- Otrzymane podziękowania: 34
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- madziaska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- SZCZĘŚLIWA MAMA :)

Dorciu, tak jak mowilam, nie wiem czy bedziemy na 100% Dam znac pod koniec sierpnia. My i tak tylko na jeden nocleg, wiec musze doplacic jeszcze 20 zl

Jesli Lenia sama staje, to ja bym jej nie zakazywala tak sobie stac, w koncu sie zmeczy

Hania tez sie tak "prezy". Tzn, kiedy chce ja wlozyc do wozka lub posadzic w lezaczku to prostuje nogi tak bardzo, ze nie moge sobie poradzic

Wszystkiego najjjjjjjj dla Dara i Wojtusia

Gratulujemy Michasce kielka

Wiecej nie pamietam

W sobote jedziemy na weselicho, za Olesnice, Vestuska

Aaaaa, co do alkoholu na wyjezdzie... Nawet mnie nie wnerwiajcie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
- Otrzymane podziękowania: 1

Polunia będziesz szaleć, coś czuję he, he, he

Malina, Twój A. rozkręci w takim razie wszystkich drętwych facetów

Dorcia jak pijesz dziś winko to się przemóż i zrób to, co musisz, żeby nie było wątpliwości, że jedziecie też do Powidza

Kurka nie wiem czy zawracać Anecie gitarę. Chciałabym, żeby jej nocleg nie wyszedł drożej niż nasz, no bo to byłoby wtedy bez sensu. A, no i ona jest singielką, mam nadzieję, że nie przeszkadzałoby jej to? To dzwonić do niej laski??? Nie wiem czy by pojechała, ale zapytam chociaż. Tylko kurka Polunia, a ten nocleg no to 150zł za domek??? kuźwa. Najlepiej jak od osoby byłaby płatność, bo też nie chcę jej narażać na jakieś koszty ogromne. Już nie wiem, co robić

My byliśmy na chwilę u mojej Mamci. Zuza wymęczona, bo wcześniej stękała i nie chciała się drzemnąć. Za to po kąpieli wydoiła całą butlę (łącznie 260ml) i od razu zasnęła he, he, he

Idę wrzucić coś na ząb, bo głodna jestem. Od jutra dieta, obiecuję

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Starsze dziecię śpi , młodsze leży z flaszka w łózeczku i jest na ostatniej prostej do odjazdu(tak mi się wydaje przynajmniej) , Damian kosi trawnik(też sobie godzinę znalazł!!! ale przynajmniej nie marudzi , że wiecznie laptopa zajmuje , już nawet mi przez myśl przeszło , że kupię drugiego bo wieczorami często koty drzemy(KIMA jeśli czytasz to powiedz dobrze napisane bo nie wiem , serio , "ż" czy "rz" ale chyba "rz" no nie? ) o dostęp do neta. A matka co robi??? Dorcia narobiła apetytu i matka trenuje przed zjazdem. Tylko , ze białe wino sie rózowe zrobiło i dziwnie śmierdzi więc jedyne co otwarte jeszcze było to malibu i mleczkiem całkiem dobre jest

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
Polunia na zdrówko

Vesta zapytaj. Może chętnie się wyrwie.
Ha ha dzis nie, bo kumpela jest. Ale razem sie wykąpaliśmy.

- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

polunia trenuj, trenuj

madziaska to sie wybawisz

Pochwalilam moje dziecko, ze zasnela o 19:00, a ona o 19:22 juz sie obudzila calkowiecie wyspana i dopiero teraz ucichlo u niej w pokoju.
Zmykam sie kapac.
Dobranoc!
- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

luska już ostatni miałam pytać , zdradź dlaczego spierdzieliłaś z Grudniówek

Dorcia no ale kumpela chyba u Was nie nocuje co? A noc jest długa... dawaj , dasz radę

Tak sobie myślę(to już chyba % zaczynają działać) , że może będę dziś miła dla D.
vestusia myslę , że dałoby rade jakos sprawiedliwie podzielić się kosztami za domek żeby nie naciągać Anety. Tylko jeśli ona jest singielka to kto sie jej dziecka w nocy przypilnuje?
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My- tak jak pisała Kima - od soboty w domu, teraz już z Igorem lepiej, dochodzi do siebie. U nas zębolki na górze się pchają i lada chwila będą na wierzchu

Vestusia- ale cię załatwili z tym żłobkiem, u nas z 790 zł zeszło na 690 zł, bo dostali dofinansowanie i być może jeszcze coś pójdzie w dół.
Widzę, że była zażarta walka o wyjazd

