- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Jeju nie aż tak dużo. Bo chyba auto nie drogie co? Nastraszyłam Cię teraz niepotrzebnie.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Weszłam w to jego konto, mam tam "moja sprzedaż", na dole "zwroty prowizji" ale jak w to wchodzę to nie ma nic oprócz ceny sprzedaży. Kup teraz było za 8 tyś. Hmmm... Jest jeszcze "zestawienie sprzedaży" ale tam też nie ma nic o tej prowizji, jej wysokości. Rachunku żadnego nie widzę.
- vestusia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kurka no nic tu nie ma, tak jakby to było dopiero po wpłacie od tego kupującego??
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27
Malina ja pierdziu ale z ciebie dżaga.Masz szlaban na foty , bo ja do powidzia nie jadę, bo siara jak........
Misia to prawdziwa modeleczka, ach laseczki z was
Pola "tata ja chce brata" gratki dla małej
Już nie pamietam co miałam napisac, bo od rana próbuje nadrobic aż jedna strone.Zgarnąć się nie moge.
młoda z tym spaniem odstwia cyrki jak nie wiem.Zawziełam sie na wieczór i koniec zasypiamy w łózeczku.Zeszło nam ponad godzine i w końcu z wielkim rykiem zasneła
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
U mnie u góry tego ostatniego otwartego okienka(bieżącde saldo i wpłata) widnieje komunikat: "Sprzedajesz na Allegro? Tutaj opłacisz rachunki za wystawione aukcje i prowizję od sprzedaży".
Na moje to powinno Ci się tam wyświetlić jaką kwotę masz do zapłaty za aukcję.
Dobra to teraz poczytam dokładniej i może coś skrobnę
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
torebunia.pl/3770,Poznaj_prawdziwe_znaczenia_imion_facet%C3%B3w
Ciekawe jak to się ma do rzeczywistości , a może my czegos o naszych M nie wiemy...
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kuźwa oby to nie była duża kwota.
A rozmawialiście z gosciem co kliknął?
Ha ha mój Krzysiu kradnie w delikatesach
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Za samo wystawienie auta płaciliśmy 25 zł.
allegro.pl/help_item.php?tid=136&item=338&zoom=N
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moje dziecie spi Dalam jej Camilie, bo gryzla lozeczko i plakala przy tym. Nasmarowalam jej dziasla zelem i obgryzla mi lakier na paznokciu
Vestusia tez mi sie wydaje, ze bedziecie mieli do zaplacenia prowizje od sprzedazy. Moze nie mowcie nic temu gosciowi co kliknal, ze auto sprzedane i idzcie w zaparte, ze ma je brac, a jak nie przyjedzie to wystapicie do allegro o zwrot prowizji. A jak bedzie chcial przyjechac to powiedzcie, ze auto ukradli
Lusia Ty nie pitol, ze nie przyjezdzasz do Powidza bo Ty to jestes slicznota dopiero!
Tez sie usmialam ze znaczenia imion. Okazuje sie, ze moj A. lubi chodzic w damskich ciuszkach
Od jutra u nas upaly
Aaaa polunia usunelam Twoj komentarz na fb pod naszym zdjeciem, bo napisalas, ze LENKA szczesliwa na fotkach z tatusiem Takze Kochana napisz jeszcze jeden jak chcesz i pamietaj, ze my mamy Miśke
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale Vestusia nie można mu odpuścić. to jakiś cieć skoro klika, że kupuje auta, a potem ich nie bierze.
Ha ha Polunia dobra jesteś
Idę się kąpac i spać.
Dobranoc
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dorcia Pola może mieć mnóstwo zabawek wokół siebie a i tak najbardziej ciągnie ją do kosza od nich , nieważne pusty pełny , ważne , że można do niego prawie wleźć. A dzis na dworze z maluda od mojej siory dosłownie kłóciły sie/ o młotek gumowy a zabawek miały od groma. W ogóle to chyba wszystkie dzieciaczki tak maja , że najbardziej interesuje je to co zabawką nie jest
Lenia cudna , najbardziej podoba mi się to drugie zdjęcie , akuku mamo - tutaj jestem , dogonisz mnie?
A ten kojec moja mama nazywa okólnikiem dla konia , mam go jeszcze po Kacprze , kapitalna sprawa. Tylko teraz mam go zmniejszonego o dwa "przęsła" bo juz mam tak salon zagracony , że się pomału ruszyć nie idzie!
vestusia dzielna dziewczyna , oparła się pokusie pysznego żarła. Ja bym rady nie dała i zamówiła
Jak z Ciebie jest kucharka jak z koziej du... trąba to ja już w ogóle się chowam bo daje małej słoiczki i tylko czasami cos gotuję
Malina kolejna z silną wolą Chociaż tobie to akurat słodycze nie zaszkodzą
Dorcia fajnie , że Lenka się rozkręca z jedzeniem
No a Ty kolejna "bez-słodyczowa" , w Powidzu trochę wieje więc wszystkie Was poprzewraca chudziny
luska bo ja ruda jestem więc przetłumacz o co biega z tata ja chcę brata?
Oj przeprawy z Aurelcia widzę , może to ten "skok rozwojowy" i za chwilę będzie juz ładnie zasypiała
Mój Damian to osiedlowy cwaniaczek , no patrz a ja go za takiego spokojnego miałam. Tylko co znaczy niedokochany???
vestusia kurczę kiepsko wyszło z tym autem. Może ten od kup teraz się nie zgłosi i sie rozejdzie po kosciach. Nie kumam takich ludzi , kto kupuje samochód przez kup teraz? My jak sprzedawaliśmy motor to koleś też zrobił kup teraz , przyjechał po 3 dniach i faktycznie go kupił. A jakby cos z nim było nie halo to ciekawe co wtedy by zrobił? Tym bardziej , że zaliczkę nam wpłacił na konto. Dziwni ludzie.
Spędziłyśmy dzis pół dnia w ogrodzie. Zrobiłyśmy sobie z siorą piknik Małe uradowane jak smok. W ogóle spokojnie bardzo było bo te starsze u babci były. Spokojnie posiedziałyśmy , pogadałysmy , kawę wypiłyśmy i ciastaka i lody wpierdzielałyśmy Tylko nic sie kuźwa nie opaliłam bo pod parasolem byłysmy
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale tutaj się nie pomyliłam a posta pisałam już zanim przeczytałam Twój .
Bo ja roztrzepus jestem...
Obiecuje poprawę
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.