- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
cieszę się tylko że mam Igusia,bo tylko on daje mi siłę w tym wsziestkim.
Witaj Paletka. U nas na ząbki nie ma temperatury tylko Igus strasznie marudzi. Dziś strasznie sie slinil i pchal rączki do buzi,chyba bedzie jakiś zabek.
kasiula dziękuję za ten przepis. muszę się rozejrzeć za tym zielarskim. Nie mam pojęcia na jakiej to zasadzie działa,ale skoro Twojej znajomej pomogło to może i u nas coś pomoże.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
bedzie we wtorek wiec narazie męczymy sie bez wózka ale za to może nauczy sie bez niego zasypiac-łatwo nie jest.Wystawiłam bujak,hustawke i mam zamiar ciuchy wystawić-bujak moze jutro pojdzie Mam zamiar mu cos na roczek kupić fajnego sama nie wiem czy klocki czy jakas zabawke interaktywna cięzki wybór.
No i czas leci.... Byle do przodu
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziś miałam nadzieję,że może pospie sobie dłużej,a mąż do niego wstanie. Ale on tylko przypilnowal jak Igus zchodzil z łóżka i dalej się położył,a ja nie miałam wyjścia i musiałam wstać,bo trzeba było ubrać małego,bo strasznie zimno.
kasiula na mojego m nic nie działa, w nocy jak Igus dziś płakał to nakrzyczal na mnie,że nie kupiłam Igusiowi nic na ząbki,ale przecież on też mógł mu kupić. Poprostu już nie mam siły.
Nie robię dziś nawet żadnego obiadu,niech sobie sam radzi.
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Ona19 masz rację, nie gotuj M obiadu, niech sobie poradzi. Daj koniecznie znać czy ziółka pomogą. Trzymam kciuki aby to coś dało.
Moni podobno ząbek ma wyjść dziecku do 1,5 roku, jeśli do tego czasu nie wyjdzie żaden, to trzeba skonsultować się z lekarzem
Też wczoraj zastanawialiśmy się nad prezentem na roczek dla Kubusia, ale nic nie wymyśliliśmy
Kasiu, a co to za skasowany post, co?
Na weselu super się bawiliśmy, Kubuś w ogóle nie płakał, a tego się na prawdę nie spodziewałam. Potańczyliśmy, o 20;00 przyjechaliśmy do domu, przebrałam tylko małego i padł spać, wymęczył się tańcami Ja się okropnie nie wyspałam, bo z M poszliśmy spać coś ok.3 Miły wieczór spędziliśmy i pół nocy w sumie Gadaliśmy, filmy oglądaliśmy, naprawdę bardzo rzadko mamy okazję tak czas spędzić
Następne wesele mamy w październiku, ale wtedy Kuba zostanie z babcią w domu
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kubuś ma okropnie napuchnięte dziąsło tu gdzie górna jedynka, lada dzień powinna się pokazać. A następne górne dwójki.
Będziecie tu wieczorkiem, dziewczyny ? Ja zajrzę pewnie jak już malutki będzie spał
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- ona19
- Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mamokuby super, że wesele się udało i że Kubuś był grzeczny. Zazdroszczę wieczorku z mężem
Jeśli chodzi o to zwymiotowane mleczko to Iguś m tak zwrócił jak miał gorączkę, zwrócił mi wszystko przez moje ramię jak go trzymałam. Może spróbuj dać mu kaszki (będzie gęściejsze) jak już zaśnie, żeby nie miał pustego brzuszka na noc.
Moni19 wózek ogólnie był ok, fajny kolorek (ja miałam turkus), duża budka, okienko w budce, duży koszyk na zakupy, ale był mały jak sama nazwa wskazuje "mini". Ja mam u mamy sporą parasolkę i do niej się przyzwyczaiłam, więc może dlatego miałam wygórowane oczekiwania. Oparcie w tym wózku jest węższe od siedziska i jak położyłam Igusia to miała jakoś mało miejsca w ramionach. No i koła wydawały mi się bardzo plastikowe, ale nie sugeruj się moją opinią, może Wam się spodoba. Ja kupiłam ten wózek, a później dostaliśmy używany i ten nowy postanowiłam sprzedać, no i osoba która go kupiła sobie chwali, więc Wam też się pewnie spodoba.
Mój mąż chyba naprawdę nie jest przyzwyczajony do dziecka, rzadko jest z nami, a poranki to już w ogóle bardzo rzadko z nami spędza.
My nie dogadaliśmy się z m, ale już trochę rozmawiamy, byliśmy dziś na zakupach, straciliśmy kupę kasy. Kupiłam Igusiowi bidonik ze słomką i 5pack bodów z długim rękawkiem za 39 zł w tesco z F&F (zadowolona jestem z tej firmy, bo nie rozciągają się po praniu) a cena nawet w miarę.
Później byliśmy u mojej siostry, która ma synka o 11 miesięcy starszego od Igusia i się super bawili. A my mogliśmy sobie posiedzieć i pogadać, ale bajka jak dziecko robi się coraz bardziej samodzielne
W drodze powrotnej niestety zaczął strasznie marudzić na ząbki, ale posmarowałam mu bobodentem i momentalnie zasnął. W domu wypił kaszkę, założyłam mu piżamkę i śpi.
Mam nadzieję, że te ziółka pomogą, czytałam na necie,że mają w ogóle działanie lecznicze, więc sama się też tym mam zamiar umyć pytałam dziś w jednej aptece i nie mieli tego, ale zapytam w zielarskim, albo zamówię na necie. I dam Wam znać czy coś pomogło.
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna