BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 8 miesiąc temu #401033 przez Suari
To widzę, że dzisiaj dialog pomiędzy mną a Vestusią :laugh: jak na razie, pewnie wszystkie odezwą się na wieczór. Ja też siedzę sama w domu, szkoda, że Vestusia nie mieszkasz bliżej :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #401035 przez vestusia
Też to chciałam napisać :)

Każda z nas rozstrzelona po Polsce, a szkoda. Chyba najbliżej mam do Madziaski? Sama nie wiem. Chociaż Kraków wcale nie tak daleko ;-) Wychodzi 145km :D

12 lata 8 miesiąc temu #401036 przez Suari
Rzut beretem ;)

12 lata 8 miesiąc temu #401037 przez polunia
Przeczytałam po łebkach i zwijam się na wycieczke , mam nadzieje że nie zacznie padać botak jakos dziwnie na tym dworze dziś.

Dziewczyny cos tam na privie skrobiecie , w razie jakby coś miało chodzic o moja osobę (liczę , że nie :silly: ) że niby cos ze mna nie halo albo o moją obecnośc tutaj to chciałabym wiedziec ewentualnie :dry: Bo zawsze lepiej wiedziec niz mysleć , że jest ok. Masło maślane ale mam nadzieje , że wiecie o co mi chodzi :blink:
Papa do wieczorka :)

12 lata 8 miesiąc temu #401040 przez vestusia
Polunia Ty weź się uspokój! ;-)

Suari a wklejałaś innym dziewczynom to na priv??

Zuza wstała, uśmiechnięta buziolka moja kochana :)

Zupka ugotowana, zblenderowana, no pyszotka. Zrobiłam jej łącznie 6 porcji, jeszcze pół garnka zostało, to my zjemy - ale to zupa krem ;-)

Cycki w garnku na parze pyszne - no soczyste normalnie! :D To lubię!

Piotruś będzie dziś bardzo zadowolony! :D

Polunia miłej wycieczki Kochana i bez takich podejrzeń, co do prywatnych wiadomości :-)

Idę do Zuzy, odezwę się później, papa! :D

12 lata 8 miesiąc temu #401047 przez Suari
Tak Vestusia- powysyłałam, jak któraś nie dostała, a chce się dowiedzieć o co chodzi to dajcie znać ;)

Polunia też masz na priv-ie i nie gadaj głupot, bo cię palnę w czaszkę ;)

12 lata 8 miesiąc temu #401051 przez vestusia
Zuzia pojadła a ja zwątpiłam czy już może jeść buraki, ale może - po ukończeniu 7 miesiąca można je wprowadzać.

Taka fajna stronka jest, może już ją widziałyście:

www.osesek.pl/podstawy-zywienia-dziecka/...8-miesiac-zycia.html

Ziemniaczki wstawione do gotowania, kalafior dochodzi do siebie w garnku, mięsko zrobione.

Za niedługo będzie Piotrek, więc pewnie zajrzę tu dopiero wieczorkiem.

Zaraz postaram się wkleić Zuzę jak zajadała barszczyk :P

12 lata 8 miesiąc temu #401053 przez luska
Hej kochane

Polunia Olo się nie ślinił zbytnio przy ząbkowaniu więc nie mieliśmy takiego problemu.
Suari Igorek wygląda cudnie i oczy ma , że mmmm schrupać go tylko :laugh:A pomocnik z niego pierwsza klasa :lol:
Jeżeli chodzi o pokarm to ja przy Olu nic nie brałam samoistnie zanikł
Z jedzonkiem to mala najchętniej na cycu by wisiała , czyli mleko.Ciężko jej jest coś wcisnąć , bez różnicy czy zrobię ja ,czy ze słoika.Ale nie wpycham jej przy Olu sie nauczyłam , żę z tego jeszcze większy problem się robi.Chudzielec nie jest , przybiera dobrze , nie marudzi , że głodna
dostałam tez widomośc hehe , ja mysle pewnie o tym co wy .Oj wy niedobre :P :P

Sarenko no tu u Aurelki jest to samo , no ostania noc to jakaś tragedia .Budziła się cztery razy z płaczem i tylko cyc pomagał B)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

A ty to masz dobrze z tym wychodnym :P

Noi jest moja synowa , cukiereczek kochany :kiss: Vestusia pokaż nam tu siebie też więcej

Surai tez jestem zdania , ze takie powściągliwe osoby lepiej na tym wychodzą , ale jak jak się rozkręcę to tez gadam i gadam i czasem wychodzi w właśnie masło maślane.

Kurka Vestusia tak piszesz o tym na parę, że biorę od struszkow parowar.Tylko powiedz mi ty te cycki kroisz jakoś i resztę rozdrabniasz tak .ziemniak tez kroisz jak do garnka??