I Polunia się u nas pokazała, oczywiście nie wiem skąd

To na dzisiaj tyle, jak doczytam więcej to się odezwę.
Dobrej nocki babeńki !!!
- [email protected]
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- MaMut
a właściwie 4:)
1-serdecznie dziękujemy za życzonka i naj naj naj dla Wojtusia!
2-o co chodzi z koleżanka?
3- przyjazd Anety mi nie do konca leży-nie znam kobiety, nie czuję z nią więzi
4-śpi dziś u mnie kuzynka i cały dzień jesesmy razem więc nie mam Wam jak odpisać...ale jeszcze odpiszę, no i nie mam głowy bo pół dnia przepłakałam
Pameli dzieciątko zmarło po trzeciej transfuzji:(
cała dalej się trzęsę, opisze Wam jutro wszystko
buziaczki
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
3 sprawy mam
a właściwie 4:)
1-serdecznie dziękujemy za życzonka i naj naj naj dla Wojtusia!
2-o co chodzi z koleżanka?
3- przyjazd Anety mi nie do konca leży-nie znam kobiety, nie czuję z nią więzi
4-śpi dziś u mnie kuzynka i cały dzień jesesmy razem więc nie mam Wam jak odpisać...ale jeszcze odpiszę, no i nie mam głowy bo pół dnia przepłakałam
Pameli dzieciątko zmarło po trzeciej transfuzji:(
cała dalej się trzęsę, opisze Wam jutro wszystko
buziaczki
Aż mi ciarki przeszły, po tym co napisałaś

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Na następne spotkanie zapytam ją na pewno, bo kurka nie chcę aby wyszło źle. A mi to tak wychodzi ostatnio, że chcę dobrze dla innych a wychodzi źle.
Polunia Ty się nie stresuj pisownią, bez przesady. Ja Cię bardzo proszę. Ja też patrzę na poprawność językową, ale nie dajmy się zwariować. Nie chodzi przecież o to, że pisząc posta analizujemy każde słowo. No ja Was bardzo proszę

Dorcia też myślę, że noc jest długa, a tą kąpielą to chyba zrobiłaś Krzysiowi tylko smaka

Polunia ale bym się napiła Malibu z mlekiem!!! O ja

Suari - cieszę się, że już jesteście w domku. O, Igorek waży swoje

Sarna kuźwa ale mi się źle zrobiło z powodu dzieciątka Pameli

- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..
- jo_anna20
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Suari
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kima
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Najszczęśliwsza na świecie, bo mam Ciebie..

ponoć dobrymi chęciami piekło brukowane

- polunia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A o co chodzi z alkoholem i wnerwianiem? Cos mnie chyba ominęło , chyba , że jeszcze karmisz?
vestusia to Twoje od jutra już dobrych kilka dni trwa

Kurka cos sie pieprzy bo nie chca mi wskakiwać polskie znaki

Suari Pola wepchnęła się tylnymi drzwiami

Super , że jesteście już w domku. My z Polą spędziliśmy w sumie miesiąc w szpitalu jak ta miała ok 7 tygodni , wiec wiem jaka to meczarnia i dla dziecka i dla mamy. Zdrówka dla Igorka życzę

Sarna moze niezbyt odpowiedni moment ale jak patrzyszna moja obecnością na zjeździe?
Nie bardzo wiem kto to Pamela ale to straszne co się stało

Malina tak , mam zamiar przyjechać w piątek.
Kurczę , wymyśliłam!!! A jakbym tak przyjechała w piątek z dzieciakami no i D , a w sobotę popołudniu zawiozę do domu , zostanie z nimi teściowa a my wrócimy i D też cos użyje

Mój brat mieszka 25km od Powidza , to moze go odwiedzę przy okazji bo ostatnio byłam u nich , aż wstyd się przyznać , w kwietniu w zeszłym roku

joanna widzę , że Ty z Łodzi to sypiesz prościutko autostradą a od zjazdu we Wrześni to już żabi skok do Powidza masz

Dorcia Pola tez w ten deseń , napięta jak strzała i za cholerę nie posadzisz. A przebieranie gadziny to istny koszmar

Jest 22 prawie , ciemno na dworze a ten mój łos jeszcze z kosiarką popierdziela , brak słów...
Prawie już skończyłam drinka i chyba jeszcze jednego sobie zrobię , a co mi tam

vestusia ale ja absolutnie się nie stresuje czy popenię jednego byka więcej czy mniej, ja to wszystko w formie żartu piszę. Zresztą ja dużo rzeczy pisze czy mówie w formie żartu ale często jestem odbierana na opak , ale cóz taki "lajf"

Była dziś u nas moja mama , mieszka w tej samej wiosce tylko 2km dalej a odwiedza nas z raz na miesiąc. Są to wizyty "hurtowe" bo za sąsiadkę zza płotu mam jedną siostrę a po przeciwnej stronie ulicy mieszka druga siostra. Wpada do każdej na 20 min a potem się dziwi , że maludy na jej widok płaczą. Pola dzisiaj tylko podejrzanie na nia patrzyła ale Ola od siostry(5m-cy) wpadła w istną histerię jak ta ja wzięła na ręce. Generalnie to jest nas 5 rodzeństwa i matka uważ , że wie wszystko najlepiej na temat wychowania dzieci. Wiecznie by chciała pouczać , opierniczyłam ja dzisiaj za to. Kurczę mam juz 2 dzieciaków wiec chyba co nieco wiem na temat macierzyństwa. Wolę uczyć się na swoich błędach niz jej "górnolotnych" rad słuchać. Nie żebym nie chciała korzystać z czyiś dobrych rad ale w jej ustach mnie tak drażnia , że masakra. Co innego poradzic sie np.dziewczyn z forum