- Otrzymane podziękowania: 27
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- luska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Malina86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
Ja juz nic nie licze
U mnie tez z kasa krucho, bo A. przywiezie kase dopiero w czwartek przed wyjazdem, a kupic musze wszystko wczesniej, bo w czwartek o 21:00 nie bede ganiala z dzieckiem po marketach, no i jeszcze przelac za domek trza. No coz w przyszlym tyg. bedzie po prostu rygorystyczna dieta
Aaaaa Dorcia pytalas jakie stroje obowiazuja do Powidza, no ja tam jade w swojej nowej kiecce
No teraz to juz naprawde spadam
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
Ale czytam Was w wolnej chwili-czytaj-jak sie wkiblu zamkne i na komorce szaleje
Dorciu gratuluje ząbeczka!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Malina-jacież pierd*** jak te cycki Ci się tam trzymają??? W ogole bodko wow!
WPŁACIŁAM ZALICZKE!!! Jakis czas temu juz
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To jest droga jadąc od strony Witkowa bo chyba od Dorciowego Orchowa sie inaczej pojedzie. A do Witkowa można dojechać od strony Wrześni albo Gniezna. Zależy która jaka trasą pojedzie , czy autostradą czy normalnymi drogami.
Uciekam spać
papa
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kurka to już chyba serio uzależnienie , kończę dzień i zaczynam , oj źle się już ze mna dzieje Ale idę nadrabiać zaległości sprzed kilku stron.
Ooo , Pola skrzeczy lecę!
Juz nie skrzeczy , śpi dalej
A za nim zacznę nadrabiać , mam prośbę do Maliny Podejrzewam , że A robi w Niemczech jakies zakupy. A mi sie nie chce zamawiać na allegro bo czasami może nie zdążyć mi dojść zanim do Powidza pojedziemy. Czy byłoby dla Niego wielkim problemem gdyby gdzieś tam jak w jakimś markecie będzie czy jest może spray antybakteryjny Milton. To takie gówienko w butelce jak plyn do szyb tylko do "małej" dezynfekcji. Jeśli oczywiście nie byłoby to problemem dla Niego , bo generalnie tam podobno w każdym markecie to jest a u nas spotkałam tylko w "Pati & Maksie". Jakby mógł to ja nawet dwie butelki poproszę , przywieziesz mi do Powidza a ja Wam kaske oddam. Ok?
Dorcia i co z tym obiadem? Smakował szanownemu Teściowi? Oj dobra duszyczka z Ciebie , ja bym sie tam za szczególnie nie przejmowała , albo je to co mu podam albo niech sobie kanapki szykuje
Jejciu , ucałuj Misiowate czoło! To Ci strachu napędziła , może Ty faktycznie zainwestuj w ten kask , przy Jej aktywności to pewnie co rusz o cos sie huknie
Ooo , teraz mi się skojarzyło , no w tych domkach jest grill ale mały tak , no ale chyba każdy domek ma swojego grilla no to chyba będą dwa. Dobrze myslę?
Trzydziecha , ja juz sie nie moge doczekać , bedzie impreza!!! Mirella ponoc 40 u kobiety to najlepszy wiek , więc sie ciesz kobieto!!!
Dorcia do Powidza mam jakies 60 km (ooo , mam najblizej to nie jedziemy - wybieramy inne miejsce ) a patrzylam na mapę gdzie to Orchowo i tam mam jakieś 74 km. To jest kawałek dalej trasą "bydgowską" ale w sumie nie wiem gdzie , patrzyłam i to jakies 40km od mojego brata(Modliszewo). A Wy z Orchowa będzieie mieć bliziutko do Powidza , no chyba , że do rodzinki po zjeździe.
vestusia jaki ten Bob zdolny , ja to jeszcze ze 4 lata temu nie miałm bladego pjecia jak zupę ugotować bo w domu to zawsze mama gotowała dla całej armii a póxniej mieszkała z nami D Babcia a to stara kuchara była i jak wracalismy z pracy to obiadek pod nos podany był. Coraz częściej żaluję , że nigdy nie dopytywałami nie zapisywałam jak ona co robi bo żarcie kapitalne robiła , w ogóle byla kapitalna istota z niej Moja Pola jest do niej podobna , czasami jak zrobi jakąs minę to czysta Trudzia
No ale żeby nie bylo , cos tam upichcić umiem i też wczoraj pyszny rosołek zrobiłam i potrawke i marchewkę i kotlety. Normalnie się wczoraj przy garach spełnialam
Malina Ty to nawet ze dwie kufajki weź bo nas to tłuszcz będzie grzal a Tobie kości zmarzną
Stroje strojami ale o jakiś 'mjuzik' trz by sie było zatroszczyć. Ale co do stroju to ja juz pisałam , że kozaki zabieram albo kaloszki i froterowe skarpety bo taki zmarzluch ze mnie , że nawet mój tłuszcz mnie przed zimnem nie ochroni
A jakies pomidorki i te inne pierdy na sałatke do grilla?
Ja na bank biorę czajnik elektryczny bo nie wiem czy ktos w tamten nie sikał
Ja tam stresu przed spotkaniem żadnego nie mam , kazdy jest jaki jest i w ciagu tygodnia juz tego nie zmienimy. Mi się sadlo z kazdej strony wylewa ale w końcu ktos gruby tez musi być , kiedys może schudnę
luska Ty tu z finlandia nie wyskakuj bo to drogie jak smok dziadostwo , ale żurawinowa pyszniutka to fakt
Suari ja tam sie na trzecia ciążę ( no w sumie czwarta) zdecydowanie nie piszę. Mam i jajeczka i pipuszkę i wystarczy , koniec !!! Do Gniezna(szpital psychiatryczny tam jest) by mnie musieli odwieźć chyba bo przy trzecim teraz to juz tylko w kaftan i gumowe ściany
Gratulacje dla Igorka za zębole!!!
Suari to na spotkanie po-Powidzowe może dasz rade się wybrać
madzisaka nam też smutno , że Ciebie nie będzie. Ale może nfaktycznie będzie jakies kolejne to dacie rade dotrzeć
vestusia to z Bobem zrobimy tak(ja tam na bank będe w Powidzu walila Bob bo juz sie tak przyzwyczaila , może zacznijmy pisać Piotr to sie przestawie ) , upijemy Go , zostawimy Was samych w domku a Ty się zajmiesz resztą. Zawsze możesz gumki poprzebijać ...
Dorcia Ty najlepiej zadzwoń do tej babki i dowiedz się o której najwcześniej możemy tam być. I najlepiej to jeszcze napisz mi num er tel do niej bo gdzieś mam ale nie wiem gdzie
luska no faktycznie Ty to dzieciak jestes do nas Podejrzewam , że ja ze swoja "prawie 30" jestem mniej poukladana niz Ty
Mój chłop to żdżarty jest i pół żarcia bede mu musiała zabrać dwie tony , jego to lepiej ubierać niz żywić.
Tak sobie myslę , w czym Wasi Męzowie sypiaja bo mój to w gaciach ale po domku to w gatkach paradował raczej nie bedzie , chyba mu bede musiała jakas piżamę kupic
Sarenka to żeś się rozpisała , normalnie szok , ale dobre i to. Za brak aktywnosci na forum będziesz musiała w Powidzu karniaka wypić i to nie jednego
Dobra lecę do mojej córci bo nawołuje i pewnie jak sie pokazę w drzwiach to zaobacze najpiekniejszy na swiecie bezzębny uśmiech a zaraz potem dziki okrzyk radości. Boska jest taka zaraz po przebudzeniu.Zreszta Kacperek jak przychodzi rano do mnie do salonu taki jeszcze zaspany i po drodze się o wszystko obija bo oczy jeszcze prawie zamkniete to tak mnie rozczula , że szok , i zaraz się nakolana ładuje i przytula. Normalnie tak sobie myślę , że kiedys upierałam się , że nie będe mieć dzieci a teraz sobie zycia bez nich nie wyobrazam. Takie male dwie gnidy fajne.
Boziu sorry laseczki za te wypociny , pozwalam nie czytać , ale ja lubie pisać
Ok uciekam , buziaki miłego dnia
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Nooo Sarenko cudnie, że jedziesz, bo już się martwiłam. Koniecznie weź aparat
Malina no jak Ty zakładasz tą kieckę to ja nie jadę
Polunia i dobrze, że tyle piszesz. Lubię czytać Twe wypociny
Teściowi zrobiłam ziemniaczki takie w plasterki, kotlety z piersi, mielone, mizerie, a no i pomidorówkę. Więc jakoś się nie wykazałam. Dziś to samo Tylko zamist mizerii fasolka szparagowa.
Z tą babką jestem jeszcze umówiona na telefon i sie konkretnie umówimy. A na 12 to za późno dla Ciebie? Wolisz szybciej?
Ha ha w takim razie też zabieram grube palto i skarpety
Jeju o tym, że ktoś sikał w czajnik nie pomyślałam. Ej, teraz będę się stresować.
Noo jakieś pomidorki, ogóreczki można zabrać.
No zobacz o tym nie pomyślałam. Mój też w gaciach śpi
Pięknie napisałaś to o Twoich dzieciaczkach Aż się wzruchnęłam
My byliśmy na kontroli. Lenia waży prawie 9 kg. Przybiera książkowo, choć prawie nic nie je. /Doktórka mówiła, że można dawać jej już coraz więcej normalnego jedzenia, no i nawet Danonki
- polunia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
- Otrzymane podziękowania: 72
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
co do picia...kurde ja nie wiem,normalnie jakaś ukryta dusza alkoholicza mi się włącza jak Was czytam! Daro nie chce butelki na oczy nawet widziec.......ale z ato zrobie Wam mnostwo kompromitujących zdjęć hahahhaha
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- [email protected]
- Wylogowany
- gadatliwa
- MaMut
- Dorciaition
- Wylogowany
- mistrzyni słowa