BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #400652 przez polunia
Malina ojojoj będzie się działo , dobrej nocki :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #400670 przez Dorciaition
Dzień Dobry :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Lenia tak samo- zaciesze na stojaka. :)

No i dziś spała całą noc. Od 7 do 7:30. Nie kumam już jej ;)

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #400733 przez Dorciaition
Ale tutaj dzisiaj ruch :P

12 lata 5 miesiąc temu #400737 przez polunia
No i na światłach trza długo czekać , korki wręcz :side:

12 lata 5 miesiąc temu #400739 przez Dorciaition
He he noooo ;)

Normalnie nie nadążam z czytaniem ;)

12 lata 5 miesiąc temu #400744 przez luska
hej

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Katka gratli dla Oleinki :P

Madziu jejku jak Twoja Hania jest słodziutka i na tych zdjeciach tak już duża się wydaje.

Docia no widzisz jakie to chłopy są tylko samochody i samochody B) My w ciągu roku 3 raz już zmieniliśmy B)

Troszke nie skumałam z tym czy wiedziałam przy Amelce??Czy wiedziałam , że coś jest nie tak , że skończy się tak jak się skończy??Bo jeżeli tak to nie wiedziałam do ostatnich chwil, małż stał z przygotowanymi nożyczkami do cięcia pępowiny B) :(

wiecie co a może wezmę ten parowar od mam , ma taki jak pola :silly:

moja to nawet jak na dupsko poleci to zaciesza ;)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400765 przez polunia
Mam pytanie do "podwójnych" mamusiek :blink: Czy Wasze starsze dzieciaczki długo sie śliniły , bo ja już dostaję
. Kacper wiecznie łazi zapluty do samego pępka , muszę mu znowu śliniki zakładać bo wiecznie mokry i co 10 min bym bluzkę musiała zmieniać!!! Ma juz 2lata i 4m-ce. Pytałam pediatry nawet , twierdzi , że niektóre dzieci tak mają , tym bardziej , że ząbki jeszcze mu do końca nie wyszły(5 się wciąż wybijają). Co chwilę mu mówię , że ma połykać ślinę ale to skutkuje tylko w tym danym momencie.

A teraz siedzi w kącie(oj ja wyrodna :silly: ) bo kredkami po całym salonie rzucał. Niech ta jebana pogoda w końcu się poprawi bo u nas znowu leje i nawet na dwór go nie moge wywalić :angry: A jego w domu energia roznosi :ohmy:

12 lata 5 miesiąc temu #400772 przez vestusia
Dżem dobry :)

Przywitam się chociaż, żeby nie było, że podglądam i nic nie piszę :D

Polunia uśmiałam się z tekstu, że na światłach trzeba długo czekać i korki są, ha, ha, ha. Niezła jesteś! :D Podoba mi się Twoje poczucie humoru he, he, he :D Oj w Powidzu będzie bardzo wesoło!

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Fajno, że Polunia tak pięknie stoi :D Moja Zuzia wstała kilka razy i już nie. No co za cycek...

O ryczy!

12 lata 5 miesiąc temu #400777 przez vestusia
Jestem znowu na chwilkę!

Zuza marudzi okropnie, idę jej podgrzać obiadek.

Dorcia - teraz bez koleżanki troszkę smutno, ale masz jeszcze nas :D

Wracam za jakiś czas!

12 lata 5 miesiąc temu #400817 przez Suari
helołłłłł ;)

Dzkiękujemy za życzenia :kiss:
Widzę, że dzieje się u was wsyzstkich po trochu.