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #401055 przez vestusia
O, pyszny barszczyk:

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #401056 przez luska
Dziewczyny młoda ma chyrypke , od początku tygodnia już tak coś nie halo miała z tym głosikiem ,a teraz już coraz gorzej jest.Nie chce latać z byle czym do przychodni , może macie jakieś sposoby.Młoda nie ma gorączki , ani kaszlu

U nas swieto było wczoraj .W końcu moj miała czas i pierwszy raz wyszedł z córka na spacer B) Tępo to ma zajebiste no ale w końcu mu sie udało ;)

Dziś naciągłam go na stół :P W meblowym okazało się , że pracuje moja kumpela , dała nam rabacki.Spodobał mu się też narożnik , a czemu......bo w bokach miał wysuwany barek na alkohol B)Chłopy to śa denne jednak hehe :P W domu tylko wymierze co i jak ja dzwonie że biore jak gabarytowo nam wejdzie

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #401057 przez luska
hehe Vestusia barszczyk musiał być pyszniutki , ale prania to ci nie zazdroszcze :P

U mnie wszyscy zlegli , łącznie z psem .Nie śpie tylko ja i mamcia, anie widze , ze tez odpadła

Aurelcia ma tez za sobą dziś samodzielny spacerek przy meblach , normalnie w szoku jestem , nie spodziewałam się , że tak szybko ruszy

12 lata 8 miesiąc temu #401058 przez vestusia
Lusia ja tam więcej siebie nie pokażę, bo waga stanęła na 53 kg :P Ale kupiłam dziś moje produkty z Lidla więc tydzień od jutra zaczynam bardzo dietetycznie :D Mam wszystko, co mi potrzeba - jajka, serki wiejskie, łososie, kiełbaski, ogórki kiszone, musztardę he, he, he :D

O i małż dał się wyciągnąć na spacer! No to się chwali!!! Aurelka laleczka i widać ma firmowe buciki :D Mój zięć to normalnie jest nieziemski :D Ciekawe czy moja Pyza spodoba mu się :D

Co do naczynia - no to mięsko przyprawiłam ziołami, pieprzem i trochę soli, żeby Bob nie ryczał, ale w kawałkach dałam - tzn. nie kroiłam na mniejsze, tylko całe piersi. Ziemniaki pokroiłam troszkę. Naprawdę niezłe to jedzonko wychodzi, Lusia polecam :D

Idę stąd, bo maruda marudzi a Bob zaraz wróci i obiad muszę pilnować! :D

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #401152 przez Dorciaition
Dobry Wieczór.

My juz w domku. Pojechaliśmy do teściów, bo Karola przyjechała, zrobiła niespodziankę. Teściu się aż popłakał z wrażenia.

Suari Synuś rośnie Tobie niesamowicie. Przystojniaczek. Uwielbiam jego oczy :)

Zuzia zawsze uśmiechnięta. Faktycznie czysta Ty, coraz bardziej. Na huśtawce super, a barszczyk mnie rozwalił, ha ha. Nie mogę z Niej :laugh: takiego jedzonka polecam śliniaki takie śliskie, co tylko się zmywa z nich. No wiesz o co chodzi ;)

Luśka Ty to masz superowe dzieciaczki. Aurelcia to taka dama, zawsze wystrojona. Taka grzeczna mi się wydaje :) Oluś przystojniaczek :)

Zdrówka dla Twojej księżniczki.

Powodzenia jutro w pracy. Ale nie zapominaj o nas :silly:

Śmigam spać, bo padam.

Alanek[*] :(

12 lata 8 miesiąc temu - 12 lata 8 miesiąc temu #401163 przez Malina86
Czesc Kochane!

Ja jak zwyke w niedziele wieczorem opuszczona przez meza :dry:

Przeczytalam wszystko, ale chyba nie odpisze bo nastroj podly.

Obejrzalam fotki- Igorek cuowny i jaki duzy!

Haneczka robi przeslodkie minki, jest cudowna!

Zuzanka na hustawce sama slodycz i cala mamusia. Foty z barszczykiem za mocne. Usmialam sie haha :laugh:

Aurelka sliczna dama na trawce, Olo przystojniak i Ty Lusia piekna babka jestes :)

Dorcia no tescie chyba "sraczki" dostali na widok Karoli.

To tak w skrocie.

Aaa mowilam Wam, ze A. mi kupil taki medalion na zdjecie? I poszlismy do fotografa wywolac zdjecia i zeby mi wywolal takie malutkie, zebym mogla sobie wlozyc do medalika, a skonczylo sie tak, ze Misia zasiadla przed obiektywem i efekt widzialyscie na fb. No w zywiole byla moja Top Model.

Ide fotki zgrac z dzisiejszego spaceru to moze jeszce cos wrzuce :)

O to my dzisiaj na spacerze:
Załączniki:

12 lata 8 miesiąc temu #401196 przez Dorciaition
Malina ja to już nie mam na Was słów :) Pięknie!

Dzień Dobry :)

Alanek[*] :(

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka