- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
MAMUSIE PAŹDZIERNIKOWE 2011
- ona19
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam nadzieję, że i mój Skarb się unormuje z tym snem.
Iguś ciągle przewraca się na brzuszek, również troszkę zaczyna podnosić bioderka i czołga się po łóżku. W łóżeczku przekręca się na brzuszek i wygląda zza ochraniacza, fajnie to wygląda

Mam pytanko, bo Iguś od jakiegoś czasu śpi na boku z mocno odchyloną główką, jak go przekręcę na plecki, albo położę inaczej, to po chwili znów kładzie się tak samo. Mam nadzieję, że po prostu leży tak bo mu wygodnie, i wszystko jest ok.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- darkdream89
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- "Dziecko to uwidoczniona miłość"
- Otrzymane podziękowania: 2
- mamakuby
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- :*
- Otrzymane podziękowania: 0

Ona19 nie martw się, mój Kubuś też często ma odchyloną główkę do tyłu, szczególnie jak sam zasypia i kręci się po łóżeczku i w końcu robi fik na bok i główka w tył

- ona19
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Uciekam spać, może dziś będzie lepsza nocka.
- mamakuby
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kasiulaaa77
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- nasze male wielkie szczescie :*** Julisia :)

julka tez jak sie obudzi to fik na brzuszek i zerka zza ochraniacza wielkimi wyspanymi oczkami

ogolnie uwielbia lezec na brzuszku wiec klade jej zabawki troszke dalej a ona czolga sie po nie i udaje jej sie

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Spoznione Wesolych Swiat!!
Musicie mi wybaczyc ale ja na nowym mieszkaniu nie mam internetu wiec i nie mam kiedy bywac

Co do zebow, wychodzi nam dolna lewa 1 i wyjsc nie moze...
Co do chodzikow jestem na NIE
Co do jedzenia to my jemy o 6 mleko z butli o 10 kaszke lyzeczka o 14 zupke lyzeczka o 17 owocki lyzeczka i o 20 mleko z butli

Co do spania, mloda tez uwielbia spac z odchylona glowka czasami

Pozdrawiamy!!
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.

- kasiulaaa77
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

ale tu dzisiaj cisza........

- mamakuby
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam zapalenie spojówek i muszę ograniczyć siedzenie przy kompie,oczy zaropiałe, czerwone, spuchnięte- masakra:( także do usłyszenia niebawem

- taakamama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
Przeżyłam Święta z moją porytą rodzinką choć łatwo nie było i skończyło się mega kłótnią

Florian ma już 3 ząbki

- kasiulaaa77
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

jula tez je kiedy jej sie podoba :/ my juz wyleczone nocki lepsze bo przy chorobie to byla masakra

- Paletka
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- A...jest juz z Nami:)
ja mialam superrr;) extra rodzinka pogoda dopisala;)
Magda---super ze sie odezwalas:)
- ona19
-
Autor
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziś byłam z małym na szczepieniu, waży 8590g i mierzy 76cm, mój wielkoludek kochany

Teraz Iguś już śpi, był trochę marudny, ale zasnął.
Ja za to nie czuje się najlepiej, całą noc bolał mnie brzuch, jak wstałam rano było mi strasznie gorąco i słabo, myślałam, że nie dam rady sama jechać z małym na tą szczepionkę, ale po drodze zabrałam mamę i mi pomogła. Później zostałam u niej, bo cały czas się źle czułam. Ona zajęła się Igusiem, a ja trochę odpoczęłam. nawet trochę się przespałam, jak Igorek zasnął.
Strasznie mi przykro, bo ostatnio bardzo się kłócimy z mężem. Odkąd się przeprowadziliśmy i mieszkamy sami, strasznie się zmienił. Chodzi do pracy, wraca, i nie interesuje go nic. Cały dom i zajmowanie się Igusiem na mojej głowie, jeszcze piszę prace mgr, tzn powinnam pisać, ale brakuje mi czasu. Już nie wyrabiam, choć on twierdzi, że i tak siedzę w domu i nic nie robię, to nie powinnam być zmęczona.
A dziś już przeszedł samego siebie. Zadzwoniłam do niego i powiedziałam mu, że jestem u mamy i strasznie się źle czuje, że boli mnie brzuch i boli głowa, a on na to dobrze, ale o 17 będę w domu to masz masz przyjechać i zrobić mi obiad. Myślałam, że się przesłyszałam. Było mi słabo jak wstałam na chwilę, a on mi kazał samej dziecko, wracać do domu i zrobić mu obiad.
Nie wiem co się z nim dzieje, jak próbuje mu coś na spokojnie wytłumaczyć, że nie podoba mi się jego zachowanie i mam żal, że tak mnie traktuje, to on twierdzi że przesadzam i mówi, że to moja wina. A ja nie czuje się winna, i uważam, że to nie jest moja wina, że się tak kłócimy.
Przepraszam dziewczyny, ale musiałam się wygadać. Jest mi tylko szkoda naszego synka, bo moi rodzice się zawsze kłócili i zawsze sobie obiecywałam, że w mojej rodzinie tak nie będzie i że moje dzieci nie będą przez to cierpieć.
Po prostu strasznie się czuje.
- taakamama
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
ona19 nie przejmuj sie nami i pisz jeżeli dzięki temu poczujesz się lepiej

Ja ci powiem że z Arturem miałam kiedyś bardzo podobny problem (zaraz po narodzinach Martyny) miałam już dość po prostu nie dawałam sobie rady z tym wszystkim a on z wiecznymi pretensjami że nie posprzątane, że tylko zupa na obiad i takie tam. Postawiłam wtedy wszystko na jedną kartę i choć teraz wiem że to było głupie po prostu jak wrócił z pracy wcisłam mu małą na ręce i wyszłam z domu zostawiając mu list. 3 dni spędziłam u koleżanki prawie non stop płacząc. W końcu ubłagał mnie i wróciłam zastając w domu bombę atomową

Ale to było naprawdę głupie i nieodpowiedzialne zachowanie i nikomu nie polecam tego sposobu

Kurde młodemu zaś wyskoczyły placki na skórze swędzi go to jak fix przez pól nocy wył i tak się zastanawiam od czego bo przed wczoraj dostał mięsko z indyka z ziemniakiem i marchewką. Podejrzewam indyka albo marchewkę ale już ostatnio dobrze reagował na marchew więc chyba indyk

- MagdaM
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
www.ciepelkowo.pl

[*] 9.12.2010 r.