BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 5 miesiąc temu #399109 przez polunia
Albo któryś M zacznie budzić chrapaniem :laugh: Gdyby mój był we wspólnym domku to po godzinie za oknem by wylądował tak chrapie :ohmy:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu #399128 przez Malina86
Hahaha no wlasnie :) Dorcia, Vesta Wasze chlopy chrapia? Bo jak tak to trzeba jeszcze namiot rozbic przed domkiem :laugh:
polunia Ty nie masz rodziny w Szczecinie?

12 lata 5 miesiąc temu #399146 przez polunia
Malina kurczę jaka laska z Ciebie. Popadne w kompleksy , nawet sylikon przemysłowy mi nie pomoże :silly: Na bank mam rodzinę w Gdańsku , a jeśli chodzi o Szczecin to możliwe , że tak bo moja rodzina wielka jest i rozpełzła po całej Polsce :silly: Nawet jeśli tak to raczej ich nie znam.

Pytałam tej babki od Waszych domków czy można zacumować kamperem , wtedy byśmy byli blisko. Stwierdziła , że nie. Chyba jednak tam się przejadę i obczaję coś możliwie najbliżej bo niby zarezerwowałam u jej sąsiadki ale ta od Was mówi , że to jakies 30-40m a ta moja mówi , że 100m od jej domków. Więc bądź tu madry :angry:

Dorcia masz nazwisko tej Waszej babki i ewentualnie jakiś dokładniejszy adres bo na stronce jest tylko ul.Plazowa bez numeru.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399148 przez vestusia
Ha, ha, ha z tym chrapaniem to boję się, bo mi się zdarza. Ale uprzedzę Piotrka, żeby w razie czego celował we mnie kapciem.

Polunia, bo Ty nie rozumiesz :D Razem raźniej w kupie. Poza tym szykuje się grupen seksen, więc wiesz.. :D

A tak poważnie, mi nie przeszkadzają takie spartańskie warunki, bo ja nie przeliczyłam kosztu tego wyjazdu na kwotę 1.000 zł jak Kredzia :P Ale fakt, jakby była kwota za domek, to chyba byśmy wynajęły tylko jeden ha, ha, ha :D

Polunia poszło zaproszenie na fb i nk :)

No i ja nie mam nic przeciwko tylu osobom w domku, mogę się kąpać w jeziorze ;-) :D

Damy radę Kochane! Będzie super, mówię Wam!

Mięsko mi się dusi, Zuza łobuzuje i stęka. Też dostała Camilię i posmarowałam jej te dziąsła.

Malinka - u góry ciężko zobaczyć te zębiska. Próbowałam z lusterkiem, ale nie wyszło. W końcu ujarzmiłam moją Bestię i jakoś udało mi się ją położyć i głowa ku dołowi była, więc dojrzałam te krechy. Chyba od razu dwa wyjdą, bo obydwie krechy są :D

ps. Pola fajno, że masz tyle zdjęć, zaraz je sobie pooglądam :) :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399156 przez polunia
Ale ja doskonale rozumiem , tylko kurka ileż można? Też bym wolała z kimś ale , że jestem trochę na doczepkę to musimy sobie poradzić.
Oby z tego grupen seksu nie powstał nowy wątek Czerwcówek. Tak tak gdzieś juz tam po drodze było o żelu i instrukcji :silly:

Teraz to już serio idę , do wieczora no może popołudnia :laugh:

12 lata 5 miesiąc temu #399159 przez vestusia
Polunia ja tam nie wiem co Ty od siebie kobieto chcesz i od tego Twojego zadka. Ładna i szczupła z Ciebie dziewczyna więc tu nie pitol ;-)

Ja też uciekam stąd, bo Bob krzywo patrzy :D

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399173 przez Dorciaition
ha ha Krzysiu nie chrapie. Gorzej ze mną ;)

Damy rady w tyle osób w jednym domku. Fajnie będzie, na pewno wesoło.

Dziewczyny macie jeszcze jakieś pytania do tej babki? Już sobie zapisałam i chce dzwonić.

Polunia jak jeszcze raz przeczytam, że piszesz o Twoim zadku, że jest gruby itp to normalnie Tobie lanie spuszczę.
Zaprosiłam Cię na fejsie.
Ta babka to Anna Sieszchuła.

Vestusia ale Zuzia szaleje z ząbkami, fajnie :)
Lenia od kilku dni jest strasznie marudna i bardzo mało je, ale nic na dziąsełkach nie widać.

Dziś mam wolne od gotowania. Koleżanka robi własnie naleśniki ze szpinakiem i fetą:)

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #399185 przez Malina86
Hahaha chyba jednak musze zorganizowac ten namiot :)

polunia pytam, bo znajomi moich dziadkow maja tak na nazwisko jak Ty (pierszy czlon), no, ale to jeszcze o niczym nie swiadczy.
Z ta laska to nie przesadzaj. Zobaczysz "laske" na zywo to sie przekonasz.

Vestusia haha grupen seksten, no nie moge :)

Miśka tanczy w lozeczku, ja kuchnie wyszorowalam, ide dalej sprzatac.

12 lata 5 miesiąc temu #399233 przez jo_anna20
No no -widzę, że przygotowania do "zlotu czarownic" pełną parą idą :) Już się nie mogę doczekać, żeby zobaczyć gromadkę naszych biegających dzieciaków razem!!! :) A pogodę któraś zamówiła????

12 lata 5 miesiąc temu #399260 przez vestusia
Ja Ci dam Malina namiot! Ty se to z głowy wybij :D

Może być i seksten :P W końcu tyle nas tam będzie ha, ha, ha :D

Dorcia ale dobry obiadek, chociaż za szpinakiem nie przepadam. No ale podany pod nosek to jest coś :D

Dotarło naczynie. Ale nie pytajcie jaka durna pipka ze mnie ha, ha, ha. Nie zmieniłam adresu na Allegro (zapomniałam podać sprzedawcy aktualny, jakoś wyleciało mi to z głowy). Dzwoni kurier i mówi, że jest pod moim domem (tam, gdzie mama mieszka) i nikt nie otwiera. Ha, ha, ha. No to ja w gacie wskoczyłam, on poczekał 5 min a ja przyleciałam. Zajęło mi to dokładnie 7 minut ha, ha, ha :D Naczynko wygląda fajnie.

Dziś poddusiłam mięsko z sosem, smaczne wyszło. Ale zjadłam ten sosik i troszkę ziemniaków... :(

Dorcia jeśli idzie o pytania do tej babki to myślę sobie, żeby właśnie upewnić się, czy te domki są obok siebie, ile faktycznie jest łóżek w tych domkach. Czy jest pościel, czy jakieś garnki są, czajnik?? Czy daleko jest do jeziora. Czy ten grill jest, ale pewnie trzeba wziąć (choć zapytać można, bo my np. nad morzem mieliśmy do dyspozycji akurat). Czy tam przy tych domkach można zaparkować autami? Hmmm.... nie wiem co jeszcze, nic innego mi nie przychodzi do głowy. Lodówka mam nadzieję, że jest. :D

Dżoana - otóż to, widzisz jakie tu przygotowania do zjazdu :D Pogoda jaka będzie, taka będzie. W domku też będzie wesoło ha, ha, ha :D Ale fakt - przydałoby się słonko, co by te Wasze muchomory zostały wykorzystane :D

12 lata 5 miesiąc temu #399277 przez katka
Witajcie

Kurka nawet nie wiecie jak mi smutno że nie moge z wami jechać :(

Polunia wiesz co obejrzałam wszystkie oty na fb i wielkiego zadu to ja tam nie ujrzałam a okulary mam mocne :silly: A tak wogóle to moja chrzesna nazywa sie jak twój pierwszy człon nazwiska :silly:

no moja olinka pospała całe 10 min normalnie załamka

12 lata 5 miesiąc temu #399288 przez Dorciaition
Joanna no właśnie, pogodę trza zamówić.

Vesta cudny awatarek :)

Super, że naczynko fajne. Aj Ty gapcio nasza ;) Dobrze, że nie podałaś adresu do Olećnicy ;)

O tak, lodówka bardzo ważna :lol:

Katka nam też szkoda.

Alanek[*] :(

12 lata 5 miesiąc temu #399291 przez vestusia
Katka hi, hi, hi. Olinka spanie ma niezłe ;-)

Dorcia lodówka najważniejsza :D Sa, sa, sa :D

Oj o tym też pomyślałam, że dobrze, że nie miałam tam adresu w Oleśnicy, bo to byłby klops :D

Moja Zuza pospała dziś 1,5h. Piotrek przewijał ją i się wydurniał... i co? I zlała się na narożnik. No utłuc go to mało powiedziane. Przeprał plamę, koce się piorą. He, he, he. A Zuza zadowolona i kombinuje znowu jak wstać przy leżaczku :D

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #399356 przez polunia
Dziękuję za zaproszenia na fb , miło mi :)

katka a skąd ta Twoja chrzestna ?
Nie chciałabym wywoływać ewentualnej kolejnej burzy ale ja mam zarezerwowany ten domek wstepnie. Tam są dwie sypialnie i pokój dzienny. I tak płacę za całość a jedna sypialnia zostaje wolna więc jesli katka odeszłyby Ci koszty noclegu to może jednak zdecydowałabyś sie dotrzeć do Powidza.

A o moim dupsku juz nic nie piszę bo mi Dorcia wpierdoli :lol:

Wpadne póxniej i popiszę bo dziś dużo do napisania mam :blink:

12 lata 5 miesiąc temu #399369 przez polunia
Malina kojarzy kogos ze Szczecina z moim nazwiskiem , Ty też , zaraz sie okaze ze wszystkie tu to jedna wielka rodzina :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka