BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 4 miesiąc temu #414042 przez vestusia
Polunia ok he, he, he, he :D

Dobranoc!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #414043 przez Suari
Też spadam spać ! papapapapaaaa

12 lata 4 miesiąc temu #414045 przez polunia
Tak , teraz wyszło , że pola spi w garderobie :silly: Śpi w sypialni ale przy sypialni mam garderobę więc musialabym przeleźć obok niej. Normalnie jak Waśniewska , zamyka dziecko w szfie :silly:

vestusiek ja wiem o co biega z ta kasą do mnie na konto tylko robie 5 rzeczy naraz i nie doczytałam skąd sie 90zł wzięło. Ale teraz już wiem , DZIĘKUJĘ :lol:

Zresztą poprzednie strony nadrobię rano bo zaraz ide lulać!!!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #414048 przez Malina86
polunia czy Ty bedziesz mogla byc w Powidzu w piatek o 12:00? Ja mysle jeszcze inaczej... Najlepiej jesli polunia jakby dala rade podjechala wczesniej dac babce ta kase np. dzien czy dwa przed naszym przyjazdem i wtedy, ktora pierwsza bedzie w Powidzu to wezmie klucze. Chyba, ze polunia bedzie na 12:00 to luz, albo, zeby nie fatygowac poluni z jezdzeniem mozemy przelac kase Dorci i wyslalaby calosc tej babce na konto w przyszlym tyg. i tez nie byloby roblemu z odbiorem kluczy. No tak sobie gdybam.

12 lata 4 miesiąc temu #414049 przez polunia
Kuźwa nie idę spać , jutro czwartek a w na czwartek umówiłam sie z klientką na podpisanie umowy a muszę ja doprecyzować ,
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]
czy ja musze zawsze po nocy siedzieć , normalnie poproszę wyzszą stawke , może ktoś mi zapłaci ? Ile procent więcej się nalezy pracownikowi za pracę w nocy???? :angry:

12 lata 4 miesiąc temu #414052 przez polunia
Malina jeśli o mnie chodzi to ja sobie planowałam byc tam najpóxniej na 10 żeby jak najwięcej z dnia mieć. Ale nie będę w stanie pojechać tam wczesniej , tzn dzień czy dwa wcześniej specjalnie z kasą. Mi jest wsio ryba , możecie do mnie i ja dam babce , możemy do Dorci i Ona przeleje.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #414055 przez Malina86
polunia W 2012 r. dodatki za godzinę pracy w porze nocnej wyniosą: w styczniu, lutym, maju i listopadzie - 1,79 zł, w kwietniu - 1,88 zł dla zatrudnionych od poniedziałku do piątku oraz 1,79 zł dla zatrudnionych od wtorku do soboty, w marcu, lipcu i sierpniu - 1,70 zł, w czerwcu i wrześniu - 1,88 zł, w październiku - 1,63 zł, w grudniu - 1,97 zł :lol:
Kochana jesli bedziesz w Powidzu "od rana" to spoko nie ma tematu, myslalam, ze moze masz jakies swoje sprawy i bedziesz troche pozniej. Przelewamy kaske do Ciebie w takim razie.

Dobranoc!!!

12 lata 4 miesiąc temu #414057 przez polunia
No to faktycznie zarobię na tych nockach , normalnie na nowe cyce mi wystarczy!

12 lata 4 miesiąc temu #414058 przez [email protected]
BEDE W [POWIDZU!!!!!!!!!!!!!!!

czytam i czytam no....BEDE!!!!!!!!!

zaraz kurde skoncze nadrabiac
ale mało pisze

12 lata 4 miesiąc temu #414060 przez Malina86
No sarenka, bo juz w Ciebie watpilam!

polunia co najwyzej starzy Ci na cyckonosz z push-upem od chinczykow :laugh:

Dobranoc! :kiss:

12 lata 4 miesiąc temu #414061 przez polunia
Ooo , Sarna do "stada" wróciła :woohoo:

No Ciotka , pijesz żołądkowa de lux? :silly:

Aaa , Malina ma rocznice slubu akurat w Powidzu ale ktoś jeszcze iał jakies swięto , przypomnijcie mi proszę :dry:

12 lata 4 miesiąc temu #414062 przez polunia
A gdzie ja teraz chińczków znajdę? No może na poznańskim "bema" jeszce są , ale tam to raczej same ruskie :silly: Ale Kacper ma dużo plasteliny więc może matce pożyczy :silly:

12 lata 4 miesiąc temu #414063 przez Malina86
To Dorcia ma rocznice slubu! Ja juz mialam :) Wow, oczepiny beda o polnocy :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #414064 przez polunia
No dobra Dorcia czy Malina , tradycji stalo się zdośc , na początku myliłam Lenie z Miśką to teraz czas na mylenie mamusiek. No ale ktoś ma jeszcze jakies święto , kto???

Ooo , ile lasek zalogowanych :lol:

12 lata 4 miesiąc temu #414066 przez luska
Docia szczerze wspołczuje tego prania i prasowania.Nienawidzę tego , prasowanie jeszcze ujdzie w tłoku , ale składanie tego i roznoszenie do szafek to dla mnie jakaś katorga :P
Obiadkiem się tak nie przejmuj na pewno upichcisz coś pysznego, a jak T nie bedzie smakowało to niech sie wypcha

hehe ja chudzina dobre :P Ale spoko już sie nie wypowiadam , w Powidziu się okaże jaka ze mnie sex bomba w rozmiarze XXL :lol:

Docia właśnie właśnie wiesz co i jak , żeby było wiadomo co zabrać i co z żarełkiem

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Z tym spaniem macie dobrze.Aureloska jak śpi do 8 to jesteśmy w niebie.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Hhehe ale z was stare dup ,aż się głupio teraz czuje :P :P :P :P

Dziewczyny pewnie ja albo Pola będziemy pierwsze.W planach mam wyjechac o 9 to bede na 11.ale z moim mężem to różnie bywa .W kazdym bądz razie jutro jade po stół i zostanie na 100zł na koncie i kasy nie bede miała hehhe.

Vestusia mi sie wydaje , ze to bez sensu , żeby kazdy brał swój ketchup i musztarde .Lepiej kupić jeden duz ale wspólny

Z alkoholem to mi zostaje piwo typu warka cytrynowa , czy ten lech smakowy,chociqaz pewnie gul mi będzie latał za drinolem , mój to tez piwosz , a jak juz wódę to właśnie jedna marka, a najlepiej finlandia.Ale znajac mego małza zostanie przy piwie.

z jedzeniem sie zgadzam , każdy po trochu niech weźmie jakoś się wykarmimy :silly:

Hhehe Malina będziesz główna księgową na forum , bo z matmy jesteś the best :lol: :lol: :lol: :lol:

Mmmmm malina ale ciacho z ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

suari oj bidulo ty nasz i ucałuj Igorka :kiss:

Malina ta wygladasz strasznie grubo :dry: :silly:

Malina Misia wymiata, zdolniach z niej!!!i za tatusiem teskni bidulka :kiss:

Hhehe wy wariatki jesteście :lol: :lol: :lol: :lol:

Pola jak odwiedzisz chirurga i bedzie dobry to wezme namiary , bo ja tem ide na 100% na rekonstrukcje falka , zeby brzuch mi z tego zrobili i wychodzi , ze cyce tez , bo po olo to miałam fajne , a teraz za bardzo opadły :P

sarenko no ba ja juz miałam obawy!!!!1uffff :kiss: :kiss:

Hhehe nadrobiłam ale pod koniec to juz sie zagubiłam w waszej matematyce

Malina wez mi wylicz ile ja musze kasy poli przesłać :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka