- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Listopad 2011 cz. 2
Listopad 2011 cz. 2
- Malina86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natalko i Nadio wszystkiego najlepszego dla Was!
O pogoda ładna

Wstawać spiochy

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Szczęścia *Lenka 16.11.11* *Blanka 9.01.14*
- Otrzymane podziękowania: 1
Sto lat dla naszych Dziewczynek.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Vestusia zagryzaj Boba.

Oo Róża, ale Szymuś pięknie waży. Duży chłopak

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Misia jak zawsze boska. Czapusia też. Zauważyłam, że masz masę tych czapuszek i kapeluszy.

Luśka gratulacje dla Aurelci, zdolna dziewczyna. Pochwal się co zakupiłaś na allegro. Ale masz dobrego ma łża. Dzieciaczki masz cudowne i faktycznie mega podobni są. Oczy cudowne. A uszy. No co Ty? Nawet nie zwróciłam uwagi.
U nas rano było słoneczko piekne, a teraz się chmurzy. Musi mi się udać smignąć po truskawki.
- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

emka moja mała zawsze laduje u nas w łozu jak sie w nocy budzi , bo jestem za leniwa

Z tymi uszami to powiem wam , ze u Ola jak sie urodził to mi bardzo przeszkadzało.U małe juz tak nie , ale i tak czeka ich korekta , bo wiecie jakie dzieciaki w szkole.Sa podłe i nie chce zeby maluchy były przezywane.W sumie nie mają nie wiem jak uszków odstających.Wszytko przecież się jeszcze kształtuje,ale mimo wszystko jezli tylko wspona cos, ze im ktoś dokuczył to zabije chyba

Docia fuck nic nie kupiłam , chyba byłam juz za bardzo zmeczona na zakupy

U nas pogoda jak na razie zapowida sie super .Wieje chłodny wiaterek ale poza tym słonecznie.Chłopaki juz od rana okupują trampolinę.A co gorsza dostali w swoje łapi wuwuzelle(nie wiem jaka jest tego pisownia)i jejor, jak tak cały dzien bedzie to zabiora mnie do wariatkowa.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zuzanka - 15.11.2011 :*
Sto latek dla Natalki i Nadii

Ależ się nalatałam!!!
Wstałam o 5, wyszykowałam siebie, Zuzię i odprowadziłam Młodą do żłobka.
Potem do pracy po skierowanie na badania, potem do Urzędu Miasta złożyć nowy wniosek na mieszkanie komunalne, do Biura Meldunkowego, potem do okulisty, do Administracji, do sklepu i dopiero do domu weszłam. Jejor nóg nie czuję.
Zaraz Was nadrobię.
To, co mi się rzuciło w oczy to oczywiście Misia - masz fajnego bzika Malina, super te czapeczki.
Aurelka podoba do Ola, no prawie identyczni

Dorcia - ależ Lenka wariuje w wannie!!!! Moja Zuzia to serio jest taka spokojna w kąpieli, ciężko ją rozbawić.
Fajną Lenka ma tę kaczuszkę w kuli, no super, muszę o czymś takim pomyśleć, to może Zuzia się rozkręci.
Muszę coś zjeść, bo właściwie śniadania jeszcze nie jadłam ;/
Boba nie ma, chyba znowu pomaga koledze w remoncie. Oby nie za friko.
Idę dychnąć i postaram się Was nadrobić. O ile nie zdrzemnę się najpierw

- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Sarna miałaś inny tort na weselu niż zamawiałaś? Ale wpadka!
Lusia kurka no u Was też torcik niezły he, he, he.
Kurka ale poskakałabym na tej trampolinie

Malina ten bodziak u Misi to z Biedry, prawda? Zuza też ma taki sam

Aurelcia pięknie stoi na czworakach, Zuzia też tak staje i już jest na etapie takim, że kuma, że trzeba podciągać nóżki do brzuszka i w ten sposób "idzie" do celu, a nie do tyłu. Zawsze to jakiś postęp w rozwoju, bo Zuzia jest wyjątkowo leniwa.
Lusia mam pytanie mega ważne, a zarazem głupie. Bo napisałaś, że jak właśnie chore są maluchy albo biegunka, to sprawdzasz czy nie są odwodnione, bo to banalne. A jak to robisz??? Głupio pytam ale wolę wiedzieć, bo nie wiem

O Bob przylazł, siedział w piwnicy i reperował rower.
Zjadłam kiełbasę na gorąco ale tłusta jakaś i nie zjadłam. No to se pojadłam ha, ha, ha

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Vestusia ale z Ciebie zorganizowana Kobietka.
Lenka wariuje w kąpieli odkąd nie wkładam do wanienki juz tej gąbki. Trudniej się ją teraz kąpie, ale dla niej większa radocha.
Zgadzam sie z Tobą co do ludzi. Zawsze się "czegoś" doszukują przy takich tragediach.
Troszkę Lenki. Musze nadrobić

- luska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Amelka nasz Aniołek 25,12,2008-o1.01.2009 [*]
- Otrzymane podziękowania: 27

ale dzis maraton zrobiłaś wow

A sposób jest banalny......naciskasz na fałdki na brzuszku dziecka , jeżeli sie ładnie rozprostowuja , to znaczy , że jest oki.Ale jesli to trwa powoli to znaczy , ze dziecko jest odwodnione i trzeba jak najszybciej udac sie do lekarza/szpitala.Banlne prawda , ale mimo wszystko jak ważne!!!Mój doktorek nawet jak z katarem idziemu , czy Ola , czy Aurelci to tak właśnie sprawdza brzuszke.Zwraca sie tez uwagę na ciemiączko jak jest zapadnięte , to tez oznaka odwodnienia , płacz bez łez i suche ustaka , języczek, mała ilość zesiuranych pieluszek i zapach moczu i jego kolor.No na moje oko jak ktos zna podstay objawów , to ciężko jest przeoczyc odowodnienie
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dorcia super Lenka wariuje. Aż nie mogę się napatrzeć na takie wesołe dzieciaczki

Lenka oczywiście słodka. Te fotki "porównawcze" na leżaczku fajne. Na ostatnim zdjęciu Lenka wygląda jak chłopiec - tzn. nie o nią mi chodzi, ale o ciuszki. Bardzo ładnie, ale tak mniej różowo

Pięknie siedzi no i jakie ma okulary!!! He, he, he. A jak stoi trzymana to co ona ma na sobie? jakieś majtki do kąpieli???
Lusia dziękuję ślicznie za odpowiedź

Kuźwa zaraz znowu będę leciała po Zuzannę. Jeszcze jakaś godzina. Chyba strzelę sobie kawkę.
- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Vestusia nie chłopak

A ta gatki to dostałam od koleżanki i myślałam, że takie na basen są. Ale nie. Zresztą za duże.
Ty to się nalatasz

- Dorciaition
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A te gacie z Hello Kitty to musisz w takim razie zrobić taką fotkę, aby było je widać he, he, he

No to jak fotki, to i ja coś wrzucę.
Zuzia zjadła i jakaś zmęczona jest więc może się zdrzemnie troszkę.
- Kredka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- malutkie rączki a chwycą za serce na całe życie
Ja juz poqwoli w domku ogarniam. Prania mam tyle że szok.
Mam pytanko, jaki elektryczny odciagacz pokarmu polecacie? Normalnie odkąd wprowadziłam mu stałe pokarmy cycki mało mi nie eksplodują..

No i pyt nr 2. Jak wyglądają Wasze posiłki, mniej wiecej o której i jaki odstep miedzy posilkami??Jak narazie jestem jakos chaotycznach w tych spr. Bo praktycznie do 5,5 mies był tylko cyc.
Buziaki dla Was MAMCIE i DZIECIACZKOW.
Wybaczcie ale nie nadrobie, brak czasu.
- vestusia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zuzia śpi, nie wiem czy dziś wstanie.
Dziś była wyjątkowo zmęczona żłobkiem, jakaś taka zgaszona, cicha. Moje biedactwo malutkie kochane. Stęskniłam się ogromnie za nią a ona już śpi

- emkapl84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-