U mnie Igor nie chce jeść nic innego oprócz mleka :dry: , cyckiem już prawie go nie karmię, nie wiem czy po tym spzitalu się przestawił i tylko mleko i mleko. W sumie w szpitalu dawali zupki i drugie danie dla niego ale nie chciał.W domu też mu gotowałam i ze słoiczków dawałm i nic :dry:

I pytanie - czy któraś z was karmiła cyckiem i jak przestała to brała tabletki na zatrzymanie laktacji ??? Mi lekarz wspominał coś o zastrzyku i laktacja zatrzymuje się z dnia na dzień niby. IGor już się nie najada i jakoś za cyckiem nie tęski. Tak samo jak już bardzo mało smoczka używa, nawet jak idzie spać to rzadko bierze.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #400826 przez Suari
A kuku ;)

12 lata 5 miesiąc temu #400867 przez Kredka
Hej dziewczyny. Ostatnio zabiegana jestem. Nie mam czasu na nic. DSzisiaj od rana w biegu, na miasto znowu do komisu bo tel mimo naprawy nie działa :angry: a potem dorobic pazurka bo był mały wypadek przy pracy :P To znów na wieś do teściów. Niedawno wrócilismy.
Jutro znowu idziemy na urodzinki Kamilka i pewnie w domku bedziemy kolo wieczora. No i weekend zleci.
Własnie siedze z farbą na głowie a jak już ją zmyję to kąpiel małego. Dzisiaj pozno bo od 16ej do 18 spał.
Postaram się na tyg znalesc wiecej czasu. Przepraszam, że tak tylko o sobie. Wybaczcie :blush:
Miłego weekendu :lol:

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 5 miesiąc temu #400868 przez Kredka
Suari napisał:

helołłłłł ;)

Dzkiękujemy za życzenia :kiss:
Widzę, że dzieje się u was wsyzstkich po trochu.

U mnie Igor nie chce jeść nic innego oprócz mleka :dry: , cyckiem już prawie go nie karmię, nie wiem czy po tym spzitalu się przestawił i tylko mleko i mleko. W sumie w szpitalu dawali zupki i drugie danie dla niego ale nie chciał.W domu też mu gotowałam i ze słoiczków dawałm i nic :dry:

I pytanie - czy któraś z was karmiła cyckiem i jak przestała to brała tabletki na zatrzymanie laktacji ??? Mi lekarz wspominał coś o zastrzyku i laktacja zatrzymuje się z dnia na dzień niby. IGor już się nie najada i jakoś za cyckiem nie tęski. Tak samo jak już bardzo mało smoczka używa, nawet jak idzie spać to rzadko bierze.

Własnie doczytałam Twoje pytanko. Ja nadal karmię. Mikołaj w dzień nie bardzo chce cyca. Czasem ale rzadko possie. Ale w większosci na spaniu mu wciskam, w wiekszosci w nocy się cycujemy.
Moja koleżanka jak chciała zatrzymać laktację to piła szałwię.Ponoć skutkuje.

[url=http://
[img]http://[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://www.suwaczki.com/tickers/c8ikk1j5nifg5obk.png[/img]

12 lata 5 miesiąc temu #400933 przez Malina86
Hej Kochane!

Przeczytalam pobieznie,ale zasiade do odpisywania dopiero w poniedzialek napisze tylko, ze:

Dorcia wplacilam Ci wkoncu zaliczke :) W poniedzialek powinnas miec.

Uciekam do meza.

Buziaczki!

12 lata 5 miesiąc temu #400944 przez polunia
Kurczę , Dziewczyny znowu tyle napisane i kiedy to nadrobić ... :silly:

Suari oj będziesz Ty miała urwanie głowy jak się dziewuchy zaczną uganiać za Igorem. Tymi oczkami niejednym serduchem zawładnie :blink:

Ja właśnie skończyłam sprzątać a i tak nie zrobiłam wszystkiego co chciałam. Moze jutro bedę miała trochę weny twórczej i się znowu zabiorę :dry: W sumie to mieliśmy jutro sobie zrobić wycieczkę do Powidza ale zobaczę jaka będzie pogoda.Chciałam obczaić jakieś lokum dla nas w pobliżu Waszych domków.

Coś miałam napisac i zapomniałam bo Damian gada nad uchem.
Dobra uciekam , miłej nocki , do jutra :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka