leżaczek do wanienki to ja nie używałam ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, kupiłam gąbkę i jestem bardzo zadowolona. koleżanki moje mają zdania podzielone odnośnie tego leżaczka do wanienki więc to po prostu kolejna rzecz, o której trzeba się samemu przekonać
- olapelc
- Wylogowany
- gaworzenie
Ręcznik z kapturkiem po pół roku jest za mały. lepiej od razu kupić "dorosły" ręcznik kąpielowy
zgadzam się, jęsli chodzi o ręczniki takie z kapturkiem w rogu. natomiast ja mam taki z ikei, gdzie kaptur jest jakby doszyty i super się sprawdza, jest o wiele większy, można całego dzieciaczka nim owinąć i główkę tez kapturkiem zasłonić polecam. a wydatek niewielki w sumie
tutaj zdjęcie dla "rozjaśnienia sprawy"
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja od początku używam kołderki i jestem bardzo zadowolona, kołderka jest dość duża i dla malucha ciężka więc nie daje rady jej skopać póki co ))
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
olapelc ten ręczniczek zdecydowanie bardziej mi się podoba od tych z kapturkiem w rogu, powiadasz, że z ikei? może jeszcze będą? trzeba będzie poszukać
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
- sylwus136
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kacperek :** 13.04.2010 :** Kocham nad życie :*
powiem tak mój maluch w łóżeczku śpi pod kołderką i jest mu wygodnie.śpiworka uzyłam raz na spacer i srednio jestem przekonana,rożki to świetne rozwiazanie zwłaszcza jak zabrac gdzies w nim malucha(my w rozku zabieralismy Kacperka ze szpitala,kocyki lama są za gorące i mały strasznie sie w nich poci wiec nie uzywamy,no i kocyki z polaru-bardzo fajne,lekkie i mały lubi pod nimi spać.
ogolnie duzo jest rzeczy do wyboru.kazdy musi sam wypróbować i sprawdzić no i wybrać najlepszą opcje dla siebie
- natmur11
- Wylogowany
- Moderator
- Otrzymane podziękowania: 1
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Manga
- Wylogowany
- gadatliwa
- Mama szczęsliwa to mama trochę leniwa
- mysia-sia
- Wylogowany
- budujemy zdania