- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
- kasiulaaa77
- Wylogowany
- rozmowna
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- :*
Uczymy Kubusia zasypiania w łóżeczku (do tej pory spał w wózku). Wczoraj wieczorem nie chciał sam zasnąć, więc na rączkach zasypiał, odłożyłam go i w nocy obudził się na mleczko i już sam zasną, teraz też sam.Wydaje mi się to zbyt piękne by było prawdziwe
Co u Was? Piszcie
- Lennya
- Wylogowany
- gaworzenie
My już po infekcji okazało się że to ta słynna "trzydniówka" czyli rumień nagły ale tego nigdy nie można stwierdzić od razu dopiero wiadomo że to to jak pojawia się wysypka na koniec i tak się dziś stało Tobiaszek cały brzuszek ma w kropkach.Ale dzielnie dał sobie rady z tą chorobą i z tą straszną gorączką 40 stopniową.
A tak na marginesie mój Synuś nauczył się całować. Coś wspaniałego robi to tak po swojemu czyli jak chce mi dać dzióbka to otwiera buzie przyciska mi sam do policzka i mówi AAAAAAA. Ja go cmoknę to się uśmiecha zamyka oczka i całuje mnie. Początkowo myślałam że tak robi przez przypadek wiadomo dzieciaczki wszystko do buźki wkładają ale teraz się utwierdziłam że to takie jego całuski. Robi tak tylko mnie i mężowi
- taakamama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byłam dziś u lekarza z Kubą- oskrzela zaatakowały Ale tylko głosik ma zmieniony, żadnej gorączki, ani nic. W piątek na kontrol< aż się boję
- Moni190
- Wylogowany
- pierwsze słowa
taakamama super że juz jesteś
mamakuby biedactwo,nie martw sie w piatek będzie juz dobrze
Lennya boje sie tej trzydniówki,ale dobrze ze wszystko ok Musi to super wyglądać,ja tez bym tak chciała żeby mój synus mnie calował
Wczoraj Łukasz skończyl 5 miesięcy Ale ten czas leci...No i bylismy na szczepieniu,nie wiem czy ja może jestem przewrażliwiona ale wydaje mi sie z pielegniarka za mocno mu wbiła igłę tak płakał na szczęscie szybko mu przeszło.Waży 7150 zdrowy i silny chłop z niego no i zaczynamy jeść mięsko Za 6 tyg.szczepienie na żółtaczke...
Ciesze sie że te juz sie skończyły finansowo troche sie podbudujemy,ale nie żałuje teraz mogę spać spokojnie.Miłego dnia,buziaczki dla maluszków
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po kontroli u dr. Kubuś zdrowy jak ryba!! Odstawiamy antybiotyk i syropki
Dziewczyny, może się orientujecie... Ile razy dziennie dziecko może jeść kaszkę..? Można podawać cały czas, czy trzeba też samo MLEKO Może głupie to pyt,ale...
- mia1082
- Wylogowany
- budujemy zdania
troszke mnie tu nie bylo ale cos dziwnego dzieje sie z tym forum nie daje sie wejsc na nasz watek
Lennya super uczucie kiedy dzieciaczki nas caluja Kacperek robi podobnie uwielbia kiedy ja go caluje i glosno cmokam a jak daje mu buziaka w buzke to az usta szeroko otwiera i tak glosno chichocze ostatnio tak zassal moje usta z nienacka ze az zabolalo
Moni Łukaszek to juz kawal chlopaczka i bidulek z tym szczepieniem. Wiesz za pierwszym razem to ja sie poplakalam razem z moim dzieckiem na szczepieniu wiec wcale Ci sie nie dziwie... zycze Łukaszkowi smacznego oby mu miesko smakowalo
Mamakuby super ze Kubus zdrowy jak ryba i oby tak juz zostalo z kaszka nie pomoge bo my dalej na cycuchach jestesmy
Takamama buziaki i super ze juz jestes... czesto myslalam co tam u Ciebie.... duzo zdrowka zyczymy z Kacperkiem
Musze sie Wam pochwalic moje drogie Kacperek ma pierwszy ząbek jestem jakos dziwnie szczesliwa chociaz moj A. powiedzial zebym zaczela sterylizowac butelki bo z zebami nie dam rady z cycuchami zobaczymy jak bedzie
- mamakuby
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyszła w końcu wiosna. Wychodzimy na długie spacerki
Macie pewnie problem z wejściem na forum i dlatego tu takie pustki Mam wrażenie, że jeszcze trochę i sama tu zostanę
Moni jak smakuje mięsko?
Mia gratulujemy pierwszego ząbka
- aneta27
- Wylogowany
- gaworzenie
- Czekamy na Naszego Michałka ;) !
Jeju wieki mnie tu nie było, widzę, że mam tyle do nadrobienia, że szok !
U mnie i Michałka wszystko dobrze, synuś rosnie jak szalony. Postaram się poklejać jakieś fotki !
Zabieram się do czytania Waszych postów.
- aneta27
- Wylogowany
- gaworzenie
- aneta27
- Wylogowany
- gaworzenie
- aneta27
- Wylogowany
- gaworzenie
- aneta27
- Wylogowany
- gaworzenie
- taakamama
- Wylogowany
- pierwsze słowa
No myślałam że mnie h.. strzeli nie mogę wejść na forum. Coś się tu wali i to na maxa!
U nas wszystko ok i teraz byle do przodu.
Podczas mojej nieobecności Florkiem zajmowała sie moja babcia i normalnie nie poznaję dziecka non stop by na rączkach siedział a waży ponad 8kg
My jeszcze nic nie dajemy tz. próbowaliśmy z marchewką ale wylazła mu jakaś wysypka i musimy jeszcze poczekać trochę, więc tylko kaszki jemy malinowe i bananowe bo żadne inne mu nie smakują. Bardzo ruchliwy sie zrobił i kręci sie niemiłosiernie tylko czasem z brzuszka na plecy sie nie umie wygramolić i strasznie się wkurza