BezpiecznaCiaza112023

Listopad 2011 cz. 2

12 lata 10 miesiąc temu #375073 przez emkapl84

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Natalka tez juz spi usnąła w kilka minut...wzielam prysznic...zrobilam sobie kanapki z serem żółtym a na deser truskawki i porto :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #375080 przez emkapl84
jeszcze sie trochę chwiała ale daje mała radę
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #375190 przez Malina86
Witam wieczorowa pora :)

Lezaczek mamy taki: allegro.pl/bright-starts-lezaczek-hipopo...001-i2375199704.html Troche ubolewam, ze nie jest rozowy, ale nie bylo rozowego w tym przedziale wagowym. Moglam sobie zamowic jakis na allegro, ale przeciez jak juz mialam kase w kieszeni to musialam kupic tu, teraz, natychmiast :lol:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #375270 przez Dorciaition
Kimuś no właśnie nie chodzę na zumbę. u nas trzeba kupić karnet i wykorzystać go w ciągu miesiaca, a, że byłam teraz na "wakacjach" to nie kupowałam. Bardzo chciałabym chodzić, bo kocham to, ale KRzysiu tak długo pracuje, że tylko kłótnie przez to. W sobotę jest maraton zumby- 3 godziny. zapisałam się, ale nie wyobrażam sobie tak długo tańcować. Będę twarda, aż padnę ;)

Luśka super prezenty, a z tą kopertką babci dziwne. Nam weselnych kilka kopert zginęło, ale całych. Madziaska pilnujcie tego.

Aurelcia boska. Cudnie wygląda w kiecuszce :)

Vestusia no tego Twojego Boba to nie raz w tyg palnąć, tylko co najmniej raz dziennie. Na co on wydał tą całą kasę? i to jeszcze Zuzi. No dekiel normalnie.

Ooo super byłoby gdybyśmy się spotkały. Sierpniówki i wrześniówki mają zjazd ;)
my w sierpniu planujemy do Zakopanego, mamy juz zarezerwowane, ale zobaczymy.

Kredzia może Mikusiowi ząbki idą dlatego nie ma apetytu?
A T zajebista. Dobrze, że jej powiedziałaś. Choć widać, że i tak się nie przejęła :/ Ach

Kimuś i tak pieknie karmiłaś.

Emka Natalka też zdolniacha.

Malinka fajny fotelik. E tam różowy. A jak będzie następny chłopczyk? ;)
My wiele rzeczy mamy zielonych, specjalnie biorę neutralne kolory, bo kto wie :lol:

Tak na syzbkeigo bo KRzysiu zły i mówi, że jak chce ciagle na forum siedzieć to mam jechać do taty ;)

Buziaki, jeszcze zajrzę z tel :)

Alanek[*] :(

12 lata 10 miesiąc temu #375289 przez madziaska
Ślicznie Natka stoi :)

Malinka, bardzo ladny lezaczek ;)

12 lata 10 miesiąc temu #375335 przez kima

Ok Lasencję idę nynać, bo nietomna jestem :S

coś miałam jeszcze pisać, ale to jutro jak mi się przypomni :lol:

pa Babeńki
dobranoc Bananoc
karaluchy pod poduchy
PA!

12 lata 10 miesiąc temu #375346 przez Malina86

Dobranoc Mamusie!

12 lata 10 miesiąc temu #375349 przez Róża
Oj cały dzień Was nadrabiam, ale juz jestem na bieżąco ;)

Przede wszystkim buziaczki dla prawie doroslej juz Natalki :*

Dziękuje za rady co do makaronów bo od Ł usłyszałam, ze najwyżej lubelli dowiesimy jak zabraknie :)

Malinko, masz mega silną córeczkę, przodowniczka forum :) ucałuj ją od cioci, fantastycznie wygląda tak na stojaka :D Kochana :*

Emka, rewelacyjne fotki, Nacia śliczna, a mama jak z obrazka :) hehe teraz obejrzałam filmik, język wymiata i pogoń za komórką ;) chyba wszystkie dzieci kochają telefony, u mnie jeszcze piloty cieszą sie podobnym zainteresowaniem ;)

Katka, moja boska Olinka, jakie ona robi fantastyczne minki :*

Vestusia, Twoja Zuzia to jednak złote dziecko, ale to dobrze, bo chociaż będąc w pracy nie będziesz sie martwić, ze jest jej źle, ze płacze, itp.

Dorcia, a Lenka mnie zawsze rozczula, jest urocza, taki słodziak :)

Lusia, cieszę się, że chrzciny się udały :* Aurelka ślicznie wyglądala :*

Wybaczcie jeśli o którejś z Was zapomniałam, starałam się bardzo :*
Całuje mocno i życzę dobrej nocki :*

12 lata 10 miesiąc temu #375350 przez Róża

buziole :*

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #375362 przez vestusia
Witam z rana :)

Zuzia już dawno w żłobku a ja w domu. Po drodze spotkałam koleżanki z pracy, bo czekały pod autem innej kumpeli.

Zuzia wczoraj nie dała się wybudzić a tak na siłę nie miałam sumienia. Śpioch mój mały. Spała do 5 rano. Ja nie wiem, co one z moim dzieckiem robią w tym żłobku, że od razu pada ;-)

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Malina leżaczek fajny. Ja też się nie dziwię, bo skoro miałaś kasę w ręku no to lepiej było kupić od razu. No i Dorcia dobrze mówi - lepiej taki neutralny kolorek ;-P

Dorcia ha, ha, ha no Ty to też zapobiegliwa jesteś :D Już się w neutralne ciuszki obkupujesz :D Aparatka z Ciebie :D

Mam cały dzionek dla siebie więc posprzątam cosik. Niewiele tego jest, bo oczywiście sprzątam na bieżąco, ale. Zawsze coś się znajdzie.

Do napisania Laseczki :)

12 lata 10 miesiąc temu #375368 przez emkapl84
Dzień dobry!
Milutki poranek mialam bo schodzę na dół do kuchni a tam naszykowana kawka i kanapki z jajkiem i szyneczką :lol: i własnie siedzimy sobie we trojke przy stole i jemy sniadanko...Natalka próbuje żółtka....no i oczywiscie przy rodzinnym sniadaniu forum też musi być!!!!
Pieniądze jednak pożyczymy...nie mam siły przekonywać M, że to kiepski pomysł, zreszta obiecał, że przecież on nam nie da zginąć :lol: :lol:
Teściowa mówi do Natalki...uwaga....Marcelinka!!!!!!!!!stwierdziła, ze jest do mojego męża- Marcina podobna i od jego imienia tak na niego mówi :laugh: :laugh: :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu #375412 przez Róża
Witajcie z rana :)
Wpadłam się przywitać przy kawce ;)

Chłopaki śpią, Ł po nocce, Szymek zdecydował się kimnąć a mama pije kawę, jak mi dobrze :D

Vestusia, sprzątanie sprzataniem ale odpocznij sobie i zbieraj siły :* Ale to Twoje dziecię dobre do spania, moje wczoraj w końcu za 4 próba zjadło na noc mleko z butli z kaszką, 120 mu się udało zjeśc, ale wcześniej dwie godziny wciągnął cyca, wiec uznalam ze jest dobrze, to bylo o 20.40, a potem jadł juz 00:40, 2:20 i koło 5 :) już nie mam pomysłów, nie wiem co robić z nim w nocy, nie otwiera oczek nawet tylko wierci sie az dostanie cycyka, nawet bujanie na rekach nie pomaga, w koncu zaczyna plakac z zamknietymi oczkami i konczy sie i tak przy cycu ;]

Emka, ale miły poranek ;) Twój M jest odpowiedzialny bardzo więc skoro tak powiedział to na pewno ma racje i możesz mu zaufać ;)

A my się chyba wybierzemy na szczepienie, wczoraj nie poszłam, bo mi się Misiek taki trochę trącony wydawał, na wieczór kichnął sobie parę razy, rano zakasłał raz, i już sama nie wiem czy iść, ale z drugiej strony przecież lekarz go zbada ... nie wiem głupia jestem i nie znosze tych szczepien, a isc do przychodni i tak musze i tak po skierowanie na bioderka, bo przecież tam gdzie jezdzilismy wprowadzili platne, a 80 zł nie bede bulic, wiec musze wziac skierownaie i jechac gdzie indziej ;]

12 lata 10 miesiąc temu #375416 przez Dorciaition
Dzień Dobry :D

Masz rację Madziaska- nie ma co się nakręcać.

Róża no pewnie Ł ma rację. Te z Malmy też będą pasowały :laugh:

Ale na Zuzię działa żłobek. Nie dość, że tam grzeczna jak aniołek to jeszcze w domku pięknie śpi. Kochana.

Alanek[*] :(

12 lata 10 miesiąc temu #375510 przez vestusia
No ja sobie pospałam. Teraz to Wam mogę porobić na złość a szczególnie Malinie :) Ale tak serio to dziwnie mi tutaj bez Zuzi. Nie powiem - bo troszkę też mogę zrobić na luzie, bo normalnie to ona naprawdę drze się jak tylko zejdę jej z pola widzenia. Ale ta radość Zuzią trwa naprawdę krótko, za krótko. Jak dziś też zaśnie, to chyba padnę. W ogóle to dziś najpierw ją wykąpię, choćby o 17. Ona usnęła wczoraj w ciągu 5 minut, nawet nie wariowała w łóżku...

Emcia poranek super. No a ta ksywka Natalci ma jakieś uzasadnienie :) Co do kasy to wiadomo - każdy decyduje za siebie. Ale widzę, że Wy takie dobre duszyczki jesteście :) To się ceni i wierzę, że to do Was wróci :)

Róża - co do nocnych karmień to przyznam szczerze, że już nie pamiętam jak to jest :D I cieszę się przeogromnie, że Zuzia już prawie 3 miesiące przesypia całe noce. Oby jej się nic nie poprzestawiało :)

Pranko się robi, ja popijam kawkę i wstawiłam jaja do gotowania. Ostatnio jadłam różne niedozwolone rzeczy - wczoraj nawet jadłam oponkę taką słodką, bo jechałam do tej Kasi i kupiłam jej oponki i pączki. No i ona mi jedną wcisnęła i zjadłam. Waga stoi w miejscu. Już chyba wiem co będę robić jak już dojdę do tych 50kg. Tylko niech waga dalej spada w dół, bo dobry tydzień już ważę 55kg :(

Obiadu dziś nie robię, mam to gdzieś. Ja i tak nie jem więc nie będę się ścierać. Teraz to ja sobie tak poodpoczywam i niech Bob zobaczy jak to jest. A od poniedziałku to mu się w ogóle skończy (a mi przy okazji) :) Więc korzystam teraz póki mogę :)

12 lata 10 miesiąc temu #375550 przez vestusia
Mia a gdzie Ty? Pewnie w pracy, cio? ;)

Daj nam znać co u Cię :)

Ja zajadam sałatkę z tuńczyka. Zaraz chyba zwymiotuję he, he, he :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka